- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabber
aktív tag
Nem
Tudjátok mit vettem észre, mióta átraktam a 2. helyre azóta nincs olyan üzenetem az értesítési listában, hogy hálózat nem érzékelhető, előtte meg kb 5-10 percenként volt egy ilyen. És sajnos ez a folyamatos hálózat keresés le is szívta az akksim szépen lassan. A 2es slotban viszont ilyet nem tapasztalok.
Ezzel viszont csak az a baj, hogy csak gsm hálózatom van.
Szerintetek elmehetek ezzel a problémával szervízbe? Tudnak csinálni vmit vele? Vagy éljek együtt ezzel?
Üdv.
-
kelly416
veterán
-
arnd
senior tag
Technikai/elméleti értelemben írtam. Egy pendrive/SD kártya stb. esetén sem kell kikapcsolni a készülékeket.
Persze azoknak már az érintkezői is erre vannak felkészítve, nem keresztezik egymást a táp és az adat érintkezők. Sőt az adat érintkezők rövidebbek mint a táp, így pl. bedugás esetén, a statikus feszültségek már kiegyenlítődnek, mire az adat csatlakozók érintkeznek. Sőt már mivel tápot is kap, inicializálva is van már addigra az eszköz. -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Nem Ollie-nak, hanem Pifinek és mindenki másnak:
Tegye már fel az kezét, aki a számos eddigi telefonos múltjában találkozott olyan telefonnal, amely büntetlenül megengedte a bekapcsolt állapotban a sim kártya cseréjét?
NAPLÁNE, HAMÉG RÁADÁSUL DUPLA SIM-ES IS VOLT A KICSIKE...nekem ez eszembe sem jutna
-
-
sdj001
csendes tag
Köszi a választ,
Az én véleményem szerint ily módon nem tudom téglásítani, mert ha bármi módosítva van, akkor nem fog frissülni, tehát el sem jut odáig, hogy bármi hibásan települjön.
De próbáljuk inkább a megoldást keresni.
Esetleg azt nem lehet, hogy valamilyen flashelő progival a gyári kernelt visszarakom addig, amíg frissül a rom?
Némelyik telefonnál ez annyira egyszerű, biztosan itt is megoldható.
-
Kapanyél
őstag
El nem tudom képzelni, hogy lehet szétbaszni egy iPhone 6-ot, hogy lagoljon... az enyémet tavaly ilyentájt vettem, azóta 3x indult újra: 2x lemerült, és egy hónapja megkapta az új iOS-t. Attól megtáltosodott, ami azért is érdekes, mert előtte is iszonyú reszponzív volt.
Ha nem egymás mellett használnám a kettőt ugyanazokkal a cuccokkal, én sem hinném el talán, hogy a Z2-nél szignifikánsan jobb az i6.
A Z2-t egy-két hetente újra kell indítani, mert elkezdi dobálni az xxxxxakármirandom szolgáltatás leállt szarságot. Szerencsére a restart megoldja - az S4-en ha ilyen volt, akkor csak a FR segített, tehát itt valami más baj lehet.
Amúgy jó, szeretem, de egy CM már nagyon kellene rá. Ja, a Z2-m teljesen gyári szoftveresen, soha nem túrtam bele. -
Sanzaa
senior tag
Nem.
De attól még erre biztatnálak titeket is. Ingyen van. Veszíteni nem veszit senki semmit, a nyilvánvalót meg én is tudom.
Ez nem tartozik ide, de pl. a Volán is tett megállót a következő évi menetrendbe, azért mert írtam nekik 2x.
Holott rajtam kívül ott ritkán lesz más leszállóErre sem láttam esélyt, ahogy erre sem. De miért is ne próbáljam meg?
-
Blizzardking
őstag
Felraktam délután. Nagyon nem mélyedtem bele, mert holnap muszáj stabilnak lennie (illetve egész héten), de nagyon sokféle governor, órajel- és feszültség állítási lehetőség van benne. Mivel nincs két egyforma vas, nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel ne lehetne optimalizálni. Röccenés, akadás egyelőre nincs, de a governoron kívül semmit nem állítottam eddig (interactive-ról intelliactive-ra).
Ha lesz időm, végig fogom próbálgatni az egyes órajeleken a stabil minimális feszültségeket, és onnantól elmondható hogy a maximumot kinyertem az én készülékemből. Lehet hogy észrevehetetlen lesz, de lehet hogy érezhetően kitolja az üzemidőt, majd elválikTuning lehetőség is van benne, úgyhogy aki nyers erőre vágyik, annak is érdemes lehet tenni egy próbát, de csak ésszel
-
Luissimo
veterán
Énisalszom, aludjon néha őis.
Nehogymán az legyen a baja, basszus.
Viselkedjen rendesen.
Második hívásnál 20 másodpercen belül miért tudja, hogy meg kell kérdeznie?
Mikor nem állítok át azalatt semmit.Azt a leborult szivarvégit.
nehogymár a citrom szarja itt a lovat
Szabi,
ezekközül melyiktől lehet meghatódni ?
mégiscsak egy hüvelyről van szó.
én azt másra használomNETWORK Technology
GSM / HSPA / LTE
LAUNCH Announced 2015, April
Status Available. Released 2015, July
BODY Dimensions 182.7 x 93 x 6.8 mm (7.19 x 3.66 x 0.27 in)
Weight 228 g (8.04 oz)
SIM Dual SIM (Micro-SIM/Nano-SIM, dual stand-by)
DISPLAY Type LTPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 6.8 inches (~74.1% screen-to-body ratio)
Resolution 1080 x 1920 pixels (~326 ppi pixel density)
Multitouch Yes
Protection Corning Gorilla Glass 3
- Emotion UI
PLATFORM OS Android OS, v5.0.2/5.1.1 (Lollipop), planned upgrade to v6.0 (Marshmallow)
Chipset HiSilicon Kirin 935
CPU Quad-core 2.2 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.5 GHz Cortex-A53
GPU Mali-T628 MP4
MEMORY Card slot microSD, up to 64 GB (uses SIM 2 slot)
Internal 64 GB, 3 GB RAM
CAMERA Primary 13 MP, 4160 x 3120 pixels, autofocus, optical image stabilization, dual-LED (dual tone) flash
Features Geo-tagging, touch focus, face/smile detection, panorama, HDR
Video 1080p@30fps
Secondary 5 MP
SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
Loudspeaker Yes
3.5mm jack Yes
COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth v4.0, A2DP
GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, Beidou
Radio To be confirmed
USB microUSB v2.0, USB Host
FEATURES Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass
Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
Browser HTML5
Java No
- Active noise cancellation with dedicated mic
- XviD/MP4/H.264 player
- MP3/eAAC+/WAV/Flac player
- Document viewer
- Photo/video editor
BATTERY Non-removable Li-Po 4360 mAh battery
Stand-by
Talk time
MISC Colors Luxurious Gold, Mystic Champagne, Titanium Grey -
Luissimo
veterán
sajnos igen, kicsörgött és ez a legrosszabb....
Amit én igazából szeretnék, az amit a fiam ijfonja tud, az, hogy akit beállít , hogy megtalálhatják x időpont után, azok feltudják hívni , eltudják érni (család és fontosabb személyek) , akik nincsenek beállítva, azok a HÍVOTT FÉL NEM ELÉRHETŐ jelzést kapják.
ez lenne az igazi, ennek van értelme, nem kell repülőmód mögé húzódni és nem kell kikapcsolni sem a kütyüt,
egyszerűen a DO NOT DISTURB esete tudna fennforogni... -
kmóricka
aktív tag
Én is imàdom..mint mindegyik ez is csinàl időnként hülyeségeket.., pl. ugye múltkor az akksi kijelzése szórakozott.., ha a pàrommal beszélek(csak utàna), vmiért alig akar visszaàllni az adatkapcsolat, ilyenkor újra kell indítsam.., de összességében szuper!! Főleg, h 2 simes..
Hangminőség?? Nàlam az elejétől kezdve nagyon jó, mind beszédhívàsilag..mind külsőleg..az értesítés hangokat negyedére levettem mert olyan brutàl...és az előbb hallgattam Red Hot Chilli Pepperstől egy dalt..[link]azt hittem kiszakad a dobhàrtyàm, sztem simàn a szomszéd is hallotta..
-
persil
nagyúr
Köszcsi a gyors választ.
Tetszik már régóta a készülék, de ahhoz kissé drága, hogy két nap után tovább adjam(mondjuk mindig ezt csinálom
), meg most is kurva jó telóm van, szóval igyekszem minden apróságnak utánajárni, mielőtt belevágok a kipróbálásba.
De a 4x4es kiosztás nekem nagyon nem adja. Ekkora kijelzőre ez egyszerűen nem oké, nem is értem, hogy gondolták lenovoék :S
(Örülök, ha másnak bejön, elhiszem, hogy sokaknak megfelel, nekem nem. Csak a hittérítés elkerülése végett írom)
Launcher-ekkel az a baj, hogy a nagy részük sokszor összeakad a gyári dolgokkal, widget-ek nem mind működnek, meg sok mindenben jobb a gyári =(
-
gipsztigris
addikt
Igaz, nem 4K, hanem 2K!
Jó, most még semmi custom ROM, de a K910-re is (olyat használtam majd egy évig) azt mondták, hogy nem lesznek romok, de aztán mégis CM12.1-el adtam el. Hozzáteszem, jobban teljesített a CM, mint a gyári ROM.
Még egy.számomra fontos kérdés. OTG képes?
-
Luissimo
veterán
nemnem
Ahogyan írtam a DPI changerrel átállítottam 600 dpi-re, aztán rebootoltam és akkor a 6x4 ikon lett a képernyő alapberendezése.
nemnyultam a gyári launcherhez.
Miért , ott hol lehet állítani az ikonok mennyiségét ?van itt olyan kolléga, akinek ennél is sokkal több ikon van a képernyőjén, emlékszem, mikor belinkelte a képernyőmentését, neki is 400 körüli DPI-re van állítva a telója.
TEGYEFELAKEZÉT AKINEK TELEVAN IKONNAL A KÉPERNYŐJE ?? !!
-
rdt89
addikt
Győzött a 2k és a gyönyörű kialakítás.
A kijelzőnek valóban nincs párja, eszméletlen mennyire meseszép a megjelenítője. Még a 2k mezőnybe is bőven felülkerekedik a többi versenytárson, ami ne mkis szó, főleg ennyi pénzért.
Több ilyen telefon kéne 100 ezer forint környékére (hazai forgalmazásba), és Samu meg Sony igen csak bajba kerülne.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
rdt89
addikt
Én eddig nem tudtam, de valamiért egyből megtaláltam, hol lehet bekapcsolni. Le is teszteltem. Van a házban egy rész, ahol ha becsukom az ajtót megszűnik a wifi jel, de amikor ezt bekapcsoltam 2-3 pálcikán ingadozott a vétel. Ez életet mentett most, nagyon örülök neki, mert így az udvaron teljes erősséggel tud jelet venni.
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
noheinmal bitte,
Lehet hogy félre van az értés, nem megy az átvitt értelem...szóval, egy itteni topiklakótól, aki az elmentet fórumon (Lenovo) lakik, no, ha attól kapok egy privát üzenetet (vagy bárki mástól, akinek éppen ez a heppje) szeretnék arról egy email értesítést kapni, hogy ne akkor jöjjek rá, mikor másnap megnézem.
Az illető neve mellett nemlátok semmiféle ikont, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest