Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz
castiels #36593 üzenetére
Istenem, mennyi szövegértés 1-es ember jár ide. Ne haragudj, de ennél érthetőbben nehéz leírni. Ott van... Ha van knock code-od és akkor rakod fel az autorec-et, akkor utána fel kell raknod a knock code-os kernelt, mivel felülírja egy régebbivel és abban értelemszerűen nincs ez a funkció. Mivel neked nincsen knock kódod, így nem kell knock kódos kernelt felraknod, mivel most sincs és nem is fog hiányozni... Utána ha lesz recovery-d és felraksz 1 olyan romot, ami már tudja a knock code-ot, abban meg már úgyis olyan kernel lesz, amivel megy is az a funkció.
-
nrb263
tag
válasz
rayoliviero #36594 üzenetére
auto offline frissitő szerint akkor elkezdem, hard reset kell? Elvileg csak updatel, most v20b van
-
castiels
addikt
Az gond ha a gépre ugye feltelepítem az lg united mobile drivert és a telepítés végén kiírja h az eszköz nem fog megfelelően működni a jobb alsó sarokban.
-
castiels
addikt
" Ha olyan telefonon használjuk az autorec-et, amin már a Knock Code-al ellátott kernel fut, akkor az autorec telepítés után, nem lesz dupla kopp, illetve Knock Code felélesztés, mert az autorec egy régebbi, Knock Code nélküli kernelt tartalmaz. De nem kell meg ijedni, hanem az autorec telepítés után belépni a recoverybe, és telepíteni ezt a G2 Stock KnockCode Kernel-t, és lám minden újra a régi lesz. Lesz Knock Code és dupla kopp is."
Nekem 20B van amin nincs még knock kode se semmi,, A kernel az most: 3.4.0 . Akkor kell telepítenem ezt a g2 stock knock kode-t ot?
SZERK: hány % nál kezdhetem a rootolást? Most 30%on vagyok.
-
nrb263
tag
válasz
rayoliviero #36586 üzenetére
szia! sima v20d re való frissitésröl nincs valahol ilyen leírás?
-
castiels
addikt
válasz
rayoliviero #36586 üzenetére
Köszönöm szépen, g3 romot hol találom?
-
rayoliviero
veterán
válasz
castiels #36585 üzenetére
Szia!
Itt egy leírás: [link]
ROM telepítés előtt wipe-olni is kell majd, data, system, dalvik cache.
De olvasd el a leírást.
Most látom ez régebbi leírás, nem KitKathez való.
ioroot25-el rootolod
Autorec progival TWRP telepítés.
Felmásolod a G3 zipet a telóra.
Felteszel egy reboot programot vagy Flashify-t, ezzel könnyen be tudsz lépni a recoverybe.
Recoverybe lépés után, wipe data, system, dalvik, cache.
Majd felinstallálod a G3 zipet és újraindítod a telót. -
castiels
addikt
Sziaszotk!
Rootolni szeretném a G2-m.Stock 4.4.2 rendszer van rajta 20-bs telenoros.
A G3 romot szeretném feltenni.
Légyszíves segítsetek leírom mit csinálnék ha nem jó valami kérlek javítsatok ki:
1: Rootolom a készüléket.Ioroot 25-el. ( Az mit jelent h garivesztéssel jár? Visszabírom azért állítani h ne bukjam a garit?)
2: TWRP telepítése.
3: g3 rom zipjét gyökérkonyvtarba másolom, aztán TWRP-t megnyitva kiválasztom.Valami van még ezeken kívűl?
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, hol érdemes most rendes garanciás fehér g2-t korrekt áron venni?
Előre is köszi!
-
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #36582 üzenetére
Ugyanaz van rajta mint az előző romon, ami stock 4.4 volt, nincs tele pakolva... nem lassú, csak semmivel se gyorsabb mint egy stock 4.4, ez is belaggolt már néha, de amúgy fasza rom én nem is térek vissza, remélem jönnek majd a verzióváltások
-
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #36580 üzenetére
placebo , nekem is az van fenn, semmivel se gyorsabb, max a képzelet szüleménye
-
akooos
veterán
válasz
zolka1977 #36475 üzenetére
Egy ötlettel beszállnék én is a közösbe.
Nekem egy EVO 3D-vel volt hasonló dolog, hogy lemerült teljesen, meg sem mukkant. Nem tudom, mennyire vagy merész, de két lehetőséget is kipróbálhatsz, ha úgy van:
1, akksit kivenni belőle (kicsit nagyon macerás a hátlap miatt) utána nyomni a bekapcsológombot mint a hülye 1 percen keresztül, akksi vissza és töltő be.
2, minden nélkül nyomod a bekapcs gombot 1 percig kb, utána nem engeded el hanem nyomva tartva dugod bele a töltőt.Egy próbát talán megér
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Danny365 #36575 üzenetére
Nagyon jól néz ki, DE vastag!
Nekem max 0,3 mm-e tok (hátlap védő) kellene, mert akkor nem változtatja meg a készülék kecsességét!MÁS:
Sajnos ez az új G3-as rom is laggos, akadozós itt-ott. Most átállok ART-re, de nagy csodát nem várok.
A kinézet már szebb lett, picit visszafogottabb, számomra esztétikusabb az egész megjelenés.Ez utóbbitól függetlenül lehet felteszem én is a sokak által bevált, és ajánlott DroiDMester által készített romot.
Abból melyiket ajánljátok? -
Danny365
őstag
válasz
HUTCHDB #36573 üzenetére
Ilyen hátlapot szerintem ne vegyél, ugyanilyenem van (igaz, én 1 dolcsi / darab áron vettem) és nagyon silány. Rossz kézbe venni, csúnya is. Ellenben az ilyen Nillkin hátlapom imádom. Fogásra nagyon szuper és mutatós is.
-
Valaki1234
tag
Sziasztok!
A telefonom azt érzékeli, hogy be van dugva a fülhallgató, pedig nincs. Valakinek volt ilyen problémája? Próbáltam kitisztogatni, sok szösz ki is jött, de nem javult meg. Valakinek volt ilyen problémája? Gyári garanciás a teló, de sajnos most az elkövetkező 1-2 hétben nem tudom elvinni szervizbe, és így viszont telefonálni se tudok vele, csak fülhallgatóval... Esetleg van valami ötletetek vele mit lehet csinálni?
Előre is köszi!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
toto0569 #36560 üzenetére
Na ez az, ilyet szeretnék...mondjuk itthon, mert az e-bay-ról mire megjön, addigra összekarcolódik....
(#36562) zack!
igen, néztem, csak nem tiszta a telepítés, mert a leírásban az van, hogy telepítsem mint sima app-ot, de a fájl meg zip...mondjuk még nem töltöttem le, lehet csak tömörített apk-ról van szó.
ha hazaérek megnézem! -
Danny365
őstag
Pár nap CloudyG3 használat után:
Nagyon szuper ez a ROM, akad benne 1-2 hiba, de semmi olyan, ami miatt ne lehetne normálisan használni. Először az akksiidő nekem nagyon retek volt, aztán feltöltöttem 2-szer, átváltottam ART-ra, és most olyan időt fut, mint eddig még semmilyen ROM (ugyanúgy használom, ugyanazokkal az alkalmazásokkal).
Gyors is, szép is; én nem hiszem, hogy mostanában mást fel fogok tenni. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok! DM 3.4.2 alatt nektek hogy szolgál az akksi? Eddigi 2 nap alatt nekem jóval kevesebbet bír mint az előző (3.4.1 előtti! ) sLite verzió.
Illetve felvettem egy kb 10-15 perces videót leállítottam és reggelre már nem volt a telón.. -
Naras
őstag
Más is tapasztal elszíneződést a proci feletti résznél annak melegedése esetén? Főleg fehér, illetve világosabb színek esetében látszik, minél melegebb, annál sárgább, de mintha már egyre hamarabb előjönne.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
szabyka95
őstag
tudtok olyan QW tokot, ami alul is vedi a telefont ?
vagy olyant, ami vekony ? -
Quqesz
nagyúr
-
Mankó
veterán
válasz
general #36541 üzenetére
Pendrive-ot Fat 32-be formázd vagy exfat-ba (ehhez is ha jól emlékszem már root és másik rom kell) ntfs-t nem is fogja látni., egyik se látja, esetleg valami speckó rommal lehet. Fat 32, az 2 a 32-en byte-ot tud megcímezni, tehát maximálisan csak 4gb-os fájlokat tud kezelni.
-
zack
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #36542 üzenetére
Egyetértek. Ráadásul nekem volt elég sokáig One-om is...
Ráadásul már azt is IE8-cal hallgattam.
Alapjában véve a lejátszó szoftverek amikkel érdemes próbálkozni, a Neutron és a PowerAMP és persze hozzá a veszteségmentes formátum.
Ha ez így adott, tehát jó füles + lossless + lejátszó, akkor kizárt hogy a G2 ne szóljon jól. A gyári fülese sokadszorra is leírom, egy hajítófát sem ér, egy normális füleshez képest, gyárival kár összehasonlítani bármivel is. Volt iPhone4-em, szerettem, jó volt zenében, de a G2-öt jobban szeretem. Nekem az iPhone zenében túl "vékony" volt. A G2 jóval dinamikusabb azokhoz a műfajokhoz amiket hallgatok. Pop, R&B, Rap, elektronikus...(#36547) DroiDMester
Szupi! Szerintem teszek egy próbát a 3.4-el.
-
-
tutaj01
aktív tag
A kamera szerintem az eddigi legjobb! Próbáltam már nem egyet (xdabbeb, jishnu stb) de ez nálam viszi! Gyors a fókusz, videó hang OK. Egyedül a HDR feldolgozás nem működik még... Hiába állítom on-ra.
Bug:
Fm rádió nem megy
HDR nem megy
App info többeknél FC...
Valakinek nem tiszta a hang telefonálás közben. (Ez speciel nálam nem így van!)
Időjárás effekt a zárképernyőn nem megy
Bluetooth FC néha.
Dorinmax nem megyNagyjából ezek vannak! Nekem ez nem vészes.
Részemről tökéletes (még ezek mellett is). Főleg hogy nagyrészük hamarosan javítva lesz! -
-
-
válasz
HUTCHDB #36538 üzenetére
Mondjuk ezt így cáfolnám. A gyári lejátszó szoftvernél biztos van jobb, de a hardver, magyarul a DAC mobil eszközök közül a legjobb, holtversenyben az iphone-nal. 24bites, 192kHz-es Wolfson WM5110-es DAC van benne, szóval ha megkínálod valamilyen lossless flac-cal akkor fantasztikus. Sima 128/192 kbps zenéből nyilván nem tud kihozni jobbat, mint ahogyan semmi más sem. A gyári füles sem a legjobb, de egyáltalán nem rossz és nagyszerűen illeszkedik, biztos, hogy jobb mint a konkurenseké, ha nem is egy AKG/Sennheiser.
-
general
addikt
a vezeték nélküli kapcsolatot laptoppal (esetleg pc-vel, ami otthon vezetékes netre van dugva, de van wifi is) hogyan tudom létrehozni?
ugyanazon a hálózaton van mindkét eszköz, de ha beírom a \\G2-t vagy a \\192.stb.. címet nem történik semmi, csak hibát jelez.illetve OTG + pendrive kapcsolatnál kell valamilyen javasolt formázási mód, bármi a pendrive-hoz, hogy lássa? az egyik pendrive-omat nem látja, a másik oké. az előbbi asszem ntfs-re van formázva a HD filmek miatt ( úgy tudom fat32 nem lát 4 gigánál nagyobb fjlt, vagy nem kezel..), talán azért nem látja?
-
zack
nagyúr
válasz
DroiDMester #36532 üzenetére
A 3.4-es sLlite romodba milyen kernel van? Yoda? Ha Yoda-t rakok fel hozzá, azt a FauxClock 100% kezeli?
-
Marquess
tag
Esetleg valaki megtudná mondani milyen a zene lejátszója,mennyire élvezhető?
Olvastam,hogy zene hallgatásra abszolút nem jó,ezért kérdezem akinek van esetleg lg g2 telefonja.
És még ha valaki megtudná mondani,hogy miért árulják egy nap 10 en ezt a típust a neten akkor azt megköszöném -
Mankó
veterán
válasz
Megvárjuk míg kiforrja magát, max addig segítesz nekem az alulfeszelgetésbe.
-
boken
senior tag
válasz
Én a te romodat használtam ,most pedig a G3-at,ugyanazokkal a programokkal és hozza azt az üzemidőt amit a tiéd.
-
-
Mankó
veterán
válasz
tutaj01 #36529 üzenetére
Jár az agyam rajta, hogy fel kellene tenni. A mostani DM rom is tökéletes, de ott még csak 3-4 óra kijelző időt értem el, 1-2 óra wifi-vel, kevés játékkal, kevés telefon, fél óra telefonnal. Ha egész nap menne a gps, sny, wifi szerintem ennyi se lenne.
Kamera milyen benne, jobb mint a gyári KK-tel? Videó hangja?
Melyek azok a bugok, kicsit írhatnál róla részletesebben! -
tutaj01
aktív tag
Nekem megjelenés óta van fenn, és teljesen normális az üzemidő!
4,5 - 5 óra képernyőidő, 50% auto fényerő, wifi/mobilnet/gps/sync folyamatosan bekapcsolva.
Szerintem a bugokat ismered, de engem speciel nem zavar. Majd a következő frissítés orvosolja.
Hangminőség hívás közben nekem tökéletes. -
castiels
addikt
Telenornál az lg pc sulite illetve a support tools is a legfrisebbet írja 20b...Mikor adják már ki?
-
-
danielbe
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #36511 üzenetére
Google Now Launcher. Megtalálod az apk-t neten.
-
HUTCHDB
nagyúr
Tudtok ajanlani nagyon vekony, ( max 0,5 mm-es ) hatlapra valo tokot?
-
-
GZoli7
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #36520 üzenetére
Nem tudom, hogy vásárolta a kolléga, de gondoltam, ha szervizbe akar menni, akkor talán van garancia papírja.
Abban meg le van írva, hogy hol lett vásárolva.
Lopott telefont nem tiltanak, hanem jön a rendőr.Láttam már ilyet.
-
válasz
GZoli7 #36517 üzenetére
Valószínűleg nem gyári független, bár nem tudom, hogy tudnak LG G2-t függetleníteni. Ha volt fennálló előfizetése a telefonra akkor nem függetlenítették ki neki pénzért sem a szolgáltatónál. Más meg nagyon nem tud tiltani. Esetleg lopott, ha szolgáltatótól vásárolt készülék, pl dominós és ráfizette a függetlenítést, akkor a feljelentős papírral letiltják. De valószínűleg hamarabb megtalált volna téged a rendőrség cellainfó alapján.
-
HUTCHDB
nagyúr
G3 rombol csak egy van, vagy van valasztek?
-
válasz
T0mBd1gg3R #36516 üzenetére
Közben rájötem, hogy ez nem lenne túl jó ötlet ha a zsebemre gondolok.
-
GZoli7
senior tag
-
Valahogy a Knock-on-t be lehet úgy állítani, hogy letakart proxiszenzorral is működjön? Éjszaka tök idegesítő, hogy tapizom mint az őrült, hogy megnézzem hány óra, és nem történik semmi, mivel a teteje felől nyúlok oda, és a tenyerem takarja.
-
apaszka
veterán
válasz
danielbe #36491 üzenetére
Látom próbáltad másik SIM-el?
A SIM sem egy egyszerű kis műanyag vacak. Van meghibásodásra lehetősége. Van oprendszere ,és vagy három féle memóriát is tartalmaz.
Vannak sajnos köcs@gök,kik átverik az embert! Remélhetőleg nem ez lesz ,hogy tényleg +
(#36403) Istyu74
Miért akarsz 4K ban rögzíteni? Megeszi a kis tárhelyet sec perc. Szerintem felesleges. Bár lehet,hogy neked fontos
-
-
-
nrb263
tag
válasz
DroiDMester #36407 üzenetére
Jah és most gyari v20b van. Érdemes feltolni a v20dt?
-
nrb263
tag
válasz
DroiDMester #36407 üzenetére
És a mappának hogytudok redszergazdai jogot adni? Vagy hogy tudok eleve rendszergazdakent bejelentkezni?
-
expendables
aktív tag
Üdv srácok.
Lehet volt már erről szó és annyira nem is mérvadó,csag kíváncsiságból kérdezném,hogy mindenhol azt olvasom,hogy a G2 Antutu eredményei messze meghaladják a 30000 pontot. (35000 pont körül)
Én akárhányszor mérem,28000-nél többet nem csinál.
Miért van ez? Teljesen gyári 4.4.2 van rajta.
Köszönöm előre is. -
válasz
Harcsai #36502 üzenetére
Ha alkalmazások között látsz SuperSU nevű progit, akkor nagy valószínűséggel root-olva van.
Kipróbálhatod még így hirtelen ötletként Play áruházból a Root checker progit is, amit bár nem ismerek, de gondolom az megmondja.Misi1980 (#36503):
Semelyik gyári G2-es Rom-ban sincs benne ez a lehetőség.Harcsai (#36504):
Nem ismerem az előzményeket, egy Hard Reset-en kívül más ötletem nincs is (meg valószínű egyébként is csak ezt tudnám javasolni), de az biztos megoldaná a gondot. -
válasz
Istyu74 #36403 üzenetére
Ha jól emlékszem 4.2.2-n leginkább azért volt szokás custom kamera app-ot telepíteni, hogy megjegyezze szoftver a legutóbbi beállításokat.
Gyári kamerán minden indításnál alapbeállítások fogadták az embert.Ilyenek, hogy 120 fps, 4K felbontás sajna csak KK-ra való custom kamera app-okkal érhetőek csak el.
rasotamas (#36412):
Ha olyan app-okra kényszeríted rá az Immersive Mode-ot, amik alapból nem támogatják, akkor ez mindenképpen természetes viselkedésnek tekinthető.
Én DroidMester Rom-jában adom meg az alkalmazásoknak az IM használatát és már egészen megszoktam, hogy pl egyik játékban, ha elő akarom hozni a navbar-t a kilépéshez, olyankor mindig ugyanazzal a mozdulattal belépek egy menübe is a játékon belül.
Böngészés közben meg picit ilyenkor balra mozdítom akaratlanul az épp nézett oldalt, amit utána vissza kell igazítsak, miután már nem kell a navbar.Ez sokakat zavarhat, de nekem bőven megér ennyit, hogy cserébe valóban teljes 5,2"-on lássam a tartalmakat.
Megjegyzem ez a dolog nem csak Immersive Mode-dal van, egyéb navbar elrejtő progik is így viselkednek (legalábbis az általam korábban használt GMD biztosan).Soundbox (#36416):
Ez a probléma annak idején 10A-s firmware-eken volt népszerű, későbbiekben már javították. Ha ezen az említett firmware-en vagy jelenleg, mindenképp frissíts, mert egyéb bug-ok is vannak benne!
Egyébként nem muszáj ilyenkor újraindítani az egész telót, elég csak repülő üzemmódba rakni, majd vissza.thEndeR (#36433):
Próbáld ki a Hívás beállításokban a Hang javítása opciót kikapcsolni és úgy kipróbálni a hívás minőségét! Ha ki van kapcsolva, akkor meg bekapcsolt állapotban.
Egyébként mindenféle gúnyolódás nélkül, ha androidos telód van, akkor szerintem ne essen nehezedre elvégezni minimum egy full legális szoftverfrissítést, ha van elérhető, másképp lehet hosszabb távon jobban fogsz járni iOS- vagy Winmobile rendszeres telókkal. -
Harcsai
senior tag
Megint "sajnos a kezdőlap leállt" üzenet. Loopban. Továbblépni nem tudok, újra előugrik, restart sem segít. Ötlet valakinek?
-
Harcsai
senior tag
Azt hol látom, hogy rootolva van-e a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest