Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gaberking #35091 üzenetére
Na ezt eddig egy hozzászólásban sem láttam még leírva, pedig december óta olvasom a topikot.
Jó tipp, valamilyen szinten én is gondoltam, hogy kernelcserénél FauxClock-ot is "hardreset-elni" kell valami módon, de mivel nem láttam eddig ezt leírva, gondoltam nem szükséges.Akkor azt mondod törölni magát a progit nem kell, elég csak a mappáját, az adatait, utána restart.
Majd kipróbálom. Köszi!DroidMester:
Eredeti verzióm van.
Az tény, hogy nem értek a beállításaihoz, csak azokat a beállításokat állítgattam, amiket ti is írtatok itt többször, de azokat úgy gondolom szabályszerűen.
Inkább azt a megoldást érzem közelebbinek, amit Gaberking javasol, de úgy érzem az sem lesz mindenre megoldás.A Per-App Mode-os megoldás bemutató videó alapján nem tűnik vészesnek.
Ott úgy látom különféle profilokat kreálhatunk, amikhez utána egy kattintással rendelhetünk alkalmazásokat, de ezt a megoldást nem érzem hátránynak.Ilyen okos, rendszert befolyásoló progikból mindenképp eredeti verziókat akarok látni a telón. Nem sok az a néhány száz forint a Per-App Mode-ért és ha csak erre való, amire nekem kell, talán működni is fog rendesen.
Persze ellenpélda volt már az Immersive Full-Screen Mode progi esetében. Az ugye szintén csak egy dologra lenne kitalálva elvileg, de a gyakorlatban csúnyán elbukik. -
-
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #35096 üzenetére
A V2-es romod van fenn,a V3 féle ikonpack-kal( V3_DM-ROM_Custom_ikon.zip)
-
-
widmore
csendes tag
Hello
Most szeretnék kdz-fel frissíteni de mikor betölt az a piros csík vmiért nem megy tovább,van valakinek valami ötlete vagy tanácsa? -
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #35092 üzenetére
Mester!
Megvan még az a zip-ed amivel vissza tudom tenni az eredeti fehér signal ikonokat. -
válasz
fery02 #35086 üzenetére
Nincs a Faux -al semmi gond!
2.dolog miatt lehet gond!
1, Faux ból ha a tört(virágbolti) verziót használod az lehet hogy nem úgy működik ahogyan azt kellene, ettől is lehet(nek) problémák a működésében!
2, egyszerűen csak nem értesz a beállításaihoz(amit látok is a leírtakból) a fesz állítás fül kicsit érdekesen működik, de ha megérted mit hogy állít, rájössz a működésére!
addig pedig ne jelöld be felül hogy töltse be boot után az értékeket, majd ha rájöttél a működésére csak akkor!a Perr-App Mode progit is Faux kolléga készítette, gyakorlatilag ugyan az ami a FauxClock ba van integrálva, semmivel nem tud többet és talán kicsit bonyolultabb is vele hozzáadni a progikat! Szóval nem sok értelme lenne ha arra váltanál, de szedjél le belőle egy virágbolti verziót, és próbáld ki milyen!
-
szoja
tag
válasz
TomiTheHero #35070 üzenetére
Nekem is volt ilyen, szintén Telekom 220c, hw reset szintén megoldotta.
-
Mike81
senior tag
válasz
rayoliviero #35063 üzenetére
Szia! Olyan kérdésem lenne, hogy ez melyik időjárás widget?
-
mijos
senior tag
Igaz az h csak a gyari toltovel szabad tolteni ?
-
Ez a FauxClock nálam nagyon nem akar bevállni.
Lefagyasztott Stweaks mellett is csak oda irányba működik a Per-app szabályzás, továbbá 737500 uVolt-on működik csak fagyásmentesen a teló. Ennél az az érdekes, hogy ezt újraindítások között szinte mindig más minuszolással érem el. Hol -12,5 mV-on, hol -25 mV-al.Ha pedig az alap 750000 uVolt-hoz képest tényleg csak ennyi eltérést enged a teló, gondolkozok, hogy egyáltalán van-e nálam értelme az egésznek, mert lehet, hogy ami minimálisat spórol az akkun ennyi alulfesz, lehet annyit el is vesz, hogy folyamatosan dolgozik a háttérben a FauxClock.
Valaki próbálta már közületek a Perr-App Mode-ot Play-ről? Gondolkozok rajta nagyon, hogy "lecserélem" rá a FauxClock-ot.
-
PlaYazz
csendes tag
válasz
DroiDMester #35084 üzenetére
Koszi a probléma elmult
-
válasz
PlaYazz #35083 üzenetére
Akkor jobban jársz ha eladod a LG G2 telódat, és veszel helyette egy nokia 3310.est! ahoz talán (jobban)fogsz érteni!
Leírom mit csinálj és még úgysem megy akkor sajnos senki nemfog tudni segíteni rajtad!
De akkor még 1X!!!!!
Kapcsold ki teljesen a telefont, majd lépj be a Factory Reset -be a megfelelő gomb kombinációval összefoglalóban le van írva hogyan kell! És csináld meg a Hard Reset -et! itt nem fog semmiféle kódot kérni!
-
PlaYazz
csendes tag
A probléma megoldodott. Koszonom csak nem a hardve resettel, mert ott se kerte:// amugy ugy tudtam megcsinalni hogy amikor zarolva volt a teli, akkor elrontottam 3szor es kerdezte h elfelejtette? Arra ranyomtam, es akkor kerte a kodot, azert bossuanto sztem h a bealitasokba nem ajalja fel a kodot, meg eggyeltalan az hogy az erederi knock codot nem ismerte fel, nah min2 koszi a segitseget😊😊
-
tkchroland
újonc
válasz
f(x)=exp(x) #35081 üzenetére
Megcsináltam, jólett köszönöm
Azt esetleg valaki nem tudja hogy gariban mitcsinálnak döglött pixellel tremobilnál? Mert van az is ...
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
tkchroland #35075 üzenetére
Hogyha valami nagyon fontos dolog van rajta (dokumentum, kép stb.) akkor dugd rá a gépre és másold át őket. Utánna mehet Hard Reset NEM a beállításokból indítva, hanem billentyűkombinációval!
-
-
PlaYazz
csendes tag
Hello
Meg mindigkene a segitseg ugyannis mint irtal par hsz-el ezelott nem tudom levenni a knock codot mert nem engedi, probaltam a gyari visszaalítast is, de ott is azt irja h nem eggyezik ,mi tévő legyek?
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Nekem még 4.2.2 alatt volt egyszer, minden fájl megvolt de galériában nem látta. Simán újraindítottam és látott mindent.
-
noxon
őstag
Üdv, telepítve van a moonshine icon pack, ami ugye nova, apex stb-re van... azt nem tudom valahogy a gyári launcheren is alkalmazni? Mert, ha rámegyek egy ikonra aztán a kis ecsetre, akkor azon belűl nem mutatja ezeket az ikonokat
-
tkchroland
újonc
Na nekem teljes káosz... Reggel beakartam írni egy mondatot, kiírta a telefon hogy sajnáljuk az lg billentyűzet megállt, kb lefagyott az egész telefon fél percre, mindent vissza állított gyárira, azóta használhatatlan a telefonom mert mindíg kihoz egy kis ablakot, hogy sajnáljuk az lg billentyűzet megállt, ha rámegyek hogy oké, kb 2mp múlva megint kihozza.. teljesen használhatatlan. valami tipp?
-
Corgan82
aktív tag
Készül a G3 port G2-re.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Igan volt pár embernek ilyen hibája,nekik is a hr segített,de hogy ez mié jött elő homály maradt....asszem aki megcsinálta a hr-t mint te utána nem panaszkodott,hogy megint elöjött ez a bug....
Pit450
Ez hasznos segítség! -
pit450
aktív tag
Pár napja volt téma a névjegyek gugliba való áthelyezése. Ott az lett a vége hogy minden névjegyét egyenként kell átrakni. Meg van a megoldás :exportalod a névjegyzéket a telefon memóriába és onnan újra importalod és megkerdezi hogy hova mentse telefon vagy gugli. Ennyi utána leszinkronizálod manuálisan.
-
TomiTheHero
csendes tag
Sziasztok!
Április óta van nálam G2, új, Telekomos.
Kb két hete észrevettem, hogy nem ismeri fel a felpakolt zeneszámokat, sőt pár alapzenét se egyik zenelejátszó sem. A galériát megnyitva képeket se találtam. Ami még furcsábbá tette a dolgot, az az hogy a fájlkezelőben kitallózni ki tudtam őket, tehát megvoltak, megnyitni is megtudtam őket.
Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot, állítólag keresek a hiba okát és megoldást rá, de azóta se hívtak, se semmi...
Viszont egy gyári visszaállítás megoldotta, azóta ez a hiba nem jelentkezett, de azért para , h mikor csinálj ilyet megint
Más tapasztalt már ilyet? Ötlet, hogy miért?
Android 4.4.2 Kernel 3.4.0, SzoftververzióD80220c-216-30 -
Gaberking
senior tag
pár napja, nagyon unalmas a téma!
-
ShadowK
tag
Ezeket nem lehet felvarázsolni valahogy az LG launcheréhez?
link -
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #35064 üzenetére
A beállítások - kezdőképernyőn belűl a smart bulletin az nem megy? Hiába engedélyezem
-
rayoliviero
veterán
-
P3Dr0
senior tag
Ma sikerult csinalnom egy 15 FPS es videot. A telefon majdnem kigyulladt a kezemben
Egyszer csak elkezdett melegedni majd forrosodni. Szerencse,hogy volt szilikon tok a mobilon mert egesi seruleseket szenvedtem volna
Igazi innovativ megoldas az LG-tol. hogy melegitsuk a kezunket videozas kozben.
Nem is volt sotet,hogy ennyire eldobja az FPS-t. Megneztem de nem volt beakadva semmi.
Talalkozott mar valaki ilyen hibaval? Ja meg annyi,hogy amikor leallitottam a felvetelt es ujra inditottam akkor mar 59 FPS-el rogzitett megint.(KK4.4+xdabbeb 3.1.0+knock code-os kernel 3.4.0+TWRP)
-
noxon
őstag
Ezek vajon működnek? G3 apps
Órát meg a böngészőt próbáltam, de azok nem mentek
-
PlaYazz
csendes tag
válasz
Quqesz #35054 üzenetére
Az újraindítás nemsegített, már próbáltam, a biztonsági jelszót, meg nem tudom holl kell neki megadni, mert ott a képernyőn nincs :/
Azért köszi, más ötlet?Az még lehet h jelent valamit h 4.2.2 van, 20c, és a knock code, az az volt, hogy 2 helyen is dupla "kopp" volt, így sorba--> "Job felső2x" aztán "jobb alsó" aztán "bal alsó", majd "jobb alsó" megint
-
noxon
őstag
Hohó egy kis hiba ezzel a g3 értesítési sáv moddal. Nem engedi állítgatni a soft key-eket a beállításokban, csak az alap ( 3 gombos ) van...
-
PlaYazz
csendes tag
Hello, Jóestét
Egy kérdésem lenne hozzátok, örülnék ha tudnátok segíteni.
Van egy "kis" problémám, ami annyi hogy kipróbáltam a "Knock code"-ot, a telefont szépen fel is oldja, de magát eszt a fajta zárolást nem tudom levenni, amikor leszeretném venni, akkor kéri a jelenlegit, ami rendbe is van, de hiába pötyögöm helyesen, aszt írja hogy :"A Knock code nem egyezik. Próbálja újra."
Nagyon kéne a segítség.Előre is Köszi
Üdv:Ádám
-
Xmodule
őstag
van itthon a halozatban wifi egy hp envy nyomtato amit az iphone gond nelkul lat es hasznal viszot a g2t nem tudom ravenni hogy lassa. egyaltalan hol es mit kell?
-
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #35045 üzenetére
Hát ettől az auto rec apk-tól most lett akkor custom recovery-m nem? Amiből tudom telepíteni a zip-eket
szala86 oks köszi
igen a dupla kopp megy újra, fel is dobtam már a zip-et amitől lett újra
-
szala86
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #35046 üzenetére
Hát arra passzolom. Szerintem nincs.
noxon: Igen, mind a kettő menni fog. És igen lett recoveryd, de a knock-code és a dupla kopp működik? Ezt tedd fel. Ezzel könnyen be tudsz lépni a recoverybe.
-
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #35041 üzenetére
Az ez ugye? [link]
Xposed framework is mehet rá gondolom
-
Dondenis
aktív tag
Katasztrófa! Szinte tuti hogy az akksim halott. 6 ó bekapcsolt állapot. 3ó kijelző és kipurcant (7%) kis fényerőn csak böngészés gsm-en. Gondoltam hátha az LTE szívja de, nem. 48% a kijelző fogyasztása semmi más nem fogyaszt sokat.
ez már csak akksi lehet szerintem. Valami tipp. Stock 4.4.2 20c
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Misi1980 #35016 üzenetére
innen töltsd le a drivert, és sztem hagyhatod először mtp módban is az usb kapcsolatot
-
noxon
őstag
Fel szeretném tenni ezt a twrp-s apk-t a telómra, elolvastam az összefoglalót is. Ggyári német 20D van rajta roottal. Tudnom kell valami hibáról? Vagy mennie kell simán a dolognak, nem lesz bootlop?
A másik, hogy van működő xposed ugye a 4.4-re?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Userlook #35020 üzenetére
tessék LG G3 téma...viszont nekem az időjárás widget nem volt jó alatta..xda-n olyasmit olvastam,hogy az időjárás témákat kell előtte törölni(amit lefrissít az elején az ember a frissitő/app központból)....de ebben nem vagyok 100%-os
Andrew10
JB óta nincsen benne az adobe nem fejlesztette,így külön kell feltenni bármelyik böngészőhöz....csak a HTML5 támogatott alapban -
Andrew10
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy szükséges felrakni a flash playert, mert úgy tudom a böngészőkbe benne van? Köszi.
-
szala86
aktív tag
Ez a legfrissebb G3 téma. Szerintem nagyon jó. És itt a G3 billentyűzet. Én DM romjára telepítettem TWRP-ből és hibátlanul működik.
-
jilian
addikt
Hogyan tudom megcsinalni azt, hogy amikor a navbar méretét csökkentem, a dokk ikonjai ne csússzanak utána?
Hanem maradjon ott hely mintha az eredeti navbar méret lenne.
-
Userlook
tag
válasz
tkchroland #35010 üzenetére
Sok volta a Flappy Bird
Na de viccet felre teve en sem hallotam meg ilyenrol. Szerintem gariztasd a telodta.#35023 Gazsi00
Koszi de valami baj van a linkel mert nekem nem nyitja meg. -
Xmodule
őstag
tegnap frissitettem 20d-re otan ezt adta legfrissebbnek de azota a dupla knock olyan erzeketlen lett:/ pedig elötte szuper jo erzekeny volt.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A problémám az hogy az első hozzászolásban szereplő Lg mobil drivert telepítem és a telefont rádugom a PC-re download módban ez a kép fogad:
Mi lehet a baj?Már újratelepítettem a PC-t is.Nem tudom így használni az offline frissítöt mert USB hibára hivatkozva megszakítja a folyamatot.Lenovo U510-es gépem van amin Win.7 fut. -
tkchroland
újonc
Valami olyasmi lehet hogy az üveg hozzáér magához a kijelzőhöz mert érzek egy kis huppanást ahogy ráteszem az ujjam, és akkor látom is ...
-
tkchroland
újonc
Nem utána hanem közben. Általában fehér háttérnél szoktam észrevenni pl. egy weboldal görgetésénél. Érzéketlenséget még nem tapasztaltam, mondjuk volt már olyan, hogy nem reagállt semmit de szerintem az inkább a chrome befagyásától volt, mintsem kijelzőtől.
-
akooos
veterán
válasz
Ha erõsen megnyomom a kijelzõt akkor nekem is elindul egy "hullám" az ujjamtól minden felé. Feltételezem azért, mert erõsen nyomtam?
Neked is ez a probléma vagy neked utána is hullámzik? -
Quqesz
nagyúr
válasz
Felvizesedett a kijelződ
vagy a víztükör live wallpaper van beállítva....
Még csak nem is hallottam ilyenről..de attól még lehet...ha tcumi felé jársz mutasd meg egy szervizesnek...amúgy vmi hibát észlelsz?(pl érzéketlenebb,stb) -
tkchroland
újonc
Nem olvasom végig a több ezer hozzászólást szóval előre is elnézést ha már vetődött fel ilyen jellegű észrevétel, probléma a telefonnal kapcsolatban.
Na szóval kb. kicsit több mint fél éve van meg a telefon(telekom) és a napokban kezdtem észrevenni hogy ha kicsit erősebben hozzányúlok a kijezlőhöz, akkor elkezd hullámozni vagy nem tudom hogy mondják ezt, olyan mintha tiszta erőből nyomkodnám. Van valakinek hasonló probléma? -
Quqesz
nagyúr
válasz
rayoliviero #35008 üzenetére
Az lehet,de neked nen gyári rom van rajta(nekem v20c stock)....ami érdekes volt még,hogy az időjárás widget két alsó szélére kitett egy-egy ikont(bal:accuwater link,jobb:frissítés),ami furcsa volt...szal vmi nem kompatible
-
Quqesz
nagyúr
Volt itt linkelve az xda-ról g3 theme,amihez nem kell root.Nos kipróbáltam és faxa,jól néz ki csak az időjárás widget képe nem jelenik meg rajta(felhők,eső,hold,stb) a főképernyőn...kár,mert így delete
-
gusthy
veterán
válasz
szabo.norbi #35003 üzenetére
Ugyehogy kaptál SMS-t
-
szabo.norbi
tag
Vissza értekezett a készülékem a szervizből!
( Aki nem tudná, elvolt hajolva a készülékem, kijelzővel lefele billegett!) Hétfőn adtam oda a Telekom-nak ma már kaptam az SMS-t, hogy mehetek érte, kicserélték az egész keretet, új üveget is kapott(és tudtommal üveget csak kijelzővel együtt cserélnek így valószínűleg kapott új kijelzőt is). Most már nem billeg nincs meghajolva. Öröm és bódottá van.
+frissítettek szoftvert, bár nem tudom minek mikor eddig is a v20c-volt...
Ja és le a kalappal az LG és Telekom előtt, nagyon gyors és szép munkát végeztek!
-
szabyka95
őstag
Felraktam azt a kdzt amit az lg ajanlott, 20c, de abban tmobileos bootanimacio van.. jobb ha ezt hagyom, es nem rakom fel a nemet 20d t?
-
hcs57
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest