- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
martinkeet #5663 üzenetére
Néha nem tökéletes a FR. Van nekem is olyan, hogy pár nap múlva nyomok rá még egyet. FC-k, bizonytalanságok stb. Utána meg teljesen oks.
-
arnd
senior tag
válasz
martinkeet #5660 üzenetére
Talán csak csak telepített rá egy esetlég két programot...
Egyébként jobb lenne ha törölnéd az első sort, mivel elég nyilvánvaló, hogy üzlet történt.
Bocs WOT-H-A-C, nem Neked/ellened szólt. Mint ahogy ez sem:
"Fukar kezekkel mérsz, de hisz nagy úr vagy –
S egy talpalatnyi föld elég nekem.
Hol a tagadás lábát megveti,
Világodat meg fogja dönteni." -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
martinkeet #5616 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen az elismerő szavakat!
Nézd vannak olyan dolgok amik nekem sem tetszenek, vagy nem feltétlen értek egyet velük.De! Amikor elvállaltam ezt a feladatot, akkor vállaltam azt is , hogy eleget teszek a "feljebbről jövő" elvárásoknak is. Hidd el nekem nem lesz több vagy kevesebb attól, hogy törlök egy hírdetést a topikból, de ha én csinálom az mindenkinek jobb ez tény. Minden topikban amiben Tg vagyok az elsődleges célom, hogy élhető környezetet tartsakfent és megfeleljek a topiklakók elvárásainak. Viszont vannak leírt szabályok amiket nem tudunk kikerülni. A Tg topikba nyugodtan rákereshetsz a hsz.-aimra. Nagyjából kifog derülni a számodra is,hogy mennyire vagyok vaskalapos. Viszont én is úgy gondolom, hogy ezzel nem kéne tovább off-olni a topikot, ha van még kérdésed nagy azívesen segítek privátba.!
Ha pedig a munkámmal vagy a személyemmel kapcsolatban problémát látsz azt is tudod jelezni az illetékeseknek a modkerben.
Ez nem támadás, csak azért írtam le , hogy mindenki tisztában legyen ennek módjával.)
-
arnd
senior tag
válasz
martinkeet #5619 üzenetére
OFF
És ha én meg eladó vagyok egy üzletben??? Akkor jól meg szívtam, mert pick-pack törölnek...
Mellesleg valóban zavaró amikor tele szemetelik adott gép topicját az eladók.
Persze annak meg aki vásárlás előtt nézz körbe az adott topicban meg segítség lenne...Húúú megnéztem, a "Példákkal: mi számít...." ez már egyszerűen perverz. Amikor a bürokrata a fontosságát próbálja kikövetelni. Ezt a szabályt valamikor valaki a legnagyobb jóindulata mellett találta ki, aztán szolgalelkű bürokraták eldeformálták.
Szó szerint értelmezve, egy érdeklődő vásárlás előtt, nem is tudja feltenni a kérdéseit.
Gondolom az értelmetlen szabályok megkérdőjelezése is tiltott, meg a moderátorral való egyet nem értés is. -
Luissimo
veterán
válasz
martinkeet #4858 üzenetére
beállítások/telefonról/készülékinformáció
az előzőhöz, dotoaparát = FOTOAPARÁT
-
dime27
őstag
válasz
martinkeet #4618 üzenetére
Köszi!
-
Blizzardking
őstag
válasz
martinkeet #4610 üzenetére
Ha vissza akarsz állni Kiktaktra, próbáld már meg légyszi o_pegazus_o módszerével, mert ha ettől tutira visszajön a duplakoppos ébresztés, akkor az egyik legfájóbb dolog megszűnik. Csinálj alőtte egy factory resetet, ahogy Ő leírta! Eggyel lejjebb van a link a romhoz.
Clizer @4613 - röviden? Odab@sz
Minden más úgy néz ki mellette, mint egy telefonnak a makettje. Ha nem ez, akkor mi..?Luissimo - diszkrepancia..?
rá kellett gugliznom
-
Kovács Zoli
tag
válasz
martinkeet #4607 üzenetére
Nekem is ugyan ezeket a problémákat produkálja a teló 5.0.2 alatt.
-
Demonlaci2
tag
válasz
martinkeet #4531 üzenetére
És ki tudja mi lesz még 1 év használat után? Bár én már nyugdíjaztam, dobozában pihen Omnia II, S2, S3, S4 mellett, most S5-öst használok.
-
zed juron
aktív tag
válasz
martinkeet #4307 üzenetére
-
zed juron
aktív tag
válasz
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Marmint a z2pro-nal?
-
arnd
senior tag
válasz
martinkeet #4179 üzenetére
Nekem nem porosodik.
-
rdt89
addikt
válasz
martinkeet #4042 üzenetére
Ez egy roppant jó kèrdès. Sonynál is hasonló tudás 200k. Lehet, hogy 170ről indult, de már akkor se volt vetèlytársa a hazai piacon, most meg ezzel az árral a közèpkategória ellen versenyez, így mondhatjuk, vitathatatlanul a legjobb ár/èrtèk arányú kèszülèk a piacon.
A Note 5 tesztet is nem règ olvastam el, de nem győzött meg, pláne annyièrt. Egyèbkènt az Allview csúcskèszülèke plasztikból 170ről most 140 re van leèrtèkelve, tehát mèg a noname se tud versenybe szállni ellene.
-
stilo18
addikt
válasz
martinkeet #4044 üzenetére
Hangyányit fürgébb működés illetve stabilabb kamera teljesítmény, ennyivel adnak többet a mai csúcsok!
-
válasz
martinkeet #4042 üzenetére
Ez is 170 körül kezdett.
-
rdt89
addikt
válasz
martinkeet #3982 üzenetére
Nekem az előző telefonom is ezt csinálta. Szerintem ez optimalizációs probléma.
(#3983) ollie:
Nagyon szépek, még 3.1mp-be lebutítva is. -
rdt89
addikt
válasz
martinkeet #3979 üzenetére
Akkor valószínűleg a reakcióideje sok, mire felfogja, hogy mi a helyzet.
(#3981) ollie:
Szép képek.
A színesebbek lettek a Lenovo programjával fotózva? -
rdt89
addikt
válasz
martinkeet #3952 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel, de valószínűnek tartom az automata fényerőérzékelőt. Próbáld meg, hogy kikapcsolod egy napra, és ha akkor is csinálja, akkor lehet van egy kis bugja, de szerintem az automatika csinálja.
-
kmóricka
aktív tag
válasz
martinkeet #3712 üzenetére
Mutass párat..
Én most rendeltem meg a lenovót, ha megjön, ettől én is tartok, h nem lesz megfelelő..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest