- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
A G8 után nemsoká vissza fogsz térni ide, de már mint Z2 Pro tulajdonos. Használd egészséggel a G8-at.
(#5178) PeteePeti :
Szerintem ezzel nem vagy egyedül(#5179) álarc:
A dual-sim-es újítás miatt kéne megkapnia, meg mert így illene egy csúcs készüléktől, hogy kicsit jobban odafigyeljenek rá, ne pedig a középkategóriásokra ontsák a frissítéseket. A Lenovo összes eddigi készülékét figyelembe véve, még mindig ebbe van a legtöbb lehetőség, erő és szépség. -
-
Pahyka
csendes tag
Szuper. Egyre jobban hajazok, hogy leadjam a rendelésem. Amire majd még kíváncsi leszek, hogy víz alatt milyen videókat rögzít. Most egy S III LTE van - víz alatti tokkal, és nagyon szép a videó. Sony Z2 volt a kiszemelt először, főleg, hogy nem kell tok, de mikor megláttam a Leno-t szerelem volt első látásra, ami aggasztott, hogy nem bővíthető, és szintén nem vízálló. Sokat pancsolok a fiammal - így a videó az számomra fontos - tokot ahogy néztem ehhez is lehet rendelni pár ezer forintért. Vagy marad a másik, hogy egy vízálló akciókamera (JVC GC-XA2 Full HD) csak ott meg a battery idő ami karcsú. Tudom, hogy mindenkinek más, de nekem ezek a fő szempontok, és hogy akadás mentesen fusson a telefon. Amiket olvastam- az anyagminőséggel, sebességgel nincs baj, a többit meg majd meglátjuk. Mobil hotspot jól használható?
Telenorral használnám, és a munkám miatt sokszor kellene netet varázsolnom a laptopra.
-
hard74
senior tag
Ez viszont igaz. Én is visszatettem a kitkat-ot a duplakopp miatt, de nem jött be. Egyébként a kitkat kernel nem lelhető fel valahol? Azt vssza flash-elhetnénk bootloader nyitás után twrpből,és meg is lenne a knock in.
Azt próbálta már valaki, hogy az sdfuse-os módszerrel visszarakott 143-as rom visszazárja e a bootloader-t? Xda-n azt írják igen, de még nem próbáltam. -
hard74
senior tag
Tegnap este visszatértem kitkatra és valóban nem lett jó a kétkoppos feloldás. A menüpont megvan, de hiába pipálom ki nem működik . Így ment is vissza a lolli ota-n. Viszont a nagy sietségben az utsó frissítés előtt rootoltam, aztán frissítés. Meg is nyertem egy bootlop-ot. Lenovo logónál nem jutott tovább. Sdfuse viszont simán megoldotta szerencsére.
Apropó, nem lehet, hogy ez az sdfuse-os módszer a bootloadert is visszazárná?Erről van valami info? -
Razzor two
tag
Köszönöm, akkor ez lesz! Már küldöm is vissza és kértem egy másik ugyan ilyet (működőt), mert az a 20 perc míg működött tetszett!!
Most egész jó áron volt az emagban, kijönnek érte és adnak egy másikat, legalább is ez van a szerződésben, ezt ígérték! Azt hittem van valami titkos kapcsoló, mint az Sony Sp-men, hogy kis tűvel meg kell nyomni és lekapcsol, vagy pc-re rádugva lehet valamit kezdeni vele a recoveryben..
-
Ombre85
tag
Ez nem is pont ugyanaz a funkció, mert az én változatom nem a zárképernyőn működik, hanem az asztal egy üres részére duplán koppintva.
A rázogatós zárást használtam én is eddig, de elég hülyén néztek rám a metrón, úgyhogy átszoktam erre a koppintgatósra.
Korábban találkoztam olyannal, amikor megráztam, és egy felugró ablakban közölte, hogy "Ön megrázta a készüléket"Ezen jót derültem...
arnd #829: Igen, a dedikált gombon kell keresni, nem a beállítások menüben
-
Ombre85
tag
Na majd figyelni fogom, mert lehet, hogy ez volt minden baj forrása
Én itt állítottam be: Asztali beállítások/További beállítások/Asztali mozdulatok beállításai/Dupla kattintás
Lehet, hogy Z2-n nincs ilyenPrimaMateria: Nekem is a gyári van fent, boltban rakattam fel és olyan jól sikerült, hogy tökéletesen illeszkedik, minden vonal párhuzamos. Megérte az 500 pénzt
Viszont a natúr kijelzőnél jobban ujjlenyomatosodik és jobban tükröződik. Nálam a karcolódással nincs gond, jobb, mint a 150 Ft-os kínai vackok. És legalább nem gyengítette az érzékelést, ami nagyon tud idegesíteni. -
rdt89
addikt
Valóban, összekevertem az X2-vel.
A Pro-ban azt nem értem, miért nem oldották meg a bővíthetőséget úgy , mint a simába, azaz vagy micro sd vagy sim foglalat. Néztem videót a youtuben, és a Samsung Edge a 805-ös processzorral lassabb, mint a Pro, 4-5 másodperceket ver rá weboldal betöltésekben.
-
rdt89
addikt
Szerintem nyers erőben az mtk6595 sincs lemaradva a snapdragon 801-től. Nekem az előző telefonomba lévő gesztusok hiányoznak, mint a kikapcsolt kijelzőről indítható zenelejátszó, kamera, vaku. Lehet ebbe is van de én nekem még nem sikerült megtalálnom, pedig 3.-ik napja nyüstölöm ezt a szépséget.
-
gael
tag
Örülök, hogy a Z2-n működik. Ez azt jelenti, hogy még nem kizárt egy későbbi frissítés, ami a prón is ismét elérhetővé teszi. Ez azért némi következetlenséget (apró zavarokat a fejlesztőknél) feltételez. Addig is aktívvá tettem a flip tokot, így nyitásra indul, zárásra kikapcsol a kijelző
-
Mazsika
őstag
Amig nyomom addig eg, de ha egve hagyom addig amig lekapcsol a kepernyo akkor egve is marad. Utanna ha visszakapcsolom a kepernyot akkor meg forditva mukodik
amikor nyomva tartom akkor kapcsol le ha elengedem akkor visszakapcsol. Erdekes, de kellene meg agyalni ezen a programozoknak...
-
arnd
senior tag
Nem normális ez a világ: http://www.jofogas.hu/budapest/Iphone_5s_32gb_T_Mobile_25187913.htm
érted:
egy gari nélküli
használt
sim lockos
minden paraméterében rosszabb készülék
ráadásul semmi de semmi valós garancia nincs rá, hogy nem is fogják letiltani.OFF az OFF-ban, ezeket meg a gyerekeim küldik Nektek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sorozatok
- LEGO klub
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest