Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

Bevezető

Izgalmas hónapok állnak a Lenovo mögött; a számítástechnikai eszközeiről híres gyártó az ősszel betört kontinensünkre mobiljaival is, így nálunk is megjelentek hazai kínálattal és garanciával, néhány hete pedig befejeződött a Motorola felvásárlásának hosszas procedúrája, amivel mindjárt a világ harmadik legnagyobb mobilgyártójává léptek elő, elhappolva a bronzérmes helyet a Xiaomi és a Huawei elől.

Szinte nincsenek is a Lenovo Vibe Z2 Prónak keretei
[+]

A Lenovo étvágya persze nagyobb annál, hogy itt megtorpanjanak: olyannyira komolyan veszik, hogy a népszerű, kedvező árú készülékeik mellett a komoly bevétellel kecsegtető üzleti világot is megcélozzák, és állítólag még a Blackberry-re is ajánlatot tettek, persze hivatalosan ezt egyik fél sem ismerte el. A Lenovónak nem újdonság a csúcskategória, elég csak az olvasóink szívét is megdobogtató, hazákban azonban nem forgalmazott Vibe Z-re gondolni. Fél év a mobilvilágban azonban sok idő: a folytatás ezúttal nem csak hozzánk látogatott el, hanem már kapható is: íme a Vibe Z2 Pro 6 hüvelykes QHD kijelzővel és két rendszerfelülettel!

A Lenovo Vibe Z2 Pro csiszolt alumínium burkolata
[+]

A kínai gyártók rájöttek, hogy a vásárló szívéhez a csomagoláson keresztül is vezet az út, az első randevú ugyanis a készülékek kidobozolásával kezdődik, az első jó benyomás fontosságát pedig a Lenovo is jól tudta. Különleges forma helyett a K920 hagyományos, ám elegáns kialakítású, matt fekete festésű kartondobozban kerül forgalmazásra, amelynek fedelét leemelve igazán méretes készülék tárul a vásárló szeme elé.

A Lenovo Vibe Z2 Pro doboza szép és tartalmas
[+]

A Z2 Prót tálcájával egy pillanatra félretéve kiderül, miért illetjük pozitív szavakkal a csomagolást: a leírások és a SIM-eltávolító tű egy szintén elegáns papírfiókban lett elhelyezve, kellemes extraként egy képernyővédő fóliával, alatta pedig három méretarányosan kialakított rekeszben a 2 amperes hálózati töltő, a széles profilú, feltekercselt microUSB kábel és a gabalyodás mentes, agybadugós headset pillantható meg. A doboz pont akkora, hogy minden szűkösen, ám kényelmesen elfér.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo S860 - fémbe zárt energia

    Végre hazánkban is hivatalosan kaphatók Lenovo okostelefonok. Elsőként az óriási akkumulátorral és méretes kijelzővel szerelt S860-as modellt vizsgáltuk meg közelebből.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

Hirdetés