Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Ilyen, hogy "legújabb stock rom", nincs. Milyen régió, szolgáltatói vagy sem? Akkor meg lehet mondani, hogy melyik a legújabb.
Amúgy az lg-phone-firmware.com nekem remekül megy.
Nem lehet, hogy azért látod halottnak, mert legutóbb offline telepítettél kdz-t, és a hosts file-ban benne maradtak sorok? -
szoja
tag
Szia! Olvass vissza, én is jártam hasonló cipőben 1-2 napja. Fogalmam sincs mi okozta. A lényeg: a fotóid nem tűntek el, csak valamiért meggajdul a galéria app. Fogj egy filekezelőt (pl. a gyári Fájlkezelő tükéletes, vagy Total Commander, ES File Explorer) és nézz be a DCIM\Camera folderbe - ott lesznek a régi képeid. A galéria app egyébként nálam egy factory reset után megjavult, mondjuk eltartott vagy 2 óráig mire megint belaktam a rendszert...
-
-
rzoli
senior tag
Az előzőt már nem tudom szerkeszteni, de most találtam meg DroiDMester leírását a ROMról:
DM 3.2 sLite ROM
- Stock KERNEL lecserélve Cloudyfa Kernel -re ami az új Flex és Pro ROM -okban is van
- Xdabbeb legfrissebb v3.1.0.0 Kamera mód + Videó Player integrálvaEbben a kombóban működik a video felvétel SNAPit Camera app-al és egy 32 GB pqi pennel.
Előtte: 4.2.2 gyári, talán D EU-s ROM volt és valamelyik 2.x-es kamera mod, ha jól emlékszem... de ez a része már nem egészen biztos, rég volt. Az egyszeri fagyás is ekkor történt.
-
rzoli
senior tag
DroidMester 3.2 sLite ROM-ját használom, nem cseréltem benne semmit, se kernelt, se kamera modot.
Másik kamera programmal is próbáltad esetleg? Én a SNAPit Camera-t használom most. Ha kihúzom a pen-t a kamera közli, hogy nincs sd, nem tud felvenni. Így biztosan rögtön oda vesz.
-
kacsa7
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy nála melyik mod van fent és milyen rom, ugyanis a 3.0 és 3.1-ben nem lehet állítani a mentés helyét, az előtte lévő 2.2 és 2.2.1-ben pedig hiába állítottam át otg pendrive-ra amikor azt használtam, akkor is a belső tárhelyre mentett. Stock romon és DM V2-n (tudom az is stock alapú) is ugyanez a helyzet.
-
rzoli
senior tag
Nekem már a 4.2.2-ben is rögzített otg-s pen-re, de tényleg nagyon merült közben. Egyszer fordult elő, hogy lefagyott a kamera alkalmazás, egyébként nem volt gond vele.
Most kipróbálva DM 3.2 rom alatt is működik a dolog.
A fényképező/kamera app-ban kell beállítani, hogy hova mentsen, telefonra, vagy kártyára.
-
Szakiii
addikt
-
akooos
veterán
Nem fogja gépen lassítva lejátszani. Nem lassított felvételt vesz fel, hanem másodpercenként 120 képet rögzít. Így egy nagyon smooth videót fog rögzíteni, amit a gyári videólejátszójával 1/2 vagy 1/4-re tudod lassítani. Nálam így nem akad egyáltalán, hanem szép lassított felvételt vesz fel.
PC-n is le tudod lassítani, de kell hozzá szerkesztőprogram. Sajnos a nyers videó nem lassított, mint régen volt pár LG-n. (Vagy mint most az S4-en).
(#33104) Puma K:
Az élő közlekedési infókat offline nem fogja tudni frissíteni (áttervezni).
Ha jól tudom, a Google saját navigációja tudja azt amit kérdezel. Ugye google maps alapú..
-
apaszka
veterán
Nem akarok offolni sokat!
Nekem a ROOT elég!
Olyan szolgáltatások vannak benne,mit már ROM nem biztosít! Az S Pen ,és dolgai kellenek!
Persze van élet nélkülük,de CM,vagy custom ROMok nem adnának!ROOT elég,az van!
És ha házhoz hívom a szerelőt itt javít,és amit mondok! Utána adja az ajándékot!
De egyébként én nem is ódzkodnék a KNOXtól! Azért 3 giga RAM ?
A 2 giga kevés a boldogsághoz! A multitasking nem működött!
Mire az OTP sms megjött,és újra előhíztam,már sehol sem volt! Használhatatlan ! Nem tudtam fizetni vele még úgy sem mint az S3 al egy giag RAM al!DE figyeld most mit írnak? [link]
jooker82
Alaplap halott,nem nézik a számlálót!DE jól el mentünk az LG G2 től! ???
-
#30642 hito : Sajnos véletlen egyel fölé nyomtam a választ
tehát #30639 djoei -nek szól amit írtam! Olvasd el mit kérdezett és megfogod érteni mire írtam azt amit írtam! Ja és nem kell TWRP hogy kikapcsold a telót, eleve ha csak LG logo ig jut és mást nem csinál akkor hogy tegye recovery(twrp)be? El kell olvasni miket írnak a kollégák(vagy épp én) és tudnád hogyan kell kikapcsolni a telót ha csak BootLoop van! Amúgy nem sértésként írtam csak hát énis leírtam az elmúlt 1 hét alatt legalább 2X meg még másik kolléga is, ha elolvastad volna ezeket a HSZ -eket akkor tudnád a választ!
-----------------------------------------
boken : sz.tem kicsit olvasgass a fórumba esetleg használd a keresőt és a sideload -ra keress rá nem is kell messzire menni Nem kell mindjárt pánikolni!Meg kapkodni a KDZ -telepítésért!
u.i. : látom közben már feltetted de megint elbaltáztál valamit! Légyszíves figyelmesen és értelmezve olvasd el! itt hogyan írtam le a telepítés menetét! Valószínű nem csináltál valamit úgy ahogy leírtam!
----------------------------------------
Helltak : fogalmam nincs kb 10.percet volt fent, amíg leteszteltem hogy minden (Knock Code) működik -e!---------------------------------------
Sógi : Milyen hátrányod lenne a BootLoader cserétől max annyi hogy van Custom Recovery -d! -
kacsa7
őstag
A világért se vedd okoskodásnak, de ennyi szívás után, amikor ott van egy app-ban a backup opció, mi a fenéért nem kezded azzal h. csinálsz egy mentést, ha valami mégsem tetszik, vissza tudd állítani? Mind2 kamera mod alapból tudja, akkor csak ki kéne használni, ha már nem kell a mentéssel külön szenvedni... Sajnos ettől előrébb nem vagy, mert nekem sincsenek meg a fájlok, de ha fele annyit szívnék mint Te, 3x is megnézném mit csinálok.
-
hito
nagyúr
-
értem én csak hát mikor a Note2 elkezdte ezt csinálni ott a hibás memóriamodul volt a ludas és cserélték az egész alaplapot - csakhogy az LG-nek nincs prémium garanciája és félek, hogy esetleg szervizbe kell vinni ahol jól összekaristolják...
mflex: akkor nincs mese meglépem
-
-
Ha 4.4. ed van fent akkor elvileg van neked való F320K_AutoRec.apk amivel pár kattintással felmegy a TWRP
-
Benne van a pakkomba a neked való TWRP is, van ott egy recovery.img fájl ezt másold fel a telóra majd tedd fel ezt a progit a telóra Elindítod és engeded neki a root -ot ezen belül Flash fül és ott Recovery image -re katt add be neki a recovery.img -t amit felmásoltál a telódra!
Hamar felteszi és a végén kérdezni fogja akarod -e recovery -be újraindítani a telót amit engedsz neki és elvileg már kell lenni TWRP -d nek! -
Akkor egy próba Talán sikerül vele!
Csináltam egy pakk -ot neked amire szükség lesz! Szedd le és bontsd ki valahová
találsz benne egy minimal_adb_fastboot_v1.1.3.exe -t ezt indítsd el és telepítsd fel, jelöld be hogy tegyen ikont az asztalra! megkeresed Minimal ADB and Fastboot névvel lesz, indítsd el!
telefonon kapcsold be a fejlesztő opcióknál az usb hibakeresést, és a pc kapcsolatoknál tedd MTP -módra és vedd ki a pipát hogy kérdés csatlakozásnál
írd be a alábbiakat az előbb megnyíló ablakba! (teló legyen a főképernyőn feloldott kijelzővel mert felfog jönni egy figyelmeztető ablak amiben kipipálod hogy mindég engedélyezed a kapcsolatot a pc -felé!)
adb devices majd entert ütsz, ha minden oké fogsz kapni egy 16.karakteres device id -t
így kell kinéznie!
Ha megvan írd be hogy exit és entert nyomsz, nyisd meg a pc -n a feladat kezelőt és a folyamatoknál nézd meg nem e szerepel ott az adb.exe, ha ott van akkor jobb gomb rajta és zárd be!
menj vissza oda ahová kibontottad amit küldtem Root-Pack -ot ott van benne egy ioroot24 mappa lépj bele és nyomj entert a start.cmd -n Egy pár kérdést fog feltenni amikre válaszolsz értelem szerűen, ha végig megy hiba nélkül akkor sikerült a root, amit próbálj ki indítsd újra a telót és az alkalmazások közözz keress egy SuperSU nevűt és indítsd el ha nem kapsz hibaüzenetet van Root -od!
ha idáig megvagy szólj, és folytatom mit csinálj!
-
F320K11C_00.kdz -vel nem próbáltad offline módszerrel frissíteni?
-
Jacksonrodeo
csendes tag
-
Danny365
őstag
Igy akkor már világos. Nekem mikor vacakolt a Flashtool és végig se ment, akkor 3GQCT helyett CDMA-t választottam (ilyenkor nem a Normal web upgrade test-re kell nyomni, hanem a CSE web upgrade test-et válaszd). Persze lehet, hogy ez se segit, de egy próbát megér.
Illetve van egy linuxos-sok parcitiós-kézi módszer a recovery visszaállitásához, talán még az összefoglalóban is le van irva, esetleg nézd meg azt is.
-
-
Azharel
aktív tag
jaa hogy ez nem d802 hanem valami koreai, akkor erről nem tudok nyilatkozni elnézésedet kérem !
DroiDMester
A knockcode nálam is jól ment, ahogy írtad is. Konkrétan arra gondoltam, hogy ha be van kapcsolva a knockcode akkor nem megy a knock on, tehát vagy knockcode-ot ütöd be és feléled a telefon, vagy a power gombot nyomod meg és azután adod be a knockcode-ot. És ennek a miértjét nemtudom felfogni, miért van ez így megoldva(#29817) zazenke
Nekem is windows 8.1 x64 van, mindent meglehet csinálni. -
Mi a pontos típusa a telódnak
mivel ha kivehető Aksid van gyanítom hogy nem D802 -esed van!
Arra tippelek hogy nem a telódnak megfelelő KDZ -t tettél fel, és ezért nem megy!
Sz.tem innét jobban járnál a 157.es sorszámúval
Bár most próbálom és még mindég be van állva az LG szervere!
-
Azharel
aktív tag
De lehet, csak hard reset kell neki ! Bootloopnál tartsd nyomva addig a bekapcsológombot míg teljesen ki nem kapcsol. Először újra be fog villanni az lg logó de ekkor se engedd el, ezután fog csak kikapcsolni. Kikapcsolt állapotban volume le+ bekapcs gomb nyomva tart, miután bekapcsolt elengeded majd újra lenyomva tartod őket és ekkor előjön a factory reset menü.
-
-
Fapuma77624
tag
En is attol tartok h root+recovery felrak,majd amikir visszatenném KDZ-vel a gyari 4.4.2. akkor beleszaladok egy ilyenbe azt akkor h a francba teszem vissza gyari allapotba? Csak mert a régi oprendszeremen is hibát dobott mert nem találta azt a BC akármit. Most már ujraraktam és win7 került fel mert az win8 volt.Viszont mist még nem próbáltam a KDZ frissitést.Tehát tudom h simán feltehetem a CloudyFlexet de a problémám az h mi van ha vissza akarom tenni gyarira? Nem akarok bootloop-ot, mert gondolom ha a gyari visszaállítást választom akkor van rá esély. .. h a francba próbáljam ki h most működne e a KDZ?
-
Jobban jársz ha nem mégy olyan messzire! elég az oldal tetejére görgetned ettől szájba rágósabban már nem lehet leírni, mit hogyan kell csinálni!
Egyébként most pontosan mit is akarsz csinálni a telóval? Ha jól értelmezem OFFLINE Frissítés -t azzal nem tudod letéglázni a telót még akkor sem ha mondjuk menet közben kihúzod a kábelt a telóból!
miért akarsz XDA -ról romot leszedni szintén az összefoglalóban van a legstabilabb 4.2.2. es rom V10E -t érdemes feltenni!
-
Quqesz
nagyúr
A gond az(ahogy vadászcsiga is írta) hogy bizonyos db alatt a zajszűrés érdekében nem vesz hangot,ergo ha nem folyamatos a hang amit vesz,lesznek szünetek a felvett hangban...és lehet késleltetve indul a felvétel,ha hirtelen megint lesz felvevendő hang(állítólag az AGC-nek köszönhető,amit nem lehet kikapcsolni)
-
morphin
tag
Tényleg elég r@tyi lett a GS5 kamerája...majd csak kendácsolnak valamit szoftveresen.
Ami nekem jelenleg hiányzik a G2-ből az a minimális vízállóság meg a bővíthetőség...alternatíva híján persze nem cserélem le semmire. (nem tetszik jelenleg egyik sem a piacon...főleg ilyen árakon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest