Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Harcsai #69521 üzenetére
Nekem volt hasonló hibám, próbáld meg, hátha segít .. megrpóbálom leírni
TWRP-ben mindent formázol és törölsz, ujraindítod recoverybe ... gépre dugod, rámásolod az itt található DM féle gyári romot ( 5.0.2 ) ( zip ). Telepíted a szokásos módszerrel ... nekem utána elindult normálisan, utána már fel tudtam tenni a másik ROM-ot.
-
tirszin
senior tag
válasz
Harcsai #69286 üzenetére
Nálam a google 1.3 rom az eddigi legjobb. Most cseréltem alatta Xceed kernelt, azzal már a kamerája is tökéletesen működik.
Lassan beáll, és a fogyasztásáról is tudok nyilatkozni, de szerintem jó lesz.A gyári v30f is teljesen megfelelt nekem, ha lecseréltem a kernelt. A gyárival viszont gyorsan merült.
-
-
Rickenstein
senior tag
-
iceQ!
addikt
válasz
Harcsai #46543 üzenetére
Nem tudom kinek a munkáját "lopta" de ezt kapta a végén:
12. Using the work of others.
If you are developing something that is based on the work of another Member, you MUST first seek their permission and you must give credit to the member whose work you used. If a dispute occurs about who developed / created a piece of work, first try to settle the matter by private message and NOT in open forum. If this fails, you may then contact a Moderator and provide clear evidence that the work was created by you.
-
pusihusi
addikt
válasz
Harcsai #42742 üzenetére
Igen biztonság, van egy Knox fiók aktiválni kell, s oda be tudod rakni a céges , vagy titkos dolgaidat . (email stb. s adsz egy kódot a fióknak, onnantól kezdve csak te férsz hozzá. Állítólag feltörhetetlen. Én note 2-vel futottam bele mikor frissítettem a 4.4re megjelent a Knox. Mivel rootolva volt a telefonom a Knox számláló ugrott. S azt nem lehetett kitörölni. Onnantól kezdve a Knox fiókot nem lehetett használni, mert kiírta hogy ez 1 módosított telefon. Gari oda
-
rayoliviero
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Harcsai #40790 üzenetére
Erre tessék, itt a méyvíz topic
-
kovacserno95
csendes tag
válasz
Harcsai #40599 üzenetére
Jb-nél eltünik de amikor a jb- telepittem akkor a telefon nem jutt tovább az lg logonál ki be kapcsól. De ha download mondba felrakom 80220b akkor kb. a telepités felénnél átvált rootedre és még csak megse rootoltam visszont igy zökkenés nélkül bekapcsol. Azt nem értem hogyha jb-t akkarok rátteni akkor mért nem megy tovább az lg logonál és mért kapcsol ki be.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Harcsai #40497 üzenetére
Még nem próbáltam 6.2-vel. Most pedig DM romja van fent, így nem tudom kipróbálni.
Tegyél egy próbát. Felteszed a Dorit és a fentebbi DM által közzétett beállításokat elvégzed rajta (ez nem tuning). Ha nem jön be, akkor wipe system, dalvik, cache és utána feltelepíted az Optimust, megmarad minden programod és beállításod így, a kernel viszont újból az eredeti lesz.
Mivel Optimus nem tette közzé a romjában lévő kernelt, más módszert nem tudok. Lehet sima gyári kernel van benne, de az is lehet, hogy módosított valamit.
Viszont ha nem módosítasz a Dori alap beállításain, akkor fölösleges szerintem feltenned, nem lesz gyorsabb, csak lassabb, 38 000-es pont közelébe nem fog érni alapbeállításon a Dori lesz vagy 33 000.
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
Harcsai #40328 üzenetére
Nekem is az OptimusG3 a leggyorsabb, akármelyik romhoz hasonlítom, jól írja.
Szerk: Optimusban is lehet átlátszó időjárást, csak a LamHoangos zipet rá kell flashelni. De ezeket nem azért írom, hogy le akarnálak beszélni. Csak azt, hogy az Optimus és CloudyG3 ROM is nagyon jó.
-
pestibenji
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Harcsai #39565 üzenetére
Nem toom mit kell itt pörögni a sárgásodáson...nexus s-en is sárgásodott(samu) nem is kevés(nekem nem).Sony S is sárgásodott,de a cserélt kijelző már nem...van ilyen...amúgy 4 ismerősömnek van 5-ös szifonja ebből hármat cseréltek már(3g modul,aksi) ez van....amíg a gyártók gariban cserélik no problem..
-
zack
nagyúr
válasz
Harcsai #39502 üzenetére
Az LG? Sehonnan se veszi, mert panelgyártó. IPS-t a SHARP gyárt még az LG-n kívül. Egy panel minőségét tekintve kb 40% a panelen múlik a másik 60% pedig az elektronikán, vezérlésen. Ezért van hogy egy jobb Eizo 500k-tól kezdődik, és ezért van, hogy a Dell pedig 130k-tól...
-
válasz
Harcsai #39369 üzenetére
ennyire nem egyszerű a történet....
Majdnem mindegyik alkalmazást ami ott van, tartalmaz lib fájlokat ezeket be kellene másolni mindegyik APK -ból a system/lib mappába! Némelyik még így sem fog működni mert egész 1szerűen nem akar rendszer alkalmazás ként elindulni (PL: Mx Player, JetAudio)
könnyebb és egyszerűbb megoldás ha a romban található Link2SD progival Rendszer alkalmazássá alakítod ezeket a progikat, a fent említett 2-őt viszont ne(meg az antutukat se érdemes, hiszen elég gyakran frissülnek így feleslegesen foglalná a system ben a helyet!), mert azok nem fognak működni! a többi elvileg menni fog!
Ha átalakítottad őket, akkor már nem fognak elveszni HardResetnél! -
akooos
veterán
válasz
Harcsai #39210 üzenetére
Abban különbözik amiben a kínai telefonok csúcskategóriától. Kínai, nem a nagy Samsung csinálta, se nem a Sony
(#39200) kungzi: Tudtommal LG garancia van rá ami itthon érvényesíthető, de ha nem akkor úgyis kijavítanak. Lehet, hogy megérné rákérdezni náluk.
(#39214) perge666 : 32 GB-osat szerintem 100 alatt még használtan se nagyon kapsz
-
Zoja™
őstag
válasz
Harcsai #39090 üzenetére
Ezt a V4A-t töltsd le, ebből is csak az FX kell. ( A nagyobb méretű apk. )
-
válasz
Harcsai #39014 üzenetére
Benne van a többi Rom -omban is CPU Master Pro -nak az egyik Widgetje a 2x1.es méretet tedd ki az lesz az!
---------------------------------------------------------
pit450 : tudsz teis alkotni belőle LITE verziót! kicsomagolod a zip -et és kitörlöd azokat az alkalmazásokat amik nem kellenek! a zip en belül találsz egy Data/App mappát amik itt vannak azok nem Rendszer alkalmazásként települnek fel ezeket mind törölheted amire nincs szükség ezzel nem teszel kárt a romban, vagy te is tehetsz ide saját apk -kat és fel fognak települni a rom al együtt!A system/app és system/priv-app -ban már óvatosabban kell törölni de ott igazából nem is nagyon van amit érdemes lenne törölni, mert teljesen kivan gyomlálva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest