-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
-
kelly416
veterán
Igen, ez a jobb választás szerintem. Amikor a z1c-met cserélték z3c-re, örömmel mondtam, hogy persze, jöhet. Utólag gondolkoztam el, hogy lett egy minden tartozék mentes (a z1c tartozékai maradtak meg) telóm, aminek csak a garipapírja árulkodott arról, hogy hivatalosan egy tejlesen másik készülék cuccai járnak hozzá. Öröm volt az eladása, minden jelentkezőnek magyarázni, hogy miért is van ez így, tényleg hivatalos, tényleg nem lopott, tényleg van rá gari...
Ha az árát kértem volna vissza, 70000Ft helyett kb. 140000Ft-ból gazdálkodhattam volna. -
WOT-H-A-C
veterán
-
Potrien
senior tag
Az első készülék amit kibontottam ,gyári hibás volt ,a felső lezáró lemez volt gyárilag púpos.(több embernél volt hasonló,van egyáltalán minőségellenőrzés a gyárban?)
Mivel hamar észrevettem(10perc!) ,ezért kaptam egy új telefont, az már hibátlan volt.
Anno az én készülékemre nem lehetett feltelepiteni a telekom alkalmazást(azota már fel lehet mert frissitették az app ot)
A lényeg: Felhívtam a szakszervízt(telemax) akik közölték ,hogy vigyem be a készüléket szoftver frissitésre e miatt.
Megkérdeztem mennyi időt vesz ez igénybe(gondoltam megvárom,ha már leautózok budaörsre)mire közölte velem a hölgy hogy 3-5 munkanapra számítsak!!!!
Undorító volt a stilus.
utána irtam nekik ,hogy mikor lesz frissités a telefonra, mire nagy nehezen válaszoltak,hogy semikor
ilyen a lenovo csúcsmodelljének a támogatása!
A lányom szifon 4s e négy éves modell és a legujabb 9,2,1 van rajta már pár hete!
Na ekkor döntöttem el ,hogy bár oriási buktával de eladom a pinpongütőt
Soha többet Lenovo
Lehet akármilyen szép a kijelzője, de akkor sincs rendes szervize, támogatása,alkatrész ellátottsága.
És még a szoftvere is kissé bugos.
Ezek az erények nélkül pedig tőlem mennie kellett. -
-
flushman
csendes tag
Tehát én kettőt a wish ről rendeltem. Azok közül mind a kettő egy álom még késsel sem tudtam meg karcolni. De
A kijelzőm alul nem egyenes ha belenézek oldalról simán lehet látni. Ezért vettem ebay ről vékonyabbat. Ez tényleg atom vékony ezt még nem próbáltam. De kiindulva abból hogy nem az üveg a rossz hanem a képernyőm enyhén ívelt alul mint egy szappantartó ezért szerintem gyakorlatilag nem lehet normálisan fel tenni rá. Csak ha az üveg aljából egy centit le vágok. Amihez meg gyémánt kellene meg az már mókolás amit meg annyira nem szeretnék. Én a klasszikus fóliákról leszoktam mivel az üveg sokkal selymesebb és jobb tapintású valahogy az üveget szeretném rá oktrojálni.Ezzel a megoldással csak a képernyőn lenne üveg az android gombokat nem fedné. Az én telefonommal szerintem csak úgy lehet légmentesen fel tenni az üveget.
-
WOT-H-A-C
veterán
Az nem úgy működik, hogy " vissza kérem az árát..". A TMX hez leadod, szuttyognak vele és vagy javítják vagy adnak egy bozonylatot, a forgalmazónak ahol vetted , hogy javíthatatlan és ez esetben vagy levásárolod vagy visszfizetik. Viszont azt is vedd figyelembe hogy a visszafizetére is van 30 napjuk amit vagy kihúznak addig vagy nem.
-
TheGerike
tag
Nekem ez van fent és semmi baja, sehol. Itthon simán felpattintottam. Van benne nedves, száraz kis kendő meg por eltávolító kis tapasz. 2.5D üvegfólia
-
Blizzardking
őstag
Nekem már nem a gyári recó van fent hanem a TWRP, de a gyáriban 2 féle törlést lehet nyomni. A nevüket ne kérdezd. Mikor anno update-eltem lollira, én mindkettőt lefuttattam recoveryből. Tehát nekem a sorrend: újraindítás recovery módban-->egyik fajta wipe-->másik fajta wipe-->reboot-->update to the end, és utána kezdtem belakni, rootolni, stb. Másik megoldás, hogy bebootoltatod ADB-vel TWRP-be (összefoglalóban le van írva hogy kell, pofonegyszerű, itt a hozzávaló vagy itt) és TWRP alatt wipe data, wipe cache, wipe dalvik. Ez azért is jó, mert tudsz csinálni egy mentést a datádról biztos ami biztos.
-
dome008
csendes tag
-
dome008
csendes tag
Szerintem hozza. A széle kicsit "élesebb",de kényelmes még. A kivágások mások kicsit itt-ott, illetve az Imak a kamerát nem fedte le, de ez már igen. A képen látszik is.
Most jött meg egy másik is. Marha jól néz ki. Gyöngyház kék. A kép nem adja vissza, de ezt simán rá lehet rakni, nincs gagyi benyomás (bár a felirat...), elegáns, tapintásra kiváló. És nem, nem fizettek a reklámért
-
kmóricka
aktív tag
-
kmóricka
aktív tag
-
-
B4l!nt
aktív tag
[Link] Ezt tudom ajánlani. Hamar megjött és szépen illeszkedik.
-
Biztos, hogy nem más szabvány. A kérdés már csak akkor annyi, hogy akkor nekem miért van dobozhangja a telefonnak a Piston 3-mal, másnak meg nincs. Lehet, hogy az én példányom gyári hibás?
mod:
De amúgy most rákerestem, a Pistonok CTIA szabvány szerint készültek, akkor ez a gond. Hogy te miért hallod jónak, nem tudom. -
-
Luissimo
veterán
Szia,
NEMSajnos, ahonnan rendeltem ,(a kollégám az e-bays anyagbeszerző) ott csak egyet adtak a csomagban.
De ne habozz, rendeld meg, mert száz fóliánál többet ér...@kk33228 (vagy valami ilyesmi, sajnos rossz a név és a szám memoriám
)
Nekapcsold ki, eszedbe se jusson, senki nem mondta, hogy nincsenek olyan élethelyzetek, amikor a telefon fontos, akár családi, akár munkaügyi, akár szerelmi, akár titkos ürügyek adnak rá okot.
Csak egy olyan ötlet volt, ami nem tesz rosszat a telonak sem és a gazdájának sem.
Aki nem él vele, az más módszer és napirend szerint él.Én példul kifejezetten háklis vagyok arra, hogy este 10 körül már ne hívjanak.
Akinek sürgős, az persze igy is megtalál, mert van vezetékes , a jó öreg Bell jóvoltából, az a távolbabeszélgető készülék mindig a rendelkezésére áll, ha fontos a dolog
-
stilo18
addikt
Tudod mi a durva?
Az összehasonlító teszten az Ascend Mate 7 hallhatóan, fanboyság nélkül is gyengébben szólt, mint a Z2 Pro..
Cimborám annyit mondott, hogy nem érti mi ezzel a baj..
Most, hogy már kezdem megszokni /felejteni az M8-at /minnél jobban beállítani már kezdem megszeretni a zenei részt -
Sir Riccio
addikt
Még nincs itt, de ha ideért megmondom. Pont azt vártam a legjobban és az nem jött meg a másik kettővel, pedig azt rendeltem legelőször. Amúgy szerintem ki.
Bodrik kolléga mondott valamit azzal, hogy jó ha van itthon tarcsiban, lehet megtartom, de ha ideért és nem kell szólok.
-
WOT-H-A-C
veterán
Én sem piszkáltam ennek ellenére teljessen elégedett vagyok a hangzásával. Valahol próbálj ki egyet, mert igazából én mondhatok bármit, lehet nálad magasabban van a léc mint nálam. Lehet, hogy itt a topikban is találsz valakit aki közel van hozzád és meg tudja mutatni.
Látom pesti vagy, ha hajlandó vagy 30 km-t utazni akkor én is segítek.
csubííí: Egyszerű, ha 4.4 -el kapod, márpedig esélyes , hogy azzal és felajállja a frissítést akkor csak addig frissítsed amíg meglátod , hogy a következő a lolli. Ki fogja írni!
-
WOT-H-A-C
veterán
Szia. Nálam volt 1+1 több is. A kijelzőt simán meghajtja a S801 nincsenek olyan gondok mint a G3 al voltak annak idején, ha arra gondolsz. Teljessen smooth a rendszer..
pozitív az 1+1 hez képest.
-kijelző
- fém ház ( mondjuk az 1+1 et is jó kézbe fogni)
- dual sim
- B20/LTE ( 4G 800MHz)
- "dual boot" ez szubjektív én imádom a cm romokat ezért kipróbáltam a google ui-t de annyira fapados, hogy azóta sem használom. Kb. mint most az Oxygen os a 1+-nál.
- nincs kijelző sárgulás
- szerintem jóval stabilabb a rendszer, ( olyan mintha 1+ ék nem akarnának normális romot kiadni)negatív az 1+1 hez képest
- 6" kijelző, ez szubjektív méretben nem sok külömbség van a kettő közt
- nincs rá cm rom( ez lehet, hogy csak nekem fáj)
- jóval kevesebb gyári cucc van hozzá, ennél nem fogsz powerbankot, spéci fülest, bambusz cuccot kapni
- jóval több a kötottség mint az 1+- nál. Itt oda kell figyelned ha neki állsz piszkálni a rendszert, könnyen bukhatod a garit.
- nem lehet úgy témázni mint ahogy elvárná az ember( wtf?)
Üzemidőben kb pariban vannak. A gyári támogatás sokkal pörgősebb az 1+ -nál, de ugye sokszor ők sincsenek a helyzet magaslatán.
Összességében nem véletlen, hogy ezt vettem én is.
"hibák" amikről tudok:
volt aki nem volt meg elégedve a mikrofon teljesítményével koncert videofelvétel közben
volt akinél random rebootol
talán hálózat eldobás is, de erre nem esküszöm
valakinél a kamera keret kiáll a ház síkjából
valakinél lötyögnek a gombokNálam ezek nem jelentkeztek. Igaz, csak használom a telefont és appokkal sincs tele szórva, de lekopogom nálam hibátlanul teszi a dolgát.
Ha most kéne választanom akkor is ezt venném nem a 1+ -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest