Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Én xiaomira váltottam. Most egy MI A1 van nálam napi használatban.
De jó látni, hogy itt vagytok még!
-
WOT-H-A-C
veterán
Droidx: Szia! Felhívom a figyelmed, hogy az alapelvek III. 10/16. pontjának értelmében, a hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos! A "keresek" is hírdetés.
-
WOT-H-A-C
veterán
Itt próbálkozz, hátha..[link]
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem hinném, hogy jött ki gyárilag 5.0 -val akár egy darab is. Szóval , ha a tied fél éves, akkor jól beragadt valami raktárba. Annó a legfrissebb darabok is 4.4.4 el jöttek ki. Szóval így a duplakoppos ébresztés ugrott gyári rendszeren. Kamerával szerintem nem volt gond 5.0 an sem, sőt emlékeim szerint nagyon is jó volt. Az üzemidő is jobb lett kicsit. Nem nagyon van értelme downgrade elned.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Komorgó #8618 üzenetére
Alaplap hibás a készülék. Megpróbálták gyári állapotra állítani. (Több-kevesebb sikerrel ezekszerint.) Bár, abból, hogy a custom reco-t sikerult gyárira cserélniük, azt gondolom valamit értett hozzá aki megpiszkálta. De ez a te szempontodból mindegy. Az összefoglalóban megtalálod a leírásokat hogyan tudod feltenni a gyári rendszert Qfil módszerrel. Majd utána valamilyen CM ROM-t, ha van rá igény.
Viszont tudnod kell, hogy a " haldokló, vagy majdnem teljesen halott k920 " tipikus jeleit produkálja a készüléked.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fenergie84 #8602 üzenetére
Nem ártana , az biztos.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fenergie84 #8599 üzenetére
Régiek a sim -ek? Szerintem szoft probléma ritkán okoz ilyet, de ha mégis, akkor egy újrahúzás megoldja.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fenergie84 #8550 üzenetére
Persze..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fenergie84 #8548 üzenetére
Nyugodtan mehet neki egy hardreset. Főleg ennyi idő után.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kovács Zoli #8454 üzenetére
Nem kötelezhetnek rá, ha nem tudnak csere darabot adni és nem akarod levásárolni, akkor vissza kell kapd a pénzed. Említsed meg a fogyasztóvédelmet, ha kell.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8423 üzenetére
Igen, igaz. Hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem mi vagyunk valójában a célközönség.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8421 üzenetére
Erről van szó kéremszépen. Kell a közösségi támogatás, ha van gyári mellé. A Lenovo(is) ezt nagyon elszabja állandóan. Legalábbis, ami a flagship-eket illeti. Mire kiadja a forrást, addigra gyakorlatilag befejezi a típus támogatását és kifuttatja. Ez volt a k920 és az elődje a k910 esetében is. Bár lekopogom a Zuk-nál azért más a helyzet, mert a Z2 nek kiadták a forrását és hasonlóan jó közössége van mint a Z1 nek. De ide sorolhatnám a sáomit is. Pl. amit említettél RN3SE. Tök jó teló kiváló közösségi és gyári szupporttal. Van rá minden mint a búcsuba. A kenzo-ra volt official CM is. De , ha megnézzük a felsőkategóriát... MiNote2 re semmi. A minap nézegettem mit találok hozzá, hát nagy nulla. Mi Mix szintén zenész.
Érdekes amit csinának. Nekem ez nem szimpatikus.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8419 üzenetére
Ezek a külső akksis cuccok soha sem voltak nekem szimpatikusak. Egy min. 4000 mAh-ás akkumulátort sokkal többre tartok. Ez a Vibe P2 egyébként nem lenne rossz. Jó véleményeket olvastam róla. De ahogy mondod 0 közösségi támogatás nincs kiadott forrás...
Ma nekem is fel kell tennem valamit. Talán Mokee lesz. Van Official a Zuk-hoz. Szerintem felpattintom. RsurrectionRemix is jó cucc. Elégedetten használtam.
LOS -ra vagyok rákattanva, fel is raknám, de még nem elég stabil. Úgyhogy még várok vele.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Gaben-1971 #8410 üzenetére
Remélem sikerül rendbe szedni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Gaben-1971 #8407 üzenetére
Itt a megoldás: [link]
Amennyiben nem mélymerült az akku, nincs hardveres hiba és a driverek rendben vannak, akkor vissza lehet így hozni.
Amit leírtatok lét esetben szokott előfordulni. 1. ROOT -olt a telefon és ráengedjük a frissítést, 2. frissítés közben kikapcsol/újraindul a telefon.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kovács Zoli #8404 üzenetére
Ahha..az más. akor majd őket kell zaklatnod. Illetve olvasd el az ÁSZF-ben a garis feltételeket.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kovács Zoli #8402 üzenetére
Bocsánat, hülyeséget mondtam. Mail vagy személyesen. TMX nek nincs tel száma. Legalábbis, amikor én gariztam nem volt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kovács Zoli #8400 üzenetére
Én 30 naptári napot vártam és utána hívtam őket, hogy mennék a biznylatért.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Millerchris #8393 üzenetére
Próbáld meg ezt:[link] Ez után tedd fel a drivert újra. Alaplapi portot használj és lehetőleg gyári usb kábelt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Millerchris #8391 üzenetére
A gsm es szaki valószínüleg hozzá sem szagol. Milyen OP rendszered van?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Millerchris #8388 üzenetére
Valószínű driver hiba.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Millerchris #8385 üzenetére
ROOT olva volt? Ha minden kötél szakad, akkor ott a leírás az összefoglalóban. Qfil el vissza lehet hozni.
-
WOT-H-A-C
veterán
BOLDOG ÚJÉVET MINDEN KEDVES TOPIKAKÓNAK ÉS EX-TOPIKLAKÓNAK!
-
WOT-H-A-C
veterán
Sabber
Nem sajnos.
Erre van a hardverapró!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8276 üzenetére
"Te mindig 2 lépéssel előttem jársz Mester!
"
Dehogy vagyok mester! Túl becsülsz engem barátom!
Legalább annyit teszel a közösségért, mint én, ha nem többet!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8274 üzenetére
Én is így votam vele.... Aztán kipróbáltam a DirtyUnicons és Nuclea ROm-kat!
De azt ne felejtsük, hogy CM nélkül ezek nem igazán lennének....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8264 üzenetére
Hát.. Zuk Z1 nél ez a tapasztalat.
Xposedet még nem láttam hozzá, de szerintem hamar megcsinálják. Na ez meg nekem nem tűnt fel idáig. CM11 en láttam utoljára. Igen, a dragonvibe tudta.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8251 üzenetére
Alapból a 7-es droidnak még jobb lesz az üzemideje. CM14 et, Nuclea CrDroidot próbáltam. Kb.+1 óra a májvacukorhoz képest, de vannak hiányosságok. Akku százalékot nem tudtam szövegesen kíratni, nem volt témaközpont a hang profilok állíthatósága... Amíg fenn voltak a stabilitással nem volt gond, semmi sem fc-zett. De nekem ezek olyan hiányosságok amiket nem akarok mehszokni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8215 üzenetére
Ez most egy jó kérdés, de nekem az rémlik, hogy a sim2 csak 2G t tudott.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8207 üzenetére
Azért érzed "ismerősnek" , mert a CM az alapja.
Mint a DirtyUnicorns , Nuclea, stb ROM-oknak
A jellemzőjük pont amit leírtál, a CM alapok plusz egy halom más/új funkció és többnyire mégjobb üzemidő.Én is kedvelem jó kis cucc.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
s_pepe25 #8166 üzenetére
Ebben az esetben kell egy szervízt keresned aki javítja. Vagy egy donor, de ugye ez mondhatni típushiba, szóval elégnagy lutri. TMX megtudná csinálni jó pénzért, ha (!) lenne alkatrész, de nincs. Nézz körbe hardveraprón. Ott láttam hírdetést ami árúlt bontott alkatrészeket hozzá.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8103 üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8060 üzenetére
Még nem tettem fel, mert folyamat dolgozom és nem akartam műszakban béta tesztelni!
Még várok vele kicsit.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #8034 üzenetére
Ez nekem igen harmatosnak tűnik.
Valami ott beragadt szerintem. Fényerő automata?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #8026 üzenetére
Nyomtál system formatot mielőtt felment. CM? Nálam a hasonló anomáliák mindíg tiszta telepízésnél oldódtak meg. Ilyenkor cache-t,dalvikot,systemet formáztam (datát nem a ROMmiatt) és utána ment az install+gapps.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #8019 üzenetére
Ha egyáltalán nem jelenik meg a diagnosztikai port, akkot driver hiba.
-
WOT-H-A-C
veterán
Továbbra sem hírdetünk szakmai taopikban. Erre van a hardverapro!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7962 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7960 üzenetére
Az enyémet tuti nem!
Az beadta a kulcsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest