Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityukaka
tag
G2-vel hogyan kell képernyőfotót készíteni? Kösz előre is!
-
szabyka95
őstag
válasz
üzenetére
legujabb G2 XPosed ben van bleed immersive mode, de csak a full verzioban, ami kemeny 1 dollarba kerul
Jilian
hogy erted hogy fekete a menu ? a beallitasok menu, vagy a sima??
amugy xblast tools nevu xposed modullal tudod allitgatni a dolgokat
pl. berakhatsz menu hatternek egy altalad valasztott kepet, vagy szint, elsodleges, masodlagos betuszint tudsz valasztani, tovabba az elvalaszto vonalat is tudod szinezni stb. stb.
ebben a romban amugy a beallitasuk menuhatter is full fekete -
Sragi
őstag
Közben olvasgattam,külföldi fórumon(Verzion vagy T-mobile) egyaránt egy widget okozott gondot (lock screen)
pl gmail,power amp. Az LG tud a hibáról ,majd javítják...Azt írták páran ki kell törölni ezeket a lock screen-ről és elvileg okés. Most tesztelem,de random mivolta miatt nehéz
-
jilian
addikt
szabyka95
Kérdezd meg légyszi a flex ROM-ban a készítőt, hogy meg tudja-e oldani a menüt feketére, úgy mint az Energy ROM-ban.....

Vagy nincs erre külön framework modd????

-
vadászcsiga
félisten
Valaki kérdezte múltkor hogy van e blacklist a telefonban, most próbáltam ki. Hívás beállításokban csak be kell kapcsolni a hivaselutasitast, utána a kívánt számra hosszan nyomva a hívás elutasítást választva bekerül a listába. Onnantól a hívó fél foglalt jelzést fog hallani. A hivaslistaban egy tilos jelzés lesz a szám mellett, ennyi lesz a figyelmeztetés hogy hívás történt.
-
Azharel
aktív tag
Ezzel az LG-vel megvagyok én áldva, most a 27" monitoromnak törött darabokra a talpa hál isten a monitornak semmi baja... de azért írtam nekik egy levelet, belinkelem az ultosó pár sort.
" Kérdésem tehát, pécsen van olyan szervizük ahol ha odaviszem azonnal megoldható a javítás ? Csatoltam egy képet is erről a gyönyörűségről, mellesleg a kép meg azért ilyen zajos és rossz minőségű mert még mindig nem sikerült normális kameraszoftvert kiadniuk LG g2-re : ) "
-
torok6
aktív tag
Ki rendelt erről az oldalról? Aki rendelt innen az írja már le hogy melyik régióból származik az övé
http://supergsm.hu/LG-G2-D802-4G-LTE-32GB-Magyar-nyelvvelosszes-tarto -
Sógi
addikt
-
Sragi
őstag
Valaki erre? Nagyon idegesítő hiba

-
jilian
addikt
Az egyiket eladom. 2000 huf
-
törölt tag
válasz
szabyka95
üzenetére
Szia a split viewet, es az immersive modot, ra lehet varazsolni a stock romra xposeddel?

Mas ha xposed modot hasznalok, illetve gravitybox+G2 xposed, akkor az akksi jobban merul vagy esetleg meg jobb akksi idot is kihozhatok greenify appal? Felreertes ne essek nagyon jo az akksi ido, csak arra vagyok kivancsi, hogy ha xposedet, hang, kamera modot hasznalok, fog-e csokkenni az akksi ido?
Valaszokat elore is koszonom

-
stilo18
addikt
Nagyon tetszik a telefon, de van egy-két dolog ami bosszantó...
Pl. Ma beakartam lépni a névjegyzékbe, folyton azt írta, hogy névjegyek nem válaszol, majd bezárta...
10c van rajta...
-
szabyka95
őstag
válasz
Helltak
üzenetére
ejszaka nem fogyasztott sokat, de en is ugy tapasztaltam, hogy csokkent az akkuido ezert most atvaltottam stock flex romra, hogy megnezzem milyen itt az akkuido
eddig 50 % bol kijott 2.5 ora, full wifi+3g + sync egesz nap
18 oraja megy a telefon
a governort rakd at intellidemandra trickster modban, lehet, hogy segiteni fog
en mindig feltoltom 100ra az akkut, majd flashelek
maskepp tudtommal kell 2-3 toltesi ciklus, hogy bealljon az akku ..
dorimannal elofordult, hogy egyszer 20%, utana 21 en volt (akkor meg nem ugy csinaltam mint ahogy az elobb leirtam)amugy nekem nem tartotta ebren a telefont, kikapcsolt kepernyovel alig merult valamit .. 3 oraban 2 %t, viszont ha hasznaltam, akkor szepen merult
-
tutaj01
aktív tag
válasz
torrente777_
üzenetére
-
h3lios
addikt
válasz
Danny365
üzenetére
Sajnos kecskeméti vagyok és Media Markt-ban vettem a telót. Majd először oda megyek be, aztán meglátom hogyan tudom elintézni. Mert tényleg nem egy nagy valamiről van szó. Egyszerűen ha nem megfelelő szögben tartom a telót van valami kis kosz rajta. Ami a kijelzőn is szokott lenni, csak ezt nem tudod letörölni mert a belső felén van. És az ilyen dolgok rohadt idegesítőek tudnak lenni. (persze 3 nap után derült ki)
-
Danny365
őstag
válasz
h3lios
üzenetére
T-Mobile-nál (akik a Telemax GSM-hez küldik) 10 nap alatt megfordult. Az ilyen kis hibák viszont bosszantóak, nekem a kamerával van problémám, elküldtem szervizbe, elvileg kicserélték, de ugyanolyan...
Ha meg megint beviszem T-hez, szerintem hülyének néznek.Valamilyen szinten bosszantó, hogy az ember megveszi 100+ pénzért a telefont, és akkor ilyenekkel sziv. Mikor tényleg nem a user barmolja szét, miért nem cserélik ki egyszerűen, aztán ők majd szórakoznak a javittatással.
szerk.: Ha pesti vagy és beviszed hozzájuk, akkor gondolom nem kell napokat várni.
-
Sógi
addikt
[LG HOME THEMES] Cozywall, Biz, LTE, Flex - Home képernyő témák, nagyon tetszetősek!
(#16165) migabi24: Sajnálattal hallom
Nem értem miért nincs egy normális deodexet téma xda-n....? -
sanyika987
aktív tag
akinek 4.4 kellene annak ezt ajánlanám
[link]
nagyon jó gyors és tud mindent amit kell
kicsit csupasz de lehet rajta segíteni
Dorimanx kernel hogy viselkedik?
eszi az aksit? jobb az aksi ideje mint a gyárié?
van benne valami extra? -
Sógi
addikt
Van lehetőség arra, hogy az energy rom témáját vissza lehessen varázsolni a gyárira?
-
szabyka95
őstag
válasz
Bubukain
üzenetére
pl
eltuntetheto nav bar (kivalasztott alkalmazasoknal)
split view (barmely ket alkalmazast ket reszre lehet osztani a kepernyon)
atlatszo idojaras widget
zarokepernyonel elo hatterkep van, attol fuggoen h milyen az idojaras, v h reggel van vagy ejszaka
Qtheater, ha ket ujjal szethuzod a zarokepernyot akkor elojon (keress ra)
atlatszo mappak
jobb a kamera alkalmazas
a ROMon amit hasznalok 1.1 giga szabad ram vanennyi ami most eszembe jut
az elso ketto miatt mar megeri felrakni
-
h3lios
addikt
Olyat tapasztaltatok már, hogy apró szemcse (mintha por lenne) beszorult a kijelző alá. Mert nekem most 1 helyen már a vásárlás óta ilyen és picit zavaró. Elképzelhető, hogy gyártáskor került oda, csak hát mégis.
Nem vészes a dolog, csak ha olyan szögben tartom a kikapcsolt kijelzőt látszik.
Ilyennel csak nem fogom gariztatni, mert rosszabbakat csinálhatnak vele.
-
lac793710
újonc
válasz
neo-geo
üzenetére
A bejövő hívásnál megjelenik balról jobbra haladva: zöld gomb (fogadás) - elutasítás üzenettel - piros gomb (elutasítás). A zöldre nem reagál semmit, csak annyi látszik, hogy "benyomom" a gombot.
Ha a menü gombot nyomom, akkor kirak a kezdőképernyőre, legördülőből pedig megjelenik a második bejövő, de már csak zöld és piros gombbal, ahol a zöld dettó inaktív. Próbáltam a "Bejövő hívás előugró ablakával" és nélküle is. A folyamatban lévőt meg sehogy se találom, hogy esetleg megszakítsam azt.
Bezzeg, ha videót nézek, vagy netezek, akkor gyönyörűen meg tud jelenni a QSlide... Ha csak egy hívás van folyamatban és menü gombozok, akkor gyönyörűen kirakja a kezdőképernyő felső részére zöld csíkban a folyamatban lévő hívást (ez a "Bejövő hívás előugró ablaka", nélküle is próbáltam).
A régi telefonomnál ez úgy működött, hogy ráböktem a zöldre, azzal egyszerre fogadtam a bejövőt és megszakítottam a korábbit.
Csak nekem van ezzel problémám?

-
szabyka95
őstag
válasz
sanyika987
üzenetére
ja, en ezt hasznalom, megeri kiprobalni, pl. nem moddolt a kamera, hanem az eredeti flex kamera van atportolva
ugyan az a rom mint ami a flexen van, meg a QVoice is mukodik, ami mas flex romon nem -
sanyika987
aktív tag
4.4 re rá lehet szerkeszteni a 4.2 apk-kat?
pl: távirányító,időjárás widget?
mert ha igen akkor már meg is van oldva a problémám
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Ha a gyári időjárást szeretném lecserélni azt hol kell keresni (az apk. és ezt a LGWeather.odex) ? Vagy elég csak futtatni? Ha előtte kimásolom az eredetit vissza lehet vele állítani vagy bonyolultabb mókolást igényel a dolog? (akkor inkább használok másik időjárás widgetet)
Köszönöm!
-
Elkezdtem magyarítani a G2 Xposed-et, csak hogy tudjatok róla.
Fogalmam sincs hogy fog haladni, életem első program fordítása. Ez is csak azért, mert a fejlesztő megadta a rém egyszerűen módosítható lokalizációs fájlt én meg kedvet kaptam hirtelen.
Majd legközelebb pénteken fogok jelentkezni egy jókora adag kérdés csomaggal, mert már most tudom nem lesz minden világos és tanácsokra, javaslatokra lesz szükségem.
-
szabyka95
őstag
válasz
sanyika987
üzenetére
en felraktam a paranoid beta3 at 1 hete az ART miatt, de nem lehetett atvaltani ...
eleg bugos volt (pedig full wipeot nyomtam, mindent ahogy kell)
tul fapados nekem, le is szedtem
most Flex romot hasznalok Dorimanx kerneljevel.. a fejleszto azt mondta, hogy ezentul a kernelt erre a romra probalja optimalizalni majd Doriman
izlesek es pofonok, en nagy hive vagyok a flex romnak, mivel nagyon hasonlo a gyarihoz, viszont sokkal jobb, extrakkal -
sanyika987
aktív tag
hali véleményetek szerint megéri feltenni a főzött 4.4 bármelyikét?
ha igen melyiket ajánlanátok nyugodt szível hosszú távra ha nem akkor 4.2 ben mellyi ugyan igy értve? -
Land
veterán
Még mindig a PA a leggyorsabb, Nexus gyorsaságot megközelítő ROM?
-
hobbitka_
tag
válasz
torrente777_
üzenetére
Köszi a tippet. Én mindig úgy képzeltem, hogy a waze gmaps alapú, ezek szerint mégsem?
-
hobbitka_
tag
válasz
szala86
üzenetére
Segítségnek jobban örültem volna, mint kioktatásnak.
Ezt a problémát jó eséllyel a telefon egyik szenzorának meghibásodása, nem megfelelő működése okozza. Azaz könnyen előfordulhat, hogy más G2 tulajdonosok is ráfutnak erre a hibára.
Az eddigi jó pár androidos telefonommal nem volt hasonló probléma.Azaz ez számomra telefonspecifikus probléma, ergo ide is tartozik.
Tippek nem gmaps alapú ingyenes navigációra?
-
Tibogyoo
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy a hálózat típusnálnincsen nekem csak wcdma! Csak gsm, gsm-wcdma automatikus és gsm-wcdma-lte automatikus van...
Egy videót sem tudok emiatt normális minőségben megnézni mert nincs fix 3gm. Tudtok vmi beállítást vagy csak szoftverfrissítés segíthet?
Tmobilos 16g 10a szoftverrel..
Köszi a válaszokat! -
tutaj01
aktív tag
Napot! Valakit megkérhetnék hogy az előre telepített Google Play apk-t és az odex részt feltenné valahová?
Sikeresen kitakarítottam... A rendszert meg most még nem nagyon akarom újrahúzni... :S Letöltöttem pár félét, de mind összeomlik!
Előre is kösz!
Vagy esetleg gapps valahol? Nem találok.... -
jilian
addikt
szala86
Mivel az összefoglalóban minden szájbarágósra lett leírva, had egészítsem ki:""
1.Root explorer (vagy bármi más fájlkezelővel) keresd meg a :system/etc/snd_soc_msm mappát, azon belül pedig a "snd_soc_msm_Taiko" fájlt.
2. Csinálj róla egy biztonsági mentést (másold ki akárhová)
3. Töltsd le a linken található "snd_soc_msm_Taiko.txt" fájlt. (Értelemszerűen a D802 Worldwide kell nekünk.)
itt betenném az eredeti leírást mivel idővel lehet cserélik a zippy-s linket! (gondolom megtalálni a Worldwide D802-t nem lehet eltéveszteni!)
4. A letöltött fájlt nevezzük át "snd_soc_msm_Taiko"-ra. (csak le kell törölni a végéről a . intl -t)
5. Másoljuk be a fent említett mappába és válasszuk a felülírást.
6. Ha szeretnénk módosítsuk az engedélyeket a következőre: rw~r~~r~~ (nálam gondok voltak amikor nem tettem meg! --- ergo ajánlott)
7. Restart és lehet tesztelni a hangerőt fülesen és külső hangszórón is.""Xdabbeb's Camera::
1. töltsd le a 3 zip fájlt: backup files / restore files / aktuális verzió
2. recovery
3. install backup files
4. install verzió
5. wipe chace/ davlik
6. restart
7. lehet kelleni fog neki 2-3 újraindítás!, EZ nem hiba!Én itt ugyan azt tettem mint a xdabbeb's -nél és minden működött!!!
Mind a két kamera modd -nál van CM -re is "béta" LG kamera app!!
-
hobbitka_
tag
Még mindig létezik az a problémám, hogy a google maps-t használva nem tudja a telefon, hogy merre néz (nem navigációban, hanem sima maps-n)
Egyszerűen nem arra mutat a kis kék nyíl amerre állok, vagy haladok.Tudnátok ajánlani ingyenes, nem gmaps alapú térképet, ahol le tudnám tesztelni, hogy uígy működik-e?
-
Cathulhu
addikt
válasz
blt.62
üzenetére
Azt be lehet állítani, hogy minden hívást dobjon, de olyat mint egy white list, olyat nem találtam. Ismeretlen számokat lehet még automatikusan dobni, a többi rejectet kézzel kell kiválogatni, ahogy eddig észrevettem. De ezeket a dolgokat nem tudja egy 3rd party dialer, mint mondjuk az exDialer? Hosszú távon lehet jobban járnál, mint mindig a gyártóktól függni.
-
Sragi
őstag
Új hibat vettem eszre.Neha random ujraindul a telefon ha a hatso gombal ebresztem fel.
De az az erdekes hogy a T-s animació utan nem kell pin kódot irni.
Valakinek volt ilyen? (Tegnap vettem eszre,teljesen random) -
válasz
hard74
üzenetére
A főképernyőn található "Volume key modifications" menüben pipáld be a "Volume key music controls"-t! Ennek hátására módosíthatóak lesznek az alábbi menük, amikben a jelölést átállítod None-ra.
Ezzel elvileg le lesz tiltva a hangerő gomb hosszan nyomás funkció alvó kijelzőnél.Lehet viszont mindez csak a fizetős verzióban valósítható csak meg.
-
válasz
h3lios
üzenetére
Én a Spigen tokomhoz kapott fóliával vagyok tökéletesen megelégedve (igaz, első fóliám még csak). Semmit sem vesz el a vizuális élményből.
Szóval én ezt a márkát merem így biztosra javasolni személy szerint, ebay-re hirtelen rákeresve vannak Spigen márkás fóliák.Ha üveget szeretnél, oldal tetején lévő összefoglalóban találsz javaslatot (Glass M).
Felhelyezésnél fontos, hogy minél pormentesebb légtérben legyünk (sokan fürdés utáni fürdőszobát javasolnak e célra), lehetőleg oldalról kezdve (hosszában való felhelyezésnél nagyobb a hibázási esély) induljunk neki.
Ha esetleg por jut a fólia alá, cellux ragasztó szalaggal nyugodtan alá lehet piszkálni, jó eséllyel leszedi a port, miközben a fóliát se barmolja. -
szala86
aktív tag
válasz
Sabika
üzenetére
összefoglaló fent és a végén le van írva!
"töltsük le ezt a programot, telepítsük és töltsük le ezt a frameworkot és telepítsük ezt is. Indítsuk el az Xposed telepítő programot, menjünk a keretrendszerre és a Telepítés/Frissítés gombra nyomjunk rá. Ha kész akkor indítsuk újra a telefont. Most indítsuk el újra az Xposed telepítő programot, menjünk a modulok-ra és azon belül tegyünk egy pipát az Xposed LG G2 modul elé és megint indítsuk újra a telefont. Ha újra indult, akkor a playről letöltött G2 Xposed programot elindítva, már úgy alakíthatjuk a navigáció bárt illetve az értesítő sávot, ahogy akarjuk."
Persze sok minden mást is lehet benne álítani.
-
h3lios
addikt
Valaki tud nekem linkelni 1-2 minsőségi fóliát / üveget. Az nem hátrány, ha itthon is be lehet szerezni, de végső esetre a bay is jó. Illetve 1 olyan kérdésem, hogy ezeket hogy lehet normálisan felrakni ?
-
szabyka95
őstag
válasz
Sabika
üzenetére
csak root, es xposed installer
de ha felrakod s elinditod akk irni fogja h kell az xposed installer, s onnan odavezet ahonnan letudod tolteni
felkell rakni azt is, frameworknel installalni amit kell, s moduloknal kipipalni a g2 xposedet + restart es maris hasznalhatod
szalai86, elfelejtettem elobb odairni hogy a gravitybox bol a JB (jellyBean) valtozat kell nekunk
-
szabyka95
őstag
válasz
Sabika
üzenetére
recovery kell
vadaszcsiga:
ez a kamera mod, noveli a kamera gyorsasagat, javitja a fokuszalasi hibakat, a kep minoseg is no, tovabba tomoritetlenul menti le a keszult fenykepet es sok mas dolgot, ha elolvasod a changelogot, lathatod az osszes javitast/optimalizalastszalai86:
szivesen
esetleg meg bekerulhet a G2 Xposed,G2 tweaks, GravityBox
mind3 xposed installer modul, az utobbit onnan kell letolteni, a tobbi elerheto playrol
hasznos dolgokat tartalmaznak, sok mindent lehet valtoztatni, pl ellehet tuntetni a szolgaltato nevet lock screenrol, es sok mas mindent
-
lac793710
újonc
Sziasztok!
Közel 2 hónapja használom a telefont és az alábbi problémára lettem figyelmes. Ha hívás közben újabb bejövő hívás érkezik, azzal nem tudok mit kezdeni addig, amíg az első hívásnál a hívott fél meg nem szakítja a beszélgetést. A korábbi beszélgetést a telefonon nem tudom megszakítani, a bejövőt nem tudom sem fogadni, sem megszakítani. Néha elég bosszantó tud mikor a másik felet arra kell kérjem, hogy szakítsa meg a hívást mert egy fontos bejövőm van. A következő alkalommal az elő kérdésük, hogy milyen telefonom van... Tudtok erre valami megoldást, vagy van esetleg külön beállítási lehetőség csak nekem nem tűnt fel? Egyik ismerősömnek is ugyanez a problémája az 1 hónapja használt készülékkel. 10E szoftver verzió van telepítve.
Az ügyfélszolgálat annyit tanácsolt, hogy állítsam vissza a gyári beállításokat, vagy menjek fel Budapestre a központba...
Előre is kösz a segítséget!
-
Oneil_85
csendes tag
Én is megosztanám a személyes tapasztalatomat 1-2 mondatban a böngészőkkel kapcsolatban. Én felraktam a telefonomra vagy úgy 10 különböző böngészőt és azt figyeltem elsőként h melyik mennyi oldalt tud betölteni. Főként most a flash alapú dolgokra értem ezt. Ami már több oldalt nem kezelt jól, azt rögtön le is töröltem. Egy olyan böngészőt találtam csak mi szinte kivétel nélkül lejátszik mindent, és ráadásul piszok gyors is. Next Browser. Próbáljátok majd ki, nekem nagyon bevált.
+ ezt a tokot rendeltem a telómra:
http://www.youtube.com/watch?v=iqOXowVHzqk
Élőben sokkal szebb mint interneten, és sokkal vastagabb a keret része mint a többi toknál, + egy plexi lapot is rá lehet helyezni a kijelzőre. Az a baj h a tok előtt végig azon stresszeltem h mi van ha összetörik

-
szabyka95
őstag
válasz
szala86
üzenetére
nem
mint mindig, mindenhol itt is ajanlott egy full backup a rendszerrol, mindenrol a biztonsag kedveert
xdabbeb's camera v1.5.0
xdabbeb's camera v1.5.0 - quieta legujabb verzio, a masodik hangtalan, tehat semmi hangot nem ad ki fenykep keszitese utan, termeszetesen videonal veszi a hangot
-
szala86
aktív tag
Nekem böngészőből az opera jött be a legjobban, főleg a szövegtördelése miatt.
Köszönöm ez a telepítési útmutató is bekerül a leírásba.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem értem miért nincs egy normális deodexet téma xda-n....?