Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
castiels #71843 üzenetére
Mint minden hajlított szélű kijelző esetén (pl Samsung Edge) ezen telefonnak sem sík a kijelzője, van aki ezt képtelen elfogadni van aki pedig direkt örül neki, ki érti ezt...?
Vannak fóliák amik tökéletesen követik a képernyő görbeségeit.
Üveget pedig hevítve lehet alakítani.. (forrasztópisztolyal)
-
Gercsi
tag
válasz
castiels #71648 üzenetére
LEGÁLISAN hálózati zárat feloldani csak szolgáltatónál lehet. A Telekomnál egységesen 15 ezer forintért végzik el a kikódolást, a Telenornál pedig 7650 forintot kérnek el a műveletért. A Vodafone esetében a vásárlástól eltelt idő is számít: az első évben 20 ezer forint, a másodikban 10 ezer, azt követően viszont csak 2500 forint a hálózatfüggetlenítés díja. Telekom ÁSZF (34.oldal), Telenor ÁSZF (295.oldal), Vodafone ÁSZF (146.oldal)
-
norbert1998
nagyúr
-
extasymajom
aktív tag
válasz
castiels #64066 üzenetére
Jártam már így. Ha bolt csinálta akkor értelem szerűen vidd vissza. Ha házilag csináltad akkor nem sok választás maradt. Beragasztani nem fogják gsm-ben. Legalábbis én anno nem találtam olyat aki elválalta volna.
Váci út egyben cserélné, hiába pici a hézag.Szóval két lehetőség maradt. vagy kiszeded az egészet és újra beragasztod valami jobb minőségű ragasztóval vagy benyomsz alá pici ragasztót. De ez nagyon necces mert befolyhat akár a kijelzőbe is és szarul fog kinézni szóval ezt nem annyira ajánlom. Egyszer vettem egy g2 telefont ahol picit elállt a kijelző és mikor szétszedtem akkor láttam, hogy az elöző gazda rágóval orvosolta aproblémát
Király csávó nem?
# pcnet oké akkor ők törölve a jegyzőkönyvből.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
castiels #62292 üzenetére
A Váci úti LG szervíz kb 28-30 ba cseréli az egész kijelzőt. ha jól tudom 6hó garit is vállal rá.
Külön nem fogják kicserélni neked a digitizert mert ultra szopás és igen macerás dolog. Ha magadnak megrendeled ebayről vagy más oldalról kb 12-13ezerből megvan a kijelzpő kerettel együtt. (kb 3-4hét mire megjön ingyen postával.) Ezt ingyen te magadnak ki tudod cserélni vagy elviszed valahova ahol nem fognak garanciát vállalni a beszerelésre sem de pár ezerből esetleg megcsinálják. Amiket az itthoni oldalakon látsz kijelzőket (jellemzően 20-25között) azok is kintről vannak. -
válasz
castiels #59388 üzenetére
Azzal a megoldással sincs semmi baj sem, ha megbízható helyről van a zip és annak valóban érintetlen a tartalma.
Linket ne írjál, én nem tudom ellenőrizni! Meg mióta kijött a hivatalos v30a, azóta amúgyse néztem még újra rá főzött ROM témára. Még root-olva sem vagyok még jelenleg, mert még nincs rá szükségem.@o_tom: Szívesen!
@mentosatti76: Azok a GSM boltok csak olyan 2 év garit adnak, amik pontosabban 1+1.
Első év az teljes körű, de az is csak bolti gari, a második év meg már csak un. szoftvergari, amivel nem sokra megy az ember, ha azidőben lesz baja hardveresen a telefonnak.
Szolgáltatók adnak valóban 2 évet úgy tudom, viszont akkor is vigyázni kell, hogy baj esetén lehetőség szerint a váci úti LG márkaszervizbe kerüljön a telefon, ami megvalósítható egyénileg a szolgáltató megkerülésével is közvetlenül (szolgáltatók maguktól előszeretettel szeretik a gané Telemax-hoz küldeni a telefonokat). -
Quqesz
nagyúr
válasz
castiels #47722 üzenetére
Lg márkaszervíz a váci úton.kb 3500ft.
Soundbox
Sztem kb 3 hasonló telót jelölt meg,én megnézném mind a 3-at élőben,aztán amelyik tetszik. Pl ma voltam euronicsban és ott nyomogattam a nokia 930-at és nagyon bejött,de nem cserélném le a g2-t rá,vagy asszony sony z1c-je is bejövős,de sw terén jajDoky586
Apósomnak van egy ericsson autós telója,na ahoz akkora akku van......meg kagyló is -
r3dwo0d
tag
-
csatakacsa
tag
válasz
castiels #39171 üzenetére
Hát a 2 éve megjelent optimus g is megkapta a kitkatet. Így szerintem a g2 siman megkaphatja az L-t. Hardverre nem.foghatják hogy nem, sőt jövő hónapban lesz egy eve h bemutattak a g2-t. Ennyire csak nem hulyek. Ha meg mégis, majd portolják g3 rol vagy nexus5 rol. No para
-
válasz
castiels #38923 üzenetére
Használható igen, nekem van egy 2013-as Samsung TV-m, azzal megy a Miracast, viszont állítólag ennél régebbieken már nem megy, amit meg is tudok erősíteni.
Van egy 2012-es Samu TV is a háznál és azzal már nem megy.Gaberking (#38928):
Logikusabban gondolkodva ő valószínűleg az Android 5-re gondolt (ami mondjuk téves elnevezés, mert Android L-ként emlegetik jelenleg).Azzal meg tisztában vagyok, hogy Nova-val beállítható az elfordulás.
winhelper (#39000):
Gondoltam, hogy ezzel vágsz majd vissza.
De azért azt már csúnyának érzem, hogy ez a MIUI ilyen szintű elkényelmesedést válthat ki az emberekből, hogy már egy launcher telepítést is über mókolás kategóriává válik.Azért ez mégiscsak Android, a lehetőségek széles vásznú tárháza.
Ha nehezemre esne egy launcher telepítés, függetlenül attól, hogy MIUI-n lennék-e vagy nem, költöznék is azonnal iPhone-ra.
Szerencsére itt még nem tartok és ezek után már a MIUI-t is próbálni fogom messzire elkerülni, nehogy "iphone-nosodjak" felfogásban.Nem sértésből írom a fentieket véletlenül sem, csak kicsit furán tekintem a helyzetet.
Béke! -
Danny365
őstag
válasz
castiels #38910 üzenetére
Nem kell kezdőképernyőnek betenni. Állitsd vissza az LG sajátját, majd a homescreenen tartsd nyomva az ujjad, amig előjönnek a kis menük, majd középen alul bökj rá a widgetekre, és (nálam pont) a legelső ez az Activities, ami neked kell. Ezt keresd meg és húzd rá valamelyik oldalra a főképernyődőn.Akkor most már tárgytalan.
-
Danny365
őstag
válasz
castiels #38905 üzenetére
Na szóval:
1. Töltsd le a LauncherPro nevű appot (nem sokáig kell fent hagyni, ne aggódj)2. Rakj ki egy Activities widgetet (lényegében csak egy ikon), majd ezt válaszd:
Home > Home [com.lge.launcher2.debug.LGHomeHiddenMenuActivity]3. (Most akár törölheted is az előbb telepitett LauncherPro-t)
4. Nyisd meg a Home parancsikont, amit az előbb létrehoztál.
5. Tekerj a legaljára és felfele haladva keresd meg, majd pipáld ki ezt:
FEATURE_USE_SYSTEM_ORIENTATION_CHANGE6. Tekerj egy kicsit még felfele és kapcsold ki ezt:
FEATURE_USE_PORTRAIT_ONLY7. Lépj ki és voila, el is forog úgy, ahogy szeretnéd.
@HUTCHDB
Szerintem teljesen mindegy a kernel, nem azzal van a gond. Nekem talán a format systemnél bénázott (de lehet, csak sokat kell várni?), igy én azt a részt egyszerűen kitöröltem az updater scriptből, igy egyből a telepitéshez ugrott - install előtt meg úgy is tudja wipeolni az ember a system particiót magától, úgyhogy szerintem felesleges is az a format. Meg mintha előtte lett volna egy unmount data is, de annak meg aztán semmi értelmét nem láttam, igy azt is töröltem belőle. -
Danny365
őstag
válasz
castiels #38902 üzenetére
Nincs mit, viszont nem a legjobb megoldás, mivel ahogy láttam, folyamat futnia kell a proginak. Viszont az előbb jutott eszembe, hogy a hidden menüből be lehet állitani, hogy elforogjon, igy pedig nem kell, hogy a háttérben fusson hozzá semmi. Ha kell, leirom, hogy lehet beállitani.
-
Zoja™
őstag
válasz
castiels #38890 üzenetére
Vissza kéne fejteni a launchert apk tools-al, és a res/values mappában található bools.xml-ben meg lehetne nézni, hogy be lehet e kapcsolni az auto rotate-et.
Más: felraktam a Cloudy G3-at, tetszik nagyon, csak egy problémám van vele. Pár funkció eltűnt a QRemote-ból és hiába írtam át a build.prop-ot, ahogy az xda-s topicban írták, nem jött helyre.
Nem tudtok rá valamilyen megoldást? -
winhelper
tag
válasz
castiels #38879 üzenetére
Tudtommal egyik romon sem fordul el az LG alap launcer.
Értem, TV-n szebb lenne, ha nem álló lépet adna.Zsír. Itt valóban fekvő a menü... Akkor vagy az eszköz váltja ki a telóból vagy mégis csak van megoldás rá
blt.62:
A gyári hívás és sms blokkolás nem elegendő? Én csak az ismeretlen hívókat blokkolom vele, de ahogy láttam tud sms-t és fehér vagy fekete listát is kezelni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
castiels #37592 üzenetére
1-2 rommal, kernellel picit javithato...
Engem is idegesit, hidd el, de barmit teszek fel laggos marad a rendszer.
Nem akarom ocsarolni az egesz mukodest, de ilyen hardvertol en spec. tobbet vartam...
Sajnos az alap lg optimalizalas hagy kivetni valot.... bar vannak olyan helyzetek, alkalmazasok, ami viszont pazarul mukodik, pl. androidon ilyen jol mukodo chrome-ot meg nem lattam.
Szoval az erzesem felemas. -
válasz
castiels #37480 üzenetére
Köszönöm, közben mondom F*ck it, leállítom és elindítom megint. Megcsinálta. Most már csak a biztonségi mentéssel szenvedek, kíváncsi vagyok, működik-e rendesen a PC Suite-os. Egyelőre az is 0%-on áll,de majdcsak nekiindul
Ha nem lesz jó, nyomkodhatom pár órát, mire olyan lesz, mint frissítés előtt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
castiels #36932 üzenetére
Bárhol lehet, nem kell download mappában, csak tallózd be neki, nem kell bepipálni a zip file signature verification-t. A rendszert másik partícióra teszi, nem gond, hogy 500 mega hely van az sd kártyán. Ha pedig feltelepült, akkor finshre nyomva magától újraindul a teló, az első boot hosszabb lesz a szokásosnál.
-
rayoliviero
veterán
válasz
castiels #36926 üzenetére
Recovery, de írtam az előbb. Nyilván, ha recoverybe akarsz belépni, akkor recoveryt választod.
szerk: Bocs, félreérthetően írtam az előbb: reboot recovery. Az csak recovery...
Ha bejött a TWRP recovery, akkor azon belül van olyan, hogy advanced wipe és ott kell data, system, Dalvik, Cache wipe, majd mehet a rom installálás (install és kiválasztod a zipet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest