Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
Nordik #18394 üzenetére
Háát!
A lakóhelyedtől már ismeretlen útra lépsz? Szerintem ameddig lehet ne használd a GPS-t, csak onnantól, ahol eltévednél. Pl Pesten is csak ott használnám, ahol még nem jártam, de sokszor inkább memorizálom az utat térképen és tényleg végszükség esetében kapcsolom be a GPS-t -
Nordik
őstag
válasz
vadászcsiga #18396 üzenetére
Vagy viszek laptopot maxra töltve és ha merülőbe van rádugom. Csak ugye az a baj, hogy valamiért USB-ről iszonyat lassan tölt.
-
Nordik
őstag
Mit gondoltok kibír az akksi egy 250km-es utat, folyamatos navigálással? Sietni nem sietnénk és az a baj, hogy a kocsiba nem tudom tölteni...
-
szabyka95
őstag
kijott a cloudyflex 1.3 !!
-
snorbi82
senior tag
Ezzel a kamera mondal érdemes vesződni? Mennyivel csinál jobb képeket? Csak azért kérdezem, mert elég sokat fényképezek vele. Meg ha érdemes, akkor rootolom is
Előre is köszi
-
Koktail
tag
Köszi Szabyka95 és Sragi!
-
gusthy
veterán
válasz
asztriknagy #18364 üzenetére
Nem is kell végignyálazni, ott a topic-összefoglaló :-)
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónap hibátlan használat után nálam előjött az ébresztő hiba, a szundi után beragad - nem ébreszt és a LED villogás is megmarad.
Tud esetleg valaki olyan - nem gyári - ébresztő alkalmazást, mely tudja kezelni a Quickwindow tokot?
Köszi!
-
Koktail
tag
Szabyka95 Sragi Ti hol vetétek a készülékeitek?
Köszi!Üdv.:
Koktail
-
szabyka95
őstag
válasz
rayoliviero #18374 üzenetére
nem tamogatja egy ideje vmi miatt a G2t, de attol meg tokeletesen mukodik, csak nem playbol kell felrakni
-
Azharel
aktív tag
válasz
salvadorE51 #18361 üzenetére
nálam az óra rendesen megy az álmodozás funkció alatt. (v10f)
-
szabyka95
őstag
válasz
rayoliviero #18368 üzenetére
asphalt 8 is mukodik..
-
rayoliviero
veterán
Az Asphalt 7 sem működik a telón?
szabyka95: Eddig nem úgy volt, hogy nem működik, mióta frissítették? Vagy már azóta újra támogatja a G2-t?
-
quby
őstag
válasz
asztriknagy #18364 üzenetére
1. hsz. A nagyja ott van
-
asztriknagy
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok a LG-ben, Moto-rol váltottam G2-re. Azt romolgattam állandóan, de ehhez nem értek még.
10b van a telefonon, frissítést nem talál, szeretnék azért napra kész lenni a dolgokkal, de amit itt írtok hogy kdz és ilyesmik, fogalmam sincs róla mi micsoda, mit hogyan, mire vigyázzak. Egy gyors ismertetőt vagy linket tudna nekem valaki erről a romolásról, rootról satöbbi a dolgoról, igazából nincs kedvem több tízezer kommentet végignyálazni.
Köszi! -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Csinaltam HRt feltettem 10e szoftot majd pc suite progival visszatettem a mentest. Latszolag visszatette az elotte fent levo progikat beallitsokat... Node nincs egyetlen altalam krszitett fenykep v video.. Ezeket buktam ezek szerint?
-
BloodRay
veterán
válasz
Diamond500 #18301 üzenetére
Az edigital hivatalos magyarországi 32GB-os modelleket árul(ha nem is olcsón).
-
Sragi
őstag
válasz
szabyka95 #18348 üzenetére
Hidd el folt lesz az
Más: Böngészőkre visszatérve Dolphin! Bevált nálam!
Akku idő: Ha nyomkodod ez is lemerül mint a többi viszont estére nem kell a töltő után aggódni.Ezzel még haza érsz.
Én pl a 8 órás műszakban 6-7 órán keresztül wifi hotspotnak is használom! Plusz a buszozás várakozás és így is 30-40%-al érek haza. -
-
Apaxp
senior tag
Lehet hogy csúszni fog a kit-kat erre a telóra?
Csak mert el kell adni ezt az újat? -
szabyka95
őstag
b.ssza meg !! fekete,szurke folt jelent meg a kijelzomon,, vihetem vissza gariztatni.. most derul ki milyen egy GSM bolt
T-Mobileos animacioval jott a telo, amikor bekapcsoltam.. a nemet t mobileos 10A t rakjam vissza kdz vel ??
az uveg foliat levegyem a telorol, vagy ugy vigyem ? -
Sabika
tag
Sziasztok,
kicsit off.
Hogy tudom az akciós appokat a google play-en követni vagy megnézni az összeset?
Vagy egy oldalra rendezni őket. -
Azharel
aktív tag
válasz
salvadorE51 #18334 üzenetére
nálam a youtube még mindig akadozik, v10f alatt.
-
salvadorE51
tag
Pár hete vettem a "kis" G2-met (P970 Blackről váltottam). Összesen két apróság van, amiben kérném a segítségeteket:
- A gyári, T-Mobile-os 10a ROM van rajta. Ha frissítem a legújabb 10f-re megszűnik a natív youtube "mikro szaggatás"? A Viral nem az igazi...
- Ha bekapcsolom az álmodozás módot (töltés közben kirak a képernyőre ezt-azt), és óra kijelzésre állítom, akkor az aktuális idő alatt, a dátum helyett ez jelenik meg: HHHH ÉÉÉ NN. Mit lehet ezzel kezdeni? Pedig esküszöm be van állítva a dátum
Előre is köszi! -
Sógi
addikt
-
Koktail
tag
válasz
Koktail #18330 üzenetére
Én mindenképpen olyan helyről akarok venni ahol bontatlan a doboz, előttem vágják el a ragasztást, legjobb lenne ha gyári garanciás lenne, mert szinte összes boltról olvasni rossz tapasztalatokat, kérdés igazak e, ja meg persze az se lenne baj ha független 1 éves 4S-m is beszámítanák!
Más kívánságom nincs!Ha valaki tud ilyen boltot szóljon!
Üdv.:
Koktail
-
Sógi
addikt
Valaki linkelte itt ezt a tokot, rendeltem belőle egy sárgát, nagyon minőségi koreai gyártmány, csak ajánlani tudom, ha valaki extrább minőséget szeretne:
-
encoder
tag
válasz
apaszka #18173 üzenetére
Nahh nekifutottam újra!
Miután egy rakás propellerads exe-t feldobáló Download gombból sikerült kiszűrnöm a valódi Download gombot (persze, hogy mindig a legkisebb a nyerő!)
, feltelepítettem a legújabb modot (v1.5.0) és ezzel egyelőre minden oké.
A quiet verziót raktam fel, mert abban némítható a kamerahang is...
Kipróbáltam azt is, amit te linkeltél, de az nálam (stock 10e) kinyírta a camera appot, ezért akinek szintén gyári romja van, annak inkább a téma összefoglalóban is szereplő mod telepítését ajánlom: Downloads
-
TomPack
őstag
válasz
pestibenji #18321 üzenetére
Nekem nem jön be a Dolphin. Esetleg Maxthon... De akkor marad a gyári böngető. Nexus-on nekem ez fájóan hiányzott, az alap browser miatt muszáj volt romolni. Köszi!
-
rayoliviero
veterán
Vírusirtót (ingyenes Avast) és Clean Master nevű takarító programot érdemes tenni a telóra? Az Avast mivel mindig fut, így gondolom meríti az akkut, ezért ha fölösleges, akkor nem teszem inkább fel.
-
Koktail
tag
válasz
Most kaptam az egyik bolttól az információt, hogy létezik gyári garanciás 32Gb-os változat, csak jelenleg nincs! Van remény!
Üdv.:
Koktail
-
pestibenji
senior tag
válasz
TomPack #18300 üzenetére
A Chrome fogyaszt a legtöbbet, a gyári a legkevesebbet. A gyári a leggyorsabb is, de próbáld ki a Dolphint, nem fogsz csalódni. Dolphin majdnem olyan gyors, mint a gyári és ugyanannyit eszik, plusz van egy csomó hasznos funkciója és gyönyörű. A Chrome-ot tényleg érdemes elfelejteni, mert telefonra szar.
-
Koktail
tag
válasz
Aha, értem... akkor ezért nem is találtam még ilyet!!!
Szomorú vagyok, pedig azt hittem van, akkor marad a bolti garis, csak ki kell találni melyik boltból, ami persze nem egyszerű!!! :-/Köszi!
Üdv.:
Koktail
-
Bandus99
őstag
válasz
Mantin #18311 üzenetére
Hat nem tudom.
Ahany amber annyifelet mond es en innen a monitor mogul nem vagyok kepes eldonteni ki az aki ert is hozza, vagy csak mond vmit amit jonak gondol.
Van aki szerint kotelezo a HR, van aki szerint nem. Namost kinek van igaza? En nem tudom eldonteni, nem ertek hozza, ezert vagyok itt a forumon, segitsegert. -
Attól függ, milyen lefedettség van ott, ahol épp vagy. Valamint bár a HSDPA elviekben gyorsabb, mint a 3G, van átfedés, tehát simán lehet, hogy a 3G hozza a nagyobb sebességet, mert a HSPDA lefedettség hozzá képest nem elég jó. Én olyan helyen lakom pl. ahol a 3G és 4G lefedettség is nagyon jó, mégis sebességbeli különbség alig van.
-
-
noxon
őstag
Amúgy ez az aksi dolog, hogy megy 2 napig és alig merűl ez addig szép és jó amíg nem használom a telót, de ha hangsouton beszélgetek, facebook vagy a playt nyúzom stb rögtön mélyzuhanásban merűl addig... ezzel kéne valamit kezdeni a gyártóknak, fejlesztőknek...
másik: valaki el tudja nekem mondani, hogy a mobilnetnél mikor és miért van pl E vagy H betű és mikor 3G és, hogy a H lassabb? Mert nekem mostanában mindig csak H jel van
-
válasz
Bandus99 #18307 üzenetére
Jaa... hát ha a programokról, meg stb-ről tolja a bizt. mentést, nem az alap szoftverről, akkor nagy gond nem lehet, ha megszakítod. Utána újra lehet törölni (HR) és megint megpróbálni. Ez persze csak az én gondolatom, de ilyen esetben én megszakítanám, persze, lehet, hogy beszívnám, szóval adok egy tanácsot, amivel semmire sem mész: Tégy belátásod szerint!
-
Bandus99
őstag
válasz
icecave #18306 üzenetére
Pc suite progival csinaltam egy teljes biztonsagi mentest.
csinaltam egy hard resetet
lecsereltem a T-s 10A szoftot Hungary 10e-re
csinaltam egy hard resetet
beallitottam a gmail fiokot
Vissza akartam allitani a mentest Pc suite progival, de itt porog lassan 2 oraja 5%on.Ennyi a tortenet
-
válasz
Bandus99 #18304 üzenetére
Volt Hard reset előtte, hogy elkezdted a folyamatot? Valamint akkor semmi TWRP, ilyesmi nincs fent, esetleg egy backuppal, amit cisnáltál recovery-ben? Mert ha igen, nem gond, megszakítod, újraindítod, aztán recoveryből backup-ot visszateszed (vagy csak sima reboot, felmásolod a backupot, amit előtte csináltál és újra reboot után visszateszed).
-
Gyula88
tag
Valaki tudna lokni egy linket Nillkin magneses tokrol? Olyan emberketol kerem akinek mar van es bevallt...minden mukodik flottul :-)
-
Bandus99
őstag
válasz
icecave #18303 üzenetére
A biztonsagi mentes visszaallitasaval kapcsolatban nem tudsz vmit mondani?
Elkezdte es itt van 5%-on.
Nem tudom mit kellene most tennem zarjam be a PC suite programot? De felek teglasitom vele a telot, de kellene a visszaallitas is. Nameg a telefont is kellene hasznalni
Fene egye meg tudtam nem kellene nekikezdeni a frissitesnek -
válasz
Bandus99 #18302 üzenetére
Pont akkor is téma volt, mikor én új voltam, és tisztám emlékszem, hogy többen is mondták, hogy átálltak másra, mert bár a chrome nagyon jó, jobban eszi az akksit, mint más. Én végül maradtam mégis, de csak azért, mert nem böngészek annyit, így nem számít a fogyasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest