- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamal0
tag
válasz
Mazsika #7736 üzenetére
Ha valahol megvan indulva a fólia és aláfolyik, akkor felszedi de óvatosan kis vattával vagy bármivel ki lehet szedni, ha esetleg aláfolyt egy kicsit akkor várjátok meg amíg kiszárad és akkor vissza ragad, ne próbáljátok letörölni mert az alkohol feloldja a ragasztót és azzal együtt szednétek le.
-
Luissimo
veterán
válasz
Mazsika #5431 üzenetére
Ahogy Bodrik Szabolcs (ittragadt) kollégánk és sorstársunk mondottavolt
:
sokat javít a teló hangzásán a VIPER.
És van neki nyúlványa a hangszóróra, a blututira, a fülesre is, tehát érdemes felspékelni a vájtfülűnek ha vájtszemekkel is jár...He eddig nemérezted a késztetést, hogy javíts a telo zenelejátszóképességén akkor ne izgasson.
Szerintem egy ájfon kategóriájú zenelejátszót csinált a telóból (fiam ájfonján csekkoltam és merem állítani) -
Blizzardking
őstag
válasz
Mazsika #4973 üzenetére
Két módja van, hogy a döglött rendszeredet visszahozd. Az egyik az összefoglalóban írt SDfuse-módszer, ami kb abból áll, hogy előre rámásolsz egy romot a telefonra, és utána egy speciális módban fel tudja rakni saját maga. Ehhez az kell, hogy valahogyan el tudd juttatni a szűz romot a telefon tárolóhelyére, az SDfuse mappába.
Ha ez nem játszik, a másik módszer az un. flashelés, amikor PC-ről USB kábelen keresztül rátöltöd a szűz romot a telefonra. Ehhez előbb fel kell tenni a megfelelő drivereket.
Javaslom, hogy előbb próbáld meg Ombre85 módszerét. A lényeg, hogy valahogyan tudjál másolni rá tartalmat.
Ha az nem jön össze, folyt köv -
Ombre85
tag
válasz
Mazsika #4973 üzenetére
Kísértetiesen hasonlít a problémád az enyémre. Én végül úgy oldottam meg, hogy kikapcsoltam egy időre, fullra töltöttem, majd a szervíz menüben nyomtam neki egy gyári visszaállítást, adattörlést, kivettem minden kártyát és beállítottam a routert, hogy wifim se legyen. Így amikor bekapcsoltam, nem dobta magát azonnal hanyatt és rá tudtam dugni USB-re, hogy Blizzardking által említett, az összefoglalóban írt rom-ot rá tudjam másolni. Utána szervíz menüből lefrissítettem és azóta tökéletesen működik. Ha nem indult volna el egy percre sem az android, akkor én sem tudtam volna megoldani.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Mazsika #4951 üzenetére
Két eset lehetséges, vagy azonnal cserélik a pult alatt sorakozó bontatlan vibe z2 pro-k egyikére, vagy azonnal adnak egy cserekészüléket. Választhatsz egy S6 edge és egy HTC One X közül. Powerbankot ingyen mellékelik, hogy megközelítse a vibe-ot üzemidőben amig javítják.
Szerintem jobban jársz ha rátolsz egy romot. Ők is ezt fogják csinálni elsőként, csak rengeteg időt és bosszúságot megspórolsz. Plusz megtanulsz valamit, ami által a jövőben kevésbé fogsz függni különböző szolgáltatóktól. Ne legyen igazam, de tippem szerint alsó hangon 5-6 hét és ha mázlid van akkor egy tatafon kölcsönbe, berohadt fülzsíros hangszóróval. Egy tízperces meló miatt várnál hónapokat?
-
Pigu
újonc
Talán tudnátok segíteni!
Kínából vásárolt K920-at vettem kéz alól nagyon szép állapotban.
Viszont csak a kínai szoftver van benne félig magyarul,félig angolul,a csupasz androidos nincs.
Egyrészt hogyan lehetne mindent magyarosítani benne,másrészt hogy lehetne szoftvert frissíteni,mert az inicializálásnál elakad a frissítés.Köszönöm mindenkinek a várható értékes hozzászólást!:-)) Ja,és ebből hiányzik a B20?
-
thomasvold
őstag
válasz
Mazsika #1622 üzenetére
Szia!
Nem lehet hívást fogadni és kezdeményezni csukott állapotban. Ki kell nyitni hozzá, mivel az ott egy műanyag (plexi?) ablak és azon keresztül nem érzékel a kijelző. Ennek fényében majdhogynem lényegtelen az ablak, mivel sem a kijelzett értékek megjelenítésének hosszúságát, sem pedig aktívan nem lehet a kis ablakon keresztül csinálni semmit. A feloldás-lezárás működik a bekapcsoló gombbal is és a hangerőszabályzó is a tokon keresztül, de más nem. Egy valamit rontottak még el a tokkal kapcsolatban, mégpedig, hogy nem mágneses lezárója van, folyamatosan felhajlik a fedél és ezzel fel is oldja a telefont akkor is, mikor nem akarom. Lehet, hogy ez pár hét használat után nem lesz probléma, mert annyira bejáratódik a fedél.
MAQ12: Igen, én is ettől féltem. Így meg semmi értelme az ablaknak, csak annyi, hogy ha megnyomod a bekapcsológombot, meg tudod nézni hány óra, meg volt-e valami elmulasztott esemény a fedél felnyitása nélkül. Ha volt, ahhoz meg úgyis fel kell nyitni a fedelet, mert ablakon keresztül semmit nem tudsz csinálni.
-
-
arnd
senior tag
-
PrimaMateria
csendes tag
-
BakyG
csendes tag
Én a Samsung EE-V200SA tartót használom. Tökéletesen tartja a telefont, nem remeg benne, pikk-pakk lehet ki/betenni, bármikor forgathatod álló és fekvő között és még utána is fixen tartja, nem konyul le, vagy rázkódik. Ezelőtt egy olcsó csipeszes autós tartóm volt. Nem ajánlom senkinek, ez viszont tökéletes. Most a speedshop-ban akcióban 6 eft-ért kapható, amúgy nem tudom mennyibe kerül máshol, mert én csak kaptam.
-
Womb
senior tag
Van lebegő gomb funkciója is, működik az egykezes használat, én nem preferálom.
Szokni kell az biztos de így, bő egy hónap után azt gondolom nem hiszem, hogy a következő telefonom kisebb lesz 6 colnál. Nagyon rá lehet kattanni erre a méretre.
Farmerzsebemből kilóg, leülni nem lehet vele (nem is mernék). Xperia V-ről váltottam erre.
Nyilván többet használom hozzá a két kezem mint a V-nél, de a fontosabb funkciók (képernyőzár feloldás, telefonszám bepötyögés, névjegy keresés stb..) simán megy egy kézzel.
Szerintem az árát megéri. Erős és szép gép, fantasztikus kijelzővel, tényleg használható kamerákkal. -
zsoltee2107
újonc
Hiba vagy sem, ahogy mondod, nekem így nem tetszik! Amúgy meg egy napig folyamatosan használtam, ettől a kis apróságtól eltekintve, egy hihetetlenül jól összerakott telefon, mint hardver mint anyaghasználat szempontjából! Csak más kérdés, hogy ki mit vár el a pénzéért! Én speciál, el is tudtam volna fogadni ezt kis apró "hibát", ha mondjuk egy 80ezres telefonról beszélünk!
Elnézést szeretnék kérni, nem azért tettem közzé a hozzászólásom, hogy ezzel bárkit elbátortalanítsak a vásárlástól, én tanácsot kértem, éppen ezért nem értem az indulatosságod!
Kérdésedre pedig, nekem semmi bajom nem volt az egy kezes használattal, bár a lekicsinyített képernyő nekem nem jött be, de persze nem mindenkinek vannak "lapát" kezei! A telefon méretéből adódóan nekem, nem fért csak a kabátom belső zsebébe, nyáron lehet elgondolkodtam volna, hogy hová is teszem a telefonom! Az áráról én nem nyilatkoznék, és ezzel elmondtam mindent, de hála istennek nincs két egyforma ember!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest