- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnd
senior tag
Én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy számodra felesleges...
Számomra meg pl. az ívelt szélű kijelző felesleges. Pazarlom vele csak a pixeleket, hát milyen már az, hogy bruttó QHD.
Viszont egy kis csík kiegészítő amoled kijelző nem hülyeség, hasonlóan mint a V10-nél, csak amoled-ből. -
stilo18
addikt
Egymás mellett láttad a kettőt?
Szerintem még az is látszik, hogy a Note 4 pentil matrixos QHD paneles ha egymás mellett van a két telefon.
Semmi mást nem kell csinálni, mobilarena. hu, és ki kell nagyítani az oldalról... Míg a Z2 Pro-n semmi rece addig a Note 4 "szőrös" volt... -
Luissimo
veterán
NEM KIABÁLOK, CSAK PREZENTÁLNIKÍVÁNOM ÁLLÍTÁSOMAT, MISZERINT SAMU GALAXY TAB-RÓL KÜLDVE A KÉTSZERI GYORS SHIFTNYOMÁS MÜXIK ÉS NAGYBETŰSÍTI AZ ANYSOFTOT :-)
HMM.
Más,
működik valamelyik mobilböngészőre az I dont care cookies nevű kiegészítő felrakása ami kilövi a cookik elfogadására felbukkanó ablakok idegesítő jelenségét ?
asztali pc böngészőkre simán felrakható , itt se a chromera se az operára nemsikerült...
-
Luissimo
veterán
-
Kapanyél
őstag
Nincs rajta gyári holo. Egy másik UI-ra lehet csak átváltani, ami hasonlít rá, de funkcióiban elmaradt még a Vibe UI-tól is, nemhogy a stock Androidtól. Ki sem próbáld, csak bajt csinál.
Le sem cserélnék már rá semmit, főleg, ha fizetni is kellene érte. Jó a hardver, de sokunknál nem túl stabil a sw és annyit tud amennyit - azaz ha valamit nem, azt nem is fogja soha.
-
persil
nagyúr
Hali!
En mate 7-rol valtottam, de olyan veszedelem jo az a keszulek is, hogy nincs olyan lenyeges kulonbseg.
Sajat tapasztalataim, hogy a mate 7-nek ezerszer kenyelmesebb a fogasa, a z2 pro viszont gyorsabb, kijelzoje szebb, es a fenyereje is sokkal jobb. Szoftveresen viszont biztos, hogy a mate 7 tamogatottabb.De osszessegeben nem bantam meg a valtas, jo csere volt, szerintem te sem banod meg
Bar en nem fizettwm ra, sot a cserebol meg maradt is egy tizezresem
-
rdt89
addikt
Abszolút jó választás, remek telefon, csak arra figyelj, mint általában egy telefonnál, hogy ne legyen lelakva és sérülve. Ismeri a 800-as LTE-t, nem lesz rá 6, de tökéletesen optimalizált 5.0.2 van rá, amivel olyan gyors, mint a jóval erősebb hardveres készülékek. Ennél jobb telefon még nincs jelenleg szerintem, főleg használatkor jön ez elő, mennyire is profi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest