- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
falijja
őstag
válasz
Kapanyél #6907 üzenetére
Itt is van rá lehetőség elvileg, csak éppen nem működik, vagy is én nem látok különbséget ha feltolom maxra a szín erősséget.
Ezért tettem vissza a 4.4.4 romot de azon se volt szinte semmi különbség, pedig ha lehetne a színt fentebb nyomni, nagyon durva kijelzője lenne..persze így is nagyon szép, de nekem úgy szebb lenne... -
dime27
őstag
válasz
Kapanyél #6840 üzenetére
Note 4...nos erről csak annyit hogy munkatársam pont tegnap mutatta a note4-én h teljesen be van égve rajta a kép és szidta a kijelzőidejét is ...250e-ért vette anno...
A Fb-ról meg annyit, hogy a gyári ROM-on nekem is kifagyogatott de miota CM-et toltam a telóra azóta semmi baj vele! -
Blizzardking
őstag
válasz
Kapanyél #6833 üzenetére
Továbbá elölről úgy néz ki mint az öreganyám barokk kézitükre, hátulról meg mint a dédapám ezerkettes ladájának a visszapillantója. A Samsung az egy jelenség, vagy bejön valakinek, vagy nem. Én azok közé tartozom, akinek nem. A műszaki esztétika fogalmánál először az S6 edge tervezésekor nyílt ki nekik a szótár, addig a kézipumpás mosószeradagolós palack volt az etalon. Ráadásul mivel egy sim-es, a legfontosabb dologban egyből elhasal. A kijelzője is kisebb. Ennyi erővel a Honor 7-et is ide citálhatnánk.
Az hogy mennyi rom és kernel van hozzá, az csak ott számít, ahol a közösség nem akarja garanciáztatni minden újraindulás után. Amíg valaki megdörzsöli a varázssamsungját és kiül az ablakba várni a biciklis futárt, addig lehet hozzá akármi is. Arra meg kiváncsi lennék, hogy ha valaki végigpróbált 8 féle romot meg kernelt, utána hogy cseréltetne kijelzőt vagy kamera modult garanciában.xyvz2 - nekem semmi nem baxxa a csőröm, sokkal fontosabb dolgaim vannak az életben, minthogy márkák közti hitvitákon idegesítsem magam, különösen egy működő telefonnal a zsebemben. Ki tudja mi lesz a következő telóm? Ami számomra fura, az az, amikor valaki hihetetlen érzelmi kérdéseket csinál műszaki problémákból, és nagyobb energiát fordít az indulatai táplálására, mint az adott probléma megoldására. De felőlem... Ha egy Asus drága, az biztos jobban kizárja a hiba lehetőségét mintha két Lenovo drága...
A "szoftverfrissítésről" úgy általában az a véleményem, hogy ameddig konkrétan nem derül ki miben jobb, miben rosszabb, addig az csak egy marketinges madáreleség amin lehet csipegetni. Az hogy valami kijön egy nagyobb verziószámmal, attól nem kell hanyatt esni. Ez is egy érzelmi dolog, hogy azt akarod érezni "engem a pénzemér' a tenyerén hordozzon a gyártó". És ha ezüsttálcán elédtesznek valamit aminek 6.0 a száma, akkor elhiszed hogy a tenyerén hordozott. Nekem mások a preferenciáim. Legyen hozzá legalább egy gyári rom ami passzol hozzá és jó vele, amihez vissza lehet térni, és onnantól éljen a kísérletezés. Ez a Z2Prónál megvan. Az meg, hogy a negatív hangok hangosabbak, az mit számít? Nézd meg ezt az országot, nézd meg az emberek tekintetét a buszon. Az egész attitűdöt, amivel élünk. Nézd meg, hogy ha két ember találkozik, és megkérdezik -hogy vagy? egyből mi fog következni. Sajnálom hogy neked problémád van a készülékeddel, őszintén, de ha kicsit is objektíven - és statisztikusan - végiggondolod, bármivel járhattál volna így. Ahogy a bárminek a topikjában is van sírás, törvényszerűen.rdt89 - engem a hangja miatt érdekelne, de nem fogom lecserélni. De az se egy tucatteló.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Kapanyél #6580 üzenetére
"A Z2 kijelzője tényleg nagyon szép, de egymás mellé rakva őket, pont két kört ver rá a QHD SAMOLED. Igaz, majd' 2x annyiba is kerül."
- Igen, azt általában senki nem szokta beírni a régi, fiókban heverő telefonja topikjába, hogy "gyerekek, vettem egy másik telefont kétszer annyiért, és basszameg, semmi különbséget nem látok azon kívül, hogy a real racing 3-ban jobban csillog a dísztárcsa, és fele annyi idő alatt lemerül egy simkártyával mint a tiétek kettővel"
-
kelly416
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kapanyél #5954 üzenetére
Én mondhetom, hogy az enyém "hibátlan"...Leszámítva a hasznáatból eredő szépséghibákat, a hektikussan működő "memória pucoló ikont" az alkalmazás váltóban, a néha beakadó notibárt lehúzás közben és a random a FC-ző alkalmazhásokat, de ezek inkább a firmware hibái nem a telefoné.
Random újra indulás, fagyás, bootlop ilyenek nincsenek és nem is voltak! (kopp-kopp)
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Kapanyél #5699 üzenetére
Szerintem egy Sdfuse-os módszer rendbe rakja.
"Nálam" egyre rosszab lett minden alkalommal amikor újraindítottam.
A legvégén bootloop fogadott ,de ha be is jött a második logo ,kiállt hibára folyamatosan kéken világító LED-del ,sötét kijelzővel.
Volt recovery-ből törlés ,visszaálítás ,gyári menüből törlés ,de csak az Sdfuse segített.
4.4 ment fel.
3. napja pico bello. -
Luissimo
veterán
válasz
Kapanyél #5552 üzenetére
Az a gáz, hogy ha az egyiken beszélsz, akkor a másikon abban az idősávban nem vagy elérhető.
Viszont, ha beállítod az egymásra történő átirányítást foglatság vagy nem elérhető állapotban, akkor hiába nem vagy a másikon elérhető, akkor átirányítódik arra, amelyiken beszélsz és ha ott engedélyezve van a második hívás jöhet, akkor bekopogtat a füledbe a hívás és nincs olyan, hogy nem vagy elérhető, ezt főleg a céges SIM-ek esetében tűrik nehezen a munkáltatók, ha nem érnek el...ígyaztán a dual standby-ból kvázi duo aktív lett
-
válasz
Kapanyél #5169 üzenetére
Nem emlékszem, hogy nekem valaha is újra kellett volna indítanom a Z2 Pro-t hasonló problémák miatt. Most épp 1260 óra az uptime, kb akkor volt az utolsó lollipop update (közel 2 hónap).
Egyébként nem hiszem, hogy neki lagolt az iPhone-ja, szerintem csak azon csodálkozott, hogy android, és nem lagol.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Kapanyél #4996 üzenetére
Nem. Pont most hétvégén volt, hogy 15%-on volt, hogy lefeküdtem. Reggelre lemerítette 2%-ra a Szellem kamera, meg a fingós alkalmazások, amikkel baromkodtunk előző este. De ott is tudtam még használni, mielőtt töltőre tettem.
Nem szoktam hagyni egyébként, hogy 20% alá essen az akkufeszültség. Inkább többször töltök rá naponta. Ez most kivételes volt.
Viszont az előző Lenovo A850-em produkált ilyet, amit leírtál. De ez nem. -
Blizzardking
őstag
válasz
Kapanyél #4575 üzenetére
Nem, azon nem próbáltam. A VibeUI-n szeretém használni.
Először feltettem TWRP-ből a "xposed-v75-sdk21-arm.zip" telepítőt, utána feltelepítettem az "XposedInstaller_3.0_alpha4.apk"-t, és nyomtam egy restartot. Ki fogom próbálni a stock UI-n, kösz a tippet.
A legnagyobb királyság, amit eddig csak miui romnál láttam, hogy GB-vel lehet kalibrálni az automata fényerőszabályozás fényerejét. Lehet hogy ez csak nekem újdonság, de nagyon kellett. Ez pl működik frankón.Land: mert annyira király a gyári
-
acura13
aktív tag
válasz
Kapanyél #4483 üzenetére
Szia
bocs, de javitani kell a hozzászolásodat..Egy Moto X 2.gent koptatok ugyan, nem Lenovot....., de az ujabb 5, 5.1 ) droid már stabilabb mint az IOS.....igaz pár tized százalákkal, de jobb.
Sajna a Szifonokat mindenki a közepes, Androidos készülékekhez, és a rajtuk futo, 4.4 vagy régebbi droidhoz méri..Hát van annál ujabb is ám:-))))
Tégy mellé egy Nexust(5-6) vagy egy Motot(X, Style).....tudni fogod mit értek ez alatt:-)) -
rdt89
addikt
válasz
Kapanyél #4511 üzenetére
Objektivitásról nálad se lehet beszélni a "4483" hozzászólásod alapján
Szerintem meg kár összehasonlítani a két telefont, mivel nem egy kategória a kettő és most nem az oprendszerre, teljesítményre és társaira gondolok, hanem a kijelző méretre, mivel nem ugyan azok az emberek a célközönség. De valamiért te is megvetted a Z2 Pro-t hiába sokkal (fényévekkel) jobb szerinted az I6.
-
lazlogogola
tag
válasz
Kapanyél #4494 üzenetére
Szintén más a véleményem.
A párom használja már az I6-t,én a Z2 Pro.Szebben fotóz a Z2,ez tény.
A wifi jel vétel a I6-nak hulladék. Én még ott is tudok csatlakozni az otthoni wifi hálózatra,ahol a párom nem.
A zene szépen szól az I6-on,de azt is veri Z2.
Az akkuról nem beszélve,annak ellenére,hogy két kártyát használok a Z2-ben.
Nem sokára megjön a nejemnek a 6S Rose Gold,arra majd kiváncsi leszek,hogy jobb-e. :-)
De egyenlőre nem bántam meg,hogy neki adtam az I6-t. -
Luissimo
veterán
válasz
Kapanyél #4483 üzenetére
nem tartom tárgyszerűnek amiket irsz...
- nemtudhatod, hogy beszélgetéskor a túloldalon mit hall az ellenfél és mennyire,
- van fácse helyett megoldás ha szaggatna, a LITE, de érdekesmódon nálam sosem szaggat, ugyhogy én nem használom a Lite-ot.
- böngészés helyett ottvan példul az OPERA nevű turkáló program :-) , ami teljesen százas, szépen szörföl a neten,
- én igencsak megerőltetően használom, két SIM, céges állandó net kapcsolat wifin és 4G-n is, mert fontos levelek jönnek, sok telefon, naponta több óra és estére 60 %-alá sosem merül, csak ha direkte lemerítem ...
- ugye kinek mekkora a tenyere és kinek mi a nagy azt csak szubjektívan lehet megítélni, kivéve a lányokat, ők tudják mi nekek a nagy. (nemis értem azt aki a méretre tesz megjegyzéseket, akkoris tudta, hogy mekkora, mikor megvette, most ébred rá ?ésígytovább
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Kapanyél #4483 üzenetére
I6 vagy i6+ od van?
Es a fotozas terén?Nekem még 1x sem fagyott le a Z2
, úgy masfel honapja van meg..pedig 2 simmel nyomom, es jo sokat
..., az i6 nak ez pl hàtrànya, h 1 simes( ha jol tudom)..., gondolkodom, ezert kerdem mindezt, imadom a Z2t es a 2 sim nagy előnye nekem mert anno kulon valtottam ki a mobilnetes simem, amin 20 giga adat van es jo egy eszközben hasznalni a gsm sim mellett
, ezelott mindig valtogattam a telo tablet kozt, 2 eszközzel működtem..s ezt most ujra kezdhetném ha i6 ra vàltanék..hisz a net előfizetésem ugye nem tudom csak ugy lemondani a tnél..., a sima telos simemen pedig csak 200mb adat van, arra meg nem akarok tobbet hisz ott a màsik mobilnetes sim..
-
dime27
őstag
válasz
Kapanyél #4382 üzenetére
Nálam is müxik wifivel is és mobilnettel is semmi anomáliát nem tapasztaltam az S271-es frissítés óta!
Valamint hajnal óta 1%-ot merült a tel két simmel ugy h nem nyultam hozzá és nem volt se wifi se mobilnet bekapcsolva és nem volt telefonálás rajta, ez csak ilyen háttérinfonak....
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Kapanyél #4259 üzenetére
Lecserélem egy s5re
Minap a pasim nyomogatta jo sokat..azt mondta adjam neki( note3ja van).., mondtam h sohaEn imadom...pedig surun cserelgetem telokat, nem azert mert olyan sok a penzem, hanem mert mittudomen..
, eladok, veszek, eladok, veszek..ilyesmik..
De ez tenyleg nagyon jo.., amig el nem adom
(Nem szeretnem) -
zizol
aktív tag
válasz
Kapanyél #3406 üzenetére
Valami gond lesz a kameraddal, mert szerintem fantasztikus fotokat keszit a telo, sot a videoi is nagyon jok.
"- a kamera HDR módban használhatatlan (bemozdult dupla expo, széteffektezett kép, stb.)
- a kamera 4K-ban veszi föl a legjobb minőségű videót, de csak interpolált a kép, valójában 720p van fölskálázva, ellenben a mérete hatalmas"
En hihetetlen jo hdr fotokat csinaltam mar. Nem ertem ezt a problemadat.
Illetve az interpolalt 4k video infod honnan van? Biztos ez? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kapanyél #3407 üzenetére
Az értesítő led RGB Nálam pl zöld színnis játszik a kék és piros mellett. Egyébként tényleg érthettlwn, hogy lenovóék ezt , hogy tudják típusról típusra elhibázni. Mókolt szoftver lesz hozzá ez biztos. Egyébként ebből a telefonból egy cm el sokkal többet ki lehet hozni még mint ami most benne van.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Kapanyél #3406 üzenetére
Egyébként még mindig úgy vagyok vele, hogy Note4-re nem cserélném le (már csak azért sem, mert beszopattam magam és cégesre vettem, szóval most használnom kell
). Esetleg egy S6 Edge+ majd ha már itthon is kapható lesz, annak már emberibb a fényereje és tuti lesz hozzá mókolt szoftver.
-
ctibor
senior tag
válasz
Kapanyél #3212 üzenetére
Lehet, hogy azt a hibát követted el, amit először én is: a számmal jelzett mappákat bontottam ki és csomagoltam be újra egyenként zip formába. NA EZ NEM JÓ!
Amit fel akarsz telepíteni, azt a mappát kicsomagolod, és TARTALMÁT zip-peled be újra. Ezt másold be a telefon gyökérkönyvtárába, és így már be tudja importálni a témakezelő progi.
Remélem, érthetően tudtam leírni: tehát ha pl. a 265.zip-et megnyitod, akkor ne a 265 nevű mappát lásd benne, hanem annak az elemeit.
(De az sajna mindegyik témára érvényes, hogy az időjárás widgetjét nem tudja használni, csak az ikon készletét. )
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kapanyél #3218 üzenetére
Hm... Arra kiváncsi vagyok , hogy azt hogyan oldották meg. Érdekes.
" Amúgy TWRP nélkül nem lehet ADB-vel .ZIP-et telepíteni PC-ről?"
Ez egy jó kérdés. Az a baj, hogy sehol sem láttam ennek nyomát. Bootloader módba be lehet rakni a telefont l, láttam egy filet ami megcsinálja. Onnan elvileg fastboot tal talán felmenne, de ez már csak találgatás részemről.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kapanyél #3214 üzenetére
TWRP vel kapcsolatban egyenlőre annyit tudok segíteni, ahigy te is mondtad előbb bootloadert kell nyitni. Utàna lehet flashelni a twrp-t. Itt megjegyzem van lehetőseg szimplán bootolni is twrp-be. Akkor megmarad a lenovo recovery ami fontos a frissítések végett. ugyanis ha twrp van flashelve és ráengedjük az ota frissítést az tuti letéglázza a telefont. Úgyhogy ha flashelve volt a twrp és ota akarunk frissíteni akkor előbb vissza kell rakni a gyári recovery-t. Erre is van lehetőség mert meg van flashelhető formában az is.
... csak sajnos nem volt még időm lefordítani az egészet, mert ahigy te is mondtad , sok rész folyamat és egymásra épülnek... Lassan bekekerül majd minden az összefoglslóba is....
-
arnd
senior tag
válasz
Kapanyél #3150 üzenetére
Zseblámpa módban direkt vissza van véve a fénye, hogy ne melegedjen túl.
Nekem az az észrevételem, hogy nagyon későn (sötétben) kapcsolja be a LED-eket. De ennek ellenére jó az a kép is...
Összességében én sem vagyok hasra esve a fényképező tudásától. De rossznak azért nem nevezném. -
Razzor two
tag
válasz
Kapanyél #3091 üzenetére
Sziasztok!
Kapanyél:- a lockscreen-ről kegyetlenül hiányoznak a shortcutok, ehhez még keresem a megfelelő szoftvert.
Próbáld meg a CM lockert azon lehet a lezárt képernyőn a vakut is kapcsolni, feloldás nélkül, pár napja frissült és igen látványos időjárás jelző is van, nah meg alkalmazások indítása zárt képernyőről!
- egyelőre nem találtam RGB értesítő LED-hez vezérlő szoftvert
A sony Sp-n a Light Flow progit használták erre, én sosem telepítettem,de nézd meg!
- a kamerájában sajnos csalódtam, rettentő zajos/elmosott képet készít.
Pro módban próbáltad?
Viszont az én kérésem: VALAKI tud segíteni ROOOT ügyben (Vibe z2, nem pro) Nagyon szenvedek Root nélkül, mert szörnyű hangzása van a telcsinek még poweramppal is!!
Nah meg egy csomó progi megy amit letörölnék...:-(
Még egy kérdés: root nélkül valahogy újra lehet rakni a rendszert, mert ez a sok root próbálkozás szerintem megviselte...
Két kártyával használom és most a legjobb tárcsázó progi szerintem a True Phone Dialer & Contacts!(ingyenes) -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kapanyél #3091 üzenetére
Szia! Itt van két kép. Az egyik sötét szobában készült este. A másik a munkahelyi dohányzóba. Szerintem meggyőzőek. Minden alap beállításon van.
-
rdt89
addikt
válasz
Kapanyél #3091 üzenetére
Hát azèrt a kamera rèsz elèg èrdekes, mert èn a Nikon S3500-amat adtam el mert nem láttam a kèpek között minősègben jelentős különbsèget. Ez a gèpezet a mai napig a legjobb fotós telefonok között van. A saját márkán belül lèvő Vibe Shot-ot is leiskolázza ezen a tèren.
-
D80
tag
válasz
Kapanyél #3091 üzenetére
Szia, nem tudom segítek-e valamiben:
- Amoled után a fekete természetes, hogy nem tetszik annyira, de itt meg a fehér jobb!
- Lux Lite-ot próbáld ki a fényerő javításához!
- Zseblámpa funkció: erre van megoldás, ha a home gombot sokáig nyomod zárképernyőn, akkor bekapcsol a vaku.
- LED-et én se tudtam állítani, ez van!
- Kamera szerintem tökéletes, HDR akkor úszik nálam ha mozgó képet akarok megörökíteni vele véletlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Goddess of Victory: Nikke
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest