- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #8633 üzenetére
elkezdtünk beszélgetni és Nekedis ment egy privát
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #8633 üzenetére
Rendben.
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #8630 üzenetére
Megosztozunk testvériesen. Vagy fele-fele.
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #8630 üzenetére
éppen a számból vetted ki
okés
talán annyit ha kérhetnék, hogy legyen két műanyag tok (mondjuk egy kék (szörnyűkék) meg legyen egy fekete.
illetve egy tempered glass üveg.
fólia az nemkell, legyen a kollégáé.kössz,
Lui
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #8625 üzenetére
szia öreg,
engem is érdekeltség érzése tölt el, ha kapok belőle, csak ugy az érdekesség kedvéért...
mi jutna nekem, 1 üveg, 1 folia, egy müanyagtok, miegymás
köszi
-
Womb
senior tag
válasz
Az enyém olyannyira viharvert, hogy csak rontana az összképen bármilyen védelem.
-
berek21
őstag
válasz
Benne lennék.
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8612 üzenetére
Legszìvesebben megtartanàm, de azert, hogy ott legyen a polcon luxus...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8612 üzenetére
Sajnálom
de a P2 elèg jò aksiba... Nem kell mindig idegeskedni mikor merül le...
Most is fogdostam kicsit, mar règen le van rakva, de áà az nagy kijelző, pòtolhatatlan... Persze meg lehet szokni a kisebbet is de nem jò...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8608 üzenetére
neked most mi van...??
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8608 üzenetére
Én most akarom eladni ,de nagyon sajnálom...
Legjobb telóm volt...
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8606 üzenetére
Üdv,
ÁÁ nem hinném
Bizonyos töltő+kábel kombinációval eddig is ment a töltés, legalább életben tudtam tartani. De most mindennel megy. Fura.
Felraktam az RR-t (5.8.3), nagyon zsííír!
XDA-n írták hogy nem túl jó a fogyasztása. Hogy inkább az aokp romot érdemes használni, ha valaki a kis fogyasztásra bukik. Hát nem tudom, nekem BMW szerint 10 ma a fogyasztása kikapcsolt képernyőnél.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #6519 üzenetére
Tsá,
Hát bakker, én nem tudom mitől, de múlt pénteken észrevettem hogy megint töltődik a telóm bármilyen töltővel és PC USB portról is.
Másfél év után. Minden tölti. Autóban is végre tudom használni. Rom csere se volt, ugyanúgy CM13 volt rajta végig. Ötletem sincs miért volt ez, remélem nem jön elő újra.Boldogság van!
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Blizzardking #8588 üzenetére
találtam egy orosz oldalon egy Raw-os romot cn-re(5.0.2) amit Qfilel dobtam fel amit tudtam sikeresen rootolni, aztán nyitottam bootloadert, majd ment fel a twrp és aztán modem csere.
RR-t még nem volt időm feldobni..egyenlőre örültem, hogy működik a teló. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Blizzardking #8582 üzenetére
már most gond van az elején
végzett a rootolással de a Lenovo bootképernyőnél megáll, nem megy tovább
fent van minden driver ami kellett.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Blizzardking #8577 üzenetére
köszönöm
már csak annyi kérdésem lenne, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy row-os vagy cn-es a teó? dobozán van egy webcím: www.tenaa.com.cn
akkor CN-es lenne?illetve az RR felmehet bármelyikre?
-
Gaben-1971
tag
válasz
Blizzardking #8566 üzenetére
Fórum társakon nem nyerészkedek.
Talán pont te ajánlottál fenergie-nek hátlap ügyben.
A gyerekekre való tekintettel bartel üzlet volt ott is.
Leküldtem neki egy használt de szép hátlapot grátisz, cserébe ő elvitte a gyerekeit fagyizni (ez volt a feltételem) -
kaszas91
csendes tag
válasz
Blizzardking #8563 üzenetére
Telenoros kártya, próbáltam már kézibe is állítani de ugyan azt csinálta. Megpróbálom majd a sim slotos dolgot is. Tárhelynél 8gb szabad helyem van szerintem az nem lehet.
Jövőhetén megyek kicseréltetem a kártyát és akkor azzal biztosan kitudom zárni majd a kártya hibát,természetesen már ha az.Elfelejtetem írni hogy mostanában elég sűrűn újra indul a telefon, meg van hogy magától kikapcsol ( ami nagyon kellemes mikor reggel arra kelsz hogy mennyi lehet az idő, mikor csörög már az ébresztő erre fekete képernyő vár
)
Egyszer próbáltam más romot de mint akkor is írtam nagyon sok hibája volt, így nem merek rá tenni semmit mert nem stabil ( nekem legalábbis)Mindenesetre egyenlőre maradok a térerős dolognál és ha van valami fejlemény akkor jelentkezem.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! és bocsi a regényért
-
fenergie84
addikt
válasz
Blizzardking #8534 üzenetére
Köszi
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8521 üzenetére
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8518 üzenetére
Köszi
Igen villog, igaz én nem hagytam "automatán", hanem saját magam állítottam be a színt, és a villogási sebességet is.
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8510 üzenetére
arra is hibát írt ki... a második kép gapps lett volna...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8486 üzenetére
Ehhez jó az a gapps pico ami a leírásodba van...??
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8494 üzenetére
Igazad volt a TWRP-vel kapcsolatban
, felraktam a legújabbat, és az avval készített mentést minden probléma nélkül vissza rakja a 6-os droidnál is. Én ott hibáztam múltkor, hogy a régebbi TWRP-vel készült mentést akartam az újabbal visszarakni, és az hibát hozott.
Viszont "unalomból"
felraktam a most felkerült RR-N-v5.8.2-20170317-es romot.
Működik, és még tetszik is, végül is nem sok különbség van a régebbi 5.7-hez képest, a beállítások még bővebbek.
Rövid ismeretség alapján amit észrevettem, hogy talán mintha egyes progikat kicsit lassabban nyitná meg, de ha az előzmények beállításánál a számomra fontos applikációkat beállítom rejtett alkalmazásnak, akkor azok nem kerülnek törlésre a memóriából, és villám gyorsan nyílnak meg.
A Bluetooth fülesemnek a akku szintjét kijelzi az ikon mellett( ezt az előző rom is megcsinálta), viszont ha kikapcsolom, vagy újra indítom a telót akkor ez az akku csík eltűnik, pedig az állapotsor rendszerikonok beállításainál bekapcsolva marad a funkció.Sajnos ezt csak a beállítás ki, és ismételt bekapcsolásával tudtam visszahozni... Még jó hogy nem szoktam sűrűn kikapcsolni a telót...
Viszont a fétisem a hardveres gombok világításának ideje itt beállítható 35 másodpercreMég tesztelgetem, próbálgatom, aztán meglátom, hogy marad-e a "Nugát-álom"
Esetleg neked van ötleted, tipped mit érdemes, vagy nem érdemes beállítani, megcsinálni rajta? -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8494 üzenetére
Kipróbálom, végül is mentésem van, mi baj lehet
Viszont szerinted jó lehet a jelenlegi TWRP-ből felrakni az újat, mivel lehet képfájlból telepíteni, vagy minden képen kövessem a TWRP oldalán leírtakat, és ADB-n keresztül rakjam fel? -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8491 üzenetére
Hétvégéig hátha válaszol.
A data rész nekem gondolom nem lesz jó, mert nekem hatos alapú a rom, a google mentésből tudok visszaállítás kezdeményezni (remélem az jó lesz a heteshez), mint ahogy a TWRP-m se jó, mert a 3.0.2.0 van fent, ez jó a hatoshoz, de nem jó a heteshez. Felkel raknom a 3.0.3.0-at az jó a heteshez, viszont ha vissza akarom rakni a hatost ahhoz meg nekem múltkor nem volt jó...
Szóval nem fogok unatkozni ha bele vágok. -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8489 üzenetére
Nincs mit, már nem is tudom hol akadtam rá a Lenovo kamera apk-ra, azóta őrzöm mit egy kincset
A 6-os droid-ig tökéletes, viszont nekem a hetesen feltelepül, de ha elindítom a progit akkor állandóan leáll...Pont ma reggel szúrtam ki én is ezt a Franthiseq féle új verziót, hétvégén lehet felteszem, csak hogy nem unatkozzak
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Blizzardking #8486 üzenetére
Már töltöm is. Köszi.
Esetleg van valami kamera alkalmazás ami bevált és majdnem olyan jó mint a gyári?
Most ami van ebben a legújabb RR-ben nem tetszik annyira. -
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8478 üzenetére
Köszönöm szépen!!
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Blizzardking #8483 üzenetére
Köszi a tippeket.
Egyelőre jónak tűnik bár kicsit furcsa de szerintem ha feltudod pakolni MEGA-ra vagy valami annak többen örülnének. -
p@gabi
tag
válasz
Blizzardking #8478 üzenetére
Köszönöm!
CM13 van fenn jelenleg,a legutolsó frissítéssel bezárólag amit még a srácok csináltak hozzá.Akkor elméletileg felflashelem a legfrissebb twrp-t,wipe-ok és mehet rá az rr?
Mentéseim megvannak a mostaniról,azzal nincs probléma.Egy ideig volt fenn a cm13-al egyidőben 3-as twrp,csak az volt vele a gond,hogy az azzal készült mentéseket valami miatt nem engedte a telefonról a számítógépre másolni,hogy biztonságban is legyen,úgyhogy visszaraktam a 2.8.7-es verziót belőle.
Nekem egyébként soha nem volt gondom a cm13-as frissítőjével,nem automatára volt állítva,hanem kézire,néhanapján ellenőriztem manuálisan,hogy van e hozzá,és ha volt letöltöttem vele,twrp-ben újraindult,települt és hasíthattam tovább.Lehet csak szerencsém volt.A frissítések vége felé már nem is nagyon csináltam mentést előtte(azért a régebbiek megvoltak a rendszerről,de mégsem a legújabb),annyira pöpecül működött. -
p@gabi
tag
válasz
Blizzardking #8475 üzenetére
Szia!
Én is szívesen kipróbálnék valami újabbat.Annyi kérdésem lenne még(lehet,hogy láma,de azért megkérdezem),hogy magyarul tud-e teljes egészében,vagy csak részben?Meg esetleg még annyit,hogy ebben a romban is van-e hasonló frissítési "eljárás",mint a CM13-ban?
Előre is köszi a választ! -
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8475 üzenetére
Mit kell ehhez elkövetni hogy felmenjen??
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8469 üzenetére
Köszi a linket, megnézem
Nekem egyébként teljesen jó a RR 5.7.4-es, az egyetlen dolog ami az én fétisem, hogy ebben a romban nem lehet állítani az alsó hardveres gombok fényerejét, és ami a legjobban hiányzik, hogy a világítási időt sem, elalszanak a gombok kb. 5 másodperc múlva, én meg már megszoktam, hogy az előző romoknál a max.-ra azaz 35 másodpercre volt állítva nekem.
Így sötétben némi mélázás után nem mindig találom meg a gombokat. -
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8472 üzenetére
Úhh, köszönöm a kimerítő választ!!
Jól hangzik...
-
kk831228
addikt
válasz
mit tud ez az 5.7.4 a gyári KK-hoz képest, ha netalán mókolásra adnám a fejem...
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Ja hogy tovább kellett volna olvasni a lépéseket
Köszi. Akkor próbálkozom.És köszi a ROM ajánlást. Megkeresem.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Blizzardking #8466 üzenetére
Köszi a választ
Megpróbálnék belőle ROW-ost csinálni a leírás szerint, fel is ment a driver (win 10).
Hangerő fel nyomva tartva és bedugva pittyeg meg jelenik az eszközkezelőben, majd pittyeg megint és eltünik, majd ismét pittyeg megjelenik majd megint el... és így tovább. (Windows pittyeg)Ha elengedem a hangerő felt akkor elkezdi tölteni.
Ötletek?Melyik amúgy az ajánlott CM ROM? Nem kell hogy a legfrissebb legyen csak működjön rendesen.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8466 üzenetére
Neked működik rendesen ez a RR 5.8.1-es rom?
Nálam voltak hibák, akadások, visszaraktam a RR 5.7.4-es. -
Black Phone
senior tag
válasz
Blizzardking #8445 üzenetére
Sajnos semmi változás állandóan qdloader módban van igy is úgy is
-
Black Phone
senior tag
válasz
Blizzardking #8443 üzenetére
kikötöttem /cseréltem erre is gondoltam ,de sajna nem
-
Black Phone
senior tag
válasz
Blizzardking #8441 üzenetére
Tudom,hogy nyomni kell nem ez a első telo amit csinálok,de ez keményen szívat ,azt csak érdekességnek írtam le,mert ahogy rádugom már rögtön abban van ,ilyennel még nem találkoztam. Úgy csinálok mindent és nem képes megcsinálni egyébként
-
Black Phone
senior tag
válasz
Blizzardking #8432 üzenetére
az a gáz,hogy be sem kapcsol,adb így nem is lehet használni, állandóan qdload módban van a telo ls nem reagál semmire sem :-(
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8426 üzenetére
Meg egy 3310-es
-
Black Phone
senior tag
válasz
Blizzardking #8419 üzenetére
Milyen a rom amit ajánlottál? Ugyan úgy kell felrakni,mint az első hozzá szólásban írják ? Előre is köszönöm
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8423 üzenetére
Igen, igaz. Hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem mi vagyunk valójában a célközönség.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8421 üzenetére
Erről van szó kéremszépen. Kell a közösségi támogatás, ha van gyári mellé. A Lenovo(is) ezt nagyon elszabja állandóan. Legalábbis, ami a flagship-eket illeti. Mire kiadja a forrást, addigra gyakorlatilag befejezi a típus támogatását és kifuttatja. Ez volt a k920 és az elődje a k910 esetében is. Bár lekopogom a Zuk-nál azért más a helyzet, mert a Z2 nek kiadták a forrását és hasonlóan jó közössége van mint a Z1 nek. De ide sorolhatnám a sáomit is. Pl. amit említettél RN3SE. Tök jó teló kiváló közösségi és gyári szupporttal. Van rá minden mint a búcsuba. A kenzo-ra volt official CM is. De , ha megnézzük a felsőkategóriát... MiNote2 re semmi. A minap nézegettem mit találok hozzá, hát nagy nulla. Mi Mix szintén zenész.
Érdekes amit csinának. Nekem ez nem szimpatikus.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8419 üzenetére
Ezek a külső akksis cuccok soha sem voltak nekem szimpatikusak. Egy min. 4000 mAh-ás akkumulátort sokkal többre tartok. Ez a Vibe P2 egyébként nem lenne rossz. Jó véleményeket olvastam róla. De ahogy mondod 0 közösségi támogatás nincs kiadott forrás...
Ma nekem is fel kell tennem valamit. Talán Mokee lesz. Van Official a Zuk-hoz. Szerintem felpattintom. RsurrectionRemix is jó cucc. Elégedetten használtam.
LOS -ra vagyok rákattanva, fel is raknám, de még nem elég stabil. Úgyhogy még várok vele.
-
Gaben-1971
tag
válasz
Blizzardking #8390 üzenetére
Sziasztok.
Én lennék az új "boldog" tulajdonos.
Fogalmam nincs milyen frissítés volt.
103 mega volt az tuti.
Letöltötte, rákérdeztem frissítem most?
Naná.
Felnyomta a frissítést, utánna a vagy hatszor újraindúlt.
A Lenovo logónál nem jutott tovább. Végül bedobott egy fekete kijelzőt, az értesítő LED kéken világított kb 4-5 percig.
Ezután LED off, telefon pedig se kép se hang.
Kellemetlen, mert szegény leányzó sem tehet róla.
Én meg kb addig örültem a telónak míg hazaértem.
Viszont tény, nagyon segítőkész, mindent megpróbál az ügy érdekében.. -
Millerchris
tag
válasz
Blizzardking #8397 üzenetére
Igen én is erre gondoltam. Most jelenleg egy GSM - es ismerősnél van, meglátjuk ő mit tud vele kezdeni.
-
Millerchris
tag
válasz
Blizzardking #8395 üzenetére
Az USB vezérlők fülnél ezt írja: Ismeretlen USB eszköz. Gépet is újra telepítettem, illetve minden megoldást amit itt írtatok kipróbáltam, de semmi.
-
Millerchris
tag
válasz
Blizzardking #8390 üzenetére
Nem tudom olvassa-e , nincs mit titkolnom előle. 100%-ig biztos voltam ezelőtt hogy nem volt rootolva, de mivel mindenhol ezt olvasom hogy akkor csinál ilyet így elbizonytalanodtam erősen. Megpróbálom mégegyszer még ma, bár laptop és pc is ismeretlennek látja, ha nem sikerül, majd egy GSM- es szaki megcsinálja.
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8378 üzenetére
Na igen...
Azért is gondolkoztam azon...
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #8362 üzenetére
megtudom erősíteni.
ami levan húzva, az nagyon le van húzva. és micsoda hatása vannekem az segített az ünnepek alatt, 1 perc alatt szétszedhető a telo és áramtalanítható...
@ kovacs zoli
kapd szét, huzd le, (ott a video a szétszedésről az összevisszafoglalóban) -
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8359 üzenetére
Xperia p -m volt, ott volt egy reset gomb is meg billentyű kobinációval is lehetett resetelni...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8353 üzenetére
Mit csinál ez az aksi lehúzás??
-
kaszas91
csendes tag
válasz
Blizzardking #8349 üzenetére
Érdekes nálam ezek a hibák voltak, lehetne hogy rosszul tettem fel?
Most visszaálltam én is a 4.4-re, lényegében nem volt semmi baj csak anno gondoltam kipróbálom a 5.0-át de azt nagyon megbántam mert az nagyon rossz volt. Sajnálom a 6 os rendszert mert nagyon sok beállítási lehetősége volt de viszont nem volt elég stabil és volt nem egy hibája.
Úgy érzem hogy elleszek a 4.4-el amíg bírja a telefon.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8349 üzenetére
Én most visszaálltam gyári latest-re a CM14.1 -ről.
Tegnap újraindulgatott, nem volt headset, merült, mint az állat.Sajna a gyári rommal sincs lengyel ing app.
-
kaszas91
csendes tag
válasz
Blizzardking #8341 üzenetére
Nagyon sok hibája van a romnak, egy párat felsorolnék:
-kamera az teljesen kuka, egyáltalán nem tud befokuszálni
-telefonálásnál nálam is mondták hogy rosszul hallanak
-kijelző feloldás is érdekes, van hogy 2 szer kell megnyomnom a bekapcsoló gombot vagy 4 szer koppintani
-zenelejátszó lassú
-wifi és a térerő nem a legjobb, na meg a wifinél nem lehet wifijel erősítést beállítani
-kijelző fényerőnél az automata funkció nem működik
-az akku szerintem gyorsabban merül úgy hogy szinte nem is használom a telefontNálad voltak ilyen problémák? esetleg van olyan rom ami stabilabb?
-
kaszas91
csendes tag
válasz
Blizzardking #8339 üzenetére
Sikerült feltenni, a leírásban pico gapps volt , mi a különbség a nano-hoz képest? ahogy nézem amit linkeltél oldalt ott a legfrissebb van fent. Cseréljem le a mostanit arra? ha igen akkor hogyan lehet?
Másik kérdésem a gps-nél amit mondtál pontosan mit jelent? ( kipróbáltam nálam gyorsan csatlakozott meg a pozíció is jónak tűnt)
Még egy kérdés, a feladatkezelőben nem lehet valahogyan megoldani hogy a futó alkalmazásokat egyszerre bezárjam?
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8332 üzenetére
Na ja emlékszem, de azóta volt egy köröd a nougat resurrectionnel.
Modem file miatt lehet halk a hanghívás?
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8303 üzenetére
És mi a választék? Sajna nincs sok időm. Ezért is vagyok neked ennyire hálás, hogy megosztod itt az újdonságokat
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8286 üzenetére
Hát, nem győzött meg ez sem. Sajna nem akarom elengedni a 6-os drogot, de headset meg kéne. Nincs aha érzésem. Asszem kéne új teló :/
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8282 üzenetére
Hát nem vagyok boldog. Headset nincs, a hívás elég rossz minőségű. Nincs Exchange a mail kliensben. Amúgy gyors. Bár kicsit gyorsabban merül, mint gondoltam
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8282 üzenetére
És wipe se kell hozzá. Fent
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8280 üzenetére
Én egyelőre ott tartok, hogy zavarba hoz az új felület.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8276 üzenetére
"Te mindig 2 lépéssel előttem jársz Mester!
"
Dehogy vagyok mester! Túl becsülsz engem barátom!
Legalább annyit teszel a közösségért, mint én, ha nem többet!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8274 üzenetére
Én is így votam vele.... Aztán kipróbáltam a DirtyUnicons és Nuclea ROm-kat!
De azt ne felejtsük, hogy CM nélkül ezek nem igazán lennének....
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8272 üzenetére
A Storage/USB menüben az OTG stuff szokott lenni.
Sajnos nem működik: "You don't have permission to access this device" hibaüzenettel. Most azon agyalok, hogy lehet a céges policy...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8264 üzenetére
Hát.. Zuk Z1 nél ez a tapasztalat.
Xposedet még nem láttam hozzá, de szerintem hamar megcsinálják. Na ez meg nekem nem tűnt fel idáig. CM11 en láttam utoljára. Igen, a dragonvibe tudta.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8251 üzenetére
Alapból a 7-es droidnak még jobb lesz az üzemideje. CM14 et, Nuclea CrDroidot próbáltam. Kb.+1 óra a májvacukorhoz képest, de vannak hiányosságok. Akku százalékot nem tudtam szövegesen kíratni, nem volt témaközpont a hang profilok állíthatósága... Amíg fenn voltak a stabilitással nem volt gond, semmi sem fc-zett. De nekem ezek olyan hiányosságok amiket nem akarok mehszokni.
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #8249 üzenetére
Ambient display nálam alapból kikapcsolva. Ezt még az Oneplusnál megtanultam. Nálam most aktív használat közben, 4 óra 10 perc kijelző idő van, 45% van még hátra.
-
p@gabi
tag
válasz
Blizzardking #8228 üzenetére
Nem tudom észrevettétek e,de a srácok még toltak egy frissítést 14.-én a cm13-ra(bár az xda-s topikját már zárták),amiben javították ezt a hibát.Biztosan még mást is,nem olvastam a changelog-ját.Én is megcsináltam azt amit írtál(amit ezúton is köszönök,hogy megosztottad)és működött is remekül.Azért én felraktam rá az utosó frissítést is,de utána kíváncsiságból ránéztem a módosított részre az etc mappában és eltűnt az átnevezett conf fájlom,de a gps ugyanúgy pár pillanat alatt talál fix műholdat mint az általad feltöltöttel,ebből is gondolom,hogy ezt is javították még.
-
crixtm
tag
válasz
Remekül működik ez a conf.
Hol találod meg ezeket?Amúgy köszi! Sokkal szegényebb lenne a topik nélküled!
Miért fontos, hogy 644 legyen jogosultság?
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #8236 üzenetére
Köszi szépen a tippeket. Már így is nagyon jó kijelző idők jöttek össze, de ha lehet fokozni akkor hajrá.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8234 üzenetére
Várj, ez most a Resurrection? Fel lehet azt tenni wipe nélkül? Mondjuk nekem a CM13 is gyönyörűen megy így most. Egyszer-egyszer újraindul (nem tudtam megfigyelni, hogy van-e előtte kék képernyő mert általában csak rezzent a zsebemben, hogy indul).
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Az lehet, hogy az enyém nincs rootolva?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8221 üzenetére
Ez fura, mert nekem a jelenlegi legfrissebb Malaga csinálja ezt és nem is igen jött már egy ideje frissítés rá, a navira viszont szükségem lenne, ráadásul minden más téren nagyon klasszul működik.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8223 üzenetére
Még az év elején volt fent a Frantisheq féle rom, de vissza tettem a gyárit mert volt 1-2 proginál FC.
Aztán ősz elején leltem meg a Malaga féle romot, és azóta ezt használom, lekopogom nekem nem volt vele gondom még, leszámítva, hogy a fülesem akku idejét nem hajlandó kijelezni, bár lehet ez nem is a rom gondja...
Egyébként nem nagyon látok különbséget... -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8221 üzenetére
Malaga féle CM13.0-20161116 rom van fent, tulajdonképpen azt hiszem ez a legutolsó verzió, szerintem már nem is nagyon fogják frissíteni, mert nagyon a CM14 felé mennek a fiúk...
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #8215 üzenetére
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #8217 üzenetére
Most toltam fel az RR-t. Volt már CM-es telóm (OPO), de ez nem semmi. Kell még pár nap mire mindent beállítok. Jól kiszúrtam magammal.
Ezer köszönet a folyamatos főzött ROM próbálgatásaidért. Ez adta a löketet.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8215 üzenetére
Ez most egy jó kérdés, de nekem az rémlik, hogy a sim2 csak 2G t tudott.
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8212 üzenetére
@BlizzardKing: Annak szólt a köszi, hogy összefoglaltad mi van vele, meg hogy szóltál, hogy van.
Tegnap késő este fel is pattant. Nekem chinamobile-os telóm van, de simán felment a modem, meg minden.1. Halk a hangszóró telefonálás közben
2. Valami miatt folyton bizget ha telefonálok.
3. Headsettel nem hallják amit mondok.Nem találtam meg hol kell folyamatosra állítani a gombok háttérvilágítását.
-
csajkics
csendes tag
válasz
Blizzardking #8207 üzenetére
Felraktam "koszos telepítéssel" wipeok nélkül (hogy minden elöző beállításom meglegyen) az orosz 14.1 innen: https://basketbuild.com/filedl/devs?dev=frantisheq&dl=frantisheq/kingdom_row/cyanogenmod/cm-14.1-20161128-NIGHTLY-kingdom_row.zip
Eddigi tapasztalataim abszolúte szubjektíven: nagyon picit jobban bírja az aksi, kisebb a DPI így ott változtatnom kellett. Minden alkalmazás ugyan úgy megy, leszámítva hogy egy külsős naptár appom, másként jeleníti meg az emlékeztetőket. A kijelző beállítások piszkálásával némileg szebb és élénkebb színeket sikerült kihoznom, de valszeg ha odafigyelek az előzőnél is hasonló lett volna.
Igazából semmi extra változás a CM13 képest, minden rendben megy, de nem is nyúzom agyon játékokkal a gépezetet.
-
berek21
őstag
válasz
Már annyiszor eldöntöttem hogy romolok, hogy a számát sem tudom. Most csakazértis megcsinálom. Köszi a löketet.
-
crixtm
tag
válasz
Köszönjük szépen!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Azért érzed "ismerősnek" , mert a CM az alapja.
Mint a DirtyUnicorns , Nuclea, stb ROM-oknak
A jellemzőjük pont amit leírtál, a CM alapok plusz egy halom más/új funkció és többnyire mégjobb üzemidő.Én is kedvelem jó kis cucc.
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #8200 üzenetére
Köszönöm!!!
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #8192 üzenetére
Melyik builddel használod?
Mennyire problémás? Előre is köszi -
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8150 üzenetére
K920...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8147 üzenetére
Szerintem üzemidőbe nem lesz sokkal jobb, 4400mA/2k/ 6.4"...
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #8142 üzenetére
Az egyik verzióban van... Gondolom a drágábbikban. Ez most valami trend lett.
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8142 üzenetére
-
feketeibiza
tag
válasz
Blizzardking #8117 üzenetére
Köszönöm,megpróbálkozom!
sdfuse módszerrel raktam fel a 4.4 et.. az volt a leg egyszerűbbnek tűnő -
feketeibiza
tag
válasz
Blizzardking #8113 üzenetére
Egyáltalán nincs!
Se media,se csörgés semmi.
Teszt következő képp,szétkaptam,hangszoró ki,1,5 V cerka elemmel ami márerülöbe volt persze 0,8V hogy ne tegyek kárt a hangszoroban.
Hanghatás kiváltképp megvolt!
Igy a hangszorot jónak ítéltem! -
ShangAlRahim
csendes tag
válasz
Blizzardking #8103 üzenetére
Háááát... kidobva azért nem, de garanciális szervizelve igen. Alaplap csere miatt van rá még 9-10 hónap garim (1 héttel a eredeti garancia lejárta előtt cseréltek alaplapot és mivel ez fődarab, reset gari to 1 year!), meg biztosítás alapján utána még 3 év. Viszont mivel a szervizben nem lett volna benne vastagsághibás Voda SIM, valószínűleg visszakaptam volna azzal, hogy a hiba nem reprodukálható. Az is valószínű, hogy ez előtt két nappal drága édesanyám nagyon csuklott volna néhány órán át.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8103 üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest