Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
dsg012 #34938 üzenetére
Rendben van, de amit addig a telefonban tároltam, azt hogyan tudom szinkronizálni? Mert hiába van beállítva automatára, hiába szinkronizálom manuálisan, nem kerül bele a google névjegyzékbe! Pedig ez annyira alapvető dolog, és az eddigi összes androidos eszközömön így működött.
-
wyzard
tag
válasz
dsg012 #33864 üzenetére
Sehol, de azt sem kérdezte, hogy frissítse vagy ne.
Nem akartam én támadni, csak annyira utaltam, hogy nem kell egyből letámadni 3 embernek is a kérdezőt. Lehet, hogy nem tudja valaki, hogy pontosan mi a gond, mit és hogy kell kérdezni, de azért elég súlyosak az olyan válaszok, hogy ha ennyire sem vagy képes, akkor nem való ilyen telefon és hasonló beszólások.
Arra utaltam, hogy bizony ez nem egy egyértelmű megoldású probléma, amiért ezt a lehurrogást érdemelné valaki.
Na de maradok tisztelettel és befejeztem, nem akarok figyelmeztetést.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dsg012 #32853 üzenetére
Igen, de a ketto nem ugyan az, ott embereletrol van szo, ott szolnek en is
de itt nem, es nem az o dolga hogy ilyenekert szoljon, de neki szolnia kell. Miert foglalkozik ezzel??? Ha hasznalja dm romjat akkor koszonje meg, ha nem tetszik vagy nem hasznalja akkor ne kritizalja, hasznaljon mast.
-
Szakiii
addikt
válasz
dsg012 #32186 üzenetére
Ezerszer le volt írva hogy kdz-vel fel lehet tenni a legfrissebb gyári romot amiben már javították a bt bugot is és a sistergést is az hogy m.o.ra még nem érkezett meg egy dolog de kijavították már és x időn belül jön ide is a frissítés. Amint kijött a vodás amiben már javítva volt feltettem és tökéletes volt azóta meg már a mókolt romokban is javítva van így olyat használok amiben már nincs ez hiba.
-
válasz
dsg012 #32159 üzenetére
Nálam egyáltalán nincs sistergés (sosem volt) és a kamera hang is most egy felvételnél 1x minimálisan akad el, utána minden hallatszik tisztán. Ráadásul a fórumok sincsenek csak azzal tele hogy így szar úgy rossz az összes. Végképp ne hasonlítsátok ezt egy kommersz kínai gyártóhoz mert csak feleslegesen ideges leszek.
Engem 1 dolog zavar, hogy ha valami hiba van, egyből mindenki összezuhan és szemét LG meg szarik mindenre, mikor a megoldás mindig adva van, csak élni kell vele. Hidd el, a Sony és a Samu és a többi gyártó is csinál igen nagy bakikat, mert a droid rendszer ilyen. Még az S60-as régi Nokia ami egyszerű volt, mint a faék, is meg tudott murdalni, akkor ezt egy sokkal sokkal bonyolultabb android rendszertől már nem várjuk el mondván 2014 van? Badarság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest