- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShangAlRahim
csendes tag
Ha megnézed a gyári honlapon a garancia ellenőrzést meglepődhetsz. Nekem pl. már lejárt a garancia mielőtt megvettem - szerintük - mert Cipruson a vétel előtt egy évvel kereskedelmi forgalomba került. Én meg itt vettem újonnan bontatlan csomagban az Euronics-ban. Akkor most hogy is állunk.... Még jó hogy vettem rá 5 év garancia biztosítást, így a törött érintőpanelnek is csak a 20%-át fizettem. (Így is 16k HUF!)
-
westz
tag
Azt meg tudnád nekem mondani, hogy mennyi a garancia erre a telefonra? Mert a honlapon ezt írják:
"A polgári törvénykönyv értelmében a fogyasztók által vásárolt Lenovo termékekre 2 év garancia vonatkozik."
Viszont nekem a garanciajegyre 1 év van írva. A Lenovo lehet, hogy kiállítja nekem a jegyzőkönyvet a cserére, de lehet hogy az üzlet hivatkozik a kiadott garanciajegyre és szarik a fejemre. Vagy ezzel nem lehet gáz?
(Mondjuk szerencsére még én is még éven belül vagyok, de hátha valaki ilyen helyzetbe kerül.) -
Blizzardking
őstag
-
Luissimo
veterán
Én mindenképpen inkább ezt javaslom a folia helyett,
karcálló, gyomorűen letapad, vékony, megóvja a kijelzőt a töréstől és nem vesz el a fényéből semmit.
Gyerekjáték felhelyezni , sosem tennék ezután fóliát a telefonra, -
Luissimo
veterán
nemkell külön állítanod, ha 6:15 re állítod az ébrsztést és engeded neki a kikapcsolt állapotban is ébresztést, akkor magától bekapcsolja 6:15:00-kor és 6:15:30-kor már gyönyörű lágyan és kíméletesen rázogatja a válladat, hogy jóreggelt kisgazdám
ez nagyon nemsemmi, hogy van ennyi okossága, engem is levett vele a lábamról.
ja, bocs , nemolvastam tovább, hogy már lecsapták a poént, sorry
de akkor fájdalomdíjként ha kérdezhetek azokról a fránya fekete képernyős alkalmazásokról.
miket, hogyan miként?
kicsit bővebben, ha lehet.jöhet privátban is, (lehet, hogy énis használom őket, csak nemtudom róla, hogy azok azok ?
-
Luissimo
veterán
Saját töltőjével és a Samu Galaxy TAB 2-Amperes töltőjével hipphopp másfélóra alatt nullárol feltölti.
A sima szivargyujtós félamperes töltő navigálás mellett, működő képernyőnél még szintentartani sem képes.Vettem egy 2amperes autostöltőt edigitalban, tablettarto mellé adják, azzal nagyon jol van kondicionálva 😃
-
stilo18
addikt
Hát nekem meg a kijelző kalibrálás hiányzik...
Tudom már sokan unják, hogy mindig beírom, de frissítés előtt frankón lehetett állítani a panel színhőmérsékletét, kontrasztját, telítettségét... Olyanra állítottam amilyenre szerettem volna.
Na, frissítés után a kontrasztot kivették, de ami fájóbb, hogy bugos az egész, hiába állítasz bármit, nem történik semmi... -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Amúgy már értem, hogy miből adódik ez a garancia félreértés. A Lenovoshop nem a Lenovo boltja, ez egy tőlük független cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest