- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
zed juron #4362 üzenetére
Ez az éjszakára nem töltőn hagyni szvsz bromsag.
A töltő nem úgy működik, hogy az összes energiát átpumpálja az akksin.
Hanem mint egy hálózati tápegység.
Vagyis feltöltött akksi esetén a telefon/tab/noti/vibrátor/gumi partner, a tápegységről üzemel, nem az akksiról. Vagyis a ciklust ki tolom vele.
Mintha kikapcsolnám az adott készüléket az akksi szempontjából.
Nem barmok tervezik a töltés vezérlő áramköröket... -
kmóricka
aktív tag
válasz
zed juron #4317 üzenetére
Én is fotózom..ha nem is 83óta, de rendszeresen, főleg analóggal..sajàt magam hívom elő itthon..szóval azért picit értek hozzà
.., és csinàltam én honor6al (szintén kínai ugye) olyan panoràma fotót lenn a Dràvàn..ami erősen odabas@ott
....Azt mondom mindegyikkel lehet szart is, jót is csinàlni..oda kell figyelni.., a Z2pro panoràmàjàt még nem próbàltam...de annyira nem is érdekel..igazàból úgyis csak nagy méretben élvezhető...arra, amire én egy telefont hasznàlok fotózni, azt hiszem ez is tökéletesen megfelel
..a profi fotózàs témàt kàr bàrmelyik mobilos topikban feszegetni...ott még baromira nem tart egyik gyàrtó sem, nyilvàn soha nem is fog, hisz képtelenség lesz akkora és olyan fényerejú, minőségű lencséket alkalmazniuk kompakt méretben, amik igazàn magas szintre emelnék a mobilfotózàst...
de ki tudja...előttünk a jövő..10, 15 éve még mennyivel el voltunk maradva, ha csak ezt nézzük...
-
zizol
aktív tag
válasz
zed juron #4304 üzenetére
En ugy erzem Te egy kicsit elfogult vagy a Samuk iranyaba. En pont forditva vagyok. Nalam a Lenovo indul elonnyel es Samut nem vennek soha. Utalom az igenytelen anyagminoseget es a touchwiz-t. Mar a hangoktol kiraz a viz. Egyebkent tenyleg jo kamerakat tesz a csucsmodellekbe a samu, de ez nalam keves (ebben az alma is jo)
Valo igaz, hogy kicsit haklis a k920 kameraja, de ha kiismered szerintem fantasztikus fotokat csinal. -
kmóricka
aktív tag
válasz
zed juron #4304 üzenetére
P8 kameraja rosszabb lenne? Nagyon dicserik..foleg az ejszakai kepeit.Azert ott am a hosszu zarido stb..megfelelo beallitasokkal en erosen ketlem, h rosszabb lenne..persze nem a z2pro ellen akarok beszelni...es meg nem is probaltam, p6om volt, mar az sem volt eppen rossz annak idejen...
-
zed juron
aktív tag
-
stilo18
addikt
válasz
zed juron #2348 üzenetére
Mostanában sokat hasonlítgatom én is a Note 4-hez.
Nekem a kijelző nem csak azért tetszett jobban, mert nagyobb, hanem láthatóan élesebb is volt..
A kontrasztarány pedig nagyon jó a Lenovo - nál szóval minőségre se érzem gyengébbnek..Ami jobb még szerintem az aksi.. Egy hajszállal is, de tovább bírja..
És ami nekem a legfontosabb, a sebesség... Nem tudom hogyan, de mindig egy lépéssel gyorsabb a Lenovo...Kamerafókuszban egyet értek, az tényleg jobb a Nótán.
-
csubííí
senior tag
válasz
zed juron #2273 üzenetére
És ami a lényeg: az övén már 2 év prémium garancia van! Állítólag a hétfőtől megvett cuccokon már ez él.
Ez azt jelenti,hogy 2 év gyártói garancia lett rá és ha netán garancia idő alatt meghibásodna (gyári hiba) akkor ingyen szállítják háztól-házig? Ha igen erre mi a biztossitték,fel van tüntetve valahol pl. garancialevél stb.?
Ja,és hol lett véve,netán LenovoShop? -
zed juron
aktív tag
válasz
zed juron #2130 üzenetére
Közben a hangtémához még annyit - ami szerintem eléggé amatőr és érthetetlen dolog a Lenovo részéről - hogy míg egy Samu Note 4 normális szintre tömöríti a hangot, addig a Lenovo 96kbps-re tömöríti, ahol már eléggé lehet hallani bármilyen amatőr füllel is a minőségromlást. A tömörítésből eredető minőségromlást, ami a magasabb hangoknál számottevő.
Samsung:
Lenovo:
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zed juron #2133 üzenetére
Nekem semmi ilyesmit nem produkál, rendszeressen fényképezek vele. Sőt olykor játszom, akkor melegszik nyilván. A wifit egyszersem dobta el. Bevan állítva, hogy " mindíg tartsa bekapcsolva"? illetve a power manager is lelőheti bizonyos beállításoknál, deep sleep alatt.
4.4
-
Sir Riccio
addikt
válasz
zed juron #2130 üzenetére
Nem akarlak megijeszteni de nálam ezeknek a problémáknak nyoma sincs. Valamelyik nap percekig vettem vele 120FPS videót és köszöni jól elvolt, még csak nem is lett meleg. WiFi-t az utcáról is lát (a Redmi1S már a lépcsőházban váltott mobilnetre). A mikrofont nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest