Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
renee7 #35295 üzenetére
Nem tudsz értelmezni és dobsz egy olyan választ amit a kutya sem kérdezett!
Új G2 tulaj vagy, oké! Elolvas-od/tad az Összefoglalót, pont! Aztán ott a kereső, kiválóan tudod használni.
Ha valami érdekel kérdezel. Ennyi!
De a tömjénezéstől még nem történik semmi. Csupán nyálasabb lesz a topic.Inkább kapd elő a Fejlesztői beállításokat és reszelgesd a telefont! Több értelme van, mint a g2orgasm üzemmódnak!
-
renee7
tag
válasz
#09819904 #35292 üzenetére
Sokkal több gyakorlati tartalom van az első soraimban, mint amennyi szvsz a legtöbb tulajdonosnak van...
Egyfelől én már akkor rádiótelefonáltam, amikor még hazánkban nem létezett publikus rádiótelefon rendszer, másfelől meg jó időn keresztül Samu készülékek javításával kerestem a kenyerem...
A hardverapró jogos.
-
renee7
tag
Sziasztok,
Múlthét szerda óta vagyok G2 tulaj. Egy egy hónapja vásárolt SGS3-ról váltottam erre. Mit ne mondjak, életem legtökéletesebb telefonja. Egyszerűen nem tudok belekötni. Vörös színben vettem meg, eszméletlen dögös. Fényévekkel kellemesebb és professzionálisabb összhatást nyújt akármelyik Samu csúcsmodellnél.
Az lenne a kérdésem felétek, hogy érdemes feltenni a xdabbeb_camera_kk_quiet_v3.1.0 kamera mod-ot? Van gyakorlati haszna, szebb képeket ki lehet hozni vele? Egy hozzászóló szerint nem. Mintha azt olvastam volna, hogy HDR beállítással fagy. Mik a vélemények?
Van valami, amire vigyázni kell vele és nincs benne az első összefoglalóban?
[ Módosította: Qru ]
-
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #35283 üzenetére
A fast charge miert van letiltva, nem mukodik valami mellette tokeketesen? Mit tudok tenni ha en szeretnem?
-
Gaberking
senior tag
válasz
rayoliviero #35287 üzenetére
Én megvásároltam tegnap, kedvező áron van most. Mondjuk, 4 sör ára...
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #35286 üzenetére
Nem találom benne, gondolom csak a fizetős tudja.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #35285 üzenetére
Megnézem akkor a Trickstert, ott feszelem alul.
-
válasz
rayoliviero #35284 üzenetére
igen elvileg 450.re kéne beállnia ha mégsem annyi tedd fel faux -ban 450.re!
amúgy TricksterMod -al úgy látom, többet kilehet hozni belőle(mármint a dori 4.9 ből) mint Faux -al!
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #35283 üzenetére
Ok. A másik, hogy Fauxban vegyem fel a GPU-t 450-re? Vagy úgy van beállítva, hogy 450-en van a max?
-
válasz
rayoliviero #35282 üzenetére
akkor legalább nyomj egy default beállítást az STweaks ben(legutolsó fülön) meg töltsd be a profiloknál a default profilt, mielőtt törlöd!
És igen letiltottam a Fast Charge opciót benne!
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #35281 üzenetére
Köszi.
Akkor ebben ki van kapcsolva a fast charge?
A Cloudy miatt kérdezem, merrt nem hiszem, hogy jó lenen ha a fast charge és a Cloudy-ban lvő intelligens töltéses cucc egyszerre menne.
Ja és most fent van az Stweaks-t tartalmazó. Kénytelen vagyok arra installálni, nem tudok tiszta telepítést. Remélem nem gond.
-
válasz
rayoliviero #35276 üzenetére
igen van! itt találod => Dorimanx_4.9_NO-sTweaks_v2_by_DM.zip
-
tonnni1
tag
Meg van a hiba, az eddigi felvételek nem működtek, nem tudom mi az oka de mióta nyitottam egy új mappát a felvételeknek azóta működik..
-
tonnni1
tag
válasz
DroiDMester #35275 üzenetére
Valamiért nem működik, azt írja: fájl megnyitási hiba... Nem értem...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Jé azt én is használom vagyis a sima freemake-t,jó kis progi(még gyári dvd-ből is csinált mp4-et..)
adrianzen
Vedd ki a pipát a második mikitől(beáll/hálózatok/hívásbeáll/hang javítása-->pipa ki) -
rayoliviero
veterán
válasz
Dorimanx 4.9-hez van már STweaks nélküli verziód alapbeállításokkal és kikapcsolt fast charge-al?
-
válasz
tonnni1 #35274 üzenetére
igen tudsz kimásolod PC -re és pl: a Freemake Audio Converter -el átalakítod MP3 vagy ogg -ra!
-
tonnni1
tag
válasz
DroiDMester #35273 üzenetére
Köszönöm, és a már felvett felvételekkel tudok valamit kezdeni?
-
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
ACR programmal készült felvételek 3GP kiterjesztésűek, de sehogy sem tudom lejátszani. Töltöttem le két lejátszó programot is de nem működik. Valakinek van tapasztalata?
-
laca.1
aktív tag
válasz
DroiDMester #35270 üzenetére
Köszi.
Már cserélem is. -
válasz
laca.1 #35265 üzenetére
Abban sz.tem még a Xdabbeb 3.0.0 kameramód van csak! a legfrissebb pedig ez => xdabbeb_v3.1.0
-
Autley
csendes tag
Sziasztok!
A http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 -n lévő 176-s folyószámú HUN OPEN V20B már a javított változat (füles, BT bug)?
Köszi!
-
ShadowK
tag
A gyári launchernél le lehet valahogy szedni az utolsó home screent amin a funkciókat mutatja be?
-
laca.1
aktív tag
Dm.
Melyik kamera mód van a 3.1 romodban?
Ha nem a legújabb akkor kérnék szépen egy linket az újabbhoz.köszi -
adrianzen
csendes tag
1-2 ember panaszkodott, hogy elég rosszul hall a telefonban engem, ez mitől lehet ?
-
noxon
őstag
Érdemes feltenni ezt a Xdabbeb's Camera mod-ot? Mennyivel csinál jobb képeket videokat? Mik a tapasztalatok? Melyik verziót érdemes feltenni a stock KK-ra, a 3.1.0-at?
-
sixpak
nagyúr
válasz
#09819904 #35222 üzenetére
Én innen szoktam rendelni.
Kopogtat vele a postás, 1 hét-10 napon belül....tehát nem gáz, hogy nincs itthon ilyen. -
Bazaytee
csendes tag
Sziasztok a vodafonnál ugye mától elég kedezményes áron lehet G2-t venni, azt szeretném tudni, hogy az 16GB-os verzió? Illetve mire elég a 16gb? Sony xperia S-ről váltanék( 32gb). A 16-osnál is megeszik 8 gigát a rendszer? Nem hiszem, hogy elférnék a maradék 8gb-on..
előre is kösz a választ!
-
Corgan82
aktív tag
-
Pistakiss
őstag
Háát!
A Vodafone-nál 69990 Ft lett az előfizus ára, már eléggé lement, -15000 FT. -
bardo
tag
Sziasztok,
Pár napja nekem is van LG G2-m. Nem is tudom eddig miért nem vettem meg. Volt minden telefonom már, S4, Iphone 4 (lassú volt szegényke) , Nokia 1020. Nem is értem a telefongyártókat, hogy miért nem értik a felhasználókat. Ez a telefon egy tökély . 2 napos üzemidő simán elérhető úgy hogy állandó 3G + Wifi + Szinkron és nyomogatom mint állat. Ez a ficsör ami üt igazán. Eddig minden Androidos telóm rootoltam, meg custom firmware 2 naponta, de ezt érzem nem kell.
Ti miért tesztek fel custom firmware-t? A Camera app miatt? Azt anélkül is lehet upgradelni vagy nem? Ha custom formwaret-t rakok fel akkor vissza lehet az eredeti állapotot rakni? úgy hogy boot looder is az eredeti lesz?
Köszi,
Bárdó -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
rayoliviero #35244 üzenetére
Koszi, holnap reggel ha hazaerek es kialudtam magam akkor ezzel kezdek
-
kacsa7
őstag
válasz
rayoliviero #35237 üzenetére
A G3 billentyűzet DM v2-n is laggol néha. Gondolom ez a billentyűzet port kb. ilyen...
-
rayoliviero
veterán
válasz
Mazda6_2.0D #35243 üzenetére
-
Mazda6_2.0D
tag
Hat nem jutok elorebb ezzel a gpu beallitassal, most meg a google playem hulyult be. Folyamatosan 923as hiba
mar mindent kiprobaltam, letoroltem mindent, googlefiokomat is, de semmi. Holnap kiprobalunk egy uj romot, pl. Clodyflex2.4-et
Xda-n talalhato ugye?
-
rayoliviero
veterán
-
Danny365
őstag
válasz
rayoliviero #35237 üzenetére
Én.
A billentyűzet nekem is akadozott néha, vissza is tettem a SwiftKey - t.
Egyébként a legújabb dorimanxet használom és őszintén én sose szoktam a beállításokba turkalni, ahogy flashelem úgy is marad.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
DroiDMester #35234 üzenetére
Szia, az általad stweakstol kipucolt dorimanx 4.8-at hasznalom. A faux sajna nincs meg vasarolva, csak egy regi 1.8as verzio van, de nincs benne a gpu. Most felraktam az stweaksot, de abban sincs gpuhoz tartozo menupont.
Pszichiater: ismet egy ertelmes megnyilvanulast hallhattunk toled
de mar megszoktuk.
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy az értesítése LED-ek színét megváltoztassam? Csak a kiválasztott névjegyeknél találtam módosítási lehetőséget. De a nem fogadott hívás, vagy új üzenet LED színét a Menüben nem engedi változtatni van e erre esetleg valamilyen megoldás?
-
Danny365
őstag
válasz
rayoliviero #35219 üzenetére
Jaa sorry, ART alatt tényleg nem megy, de igazából eszembe se jutott, hogy lecsekkoljam.
Amúgy dalvikkal nincs gond Flexen se.Majd este megnezem, meg tudom-e javítani, aztán majd frissítem az xda-s posztot.
-
válasz
Mazda6_2.0D #35225 üzenetére
Faux már 2.0.1 verziónál jár!!
De ha az 1.8x nem tud gpu.t állìtani nem aza gond! Hanem maga a kerneled nem tudja!
-
bazsika89
tag
válasz
eladogeppc #35228 üzenetére
Igen csíptetős megoldás,ragasztani nem akartam semmit a telefonra. Fogja rendesen,hogy ne mozogjon, de eloszlik a nyomás egy szivacsos-gumis felületen.
-
zsolt320i
senior tag
sziasztok!
hol tudok G2-re témákat letölteni?
lehet banális kérdés, de sajnos nem találtam.üdv.
-
hard74
senior tag
válasz
TricksterMod.
-
törölt tag
válasz
Életbevágóan fontos dolog egy telefon életében!
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Mivel tudom a gpu max orajelet allitani?
Stweaks van de az nem tudja, fauxbol az 1.8 van, de az sem tudja. Van valami mas progi ami ingyenes es tudja? -
pisti2216
tag
válasz
rayoliviero #35214 üzenetére
-
bazsika89
tag
válasz
eladogeppc #35217 üzenetére
Ezt a pakkot rendeltem meg, a többi is jól működik
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #35219 üzenetére
Nem, nálam nincs bekapcsolva.
Igen, megnéztem xda-n. Azt írja, h art- tal nem megy. Elfelejtette kipróbálni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kisgergely80 #35218 üzenetére
Akkor nálam az ART mkiatt van. Vagy nálad is be van kapcsolva? Pedig másnál is van hiba, az Xda-n írják.
szerk: Akkor nálam amiatt.
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #35216 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
Vigyázzatok a Hid3rs G3 NotiPanel-el CloudyFlex 2.4-en, mert hiába csinált egy állítólag 2.4 kompatibilis verziót, ugyanúgy nem működik az sem. Emiatt nálam system reinstallt kell csinálni.
-
pisti2216
tag
válasz
rayoliviero #35212 üzenetére
Kösz, meg nézem hogy megy vele .
-
pisti2216
tag
Egy gyors kérdés YODA 3.5 kernel fel mehet CloudyFlex 2.4 ,re ??
-
Dabaka
csendes tag
A honlapjuk Meenova.com
Onnan tudsz rendelni. Nekem pontosan 3412 forintba került az egész a Citibank szerint (kb. 15 dollár)
A cucc kb. 2x2 cm, és G2 vastagságú. Jár hozzá kulcstartókarika, meg USB átalakító, amivel gépbe is tudod dugni.(Bocs a fura tagolásért, mobilról ezt tudom alkotni)
-
Mankó
veterán
Tudtok linket adni olyan OTG kábelhez, ami elegendő feszt ad egy usb3-as pendrive-hoz? Nem kell hogy sok ezerbe kerüljön, csak a célnak megfeleljen! Köszi
Dabaka: Mennyibe volt, mekkora, link? Köszi
-
Dabaka
csendes tag
Slow poke here.
Megjött a Meenova kártyaolvasó Hong Kong-ból rendben. Szép, gyors, okos, bár én kicsit rozogának érzem a műanyagot. A csatlakozója egy kicsit lötyög, de egyébként rendben van. Szép kéken villog, ha dolgozik. Videót külső kártyáról real time olvasott be, nem töltött sokáig. Zene ugyanez. A visszaigazoló e-mailben linkelt tracker oldalon tudtam követni, hogy merre jár. Normál posta hozta ki. Az egész projekt olyan két-, két és fél hét volt. -
TomPack
őstag
Tudnátok mondani egy egyszerű 2g/3g kapcsolót rootolt telefonra? Olyat ami nem a beállításokba dob. Köszi!
-
joshua7
veterán
Tudnátok segíteni, hogy Bp-n hol lehet nyomkodni ezt a típust? Idáig Z1 Compact-ot akartam, de ahogy nézem, a jóval nagyobb kijelző ellenére ez a teló alig nagyobb fizikailag. Így kipróbálnám.
A Duna Plázás MM-be néztem tegnap, ott nem volt. -
wyzard
tag
válasz
pestibenji #35194 üzenetére
Szia !
4.9-es Dorimanx kernellel mennyi tapasztalatod van, hogy érted, hogy szr az akksiidő ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi 12T - egytucat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Külpolitika
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest