Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
szabyka95 #14388 üzenetére
Irtam, hogy melyiket raktam fel es azt is, hogy a 2.5.5-hoz nincs apk.
Apaszka: odex vagy deodex? Es melyik verzio? Felulirtad? Miert? Irja, hogy mentsd el, majd torold es utana masold be.
Aladab: ha kijon barhol, nem hinnem, hogy sok idobe tellne amig nekunk is lesz. Foleg, ha xda-n csinalnak belole recovery-bol flashelos kigyomlaltat. Nyami
-
aladab
tag
Az LG cseh FB oldalára pár napja kitettek egy Kitkat screenshotot olyan szöveggel, h minden jelenlegi és jövendőbeli G2 tulajnak is jó hírrel szolgálnak... hamarosan. Aztán hogy pontosan mikorra értették, és máshol ugyanakkor lesz-e 4.4, kitudja.
-
apaszka
veterán
válasz
szabyka95 #14388 üzenetére
Nekem behalt a kamera tőle. Bemásoltam mindent ahova kell.
Mentést persze nem csináltam, hiszen gondoltam az előző telefonomnál sem volt gond soha. Az is délt volt gyúrva. Rajtam bele lassított, gyorsított videó felvételt, és mit lehetett.
Ezzel viszont szívok.Tegnap előtt a Flex miatt közel tégla lett belőle, most meg kamera hiba....
Lehet, hogy váltani kell márkát nekem? -
Szakiii
addikt
Hali, s4ről lehet váltanék G2-re egy 10est kell rádobnom. Mit gondoltok? Megéri?
-
ßrainiac
addikt
válasz
vadászcsiga #14372 üzenetére
Milyen cikket olvastal pontosan?
Cydia ide vagy cydia oda - akarmi is legyen az - nem tudom, hogy jon a temahoz, tudtommal az ios exclusive es android a tema
-
f.lorand
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy teljesen új, gyári csomagolásban levő QuickWindow -t támogató Nillkin bőr flip tok, műanyag hátlappal. Nekem biztos nem kell (van másik), ha esetleg valaki érdekel, vigye! Aki a legjobb árat mondja rá, annak adom, nincs semmi elvárásom.
Ebben a színben:
Mágneses.
-
woodbear
addikt
válasz
vadászcsiga #14365 üzenetére
Kozelebb vagyok a 30hoz, mint a 20hoz, es megis androidra voksolok inkabb.
-
banán007
tag
[MOD] LG G2 Headphone/Speaker Volume Boost
(#14375) hkari: akkor egyenlőre még maradok a gyárinál, bár jó lenne egy rendes quickwindows alkalmazás....
-
szabosasito
aktív tag
Köszöntök Mindenkit!
Szoftver verzió: D80210d-AME-XX - ez van a telefonomon. Olvastam, Hogy a 10e feltehető a telefonra. Átolvastam az összefoglalót és megállapítottam, hogy képtelen vagyok megcsinálni. Sajnos technikai toprongy vagyok nagyon nem vágom a számítógépet. Ha valaki lenne olyan kedves és Budapesten segítene nekem feltenni egy másik verziót nagyon hálás lennék!!!!!!
Kérek privátot vagyok írnék én ha valakire számíthatnék.
Előre is köszönöm.
További szép napot.
-
VaDy
tag
Tudtok valami tippet hogy lehetne hangosabb fülesen keresztül a zene? A hangzással nem lenne gond, de a hangerő az necces nekem, pedig nem vagyok süket!
G2 előtt egy HTC One Xem volt, az szólt, bár majdnem minden más szempontból jobb ez a teló ... -
banán007
tag
Fel is tenném most már, csak az a baj, hogy a QuickWindow tokot nem tudnám vele használni.
Eddig csak ez a próbálkozás van erre a megoldásra? ---> [APP] LG Quickwindow for AOSP ROMs [ALPHA] (xda) -
banán007
tag
Paranoid Android-ban van magyar nyelv is?
Nem mintha nem tudnék angolul, csak azért jobban szeretem a magyarul a telefont... -
ßrainiac
addikt
Kis off, ami eszembe jutott az iphone kapcsan
-
woodbear
addikt
válasz
vadászcsiga #14361 üzenetére
Nekem is volt iphone-om, szerettem meg el voltam vele, de számomra a testreszabhatosag hianya megpecsetelte a dolgot. Maga a rendszer tenyleg durva, csak ugye ennek epp ez az ara, hogy nem tudod szanaszet butykolni.
-
Sógi
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ a 3 ujjas képernyő funkcióval kapcsolatban!!!
(#14360) SzlobiG: Valahol és valamikor már nekem is volt akadás gépelésnél, csak nem emlékszem pontosan rá, most próbálgattam és olyan, mint a villám...
TBP-vel állítottad vissza? -
Helltak
őstag
Amit szabyka95 linkelt g flex romot, azt használom már napok óta és az üzenetek gyári app bugos :/
Vagyis ahányszor megakarok nézni egy üzenetet leáll :/
Hangouts meg rengetegszer felébreszti a rendszert.. -
vadászcsiga
félisten
válasz
woodbear #14312 üzenetére
Annyira nem rossz vicc, 4 évig használtam iOS-t és nagyon jól éreztem vele magam csak ennyi idő után másra vágytam. És azt se felejtsük el ha nem lenne iOS, most nem nyomkodnánk az LG ui-t ugyanis gyakorlatilag kiköpött mása az iOS 6-nak, kezdve az appdrawer törlési metódusától a "ne zavarj" funkció rendszerbe integrálásáig.
-
Jonathan92
tag
Sziasztok. LG flex romot használok pár napja. (Nem a rayglobe osat hanem a sima portot)
Azt vettem észre hogy nem tölt olyan gyorsan fel az aksija mint a gyári rommal. (A gyári töltővel természetesen)
Ez mitől lehet?
-
Sragi
őstag
válasz
andrewb0y #14352 üzenetére
Hmmm
Ja be van pipálva a messenger-ben az alkalmazáson belüli hangok?
Bár azt hiszem csak azokat pittyogásokat befolyásolja amikor írsz vagy megnézték az üzentedet.
De azért próbáld meg.Nekem amúgy nincs ilyen gondom nekem halkabb a jelzés mint a hívás.(#14354) szabyka95 : eléggé beteg
De ha stabil maradt akkor miért ne
Fenyegetett így is mikor gyomláltam ki pár alkalmazást,hogy nem fog működni a rendszer megfelelően
Kis naiv zöld robot. -
szabyka95
őstag
alkalmazasok kozul force stoppoljatok az Android systemet (betegen hangzik, de nem omliko ssze semmi
), tovabb fogja birni az akku, most 6 ora kepernyoidot sikerult kicsikarnom
-
apaszka
veterán
válasz
szabyka95 #14351 üzenetére
Ez jó dolgog.
Imádom.A flex-ben mondjuk a dupla kijelző mod is jó.
De ez is nagyon hasznos.Pl utaláskor, ha közbe SMS-kód is jön.
A SAMSUNG galaxy S3 nál, csak főzött ROM nál volt elég hozzá a memória.
Vagy ki kellet pucolni a telót rendesen.
Gond volt, hogy újra töltötte a háttérben a dolgokat.(Csak a reklámban működött flottul minden.)
Így már a kód nem volt jó az otp-utaláshoz, vagy parkolás fizetésnél.
Marha bosszantó volt.
Na de ez a teló már király, és elég a RAM mindenhez.Sógi
Barátkozz meg vele.
Nagyon hasznos dolog. Az első ez volt, mit kipróbáltam élesben a telefonomon a kicsomagolás, és ROOT-olás után.
-
Sógi
addikt
Ha kezdőképernyőn állok és két ujjamat ellentétesen kifelé húzom keresztirányban a kijelző közepétől, akkor minek kéne történnie? Pont fordított ujjmozdulatnál, mint mikor a főképernyők variálását lehet előhozni...
-
Danny365
őstag
-
andrewb0y
csendes tag
a facebook messenger és a bejövő hívás hangereje ugyanaz, legalábbis nekem nem sikerült külön állítani őket, ami roppant idegesítő tud lenni, mivel a hívás szinte maxon van, de a messenger idegesítő csipogását elég ha épphogy meghallom... erre tud valaki valami megoldást?
-
SzlobiG
félisten
Használ itt még valaki SwiftKey-t gyári böngészővel? Mer alig lehet gépelni vele akad össze vissza.
Chromeal jó.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ma sikeresen frissítettem 10e-re a leírás alapján.
Viszont most ráduktam töltőre,és nem világít a piros led,holott elvileg be vannak kapcsolva a led fények.
Ötlet? -
ßrainiac
addikt
En a 2.5.5-ot toltottem le ami nem tartalmaz apk-t es flasheltem recoverybol. A kesobbi verzioknak a letoltesi linkje vagy nem mukodott, vagy ossze-vissza iranyitgatott, ugyhogy nem foglalkoztam vele.
szabyka95: En ezt az xdabbeb-re flasheltem ra, mert nekem abszolut nem hozta a szintet (kb. ugyanaz volt mint a gyari). A Jishnu's flashelese utan viszont zsir lett a cucc.
-
10-11+
csendes tag
sziasztok,
bocsánat, ha már volt téma, próbáltam minél többet visszaolvasni - de lehetetlennek tűnt MINDEN hsz ellenőrzése.
a kérdésem az lenne, h van-e vmi praktikus dolog, amivel meg lehet segíteni a sim bejuttatását?
(még a mobilarénás cikk is picit bonyolultnak jelzi, amit én is megerősítek)köszönöm!
-
[KitKat január végén. ] valahol persze és talán még az idő is stimmelni fog.
-
orwi
tag
Sziasztok. Ha az airdroid segítségével töltök fel játékot, azt hol találom a meg a telefonon?
-
szabyka95
őstag
Jishnu vs xdadebb kameramod kozul melyik jobb?
-
rento
őstag
Valakinek működik a G Flex-s időjárás a G2 gyári romjában, a bemásolós megoldással? Leszedtem w333 fórumtárs által belinkelt zipet, kitömörítettem a benne lévő 4 fájlt, bemásoltam a system/app könyvtárba, megadtam a jogokat neki, újraindítottam a telót, de nem telepíti fel, így most nincs a telón időjárás.
-
apaszka
veterán
válasz
ßrainiac #14315 üzenetére
Nagyon sok mindent tud. Gif is készíthető vele, és mi szem -száj ingere.
A fiam találta, és neki kicsit döcögve megy, de az gyenge hozzá kicsit. Viszont azzal is jó képeket lő, és az extra? Beszarás. Játéknak is jó, mert mire kiismered, nem fél nap.
Viszont szomorú, hogy jobban kezeli a kamerát, mint amit az LG irt hozzá.
Az xda- n is készítettek hozzá javítást, mikor a gyárnak kellene.
Na de nem full off.A lényeg, hogy nem semmi lesz az a telefon amire ezt készítik, az biztos.
-
apaszka
veterán
Ezt Suzuki tulajoknak ajánlom. Igaz már régi, de lassan frissítem majd.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
apaszka #14304 üzenetére
Koszi, ez allat! Rengeteg beallitas, nagyon tetszik elsore. Most raktam fel, kepet meg nem lottem vele.
Egyebkent csekkoljatok le ezt a kamera modot, nekem a gyarit mintha kicsereltek volna amiota felraktam. FullHD 60fps mar mukodik sotetebb helyeken is, fenykepezo Normal modban / minden auto-n, teljesen jo kepeket lo. Keresoablak meg mindig szaggat picit, de valahogy az OIS jelenlete mar jobban erzekelheto a kesz kepeket nezegetve
Tutaj01: Felbontast ugye atallitottad? Alapbol vmi 1Mpixel-en volt elso inditasnal
-
woodbear
addikt
válasz
vadászcsiga #14289 üzenetére
Vao. Vennem kell egy iphonet. viccnek is rossz
-
-
apaszka
veterán
Olyan rég volt a téma a kamera. Fogadjátok szeretettel ezt az alkalmazást tőlem.
Elég nagy terjedelemre, de rengeteg dolog van benne.Szerk.
Bocsánat a LENOVO-ék készítették!
-
noxon
őstag
Stock romban hol a fejlesztői beàllîtások? Hogyan lehet elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest