Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Ez az, hogy Én sem tudom. A régebbi képeim dátum szerint vannak elnevezve, akkor valahol biztos lehet állítani. A programot meg köszi, de sajna nem bírtam beállítani, hogy nevezze át a képeket
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Azt belehet állítani, hogy a kamera amit csinál képeket, azt dátummal jelölje, és ne CAM123-as nevet adjon neki?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Az mitől lehetséges, hogy nekem nincs a preferált hálózatoknál az LTE választás lehetősége?
-
neo-geo
senior tag
válasz
norbert1998 #67564 üzenetére
Már mint kik megbízhatóak?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna egy megbízható használt G2-őt eladásra javasolni?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség, mivel a kijelzőm megadta magát, és le kellene menteni az adatokat. Minden működik, érzékel mindent, csak nem látok semmit. Milyen képet kapok, ha USB-vel kapcsolom össze a géppel? És esetleg lenne olyan program, a vezeték nélküli tároláson kívül amivel a ruteren keresztül elérhetném a telefont?
-
neo-geo
senior tag
Valaki tudna mondani egy naptár alkalmazást vagy emlékeztetőt, a gyári helyett, és ha még tudnám szinkronizálni a gyári naptárral, az lenne a kánaán.
-
neo-geo
senior tag
Valaki nem tud egy alkalmazást arra a problémára, ha a Gmail címtáram visszaállítom a telefonra, akkor az a sok hívókép ne legyen tiszta homály? Vagy, hogy lehet ezt elkerülni, van valami trükk esetleg?
-
-
neo-geo
senior tag
válasz
vadászcsiga #41425 üzenetére
Nem mondanám, ha nem lenne úgy! Ez valószínű a köcsög szelfi fotózók miatt rakták bele. Mert ugye magad felé fordítod a hátlapi kamerát, és könnyen tudsz így képet lőni. De ez ugyanúgy megy, ha a kijelzőt nézed, és nyomod a hangerő le gombot. Bár nekem Telekom 4.2.2 van, ott műkszik
Bár most nézem, a kamera menüben van egy egy olyan, hogy mire akarod használni a hátsó gombokat. Nekem felvétel van bepöttyözve.
-
neo-geo
senior tag
válasz
vadászcsiga #41369 üzenetére
A lefele hangerő gombbal is tudsz fényképet készíteni
-
neo-geo
senior tag
A lehúzható vezérlő panelról, hogy lehet a Q slide-ot teljesen eltüntetni? Mert ott kitöröltem mindent, de a sávja megmaradt.
-
neo-geo
senior tag
válasz
expendables #37061 üzenetére
Thx, holnap frissítem a softot, ma már nem megyek neki, de szerintem nem lesz jobb, akkor viszont szerviz lesz belőle.
-
neo-geo
senior tag
válasz
pestibenji #37028 üzenetére
Hát ez pedig törölt mindent, és nem tud az LG backup semmit visszaállítani. Még jó, hogy a gépre felraktam.
-
neo-geo
senior tag
válasz
expendables #37050 üzenetére
Először HR, és megnézem mi változott. Már a kop-kop- feloldás megy, de még mindig hedszettet érzékel bedugva, hihetetlen. És HR után is változatlan a helyzet, a hedszett szerinte még mindig be van dugva. Itt szerintem hardwer gond van, de lehet, hogy nem.
-
neo-geo
senior tag
válasz
expendables #37042 üzenetére
Játék csak egy van amivel néha játszom, az lenne a legkevesebb mivel az online tárol. Ha végzek a backup PC-re rakásával, nyomok első sorban egy HR-t, vagy gyári beállítások vissza. Mindegy melyikkel csinálom? Nincs ezen semmi ilyesmi, teljesen jó volt eddig ezek nélkűl is.
-
neo-geo
senior tag
válasz
expendables #37038 üzenetére
Mintha olyat olvastam volna, hogy a backup magasabb android rendszerre, nem száz százalék. De lehet rosszul olvastam.
-
neo-geo
senior tag
válasz
expendables #37036 üzenetére
Azt viszont akkor KDZ-vel gondolom, mert ha a teloról csinálom, akkor a 4.4-re rakja, azt meg nem igazán szeretném.
Ha jól olvasom akkor a V20-asok már mind 4.4.2 Akkor elvileg mehet telefonról is a frissítés?
-
neo-geo
senior tag
válasz
pestibenji #37028 üzenetére
Az a helyzet, hogy a feladatkezelőbe lépve azt írja nincs futó alkalmazás
Meg nagyon érdekesen reagál a kijelző is, hol veszi az érintést, hol meg nem. Az aksinál meg átlagos a helyzet, Op. rendszer 26, kijelző 16, a billiárd15, és így tovább. Két hete is volt már egy ilyen a telóval, és akkor magától egyszer csak helyreált, most nem akar.
expandables: Sima Telekom V10A, semmi buhera.
-
neo-geo
senior tag
válasz
expendables #37026 üzenetére
Azon vagyok, és akkor feltolom a gépre az a biztos. Köszönöm.
-
neo-geo
senior tag
válasz
pestibenji #37021 üzenetére
Most éppen már vagy az ötödiken vagyok túl. Most egy teljes backup, és utána HR. Az mindegy, hogy a gombokkal, vagy a gyári beállítások visszaállítására nyomok? A kettő ugyanaz?
-
neo-geo
senior tag
Ha csinálok egy LG backup-ot, és utána nyomok egy hard resetet, akkor gondolom az LG backap-om is ugrik a teloról, vagy rosszul gondolom?
pestibenji: Ajjaj, az már megvolt egy párszor.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! A telefonom ismét meghülyült. Éppen játszottam rajta, és nagyon forró lett, pedig máskor jóval több ideig játszom, és nem csinált ilyen. A gond az, hogy bedugva érzékeli a hedszettet, holott nincs bedugva, és nem megy a kop-kop feloldás, és össze vissza nyomogatja magát, még egy backup-ot sem mertem elindítani, hogy lementsem a dolgaimat. Utána meg nyomtam volna egy HR-t. Most mitévő legyek?
-
neo-geo
senior tag
Hogyan kell hard resetet csinálni, és mik fognak eltűnni? Miket érdemes lementeni? Ugyanis ma történt egy olyan, hogy a telefon az értesítő sávban mutatja, hogy csatlakoztatva van a füles, holott nincs, és ez által így nem tudok telefonálni. A telefon a zsebembe volt, nem telepítettem semmi programot jó pár napja. Ki-be kapcs megvolt, és dugtam rá fülest is, de nem tűnt el a jel az értesítési sávból. Ez mitől lehet, vagy valaki járt már így? Gyári 4.2 van rajta, semmi mókolás.
-
neo-geo
senior tag
Esetleg aki a három betűs navit használja, az privátba tudna válaszolni 1-2 dologra. Előre is thx.
-
neo-geo
senior tag
válasz
vadászcsiga #18684 üzenetére
Én gyári böngészőt használok, és nekem nincs ilyen problémám. Ugyanúgy fekvő nézetben marad az oldal.
-
neo-geo
senior tag
válasz
pestibenji #16687 üzenetére
Szia! Esetleg nem tudod hogyan lehet a T9 szótárba szavakat menteni?
-
neo-geo
senior tag
válasz
vadászcsiga #16610 üzenetére
Azt nem tudom, de elég félre érthető a dolog, mert ha egy olyan szám hív ami nincs benne a telefonkönyvemben, az nekem ismeretlen szám ugyebár. De már rájöttem, hogy szám nélkülieket utasítja el. De köszi a választ.
(#16611) akooos: Akkor valami nálam nem oké, mert hiába pipálok, vagy nem pipálok akármit is, mindenhova be tudok lépni. Ezért csodálkoztam is, és kérdeztem meg. De akkor a hiba az Én készülékemben van.
-
neo-geo
senior tag
A gyári hívásszűrésnél, ha be pipálom a magán számok elutasítása, az mit takar? Az olyan ismeretlen számot utasít el ami nincs a telefonkönyvemben, vagy pedig a szám nélküli hívásokat? Ezt a vendég módot valaki használta már, mert nálam nem akar működni hiába pipálom be azokat amiket nem akarom, hogy látható legyen, mégis meg lehet nyitni. Mint pl. üzenetek, galéria....., és így tovább.
-
neo-geo
senior tag
válasz
vadászcsiga #16470 üzenetére
Vajon a magánszámok alatt mit ért, az ismeretlen telefonszámot, vagy a tényleges magánszámot? Mert ugye nem mindegy, és Én csak a szám nélküli hívásokat akarnám kukába rakni.
-
neo-geo
senior tag
válasz
Jacksonrodeo #16332 üzenetére
Hi. Azt vágom, hogy hol van, meg minden, csak az a gond, hogy ha ki van pipálva a galéria ha nincs mindenféle képen látom a képeimet. Vagy esetleg neked működik?
-
neo-geo
senior tag
válasz
Jacksonrodeo #16283 üzenetére
Azt leírnád, hogy hogyan is kell, mert nekem nem sikerült a galériát eltüntetni.
-
neo-geo
senior tag
válasz
lac793710 #16152 üzenetére
De most Te mit szeretnél? Nem értem, vagy Te nem értesz. Ha jön a második hívás, és az elsőt letenni, és utána fogadni a másodikat? Mert ha igen, akkor a második hívás mikor bejön, akkor nyomsz egy menü gombot, és egy kis előugró menüben ott lesz, hogy mit csinálhatsz a hívásokkal. Első hívás letesz, és fogadás. Első hívás tartás, és fogadás. Van egy harmadik választás, de arra nem emlékszem, hogy micsoda.
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet, hogy nem tudok MMS üzenetet fogadni, holott minden APN beállítás jól van megadva? Esetleg attól, hogy Telekomos a telefon, de függetlenítve lett, hogy menjen Voda kártyával! A másik, hogy most már nem átlátszó a státusz bár a gyári háttérképekkel sem. Se a kezdőlap, se a zár képernyő, pedig régebben az volt. Ez vajon mitől van?
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet, hogy nem tudok MMS üzenetet fogadni, holott minden APN beállítás jól van megadva? Esetleg attól, hogy Telekomos a telefon, de függetlenítve lett, hogy menjen Voda kártyával! A másik, hogy most már nem átlátszó a státusz bár a gyári háttérképekkel sem. Se a kezdőlap, se a zár képernyő, pedig régebben az volt. Ez vajon mitől van?
-
neo-geo
senior tag
Aki a gyári billentyűzetet használja, megtudná mondani hogyan kell szavakat hozzá adni a szótárhoz? Képernyő mentés tud alapból a teló, vagy kell hozzá program?
-
neo-geo
senior tag
válasz
vadászcsiga #13062 üzenetére
Köszönöm, de nem erre gondoltam, hanem a gyárit, és egyből a koppintás után ott legyen. Ne keljen keresgetni.
-
neo-geo
senior tag
A zároló képernyőre kilehet valahogy tenni az elemlámpát, vagy egy widgetett?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok, valaki okos segíthetne, hogy miért nem tudok MMS-t fogadni? Be van minden állítva, a telót ki is kapcsoltam, de semmi, nem tölti le az MMS-t? Valami ötlet? De ezt berakom bazmeg holnap húsz percenként! Thx.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok, valaki okos segíthetne, hogy miért nem tudok MMS-t fogadni? Be van minden állítva, a telót ki is kapcsoltam, de semmi, nem tölti le az MMS-t? Valami ötlet?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok, valaki okos segíthetne, hogy miért nem tudok MMS-t fogadni? Be van minden állítva, a telót ki is kapcsoltam, de semmi, nem tölti le az MMS-t? Valami ötlet?
-
neo-geo
senior tag
Külön olyan ikon nincs, hogy Hívásinfó, csak Telefonszámok, és azon belül lehet ott fent választani?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Telekom-os függetlenített G2-őt, és nem bírom rajta belőni a mobil netet. Mi lenne a megoldás egy ROM csere megoldaná?
-
neo-geo
senior tag
Azt nem lehet valahogy elérni, hogy ha indítom a fényképezőt, akkor ha előtte inteligens automatán hagytam, azon induljon újra? Rész megoldás van, hogy nem lépek ki az alkalmazásból, más esetleg?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Beléptem Én is a G2 userek közé, és olyan kérdésem lenne, hogy lehet százalékos akku kijelzést valahogy kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gran Turismo
- Formula-1
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest