Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi Gazsi00 és Droidmester a válaszokat a cloudy kernel ügyben!

Viszont most látom, hogy az új Dorimanx-hoz ajánlott fagyasztani az Stweaks-et, aminek őszintén örülök.l
Legalább eggyel kevesebb tweak progi, ahol van lehetőség állítgatásra.
Valaki, aki V3.1.1-en használja és FauxClock-ban és sehol máshol sem állít hozzá pluszba semmit se le tudná nekem tesztelni, hogy milyen a merülése a hétköznapokban és komolyabb játékok alatt hozza-e egy stock kernel teljesítményét?
Most sikerült elgondolkodnom, hogy hátha mégis ez lesz-e majd a következő kernel-em stock cloudy helyett.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
STweaksben új beállítási lehetőségek vannak (ondemand power save mode), vagyis inkább alapon máshogy van most beállítva, mint lenni szokott. Egyelőre még nem jegelem, letesztelem ezt az alapot.
ondemand
Power Save modeMSM hotplug
One Core Boosted -
Gaberking
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi!
Eddig jó! Gyors és ennyi használat után úgy tűnik, hogy az aksival is kíméletesen bánik, de annek azért több idő kell, hogy kiderüljön. -
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, kipróbálom.

-
andrys83
aktív tag
Tudna valaki segíteni cloudly flex alá valami zippelt gyári kk hangbeállitást???Mert nem tul jo a minősége!üdv!
-
TomPack
őstag
A navigációs kört el lehet valahogyan tüntetni? Így nem tudom használni a PIE-t, mert mindig a QuickMemo jön elő!
GravityBox-al próbáltam, de ott ez az opció "kivan szürkülve". -
pusihusi
addikt
Sziasztok olvasgatom a topikot , milyen sokan romolnak. Az én véleményem hogy olyan jól sikerűlt ez a telefon, igaz enyém t-mobilos, hogy nem törőltem 1 apkot sem, csak raktam hozzá egy párat, úgy fut mint a villám! Nagyot csinált az LG a G után megint! Akár egy 5S-es Iphone. Nem laggol minden azonnal jön, szóval, nem cserélném a Samsung 5-el.
-
-
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mi változott az újabb 4.6-hoz képest?
-
adrianzen
csendes tag
erre van valakinek megoldása?
-
Koniman
tag
Ti hol, mivel, hogyan tároljátok azt a halom jelszót, amit az ember használ a mindenféle belépéshez, jogosultsághoz egyebekhez??

-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Van egy 20-as LG G2 készülékem, függetleníteni szeretném. Megoldható valamilyen formában? Valamint arra lenne mód h vissza is lehessen állítani a függőséget(garancia miatt)? -
rayoliviero
veterán
válasz
Szakiii
üzenetére
Pardus HD rom alatt nekem Viber hívás volt rossz. Nekem legjobban a CloudyFlex vált be, ott Viber is jó és a normál hívás is általában. Sajnos néha halkabb vagy kicsit rosszabb minőség. És gyorsaságban is veri a Pardust.
Aeonflexre lennék még kíváncsi, hogy milyen. Azt elvileg csak Philz alól lehet sajnos feltenni.
-
reflxx
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mivel érdemes ilyen mentést csinálni?
annyi erre való program van a ROM-ban hogy nem tudok dönteni 
-
castiels
addikt
Valaki használ meenovához hasonló cuccot? Hogy szuperál? Játékok is mennek rajta? Lehet menteni a tárhelyre? Letölteni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
zazenke
üzenetére
Vettem pár hónapja egy AirPlay képes hangszórót ami mint tudjuk Apple szabvány, ám az AirAudio képes inteligensen kiküldeni a rendszerhangot de csak akkor ha van root. Erre kell, meg a felesleges gyári appok kigyomlalasara. TWRP-t es társait meg lesz.rom
-
zazenke
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
én ezt is megértem de a mai napig nem világos mit rontottam el mert te csak annyit mondtál nem állítottam vissza a jogosultságot biztos az volt a bajom. de ez a művelet mit is jelent. és ha így van miért nem írjátok át az összefoglalóban ezt a részt hogy más ne járjon így mint én.
-
válasz
zazenke
üzenetére
Ezért kell még MINDEN NEMŰ mókolás előtt TWRP Recovery -t feltenni és csinálni benne egy TELJES mentést!
Ha ezután bármit elrontanál a módosításokkal 3.perc alatt vissza tudod tenni twrp -ből a hibátlan működőképes rendszered, és nem kell azon törnöd a fejed hogy most hogy is hozzam helyre amit elrontottam!
Még ha NINCS is szükséged a TWRP -re akkor is jó ha ott van, mert 95% os eséllyel életre tudod kelteni vele a telót ha bármit elrontanál bármiféle módosítással, mert a TWRP -t gyakorlatilag mindég eltudod indítani még akkor is féltéglát csinálsz a telóból, twrp -ből meg már van sok lehetőség akár teljes FULL ROM -telepítésére is mindha egy full KDZ -t tennél fel!
A másik hogy: a legtöbb módosítás kamera, ikon, stb... gyakorlatilag mind custom recovery(twrp) alól telepíthetőek tehát ezekhez is jó ha van twrp -d!
-
zazenke
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
de akkor mit használsz a roottal? és csak annyit csinálsz hogy root , és különböző programok telepítése és nincs belőle gáz ?
-
jooker82
nagyúr
-
-
big tom
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Többen panaszkodnak hogy hívás közben alig hallanak.Ez a telefon hibája?Mit lehet csinálni vele?Két napja vettem.Már most több probléma van vele mint a 4x hd volt.
-
zazenke
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
különben hajlandó lennék megint megcsinálni azt ami az összefoglalóban le van írva hogy root meg xml fájl felülírása csak félek hogy megint téglázok. állítólag azt rontottam el hogy amikor megtörtént a felülírás akkor újraindítás előtt vissza kellett volna állítani a jogosultságokat. ez azóta sincs beleírva az összefoglalóba. de mit is jelent ez hogy visszaállítani ?
-
Naras
őstag
Üdv!
Sok ezer hozzászólással le vagyok maradva, és bocsi, de nem nagyon van kedvem végigolvasni.
Még mindig a stock ROM - ot nyúzom, de azon gondolkodom, hogy felteszem a CM - et, viszont mostanra biztos akadnak jó kis egyéb Custom ROM - ok is.... mit ajánlanátok? (elég csak neveket, aztán majd utána nézek...
)Más: más is tapasztalt a kijelzőn elszíneződést fehér alapon, amikor fel van melegedve a proci? Egy kis területen sárgás színű lesz a fehér háttér...

-
castiels
addikt
Talán a legjobb ár-érték arányú telefon a g2 jelenleg.
-
jilian
addikt
A Z2 a G2-höz képest milyen képeket lő?
Van valami jó össze hasonlító teszt? -
Tybike81
őstag
Valami jó stabil romot tudnátok ajánlani, amiben esteleg van kamera mod, és a video hangja is valamenyire normalizálva van ??
-
morphin
tag
Hello!
Cloudyflex 2.2 valamelyik nap Opera böngészés közben újraindult szó nélkül... Azóta nincs duplakopp a status bar-on. Wipe cache&dalvik nem oldotta meg, sem touch firmware upgrade.
Valaki tapasztalt már ilyet? KnockOn ki-bekapcsolása sem hozott sikert... -
draco84
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezer köszönet!!!!

-
-
draco84
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ohh köszi azért ennyire nem szeretnék belemenni a dologba de aztán ki tudja!
és a kernelt azt hogy cserélem le?ugyan úgy telepitem mint a camera modot? -
válasz
draco84
üzenetére
attól függ akarsz e egy kis aksi időt spórolni, egy kis alul feszeléssel vagy sem?
Olyan -50mV -ot(Global módban) kiszokott bírni állt. mindegyik G2 -es!
ezzel használattól függően ~10% Aksit tudsz nyerni!Tehát ha akarsz kicsit babrálni a CPU beállításokban, akkor (talán) a Yoda v3.0 Kernel a nyerő!
Ha nem, akkor meg (talán) Cloudy féle lehet jó!
-
draco84
tag
Most már minegy nem tudtam!
Ha tudtam volna!
De nagyon franko eddig most tesztelem! Köszönöm Droidmester: Köszönöm! Én is ilyenre gyanakodtam! Melyik kernelt ajánlod ilyen bakira? Köszi skacok a segítséget tudom nem gyakran szoktam hozzá szólni a topikhoz de minden nap olvaslak titeket! 
-
-
Soltee
tag
válasz
horimiki72
üzenetére
Oooooo....
Akkor teljesen úgy kell mint az összes. Zip-es rom-ot?
Full wipe előtte utána és kész?Köszönöm! !!!!!
-
xSide
őstag
-
Soltee
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi.
Elsőre nem tünik eccerűnek.....
-
horimiki72
aktív tag
-
laca.1
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ahhh,ok meg is találtam köszönöm.
-
laca.1
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi dm.de segíts már a jegelésbe azt meg hol tudom meg tenni?
-
draco84
tag
Köszi mindenkinek!

-
Sragi
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igen pont ezt irtam!
Direkt ciganyokodnak! Tavaly november óta van a tiltas kb,de az elotte kotott szerzodeskre nem vonatkozik.Igen a draga dijcsomagokban engedik...Ajj de egy szot se tobbet mert fel megy a pumpa...Vicc ami itt folyik az orszagban. -
válasz
Soltee
üzenetére
Elsőre kicsit nehéznek tűnik pedig baromi egyszerű! itt találsz leírást mit hogy kell
---------------------------------------------------------
Gazsi00, laca.1 : Nagyon trükkös ez a STweaks megtaláltam honnét és mi telepíti vissza és ezeket is töröltem de még ezek is vissza települnek restart után! Valószínű magában a Dorimanx kernelben is benne van az stweaks és onnét másolja magát vissza, de azért még keresgélem mit lehetne tenni hogy ne másolja vissza magát!akkor marad a jegelés és minden franko!

-
hcs57
addikt
válasz
jooker82
üzenetére
Itt írják: mintát rajzol a fotózandó témára, így pedig akkor is tökéletes lehet az élesség, ha egyébként esélytelen lenne éles képet készíteni, például gyenge fényviszonyoknál vagy például éjszaka
Gyakorlatilag segít sötétben fókuszálni. Maga a kép ettől élesen is lehet zajos... A Pentax K50 -ben sokkal nagyobb a CMOS, mint a G-ban.
-
laca.1
aktív tag
Stweaks, akkor hogyan is lehet ezt törölni?Most próbáltam és tényleg visza telepíti😕
-
oszi61
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nekem nem jött még visszajelzés,hogy visszhangozna! Szerencsés vagyok? Nekem még mindig a kamra hangjával van problémám,de már együtt élek vele!

-
draco84
tag
Sziasztok xdabebb camera modot twrp recoveryből fel lehet rakni? 20D van fent ki van rootolva! Csak azt nem tudom hogy melyiket szedjem le az xda-ról! Előre is köszi
-
oszi61
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nekem a gyári szoftverrel is jól működik a Viber!

-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Még nem volt CustomRom a telefonomon, de az utóbbi napokban nagyon elkezdett merülgetni. Sokszor az Android rendszer többet evett mint a Képernyő.

Úgy gondoltam újrahúzom, és ha már úgyis rootolva van, és van rajta TWRP-is, akkor .zip-ből teszem fel DroidMester v3.3 sLite romját.
Most 4.2 10e van rajta. Csak simán másoljam a teló gyökerébe a romot, TWRP wipe data/factory reset, wipe cache, data?
Ilyenkor a rom nem fog törlődni a tárhelyről? Utána ha sikerült így telepíteni akkor újra factory reset? Vagy elég lesz csak a telefon menüjében egy gyári visszaállítást választani?
Jól gondolom, hogy az LG-s ficsőröktől elbúcsúzhatok? Tehát pl a dupla kopp ébresztéstől, meg a távitányítótól? Bocs ha sok hülyeséget kérdezek, igyekszem olvasni a fórumot, de éppen ezért teli is vagyok kérdéssel!
Köszi!
-
pestibenji
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Gazsi a CloudyKernel-re gondol. Amiből volt egy 1.0-ás verzió fent, de kb 1 nap után letörölte. Vagy, mert bugos volt, vagy, mert mégse akarja megosztani, de volt egy modolt kernele amiről mi beszéltünk..
3 féle kernel van/volt fent nála KK (kitkat), KC (knock code) és CK (CloudyKernel).
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Törölni nem engedi most sem az STweak-et, vagyis engedi, csak újraindításkor visszatelepül. Jegelve viszont nem. Nem tudom miért nem lehet véglegesen letörölni.
noxon: Ott írja az aláírásban, hogy CloudyFlex 2.2
Miksa64: Én is szeretem.

-
noxon
őstag
válasz
Miksa64
üzenetére
Akkor nem tudom mi van akkor egyik g2 tökéletes másik rakás szar
nekem még ki is fagy a skype meg leáll, sőt az egész kezdőképernyő is újra betölt néha úgy kifagyassza a skype, de nem csaka skype minden ilyen progi szar nálam... hangsouton haverommal dumáltam, neki s4-e volt alig hallott, hivott nexus s-ről ott meg teljesen jól hallott... érdekes -
pit450
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akksi milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

GravityBox-al próbáltam, de ott ez az opció "kivan szürkülve".

annyi erre való program van a ROM-ban hogy nem tudok dönteni 

Ha tudtam volna!