- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
big tom
csendes tag
Sziasztok.Nem tudja valaki mikor jön ki a t...s 20c?Mert az Lg az mondja már náluk van.
-
big tom
csendes tag
Valaki segítsen már ?Valaki szenved még a mikrofonnal? Közel kell tartani a szájhoz, mert nem erősít eléggé a mikrofon erősítő? Az intelligens kijelző ikonja miért csak a videónál van kint?Be van kapcsolva mind két mód.De csak a videónál érzékel.
-
big tom
csendes tag
Sziasztok.Valaki még szenved a mikrofonnal?Mert ha 5 cm elteszem a számtól a túloldalt már halloznak.Ez széria hiba?Mit lehet csinálni vele?3 napja vettem de már azon vagyok hogy földhöz vágom úgy kiakaszt.
-
big tom
csendes tag
Sziasztok.Nektek az intelligens képernyő funkció működik?Az iconak állandóan kint kell lennie?A videónál kint van.
-
big tom
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Többen panaszkodnak hogy hívás közben alig hallanak.Ez a telefon hibája?Mit lehet csinálni vele?Két napja vettem.Már most több probléma van vele mint a 4x hd volt.
-
big tom
csendes tag
Sziasztok én is G 2 tulajdonos lettem.Lenne egy két problémám a telóval.A zenelejátszó miért játsza folyamatosan le az összes zenét?Miért nem áll meg a lejátszót zene után?Nem lehet kikapcsolni a folyamatos lejátszást?Nálatok működik az accuweather?Mert valmit frissiteni akar?Mert azt irja időjáráselőrejelzési témára van szűksége.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest