- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
kmóricka #4742 üzenetére
Én ajánlottam, de azt ítram hogy az aksi feszültségét figyeltesd vele, nem a százalékot. A későbbi belinkelt képen az látszik, hogy 4024 mV-on van, ami jócskán 70% körüli érték kell legyen. Szóval az aksi jó, és ki tudja olvasni akkor is amikor meg van hülyülve. Kezdetnek nyomj a jobb felső kis pöttyökre, és ott
- clear history
- wipe statistics
- clear estimates
Utána egyszer valamikor merítsd le 3400 mV környékére (3400-nál akar kikapcsolni) és egyvégtében töltsd fel csutkára. Meglátjuk.Biluxzsolt, crixtm - Én mélységesen hiszek beg-nek, tudom hogy nem ma kezdte, de azt akkor is furcsállom, hogy ha folyamatosan figyeli az irányszenzorokat egy program, az ne szívná nagyon. Simán lehet hogy én vagyok ebben lemaradva, utoljára JB alatt szórakoztam ilyenekkel, és azok baromira szívták. A proxy szenzoros verzió nem, de ami billegtetésen alapult az kinyírta fél nap alatt
De érdekel, minnyá felrakom
-
flushman
csendes tag
válasz
kmóricka #4736 üzenetére
Eddig nem tudtam mit kezdeni az előlapi kamera porosodással próbáltam levegővel a hangszóró irányából, de semmi ez már ott marad.
A szivárványos csíkkal még valamennyire meg tudok barátkozni mert figyelek és akkor nem csinálok képet ha bevillan.
Panoráma pedig lehet csak nekem nem sikerül de aki hibátlan panoráma képeket készít a telefonnal az meg tudna nyugtatni mert erősen próbálkoznék hogy nekem is sikerüljön.
Videóval próbálkozott már úgy valaki hogy a második mikrofont el takarja vagy le fogja hátha nem ennyire silány a hang minőség amit felvesz a telo?
-
Blizzardking
őstag
válasz
kmóricka #4627 üzenetére
Akksira esetleg tedd fel ezt az appot. Nyomon tudja követni az akku feszültségét, ami nem mindig jár kéz a kézben a kijelzett százalékkal. Ilyenkor jönnek ugye a hirtelen leesések, illetve az 1%-on még 8 órát kibír jellegű anomáliák. Az akku feszültség nem hazudik, ráadásul grafikont is rajzol, ha abban látsz valami nagy zuhanást, akkor az akku szar. Nekem ez az egyik kedvenc appom, szép, hasznos, profi, és nem kér sokat. Kapacitást is tud kalkulálni, úgyhogy meg lehet vele saccolni hogy mennyi a valós a 4 Ah-ból. A másik előnye, hogy meg lehet nézni milyen feszültségnél lövi le magát a telefon ha már nagyon lemerült. Ha ezt megközelíted, és akkor töltőre teszed, utána pontosabb lesz az akku kijelzés, mert végig tud monitorozni egy ciklust a kikapcsolás határától a teljes feltöltésig. Be szoktam állítani, hogy szóljon ha az aksi elért egy bizonyos hőfokot. Navigálásnál, mikor kint van a teló a kocsi ablakában, jól jöhet. Mindent összevetve csak ajánlani tudom.
orkester - érdemes lenne rájuk írni nehogy valami átb@xás legyen és egy átlátszó szilikon tokot küldjenek
Bár ott van, hogy kiválaszthatod a színt, arany, ezüst vagy fekete.
-
maki12
senior tag
válasz
kmóricka #4501 üzenetére
Ha a kamera kello mennyisegu fenyt kap, akkor tenyleg kepes nagyon szep kepeket csinalni. De a legtobb esetben ujra kell parszor fokuszalni hogy normalis kepet csinaljon az automatika..
Apropo, TMX es elmenyem mar megvolt, ha lesz idom irok reszletesebben. 31 napig tartott a kijelzocsere, ugyhogy le ne ejtsetek!
-
Kapanyél
őstag
válasz
kmóricka #4491 üzenetére
Oh fuck, itt gondolkodtam, mit lehetne még összevetni és a kamera nem jutott eszembe!
Sima i6, nem a tepsi, ami nyilvánvalóan egészen más megvilágításba helyezi az ergonómiát.
A kamerája az i6-nak sokkal gyorsabb, az automatikus HDR mód tökéletes és hatékonyabban is működik, mint a Z2-nél (a manuális). Az általános képminőség is sokkal jobb szerintem. Talán lövök néhány tesztfotót mindkettővel és egymás mellé szerkesztgetem a képeket, hogy látható legyen a különbség.1 SIM-mel használom, így nálam ez nem szempont. 500 megát kaptam a cégeshez alapból, de sosem futottam ki belőle, mindehol van net. Otthon is mobilnettel nyomom, de 4G routerben van, így ott sem kell a kétkártyás eszköz.
-
Kapanyél
őstag
válasz
kmóricka #4469 üzenetére
Én is i6-ot használtam/használok, ami egy tökéletes készülék, leszámítva az iOS hátrányait az Android funkcióihoz képest (és csak ahhoz, mert a droid jóval instabilabb rendszer).
Az i6 hangja egy csoda, tökéletes. Mintha a TV szólna, kár ragozni. Telefonálás közben, ha elmegy mellettem egy vonat, a túloldalon írdd és mondd semmit nem hallanak belőle. miközben beszélek. A kijelzők kb. ugyanazt a felhasználói élményt nyújtják, mint ahogyan a kidolgozási minőség is egyforma, ami nagy elismerés a Z2-nek.
Az ergonómia viszont az én nem kicsi tenyeremhez képest is az i6 felé húz, a Z2-t esetlenül tudom csak kezelni, de ez mindenkinél más lehet.
Ha nem használnám naponta a WiFi-n NAS-ról video- és zenelejátszást, már rég nem kellene droid. Az iOS-ban idegesít, hogy nincs vissza-nyíl, a Z2-ben pedig hogy nincs fizikai gomb. 1:1, de a Z2 hibája jobban fáj.
Az i6 simán(!) elmegy 2 egész napot, a Z2 nálam stabilan csak 1-et, és a másfél naponta töltés pont kizökkent egyfajta szokásból. Vagy tölthetném minden nap, nyilván, csak fölöslegesen inkább nem dugom rá (40-50%-nál, 30%-ról sokkal gyorsabban zuhan)
És tényleg nem szabad elmenni szó nélkül, hogy a Z2-t 3-4 naponta tuti újra kell indítani, mert faszságokat csinál. Tudom, a fb app amúgy is szar, de több droidos telefonnal ellentétben, csak a Z2-n fagy le 10 percenként (nem a webböngészős hiba miatt, bárhol máshol is!). A Boat Browser, a Firefox és a Dolphin is néha fogja magát és kilép. Egyedül a Chrome működik jól. Ilyen iOS-on nincs! Minden jól megy, gördülékeny, megbízható, tavaly november óta szerintem 3x indítottam újra, ebből 2x csutkára merült. Félreértés ne essék, nem a rendszerek közötti hitvitát akarom szítani, szerintem itt mindenki meg tudja ítélni objektíven, hogy mi az ami jól megy és mi az ami nem.
A Z2-ben még pont az idegesít, hogy nem lehet vele kihasználni az androidban rejlő lehetőségeket. Ehhez egy root-jog még kevés. Ha lenne rá egy működő CM, XPosed-del, vélhetően nem utálnám ennyire, mert sajnos jelenleg ez a helyzet: gyűlölöm a Z2-t, de ennyiért ez a legjobb...hardveresen. -
Cocane
csendes tag
válasz
kmóricka #4363 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását! Lehet, hogy én vagyok a balf@sz és a telefon alapból is merül 2-3 %-ot óránként, csak én eszméltem rá erre ilyen későn (2 hónapja vagyok tulaj). Ez esetben elnézést kérek a pánikkeltésért, ami nem volt szándékos! Bár Dime26 kolléga készülékének teljesítménye egészen elgondolkodtató : 5 óra 4 perc használat és 2 nap 3 óra 5 perc készenléti idő. Ha jól számolok az én telóm 2 nap alatt csontra lemerül úgy, ha hozzá sem nyúlok! Nyilvánvaló, hogy a készülék működtetésének módja meghatározza az akkumulátor merülésének mértékét. Aki egész nap rengeteget használja és egy nap alatt eleve lemeríti a telefont, annak biztosan nem tűnik fel az üresjárati akkuszint csökkenés. Viszont én rendkívül keveset telefonálok és csak akkor kapcsolom be a netet, ha éppen használom is (mindig mobilnettel, WIFI-n nem), az akkumulátorkímélő mód pedig általában be van kapcsolva, GPS, Bluetooth pedig sosem. Van úgy, hogy egész nap hozzá sem nyúlok a telóhoz (ami halálos vétek ugyan, de sajnos munkával keresem a betevőt, amiben a készüléknek semmiféle szerepe nincs), csak este veszem elő. Egyelőre még keresgélek a beállítások között, hátha valami fut a háttérben, amire nekem nincs szükségem. Érdekelne pl., hogy a Beállítások->Továbbiak… ->Cellán belüli adások ->SUB1/SUB2 mi a búbánat lehet. Olvasok ott érdekes dolgokat, mindenféle vészjelzésekről. Ott nekem mindenféle be van pipálva. Persze lehet, hogy ennek nincs semmiféle szerepe a felvetésem szempontjából … Kellemes napot kívánok mindenkinek!
-
-
válasz
kmóricka #4250 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de nekem Note 4 telefonom van e mellett és bár milyen helyzetben jobb képet készít mint a K920. Főleg esti fénynél látványos.
Ez sem rossz, de mivel ebben is hasonló kamera rendszer van, nem gondoltam ekkora különbségre. Ne érts félre, így is sokkal jobb a telefonok 85%-ánál. -
DaSnake
csendes tag
válasz
kmóricka #4235 üzenetére
Én leginkább RAM hibára gyanakszom. Környezetemben 3db Z2 Pro is van, csak ez produkál ilyet.
Tegnap még az egyik jobb pillanatában felraktam rá a TWRP-t abban formáztam még a systemet is, és úgy húztam rá az új rendszert QFIL-lel, de az sem segített.Létezik valamiféle RAM teszt ezekhez? Természetesen olyan ami a notin fut, mivel a rendszer nem működik
-
stilo18
addikt
-
rdt89
addikt
válasz
kmóricka #3660 üzenetére
Én nem véltem felfedezni dobozhangot egyáltalán a gépezetben.
A fényképeket az összefoglalóban meg tudod nézni., de szerintem iszonyatosan szép képet tud. Nemsoká jön rá bug mentesítés, akkor lehet róla érdemben beszélni, mert javítják ezt a két kritikus pontot is tovább benne, ami neked oly fontos.A frissítés pedig 1 hét múlva lesz kb kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest