Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz adequate_cou #3875 üzenetére

    Az nem stock Android, csak egy arra hasonlító UI. Ez ne legyen szempont a vásárlásnál!

    MÁS:

    Még mindig nem javították azt a hibát, hogy ha kamera élőképen vagy felvétel közben két ujjal zoom-olsz, akkor visszafelé már nem tudsz, mert 1.0x-en áll a jelző. Tehát csak vissza tudsz ugrani az alapállásba.

    Másik hiba, amit már a 246-ban is meg volt, hogy ha egyénire állítom a színeket/kijelzőt, akkor nem annyira kontrasztos, mint az alapértelmezettnél. Sőt, ha kiválasztom a kültéri nagy fényerejű üzemmódot és utána teszem át egyénire, a fényerő úgy marad. Kijelző ki-bekapcs, automata fényerő-állítás ki-be sem segít rajta. Mindenképpen vissza kell rakni alapértelmezettre és úgy át egyénire. Amiben csak a színhőmérsékletet meg a telítettséget lehet állítani, de minek.

    Kamerával nem foglalkoztam a frissítés után: pont olyan szart lő, mint eddig. :D

    Még egy apróság, de ez általános, több teló is így viselkedik: panorámánál nem állítja menet közben az expot, így ha világos résszel indítasz, a kép többi része bebukik, fekete lesz és fordítva: ha sötétből indulsz, kiég a faszba. Ami bosszantóbb, hogy csak balról jobbra enged panozni, naméghogy 3D pano... bár erre biztosan van más progi.

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák