Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Fentebb írt csoda kijelző órákra:
Érdekes, hogy nem mókoltam a telefonomat, de simán 5 óra kijelző idő megvan, méghozzá netezéssel.
(Wifi/3G) Online Exchange/FBMessenger/GMail szinkronnal.
Ami a legdurvább volt, hogy majdnem 6 óra pofázással 3G-n még volt a telefonban 30%.
v20c stock.Eddigi életem során szinte minden egyes telefonomat széjjel telepítgettem, kernel UV, stb és azt veszem észre, hogy sosem lett tőle jobb, csak más.
Egyedüli extra, ami miatt root-oltam, az a kamera, mert az fényévekkel jobb a Xdabbed és a többivel.
De kernelhel minek nyúljak, ha jó ?Hozzáteszem olyan vak vagyok, hogy nálam 100% alatt nincs telefonkijelző. Még sötétben is így használom.
Viszont ha lehetne 5 órán felüli kijelző időt kicsikarni belőle, akkor talán-talán megpróbálnék custom ROM-ot.
Nem akarom mondani, hogy 1 óra 45 perc alatt most ugrott 1%-ot le a telefon a fenti szinkronizációs beállításokkal, és fél órája megy az FM rádió.
Kép kikapcs nálam 5 percre van állítva.
-
-
P3Dr0
senior tag
Lassan de biztosan alakul ez a multimedia front a G2-n. Kerdes csak az megeri-e vele annyit szenvedni.....
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Megoldhato az valahogyan hogya témaváltásnál az idöjárás témája maradjon átlátszó?Van pár téma ami tetszik,de az idöjárás widgetje nem.Köszi.
-
pestibenji
senior tag
válasz
adamzflash #35188 üzenetére
büszke lehetsz magadra, ügyi vagy!
amúgy legközelebb próbáld meg lux-al levenni a fényerőt 0-ra, a kijelző időt beállítani, hogy ne kapcsoljon ki magától a kijelző, repcsimódba rakni, ledeket kilőni, powersave-re állítani a governort, a 300mhz volt értékét levenni kb 700mV-ra, és kb 30 óra kijelző időt el tudsz érni egy töltéssel
hú de kurvajó ugye?
Amúgy amit írtál még lehetséges is lenne, de a 4.8 és 4.9-ben szerintem elég szar az aksiidő.
-
laca.1
aktív tag
Dm.
Nincs e valami megoldás hogy a videó fölvételnél a hang csak legalább egyenletes legyen,ne akadozzon sisteregjen? -
tonnni1
tag
válasz
adamzflash #35190 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
válasz
adamzflash #35188 üzenetére
Ez még mindég KEVÉS! a 9.órához!!!
Egyébként nem photoshop trükkre gondoltam, hanem valóban 15.óra kijelző időre!De hagyjuk a témát, mert ennek így nincs értelme!
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Van olyan menüpont ahol látom hogy melyik program mennyi RAM-ot használ? Amikor rákoppintok az ürítésre pár percen belül megint ugyanannyi RAM-ot használ mint előtte. Advanced Task Killerben leállítom amire nincs szükség, de következő belépésre ugyanúgy fut a program. Lehet én nem értek hozzá..
-
válasz
adamzflash #35186 üzenetére
azért mert amit leírtál használatot úgy kb PONT a FELE jön ki, és nem 9.óra!
tudok én is ilyen trükköt, csináljak neked 15.óra kijelzőidőt?
-
válasz
adamzflash #35184 üzenetére
Nekem meg a Római pápa a nagyapám!
akkor se bírna ki ennyit ha levennéd manuálisan a fényerőt 30% és bekapcsolnád hogy a kijelző ne kapcsoljon le, és letennéd az asztalra, és hozzá sem érnél!
Nem hogy fészbúk meg jutube meg böngészés 9.órán keresztül!
éns tudnák hasonló HIHETETLEN dolgot írni, meg képpel prezentálni de mi értelme ennek?
-
Harcsai
senior tag
Ezen szerintetek megáll kocsiban, ha van rajta egy nillkin hátlap is?
Vagy ajánljatok valamit. -
akooos
veterán
válasz
Harcsai #35176 üzenetére
Itt egy flip nélküli barkács megoldás: még az elején csinálta egy kollega
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok,ez a hard reset a hátsó gombokkal csak akkor működik ha rootolt e teló ? Mert nekem sehogy se sikerül ...
-
noxon
őstag
Hát tegnap csináltam videót koncertról, a kép szép lett éles, de a hang valami iszonyú zajos szar
erre nincs valami mod?
-
gusthy
veterán
Egy egész elfogadható megoldás a Qi töltésre:
-
szoporiz
tag
Egy hete én is G2 tulaj vagyok 16gb fekete vodafone darab.
Eddig szuper. -
Szakiii
addikt
Új c.flex romon nem megy a gps? Mintha ezt irtak volna most a foruman csak nem fullos az angolom.
-
Harcsai
senior tag
Beléptem a clubba!
LG G2 32GB Black 1 év LG garival
Kérdésem azért lenne. Honnan érdemes ehhez hasonló tokot beszerezni?
Qi töltőt tudtok hozzá? Vagy mennyire kompatibilis a Samsung, vagy Nokia vezeték nélküli töltőivel?Vele egyidőben vettünk egy T-s, G2 mini fehéret is, ahhoz esetleg hasonló tok, fehérben? Még G2-höz csak-csak találok, de minihez semmi normális
-
Sabika
tag
Sziasztok,
tudtok olyan appot ami kikapcsolt képernyőnél lehet gesture (mozdulattal) irányítani mit indít el? -
Szakiii
addikt
Philz recoveryt Twrp-n keresztul fel tudom tenni?
-
Damage401
senior tag
Na a norvég Telenornál, már van V20d, lehet nemsokára jön ide is. Függetlenekkel mi a helyzet?
-
Ser
tag
válasz
gusthy #35160 üzenetére
köszönöm az infot, most töltöm is az ehhez való romot. remélem azzal kevesebb gond lesz, mint a CM11-gyel.
még arra keresném konkrét választ, hogy a 20C, amit itt-ott olvastam, arról mit lehet tudni? Gondolom rövid időn belül (ha visszarakom gyárira), az meg jelenik automatikusan frissítésben a Telenoros készülékeken is, ugye? Vagy inkább érdemes egyből azt ráerőszakolnom a készülékre?
-
gusthy
veterán
Ha CM 11 van rajta, akkor jó eséllyel csak a KDZ telepítés járható út számodra. Az le van írva az 1hsz-ben. A legbiztosabb, ha IMEI alapján kikeresed, hogy melyik ROM kell neked, letöltöd és felrakod az ott leírtak alapján.
A DM ROM ki vvan takarítva, és néhány javítás van benne a gyári ROM-hoz képest, valamint bizonyos grafikai elemek meg vannak változtatva. Valamint ha jól emlékszem, legújabban custom kernel van benne. Ezen kívül vannak benne appok, amiket DM hasznosnak tartott belerakni, de ezek külön is telepíthetőek. -
Ser
tag
Sziasztok,
elolvastam rengeteg hozzászólást, de nem jutottam egyről a kettőre.. Abban kérném segítségeteket, hogy milyen ROM-ot érdemes telepíteni a G2-re? Igazából Telenoros készülék, de most CM11 van rajta, ezt viszont meguntam, mert van vele némi probléma mostanában.
Igazából ha gyárira szeretném visszatenni, arra van lehetőség? Tehát, hogy Telenor-os gyári legyen. Úgy vettem ki, hogy a 6HU/HUNGARY_OPEN_16G 20B rom telepítésével gyári lenne, csak valahogy ez is zavaros nekem. Egyrészt mert nem találtam ilyen letöltést sehol, másrészt az xda-n volt említése, de ott 2 féle verzió volt.
És még annyit kérdeznék, hogy DroidMester ROM-ja miben különbözik a gyáritól?
Próbáltam ezekre választ találni, de egy óra olvasgatás után feladtam..
Előre is köszönöm a segítséget
-
zazenke
őstag
a battery doctor szerű programoknak tulajdonképpen mi az értelmük?. nekem úgy tünik hogy annyit csinál hogy dizájnos formába csak kigyűjti azokat az adatokat amit én is látnék a beállítások menübe. akkor meg mire jó csak feleslegesen fut ez is a háttérben.
-
zazenke
őstag
válasz
Misi1980 #35152 üzenetére
vidd el valakihez aki benne van a témába én is azt csináltam pedig egy 200 ezres új gépem van , a csávónak pedig egy kb 8 éves gépe lehetett . twrp vel feltelepítitek a leírás szerint a romot és felejtsd el az egész kínlódást utána . egyszerűen nem éri meg az ideget. arra emlékszem még hogy nála is előjött ez a jelenség mint neked és nekem , de bement az eszközkezelőbe és ott a windowst kérte meg hogy töltsön le hozzá drivert és le is jött. én azt mondom az se biztos hogy baj az hogy ott piros x marad. azóta nem szívom az ideget. és hogy hogy találtam rá a srácra ? egyszerűen feladtam az olx en egy hirdetést az lg g2 résznél hogy keresek valakit szolnok környékén aki érti ezeket a dolgokat és némi ellenszolgáltatás fejébe megmutatja nekem . másnap jelentkezett és még utcabeli is
. ha azzal a video hangjának megjavításával kínlódsz az xml pats fájl cserével -szerintem az nem is működik .én is tégláztam te is tégláztál. viszont az iroot25 rootolás -utána autorec-es twrp telepítés és rom telepítés az megy ahogy le van írva
-
laca.1
aktív tag
Lehet hogy lesz G3 kamera mód G2-re
talán az hoz javulást a videó hangra.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Akár mit csinálok képtelen vagyok elérni azt hogy download módban felismerje a PC a telefont.Mindíg ez a vége.Már kértem egy másik számítógépet kölcsön és ugyan az a vége.Ez driver hiba vagy miért nem tudja azt a nyanvadt illesztőket letőlteni?Nem hiszem el hogy csak én vagyok az egyedüli G2 tulaj akinek ez a piti dolog nem jön össze.Már százszór telepítettem és töröltem a drivert.Estleg van it valaki Komáromból vagy a közeléből.Megkérném szépen hogy segítsen mert kezdek kifogyni az ötletekből.
-
Looserke
őstag
válasz
vadászcsiga #35146 üzenetére
thx
-
tekoteko
tag
válasz
vadászcsiga #35146 üzenetére
nem lehet vhol elolvasni mit tud ez a app mást?
4k meg a 120fps benne van? vagy ahhoz más is kell?D80220b van a telómon.
még nem dob fel ujabb updatet. érdemes ráküzdeni egy 20c-t? ( ha jól néztem van már ) , az nem tudja a 4k-t, meg a 120 fps-t?
és ha azt rátolom valahogy akkor reset kell neki, vagy megmaradnak a cuccaim?thx
-
Looserke
őstag
lehet hülye kérdés, de a telepítős xdabbeb's camera/video v3.1.0.apk-hoz kell root?
-
tekoteko
tag
válasz
vadászcsiga #35143 üzenetére
Aham.
Slow Motion érdekelne.
Nem foglalkozott vele valaki?
120-240 fps videonál.. -
tekoteko
tag
Üdv!
Az első HSZ.be van valami kamera app.
Ez: xdabbeb_g2_camera_kk_2.2.0.apk
Az mibe jobb mint a gyári?
Érdemes miatta rootolni? Mert próbáltam feltenni, ahogy látom kell neki...
Thx -
darnyi
tag
válasz
DroiDMester #35138 üzenetére
Ezt majd a piac meg a készletek eldöntik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Az új Dorimanxot próbáltad már? Mi a véleményed róla, jobbnak érzed az előzőnél?
badmad: Akkor próbáld ki, hogy nem rendszergazdaként futtatod. Vírusirtót és a tűzfalat kapcsold ki.
-
Mefisto
csendes tag
válasz
Köszi!
-
-
badmad
senior tag
válasz
rayoliviero #35133 üzenetére
Természetessen ....
-
jilian
addikt
Na ez szép.
De miért nem írja ezt be az első posztba, hogy akinél jelentkeznek "hibák" tudja miért van.Még szerencse, hogy benéztem. Már kezdtem eltántorodni a CloudyFlex -től.
-
badmad
senior tag
Sziasztok...az öszefoglalóban lévő leírás alapján rootolnám a telóm de a bat fáj inditása után kidob.Lg usb telepitve usb hibakeresés bekapcolva és mégsem ok,mit csinálok roszul?
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Kérdésem lenne jelenleg melyik a leg újabb kamera mód?
Dm.3.1v romja van fönt yoda 3.5 kernelel.de a videó fölvétel hangja akadozik sistereg,tehát van e újabb,javitott verz.?esetleg egy linket meg köszönnék. -
gusthy
veterán
Na utánaolvastam a G3-nak. Igazából a 801-es proci gondoltam, hogy biztos jó dolog, de a felbontás miatt ezt el is bukja az ember... És ekkora felbontás konkrétan értelmetlen.
Marad a G2 -
P3Dr0
senior tag
válasz
Illusion1010 #35124 üzenetére
koszonom szepen
-
Corgan82
aktív tag
-
P3Dr0
senior tag
Szerintetek mennyiert lehetne eladni egy fuggetlen 3-4 honapos, megkimelt, karcmentes 32 GB-os G2-t Magyarorszagon?
-
Mike81
senior tag
válasz
rayoliviero #35093 üzenetére
Köszi
-
válasz
DroiDMester #35118 üzenetére
Így már világos. Köszönöm!
Bocsássatok meg az értetlenkedésért!zazenke:
Ha arra gondolsz, hogy szóköz-re ne szó javaslatot illesszen be, akkor a szóköz beállításait kell módosítanod. -
zazenke
őstag
csak én vagyok ilyen béna vagy tényleg nem lehet kikapcsolni a prediktív szójavítást a swiftkey ből. hiába veszem ki a pipát csak csinálja tovább.
-
válasz
fery02 #35115 üzenetére
Erre való a Clear Boot Settings opció!
Ezzel tudod alap helyzetbe hozni a fesz értéket, de csak restart után áll alapra vissza!Ha nem vennéd észre ha beállítasz mondjuk -36.mV -ot és be van kapcsolva a Set on Boot akkor restart után is látod a csúszkánál a -36.mV -ot tehát NEM 0.mV on van!
Nem kell nagy logika sem ész hozzá, ha ezután a csúszkát 0.ra húzod az nem 0 -ra(alap feszre) állítja a feszültséget!
A csúszkával feszültséget állítasz tehát ha 0 -ra húzod akkor 0.mV -ot adsz a jelenlegi -36.mV -hoz ha meg -12.re akkor még leveszel a -36.ból 12 őt tehát -48.mV -on leszel!Ha alap feszre akarod állítani akkor +36.mV -ra kell húznod hogy az előbb levett -36 -ot hozzá add és ekkor leszel alapfeszen! Ha meg már össze-vissza állítgattad és nem tudod mennyit vettél le, meg mennyit adtál rá, használd a Clear Boot Settings opciót, és restart után beáll alapra!
Ezért írtam hogy ne jelöld be! a Set On Boot -ot mert össze vissza állítgatod a feszt, és ha nagyon leveszed a feszt, a telefon NEM FOG elindulni és csak HR -el fogod helyrehozni! Vagy ha van twrp -d azzal is de kicsit bonyolult az a módszer ezért azt le sem írom!Remélem elég érthetően leírtam, hogy a fesz csúszka fesz állít az éppen aktuális értékhez képest! Erre céloztam délután hogy kicsit érdekes a működése! És meg kell tanulod/értened a működését!
De azt hittem erre magadtól is rájössz!
-
válasz
Gaberking #35107 üzenetére
Kipróbáltam a FauxClock-os kísérletet. Per-App-hoz még nem mertem nyúlni, csak a feszeléssel és a GPU 450 mhz-re való állításával foglalkoztam.
Érdekes, hogy most 737500 uVolt-hoz -37,5 mV-al kellett vinnem a csúszkát a szokásos 25-, 12,5-nyi egység helyett.
Set on boot kapcsoló átkapcsoltam, hogy újraindítás után is egyből ezzel a beállítással induljon, mire azt tapasztalom, hogy ezt az új uVolt értéket beállította magának "alapértelmezettnek", tehát ha 0 mV-ra rakjuk a csúszkát, akkor hozza be azt az uVolt értéket, amit újraindítás előtt -37,5 mV alulfeszeléssel értem el.Innentől pedig rohadtul félrevezető, ha a csúszka értékét írjátok, hogy "ennyivel meg annyival van lentebb a csúszka és így stabil", mert nem feltétlen a jelenlegi helyzetet mutatja.
Azt kell írni, hogy pl mennyi uVolt van társítva pl a listán legelső 300 mHz-es lépcső mellé. -
Xmodule
őstag
zajszures szerintem egesz jo. ma vettem fel erös szelbe.
-
nrb263
tag
Sziasztok, lg nél nem lehet egyszerűbb módon letöltött szoftvert felrakni? mint pl samunál annyi hogy bettalozod a fajt telo downloadba azt start. Itt ahogy néztem ezt a kdz dolgot nem valami egyszerűnek tűnik. S2 ről váltottam azon rengeteget romozgattam ezen nem mertem még nekikezdeni
nincs valahol esetleg nagyon szájbarágos leiras pontrol pontra? Igazábol azert erdekelne mert fuggetlen a telo es megis v20bt irja legfrissebbnek, nincsen knock code
arra meg nagyon kivancsi volnek
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok, nekem a fauxclock 1.8.0 van fent, de nincs benne az a gpu governoros allito menupont
Van valami mas program amivel lehet allitani?esetleg ingyenes? -
rangersanyi
tag
Üdv! három napja vagyok G2 tulaj, de az eddigi tapasztalataim pozitívak. Talán a térerőben gyengébb kicsit mint az előtte használt Xperia Z.
-
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #35098 üzenetére
Köszi.
-
tonnni1
tag
válasz
Quqesz #35104 üzenetére
Nem, nem aggódom csak azt hittem nagyjából egyeznek az eredmények, és mivel az én mobilom 6000 ponttal kevesebbet kapott, azt hittem valami gond van vele ugyanis nincs összehasonlítási alapom mert ilyen telót még nem használtam hosszútávon. Csak bennem van a kisördög a furcsa töltő miatt...
-
tonnni1
tag
válasz
fery02 #35102 üzenetére
Köszönöm, magamtól soha rá nem jöttem volna erre a mappa dologra. Kíváncsiságból ráeresztettem az Antutut és az olvasottakhoz képest nekem gyengébb eredmény jött ki. Első teszt 32550 második csak 29580. Ennek mi lehet az oka, amiket én olvastam teszteket 35 000 pont körüli eredmények születtek.
-
válasz
tonnni1 #35101 üzenetére
Egyszerűen csak ráhúzod az ikonokat egymásra, amiket egy mappába szeretnél rendezni és magától csinálja a mappát.
A töltőfej "mássága" meg nem probléma, egyszerűen csak nem ebbe a régióba szánták a készüléket, de attól még lehet eredeti. Átalakítót viszont szerezned kell akkor a konnektoros töltéshez, ha nem adtak a boltban (szoktak pedig).
Hamisított G2-kről meg nem nagyon olvasni (legalábbis nem láttam esetet, hogy valaki megszívta volna), de létezik egyébként hamisított, amit szerencsére azért meg lehet különböztetni külsőleg, ugyanis neem egyszerű feladat ilyen karcsú kávát leutánozni.
Szóval a hamisítottakat, ha másról nem is annyira, de a káva vastagságáról mindenképp fel lehet ismerni külsőleg. -
tonnni1
tag
Sziasztok!
Ma vettem át a készüléket, és eddig is androidom volt de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy a menüben hogy tudok mappákat létrehozni?
És egy bosszantó dolog, valami írtó érdekes töltő volt a dobozba, nem tudom melyik országba szánták de hogy nem ide az biztos, így felmerült bennem a kérdés hogy a telefon is játékos e? Esetleg valahol valami alapján megtudom nézni hogy a készülék eredeti e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest