Hirdetés
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
popoiu #15495 üzenetére
Nem valótlan, 7-10 munkanapon belül fel is adták (shipped). Arra meg az ég egy adta világon semmi befolyásuk nincs mennyi ideig tartja fel a kínai vám, mennyi idő míg a posta repülőre rakja, mennyi ideig ül rajta a magyar vám. És ismételten, ingyen történt mindez, egyáltalán nem természetes a felháborodásod, sőt inkább a telhetetlenséged felháborító számomra...
-
popoiu
csendes tag
-
Sógi
addikt
Komolyan mondom nem értelek titeket!
Gátolt valakit ez a jel nélküli idő, amiről megy itt a hiszti?
Nem voltatok elérhetőek vagy nem volt jó a minőség hívás közben vagy mi a péló a lényege ennek az egésznek?Nekem 3 óra alatt 7% és nem vettem észre hibás működést, eddig még sosem néztem ezt és nem is fogom ezt bámulni egész nap, mint egyesek, mert semmi értelme....ill van, ha be akarod forgatni magad a "hűlyeségre"
-
Azharel
aktív tag
Ez a térerő / magas jel nélküli idő nem befolyásolja az elérhetőséget, ez 100%. Nekem ha nem elérhető az állapotom át van irányítva egy másik telefonra, az is mindig nálam van, soha nem csörgött még.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tothgergo90 #15487 üzenetére
Meg sem fordult a fejedben, hogy ez nem azt jelenti, amire itt páran gondolnak?
Vagy szerinted ez a 44% mit jelent? Ezek után már érdekel(ne) a magyarázat.
-
jcrk
tag
válasz
tothgergo90 #15487 üzenetére
Nekem egyszer volt talán 2 % a jel nélküli időm. Amúgy ahányszor ránézek mindig 0 %. T-s 10e-s stock és Budapesten mászkálok, metrózom ilyesmi. Fura, ez. Ez vajon befolyásolja az elérhetőséget is?
-
szabyka95
őstag
paranoidosok, milyen az akku ido ?
-
Sógi
addikt
A beállitásokban a fastdormancyt érdemes disabledre állítani vagy mit érdemes ott ki esetleg bekapcsolni?
-
szabyka95
őstag
válasz
eladogeppc #15477 üzenetére
settings-->gestures-->motion sensor calibration
kalibrald be, s probald ki utana -
eladogeppc
veterán
válasz
szabyka95 #15475 üzenetére
Felraktam Android gyári kamerát, avval is szar.
Amit viszont észrevettem, hogy sík felületen kalibráltam a szenzorokat, majd:3845#*802#
Device Test -> Individual Item -> Motion Sensor Test
A középen álló gúla remeg mint a kocsonya.
Lehet kalibrálni itt is, a két gombbal.
Nem lehet hogy ezért nem lesz jó a kép soha ? Rosszul érzékeli a sensorok állását ? -
w333
félisten
Valaki kereste az időjárást, nálam most ilyen a HD Widgets
-
szabyka95
őstag
válasz
eladogeppc #15474 üzenetére
mert nem lehet, sz.rul van megcsinalva
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Valaki tudna készíteni egy VR panoráma képet ? Nem a sima 360 fokosat, hanem a VR gömb panorámásat.
Nem bírok egy épkézláb képet csinálni VR-el. -
szabyka95
őstag
válasz
tonlajn #15471 üzenetére
ezt olvasd el
nem annyira veszes ar, kovetkezokor jobban ugyelj ! -
tonlajn
csendes tag
sziasztok! sajnos ma leejtettem véletlenül a telefont, és betörött a kijelzője
tud vki egy jó és gyors szervízt? illetve mennyire fog rámenni a gatyám erre?
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet, hogy nem tudok MMS üzenetet fogadni, holott minden APN beállítás jól van megadva? Esetleg attól, hogy Telekomos a telefon, de függetlenítve lett, hogy menjen Voda kártyával! A másik, hogy most már nem átlátszó a státusz bár a gyári háttérképekkel sem. Se a kezdőlap, se a zár képernyő, pedig régebben az volt. Ez vajon mitől van?
-
popoiu
csendes tag
A büdös életben nem rendelek Hongkongból a ROCK tokomra kemény 6 és fél hetet vártam. Tavaly rendeltem December 9.-én. Viszont az ára 2300 Forintocska volt ami talán egy picit kárpótol!
-
szabyka95
őstag
En mar nem romolgatok, megvarom a gyari kitkatet
-
apaszka
veterán
válasz
akooos #15451 üzenetére
A gyáriban ilyen,ami színekkel kicsit változtatható! Viszont a FLEX ROM ban tök átlátszó volt,csak egy kék keret látszott. Marha jól nézett ki. Már nincs fenn ,így arról nem tudok képet mutatni.
-
Sógi
addikt
G2xposed-ben a navigation bar beállításoknál a hosszan nyom gombra (kezdőlap) hogy lehet beállítani az alapot a futó alkalmazásokat mutassa?
Van ötlet? -
apaszka
veterán
válasz
poc013 #15448 üzenetére
Talán az a Kernel lehet érdekes számomra.
Próbáld ki,elég jó kombónak tűnik.Én vissza raktam a gyárit,és azon is maradok. Minden frankón megy,nincs meglepi egy helyzetben sem.
Hang ,és kamera tuning van ,már csak a mappáimat akarom átlátszóvá tenni,és megvan az öröm,mindenben tökéletes lesz! -
PS7A
tag
Szevasztok!
Lenne egy ilyen tokom feleslegben:
Ha érdekel valakit, privátban jelezze -
poc013
tag
Sziasztok!
Ezt a romot probálta [link]már valaki esetleg? -
katalin888
aktív tag
Miért ilyen elterjedtek a Flexrol portolt romok?
Milyen pluszt hoz...??? -
apaszka
veterán
válasz
torrente777_ #15439 üzenetére
Köszi! Működik,bár sajnálom,hogy nem átlátszó a mappa háttere mint a FLEX ROM-ban
-
torrente777_
aktív tag
válasz
tothgergo90 #15442 üzenetére
Nem kell root ez egy sima téma.
-
Helltak
őstag
Valaki próbálta már ezt a romot? Lehet meglesem milyen.
[link] -
tothgergo90
tag
válasz
torrente777_ #15439 üzenetére
ez csak rootolt készüléken működik ugye? próbáltam volna egy előző flexes óra widgetet feltenni, de szétcseszte a gyári órám... XD
-
Sragi
őstag
Ez a jel nélküli idő valóban fakadhat abból is,hogy néha át vált LTE-re vagy vissza vagy 3G/2G.De ettől függetlenül szerintem a szolgáltató is benne van vastagon.Egyébként azt az ún. vizuális bugot én is észre vettem hívásoknál.
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan "helyet" ahol a gyári launcher-hez témákat lehet beszerezni? Pl a flex-ét, vagy amiben átlátszó a mappa háttere. -
Bubukain
senior tag
Egy kis tapasztalat 3 nap használat után
A gyári V10e szoftvert használom custom kernellel és nova launcherrel.
Mindenféle szemét, bloatware (amiket nem használok) letörölve.
Az akku 2 nap általam szokásos használat után, ami egyik nap reggel 5 órától másnap este 10 óráig tartott, a készülék 14%-ig merült ami számomra több mint elfogadható.
Illetve ami nagyon meglepett az a ma reggeli munkába jövet, ami folyamatos 1 órás zenehallgatást jelentett.
Mikor beértem és ránéztem a telefonra azt hittem beragadt az akku kijelzés, mert még mindig 100%-on állt (most már 99%, így biztos hogy nincs beragadva)
Az előző samsung S3-as telefonom ez idő alatt 10%-ot merült, szóval az akkuval nagyon meg vagyok elégedve.
A rendszer pedig a custom kernel hatására még gördülékenyebb mint volt. -
Bubukain
senior tag
- Vezeték nélküli tárolás:
Az LG G2-vel lehetőség van arra, hogy wifi-vel küldjük és fogadjuk az adatokat a telefon és a számítógép között. Így nem kell állandóan a kábelt dugdosnunk a számítógépbe. Ehhez kapcsoljuk be a wifit, majd menjünk a beállítások-->Hálózatok-->Megosztás és Csatlakozás--> Vezeték nélküli tárolás-hoz és ezt is kapcsoljuk be. Nyissuk meg a windows intézőt, majd fent a keresés melletti címsorba, írjuk be a vezeték nélküli tárolásnál írt ip címet vagy a "\\G2"-őt és a felugró ablakban, írjuk be a felhasználó nevet és a jelszót. Nekem az utóbbi vált be. És mivel sokan használunk Total Commandert, természetesen ott is létre lehet hozni a kapcsolatot, mégpedig úgy, hogy alul a Total Commander parancssorába beírjuk, hogy "cd\\g2" és az egyik oldalon már meg is jelenik a telefonunk. Ha pedig jobb egérgombbal rákattintunk és rámegyünk a hálózati meghajtó csatlakotatására, választunk egy betüjelet és nyomunk egy ok gombot. Ekkor létre hoz egy állandó meghajtót és nem kell mindig beírni a parancssorba az elérését. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy miért nem tudom ES-explorerben megnézni a számítógépen megosztott mappa tartalmát?
Otthoni csoport engedélyezve írás/olvasás mind a két gépen a nyílvános mappákat videókat látja de a megosztott "Dokumentumok" mappát ha megakarom nyitni azt a hibaüzenetet írja a telefon, hogy nincs wifi vagy a tűzfal nem enged át.Ha a számítógépen bekapcsolom azt hogy, vendég és írási/olvasási jogot adok neki akkor már be tudok lépni és használhatom a "Dokumentumok" mappát is, de így gondolom más is könnyebben férhet hozzá a tartalomhoz.
Nem lehet valahogy a telefont (vagy a számítógépet) beállítani, hogy mindig tudjam írni a számítógépen lévő mappa tartalmát?
Előre is köszönöm!
-
zack
nagyúr
3h35p bír az aksi folyamatos Real Racing 3 mellett.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #15419 üzenetére
Ja, és telefonról beszéltem
-
SzlobiG
félisten
válasz
rankesz #15382 üzenetére
Van nexus 7-em 4.4-el ott sincs semmi lagg, One-on szintén nem volt, de itt érzékelem és erősebb hw mint az említett kettő készülék szal az lg keze van a dologba, de tudom fw fronton még nem tudtak felnőni teljesen.
Tudom-tudom én továbbra is maradok stockon csinálja meg az lg ne nekem kelljen egy ilyen drága készüléken mókolni hogy jó legyen.
-
rankesz
veterán
válasz
Danny365 #15412 üzenetére
Hát igen, nem botfülű idiótáknak való akik akkor értékelnek egy telefont ha olyan durva unrealisztikus mélykiemt V hangképe van mint az állat... Nézd meg a neves, referenciának számító külföldi telco oldalak tesztjeit hogy mit írnak a telefonban levő wolfsson hangchip - ről.
Én itt be is fejeztem a témát további hozzászólást egyértelmű trollkodásnak veszek és nem reagálok
-
Danny365
őstag
Csak félve merem megkérdezni, mert biztos én nem értem, de miért jó, ha bömböl a telefon? Ti mit hallgattok egyáltalán rajta?
Zenére alkalmatlan, mást meg mi mást...
-
Busterftw
nagyúr
Nekem 15% körül van a jel nélküli idő ami reális, mert munkába menet/haza jövet kb 30-30 percet töltök metrón, ott nincs jel.
-
mycso
veterán
válasz
blt.62 #15394 üzenetére
Ezen dolgok egy részének a megítélése elég szubjektív...
- Akkuban mindenképp a G2 jobb
- A kijelzője a G2-nek hihetetlen jól sikerül, ettől függetlenül nekem a Samsung OLED kijelzői jobban tetszenek
- Sebesség terén nekem már az S2/S3-al sem volt bajom, így az S4-el sincs, ezek a mikrolagok és társai nem igazán érdekelnek (egy része jelen van a G2-nél ), talán valamivel gyorsabb egyébként a G2, bár ez elég egyértelmű, hiszen a vas is erősebb
-Még a sebességhez kapcsolódóan és a kinézetet is figyelembe véve, az LG gyári UI-ja is iszonyat jó
-Kamerában én pl szintén nem látom az előnyt a G2 javára. -
szabyka95
őstag
válasz
torrente777_ #15403 üzenetére
nekem a wireless storage force closeolt
amugy ha valaki panaszkodik arra, hogy halk a hangszoro, akkor tegye fel a hang modot + dorimanx kernel + trickster mod ban huzza fel sound controlban a speakert 10 re .. brutalis !!!
-
banán007
tag
Valaki(k) írtá(k), hogy a G Flex ROMban van valami olyasmi, hogy fekete alapon fekete betű jelenik meg néhány helyen. Erről tudna valaki képet felrakni? Vagy még fenn áll ez a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest