- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
ezt szedd le értelemszerűen van mappázva neked az offline-t kell bemásolni a másik helyére
-
kisgergely80
tag
Akkor sajnos nincs több tippem.
--------------------------------------------------------------------------------------
Más téma, fontos lenne. 2 napja nem tudok telefonálni se viberen, se skype-on mobilnettel. T-mobile-os vagyok. Próbálja már ki valaki légyszíves, hogy tud-e így telefonálni. Wifivel minden oké egyébként. -
kisgergely80
tag
Ez a host file-os átírás elvileg azért kell, hogy ne tudjunk kommunikálni az lg-vel és így lesz offline. Ha újra online akarsz lenni, akkor törölni kell ezeket a sorokat. Pl.: kdz letöltéshez.
Most, h átírtad a host-ot, én a helyedben mindent megcsinálnék újra az 1-es ponttól.
Én szűz gépre tettem fel a programokat és az 5-ös pont nálam annyival volt más, hogy egyáltalán nem volt LGMOBILEAX mappán ott a rejtett programdata-ban, ezért csak bemásoltam, amit letöltöttem.
Viszont gond nélkül ment, elsőre. Több tippem nincs.Apaszka
Én abban reménykedem, hogy tovább bírja art-tal az akku. Elvileg energiahatékonyabbnak kéne lennie. De csak kipróbálás szintjén érdekel. Igazából a 4k videó és a magic focus miatt várok egy jól működő pro 2 romot. -
oggy71
tag
Köszi!
Pontosan így van, ha teljesen ki van töltve, nem kell a számla, (közben felhívtam az ügyfélszolgálatot).
..de ha nincs teljesen kitöltve, akkor vissza lehet menni a vásárlás helyére és ki kell nekik tölteni teljesen.
Azt jól értelmeztem, hogy csak egy év gar van készülékre? -
szebev
senior tag
Már nincs ! Sikerült kitorolni, de nem volt egyszerű. Uninstallalni nem lehet csak úgy, először deaktivalni kell, mert ez a progi ugye arra jó, hogy ha eltunik a mobil, akkor laptoprol vagy szamgeprol meg lehessen találni. Ha valaki idegen találja meg, akkor ne tudja letorolni csak úgy.
-
JoeCockBill
senior tag
ilyen nekem is volt, asszem az xblast csinálta, megpiszkáltam picit a beállításait aztán restart után eltűnt. más kérdés hogy azóta egyáltalán nem használom az xblastot mert akkor is elindította a zenelejátszót hangerőgomb hosszan nyomásra ha nem volt bepipálva ez a funkció
-
h3lios
addikt
Tényleg nagyon apró valamiről van szó, csak az a baj ezzel, hogy megcsillan rajta a fény és rohadt zavaró. Mint amikor valami kosz van a kijelzőn és le akarod söpörni róla, csak ezt nem tudod mert belül van. Sőt ha nagyon nem nézed közelről nem is látszik, de a tudat akkor is megvan hogy ott van.
(#16262) szabyka95
Ugyan így vagyok vele.
Előző telómon ropogott picit a króm keret ezért: volt 2, azaz 2 db kijelző csere fél éven belül + 1 hátlap és 1 belső fődarab csere. Csak azért mert a keret ropogott. Engem az apróságokkal lehet kikergetni a világból. Ez a mostani is ilyen. Más ha nem nézi közelről észre sem veszi, de ha már ennyit kiadtam 1 telóra ne legyen már olyan, mintha lenne 1-2 beragadt pixel (mert amúgy úgy néz ki ez a valami) -
apaszka
veterán
Tényleg jó cucc, bár igazán az időjárás volt jó a ROM ban, és a lockscreen hozzá.
Én már gyári ROM -ot használok,kipucolva. -
Sragi
őstag
Közben olvasgattam,külföldi fórumon(Verzion vagy T-mobile) egyaránt egy widget okozott gondot (lock screen)
pl gmail,power amp. Az LG tud a hibáról ,majd javítják...Azt írták páran ki kell törölni ezeket a lock screen-ről és elvileg okés. Most tesztelem,de random mivolta miatt nehéz -
lord.lakli
őstag
LG garancia T-mobilnál csak 1 év garancia van 2012. április 1. óta.
-
Szabiq
tag
Csak,hogy ne élje bele magát senki a második évbe,ha nincs biztosítása!
-
Tapasztalataid alapján van valami hibája, esetleg olyan funkció ami nem működik stock-hoz képest?
Csak mert lehet ennél a ROM-nál esetleg megcáfolható lenne a "nincsen hibátlan custom ROM G2-re" állítás.Mondjuk csak kíváncsiságból érdekel, most már ha eddig nem ROM-oltam, inkább már megvárom az offisöl KiKat-et.
-
kerpok
tag
nincs root, nincs se a widgetek közöt...
de írtam, feljebb... gflex-es időjárás appot akartam felrakni, volt 4 file.. 2apk 2nemtomi... nemtom hol találtam, felmásoltam elindítottam.. telepítés sikertelen üzi után... nem foglalkoztam vele... majd 1 hét mulva újraindítottam csak úgy a telot, és hopp, nincs gyári időjárás app, se widget..
igen, hibáztam... mután már ti is írtátok, hogy root meg tán vmi recoveryből kellett volna... de valakinek úgy se ment... SZAL így állunk..
-
kerpok
tag
érdekes, mert az összes alkalmazásban ott vannak.... de a system\app - allatt nincs semmi
-
Utoljára még S2-őn rootoltam, szóval ez a része nem mozgat, mert teljese jól el voltam S4-en és Note 2-őn is a gyári romokkal! Ja bocsánat S4-en is kipróbáltam 1-2 custom romot
Szerintem is Note 3 lesz a vége
Amúgy ez a prémium garancia f.szság soha nem érdekelt mivel még SOHA nem volt meg 1 évig egy készülékem sem! -
torrente777_
aktív tag
-
torrente777_
aktív tag
A samsungok megkapták a knox védelmet annyit jelent,hogy ha rootolod vagy felteszel nem gyári cwm et a számláló átvált 0 áról 1 re és a garancia egyből ugrik és ez a folyamat nem visszállítható plusz elkezdte a samsung az sd kártyára való irást korlátozni plusz a nem gyári tartozékok nem működnek a 4.4 es frissités után.Én már úgy vagyok vele soha többet samsung.
-
eladogeppc
veterán
De elolvastam a changelogot. Sok szépet irkál benne. De pár helyen közel fekete alapon fekete gombok voltak, nem láttam. Mondjuk alapból már az időjárás hely beállításánál is. Amúgy me ahogy írtad(tátok) izlések és pofonok. 3g/wifi váltás egyik Romon sem okozott gondot persze magyar a telefonom, nem szürke importos. Nem láttam hogy sokkal smoothabb lenne. 4.4esek ilyen szempontból rendben lennének, de ugy mint Energy Rom alatt, a kamera se 4.4 alatt, se Energy alatt nem jobb a gyárinál. Lehet hogy 3 pixellel szebb.
Más: Tud valaki olyan fénykép készítő progit, ami tudja ezt a gömb fotózást ? Olyasmit ami a gyári képkészítőben van ? Egyszerűen épkézláb gömbfotót nem tudok csinálni. Szarul fűzi egybe a fotókat. -
rankesz
veterán
-
pestibenji
senior tag
Hát szevasz Sógi
Galaxy S2-es időszakunkban vettem még tőled tokokat, nem tudom emlékszel-e
Látom te is csak a legjobbra tudsz váltani, nagyon helyes!Tudtok mondani olyan jó tokot ami mágnessel záródik a képernyőre, de nincs rajta quick window? Konkrétan minden le van jegelve amit a quickwindow mutatni tud, tehát nekem teljesen felesleges.
-
szabyka95
őstag
nem kell a custom kernel, csupan root, s xposed installer (de ha letoltod vmelyiket irni fogja h mi kell s mit kell csinalni)
ezekkel tudod modositani a status bart, navigation bart (szin,atlatszosag stb. stb.) tovabba a nem kivant ertesiteseket (pl. ha radugod toltore, akkor ne irja ki h radugtad, vagy nem mutatja a s zarokepernyon a szolgaltatod nevet (pl. t mobile)
1 dollar a full verzio, abban sokkal tobb mindent tudsz allitgatni, mint az ingyenesbenezzel tudod a status bar ikonokat kicserelni, recoverybol kell fel flashelni
nagyon jol neznek ki -
szabyka95
őstag
igen, pl. az altalam hasznalt flex romban alapbol benne van
maskepp root kell, utana pedig G2 Xposed vagy G2 tweaks-el lehet atlatszova tenni a status bart (1 dollar a full verzio, sok-sok mindent lehet moddolni veluk, pl. nav bar meret, nav bar ikonok, szin stb stb.)
stock alapu romoknal mukodhetnek ezek, paranoidon ketlem -
dave_gahan
aktív tag
Köszi, igen, a topicot elejétől követem és megbízható boltnak mondják (már az Optimus G topicban is
), egyetlen hátránya nekem, h baromi messze van.
(persze futár is létezik)
ßrainiac: az a gond velük, h az áraik 0% ÁFÁ-t tartalmaznak... Az olcsómobilnál van ÁFÁ-s számla, de akkor már 150 felett van a készülék.
Még képbe került a GSMLine és az XXLGSM. Na akkor most sorban felhívom a boltokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged