- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsoooooo
tag
Hali!
Ah beadtam a derekamat, sok mindent már nem tudtam használni rajta, így 8 és fél év után lecseréltem. Nagy szerelem volt, de a mai kínálathoz már kevés.
Még használtaban van, teraszon arról szól az internet rádió
. Állapota elviselhető, párszor már leejtettem, de még működik.
Zsozso
-
rdt89
addikt
válasz
zsozsoooooo #8739 üzenetére
Fú az nem semmi, de mocsok jó telefon volt ez, kár, hogy nem vitték tovább a vonalat. Milyen állapotban van?
-
Luissimo
veterán
válasz
zsozsoooooo #8739 üzenetére
Nekem abban volt a Digis kártyám, életben tartottam, mert 30 giga adattal nagyon jol lehetett vele streamingelni és webrádiozni.
Na, most ahogy a vodafon átvette és áratemelt így befejezte működését, marad a wifin otthon. -
zizol
aktív tag
Sziasztok!
Használ még valaki Z2 Pro-t napi szinten?
Kíváncsi vagyok.
(De szerettem ezt a készüléket!)Üdv, zizol
-
zsozsoooooo
tag
válasz
berek21 #8735 üzenetére
Üdv!
Jók a hírek! Megoldottam a problémát, tökéletes lett a telefon. Ugyebár nekem az eredeti alaplappal és a cserélttel is gyenge GPS jelem volt, így én kizártam hogy alaplap probléma legyen. Viszont miután mondtad (és ezúton is nagyon köszönöm), hogy szinte mindent lehet kapni a telefonhoz, rendeltem egy ilyet:
Gondoltam, benne van az "Antenna" szó a nevében, hátha segít. Hozzáteszem, a google-t kiolvasva sem találtam információt arra vonatkozóan, hogy hol is van szeretett készülékünk GPS antennája.
Szétszedtem megint a telót, és mikor kiemeltem a bent levő ezen alkatrészt, a 3. képen látható (tehát nem a jack dugó oldali) szélső derékszögű fülecske letört teljesen a derékszögnél. Ezen a fülön láthatóan van meghajtva az a két fémlapka, ami mint kiderült minen bajom forrása volt. Az alaplapon ugyebár vannak kivezetések, apró meghajtott drótdarab szerűségek, amik önmagukban rugóerő szerű feszüléssel kapcsolódnak ezekhez a fémlapkákhoz. Ezeket leellenőriztem, hogy megfelelően kiállnak-e, nehogy összeszerelés után ne érjenek hozzájuk, elpárolgós elektronikai kontkakt sprayt haszálva megtisztítottam őket.
Korábban írtam, hogy a jack dugóm is is érintkezési hibás, akkor még azt hittem, maga a foglalat rossz. De most hogy kicseréltem ezt az elemet, az is megjavult. Lehet kicsit deformált volt az elem, és lehet, hogy akár csak tized mm-ekkel, de megemelte a bedugott jack dugót. A fene tudja.
Szóval minden tuti, nálam boldogabb embert most nemigen találtok, akárhol is keresitek
Végszóként még egy képet hadd csatoljak:
Kösz minden segtítséget, remélem hű társam lesz még évekig ez a gyönyörűség!
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Zsozso
-
zsozsoooooo
tag
válasz
berek21 #8735 üzenetére
Igen, írtad már, így nem is értem ezt az állapotot ami nálam fennáll. Alaplap csere megvolt ugyebár , bootloader unlock és S126 ROW flashelve. GPS Test app indít és ugyanolyan erősséggel látja a műholdakat, mint az előző alaplappal. Megállt a tudomány nálam itt.
Zsozso
-
berek21
őstag
válasz
zsozsoooooo #8734 üzenetére
Csak szólok, hogy a gps az alaplapon van. Luissimo kolléga telójával is ez volt a probléma. A csere megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
zsozsoooooo
tag
Sajnos, szívás van nálam. Frankon felment a Rowos rom, de sajna így se jó a GPS, ugyanazt csinálja, mint a ROW-os alaplappal. Kb 20-as SNR értéken látja a műholdakat, nem is lockol vagy ha igen, akkor 100 méteres pontossággal. Szal nálam nem alaplap hiba van. Ez van , itt az ideje hogy elengedjem ezt a telot, szép 5 év volt, szerettem. Kösz a segítséget.
Zsozso
-
berek21
őstag
válasz
zsozsoooooo #8731 üzenetére
Vagy a lap tetején az összefoglalóban, a hasznos dolgok között minden ott van ami kellhet.
Lancia Delta III eladó!
-
zsozsoooooo
tag
válasz
zsozsoooooo #8730 üzenetére
Ja megvan onnan továbbdob egy orosz forumra, ott van kinai 4.4 rom ala unlockbootloader. Csinálom is
Zsozso
-
zsozsoooooo
tag
válasz
berek21 #8729 üzenetére
Oks, thx.
Még egy kis segítség kellene.
A telón most a S102-es 4.4.2-es Kitkat van. CWM 6.0.5 recovery (kínai nyelv) és a bootloader modban elindítva a telót a fastboot oem device-info eredemenye : "Device unlocked: false"Egyelőre egy műholdat se lát most, de gondolom a kínai ROM miatt, de gondolom abban olyan gps.conf file van amivel itt nem sokra lehet menni. Szal kellene a ROW.
Azaz nyilván ki kellene nyitnom a bootloadert, az xda-n viszont már csak a lollipop alá van bootloader nyitó : itt néztem : [link]
A telefont elindítva a rendszerbe belépve a system update lefagy ("A Beállítások alkalmazás leállt." üzenettel)
Ti melyik verziójú rendszer bootloaderét unlockoltátok ?
Köszi
Zsozso
-
berek21
őstag
-
berek21
őstag
válasz
zsozsoooooo #8726 üzenetére
Nem kellett más, csak egy nyitott kínai bootloader, utána qfil-el ment fel az alap rom, rowos.
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
berek21
őstag
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Luissimo #8722 üzenetére
Olvasgatva a fórumokat, elviekben mehetne is a ROW-os rom a telóra, csak a megfelelő modem packaget kell hasznáni (NON-HLOS.bin)
Sikerült olyat letöltenem, amit twrp-vel kell flashelni es elviekben S137 alá jó. Legalábbis ezt az infot láttam a zip fileban (MODEM_CN2.zip\META-INF\com\google\android\updater-script" )
Én majd a resurrection rom 5.8.3-at szeretném rá visszatenni , de ahogy látom az S288-as alapú szal kérdés hogy megeszi majd-e ezt a modem packaget (tippre nem), újabbat nem találtam
Más infom egyelőre nincs, ha neked van, lesz, oszd meg légyszi!
Üdv
Zsozso
-
Luissimo
veterán
sziasztok,
Cserélt már valaki kinából kapott alaplapon kinai helyett európai szoftverre?
és ha igen mi a titka?
koszi,
üdv,
Lui -
berek21
őstag
-
berek21
őstag
válasz
zsozsoooooo #8717 üzenetére
Ezzel a telefonnal az a szerencse, hogy darabokra szedhető. Mivel a gps, az alaplap szerves része, ezért csak azzal együtt lehet. Nem nagy művelet, és az aliexpress kb 40 dollárért segít neked alkatrészben. Youtube tele van szerelős videókkal. Ott lestem el én is ezt-azt, és azóta már szinte mindent kicseréltem az enyémen. Ha mindenből újat akarsz, az kb 100 dodo.
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
zsozsoooooo
tag
Sziasztok. Nekem még mindig megvan ez a telefon , 5 éve ezt használom, és továbbra is imádom. Mindig tökéletesen kiszolgált arra , amire kellett, nem szívesen cserélném le.
Viszont nemrég meghalt a jack csatlakozóm, néha érintkezik, néha nem. Ezzel még együtt tudok élni, bluetooth fülhallgató haználatával.
Amivel viszont már nem, az a GPS. Az is meghalt pár napja, legalábbis akkor vettem észre. A GPS antenna ott van a jack csatlakozónal? A kettőnek köze lehet egymáshoz?
Próbáltam Blizzardking által javasolt megoldást, a gps.conf tartalmának megváltoztatásával, de semmi. GPS Tester -rel és GPS Lockerrel próbálkoztam, Satellite-k száma : In View: 22 , Use : 0 folyamatosan, derült ég alatt udvaron, fél óra után is.
Amíg nem jelentkezett a probléma, 3 méteres accuracy-t produkált, nagyon pontos volt, imádtam használni.
Egészen eddig RR volt rajta (7.1.1) évek óta. Most hogy előjött a hiba, megpróbáltam gyári visszaállítást, RR újraflashelést, új ROM rakását (Lineage OS 16.0) , midnegyiknel alapértelmezett gps conffal és az átírttal is. Persze próbáltam a Clear and update AGPS data-t is , és csak vártam, vártam.
Tippre ez kuka. Az a baj, hogy enélkul mar nem használnám a telefont, kell a gps.
Van még esetleg valami ötletetek a telefon megmentésére? Láttam a fejlesztői beállításoknal, "Tejles GNSS-mérés indítása" opciót esetleg onnan lehet talán megutdni adatokat, valaki használta már ezt ?
Köszi, ha segítetek! (Bár lehet már senki se olvassa ezt)
Zsozso
-
Luissimo
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8715 üzenetére
ittvannak a megrendelhető akkuk.
A cserét magad is eltudod végezni, néhány csavar, de ha mégsem, akkor van itt a fórumtopikban néhány jelentkező.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani boltot, ahová elpostázva cserélnek Vibe Z2 Pro aksit? Bátyámé már elég rottyon van, aztán jó lenne..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
king1963
csendes tag
Sziasztok.
Van egy makulátlan nem buherált,arany színű, Lenovo Vibe Z2 Pro telefonom.
Szerintetek mennyit kérhetek érte,ha eladom? -
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem már nem emlékszem egészen pontosan hogy a lenovo vibe z2 pro telefonon hogy tudok a a gyári visszaállítás után google fiókot létre hozni. A telefonon eredeti gyári 5.1.1 android van. Sajnos már törölték az általános tudni valók linket. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Luissimo
veterán
válasz
berek21 #8704 üzenetére
igen, de nekem az a gyanus, hogy a gyenge blututi, gyenge wifi, gyenge GPS vételt valoszínűleg nem ugyanazon az egy kábelen lévő rossz kontakt okozhatja...
a mobiljel is gyengült a telon, ahol máskor volt gyenge térerő, ott most nincs vele.mennyire deritetted fel, hogy melyik antenna melyik részhez tartozik?
-
Luissimo
veterán
válasz
berek21 #8701 üzenetére
Bocsi Haver,
Tudom ,hogy igértem Neked valamit, de még mindig nemtalaltam meg, de latom megoldottad.
GRATULA (taps)
Hamar igy szetszedted aruld mar el legyszi, hogy az, hogy gyengebb a mobiljelem, a wifim, a bluetoothom es abszolut nincs GPS jelem, azis valami szalagkabelproblema lehet, mert akkor rendelek kettot, de izibe :)[ Szerkesztve ]
-
doxa
tag
Zenfone Max Pro M1 lett az utód.... viszont betörtem a kijelzőjét
újra K920, de elvesztem mert nem találom hol lehet állítani a megjelenítési méretet.... RR v5.7.4
valaki segít?[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz
berek21 #8695 üzenetére
megpróbálom neked megkeresni, anno én rendeltem valamit, de lehet hogy nem kijelzőt csak a digitalizálót...
Jelentkezem majd...
én is imádom,. imádtam, nagy kár volt, hogy abbahagyták, helyette gagyi sz@rokat nyomnak ezerrel...
a karierje végén már zenelejátszóként funkcionált, bringázáskor.
A beépített zenelelátszó programjánál azóta sem találtam jobbat, lementettem, azota minden telomra felteszem...
most egy ULEFONE POWER3S az alanyom, ez azért közelíti, kijelző ugyanakkora, csak 16:9-es, könnyebb a kézben kezelni, akksija 6300 mAh, 3 napot rohogve bír és eléggé a szívemhez nőt már azis.
JA BOCS EZTMÁRMINTHA MONDTAMVOLNA
nemtudom most mire cserélném, ha cserélnem kéne...
[ Szerkesztve ]
-
berek21
őstag
Az enyém sajnos betört kijelzővel várja a szebb napokat. Próbálok rá keríteni egyet.
Lancia Delta III eladó!
-
Mtomasz81
tag
-
WOT-H-A-C
veterán
Én xiaomira váltottam. Most egy MI A1 van nálam napi használatban.
De jó látni, hogy itt vagytok még!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Luissimo
veterán
én egy ulefone power 3s tipust nyuzok, immár másfél éve, 3 napnál többet bír egy töltéssel.
de a nosztalgiám még megvan a Z2 pro iránt.
nagyon jó kis kütyü volt.(most pedig van két és fél darab eladóm belőle
)
[ Szerkesztve ]
-
zizol
aktív tag
válasz
Mtomasz81 #8687 üzenetére
Tök jó hogy még 2019ben is használ még valaki ilyen készüléket!
Na meg az is csoda hogy még van olyan, amelyik működikA mostani note9 mellett a kedvenc készülékem volt. Meg is hálálta azzal hogy visszaadták két év után az árát.
Kíváncsi lennék, hogy hányan használják még!
Illetve a régi felhasználók most mit koptatnak?Üdv, zizol
-
robaGB10
tag
Sziasztok! Több mint 2 éce használok Z2 pro-t, eddig mindig felismerte a laptopom a telot, de az utobbi fél évben nem látja a telefont, csak tölti. Mi történhetett vele, mi a megoldás?
Előre is köszi a tippeket -
WOT-H-A-C
veterán
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok!! Hogy kell beállítani az android rendszert ezen az eszközön gmail fiók hozzáadás , hogy frissíteni tudja az alkalmazásokat(play, gmail, facebook stb) Csináltam egy gyári visszaállítást csak már nem emlékszem a beállításokra.
-
Mtomasz81
tag
válasz
berek21 #8680 üzenetére
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Berepedt a Lenovo vibe z2 pro mobil kijelzője, amit sikerült vennem (eze keret nélküli volt). Elöször rá dugtam az alaplapra ment is tökéletesen, de beragasztás után sajnos már nem. Csak háttérfényt ad ki a kijelző. Repedés nem látszik a kijelzőn. Mi lehet a gond? Lehet hogy megfeszítettem és megrepedt a lcd panel csak az üveg előlapon nem látszik semmi.
-
berek21
őstag
Nagy fájdalommal tudatom, hogy leejtettem az imádott készülékem, aminek beszakadt a kijelzője. Mivel az alkatrész nagyon drága, ezért telefont cseréltem. Ha valaki tud, alaplappal elhalálozott, vagy egyéb hibás, de jó kijelzője telefont, kérem keressen meg privátban.
Lancia Delta III eladó!
-
doxa
tag
tutti! sajna 5.8.x nem az igazi (többiekről nem is beszélve....) és nehogy már 5ös droiddal kelljen nyomnom
előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
doxa
tag
sziasztok!
valaki tud elérhetőséget rr5.7.4 romhoz?
köszönöm![ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
Droidx: Szia! Felhívom a figyelmed, hogy az alapelvek III. 10/16. pontjának értelmében, a hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos! A "keresek" is hírdetés.
[ Szerkesztve ]
-
Én nem értek hozzá hogy belebabráljak, keresek egy hozzáértőt vagy így marad.
-
Sziasztok! Hozzá jutottam egy Z2 Prohoz, a kérdésem az Android 5 a max amit kiadtak hozzá, nincs más?
-
WOT-H-A-C
veterán
Itt próbálkozz, hátha..[link]
-
zsozsoooooo
tag
RR 5.8.3-ra sikerült már valakinek a cifs mountot megcsinálni?
A kernelben (Frantisheq féle, 3.4.0-perf-gb49ab69425c) nincs cifs support.
Próbáltam 3.4.0-ás kernelhez fordított cifs.ko-t letölteni, ezt a fajtát találtam (
modinfo cifs.ko
utolsó sora):vermagic: 3.4.0 SMP mod_unload ARMv7 p2v8
De nem tudom insmod-dal betölteni, ssh alól próbálom
insmod: can't insert 'cifs.ko': invalid module format
vagyinsmod: failed to load cifs.ko: Exec format error
(ha su parancs kiadása után próbálom)Azert mert a többi , ROM-mal jött modulnál más a vermagic ?
pl :modinfo /system/lib/modules/spidev.ko esetén:
vermagic: 3.4.0-perf-gb49ab69425c SMP preempt mod_unload modversions ARMv7
dmesg-ben nem látok semmit.
Ha valaki jártas ebben, vagy esetleg már működésre bírta, megköszönném a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Zsozso
-
polomaa
aktív tag
Kösz a válaszokat,az 5.7 már nem letölthető,de gondolom az 5.8 sem rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
Osztom az előttem szóló véleményét,gyári Lenovo tokkal mindennemű állítgatás nélkül működik.Ha nem gyári a tokk,akkor keresgélj a play-en léteznek rá alkalmazások bár én még nem találtam egyet sem ami 100%-ba működne.
Más:
Kilenc hónapja használom a telót gyári droiddal teljes megelégedéssel de most már nagyon viszket a tenyerem egy kis romolgatásra.Szeretném a véleményeteket kérni,hogy melyik romot érdemes feltenni ami vetekszik a gyárival stabilitásba,akuhasználatba? Játszani nem szoktam a telón,ami fontos lenne az a kamera,az akadásmentes böngészés,a GPS meg persze az,hogy a mobilhálózat stabil legyen. -
dime27
őstag
válasz
WOT-H-A-C #8652 üzenetére
Köszi a választ akkor maradok 5-ös droidon.Még azt megkérdezhetem h mit kell beállitani ahhoz hogyha most csak flippes tokom van hogy ha kinyitom a tokot akkor feléledjen a kijelző ill ha becsukom akkor kialudjon mert jelenleg nem csinálja vmiért gondolom vmi nem jol van beállitva
Előre is köszi!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem hinném, hogy jött ki gyárilag 5.0 -val akár egy darab is. Szóval , ha a tied fél éves, akkor jól beragadt valami raktárba. Annó a legfrissebb darabok is 4.4.4 el jöttek ki. Szóval így a duplakoppos ébresztés ugrott gyári rendszeren. Kamerával szerintem nem volt gond 5.0 an sem, sőt emlékeim szerint nagyon is jó volt. Az üzemidő is jobb lett kicsit. Nem nagyon van értelme downgrade elned.
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Sikerült végre valahára találnom egy 99%-ban makulátlan darabot!
Kérdés:Egyenlőre nem szeretném mókolni tehát vagy a 4.4.4 vagy a 5.02-es gyári rendszer közül szeretném vmelyiket használni...
Ez egy elméletileg fél éves készülék és elméletileg a volt tulaja szerint nem volt rajta frissités de ahogy nézem már 5.02-es droid van rajta.Létezik hogy már ezzel jött ki a gyárból és ha esetleg visszaállitanám a cuccot 4.4-re akkor működne a dupla koppos ébresztés vagy ez csak akkor működik ha eredetileg is 4.4-es vette volna meg?!Valamint kövi kérdés hogy hosszú távon melyik droidot érdemes használni rajta melyik a simább működésű, melyik eszik kevesebb memóriát esetleg melyikkel szebb a telefon kijelzőjén a rendszer melyikkel lehet szebb fotókat lőni ill 4.4-en is tud 4k videot rögziteni vagy ahhoz h a kameráját maximálisan kiaknázhassuk kell-e az 5-ös droid stb...
Itt még leirnám h azért van ennyi kérdésem mert anno nagyon rövid ideig volt nálam ez a telo sajnos anyagi okok miatt el kellett h adjam de nagyon imádtam most kb egy évig kerestem neten amig találtam egy ilyen állapotút szóval szeretném ha még csak tartaléktelefonnak is vettem maximálisan kiélvezni!Ui.:
szeretnék rá vmi fasza üveget venni ami nem ront a reszponziv kijelzőjén tehát a tapicskolás pazar minőségén ill ami hasonlit a nillkin 9h pro üvegekhez esetleg aki már régebb óta használja vmi ilyesmi üveggel az linkelhetne oldalt ahonnan meg tudom rendelni ill kellene rá egy olyan tok amiben látszódik a telefon alakja szépsége tehát vmi ringke fusion bumper tokra gondoltam vagy vmi TPU szilikon tokra ami nem sárgul be sok idő után sem de át is látszódik vmennyire!IMAK-ot vettem rá én anno de az csak félig védte a telefon tetejét és alját én meg szeretnék vmi olyan tokot ami teljesen beburkolja a tetejét ill az alját is h még véletlenül se legyen baja ill ami ugy ovja meg a hátlapot h nem okoz rajta kopásnyomokat esetleg festéklepattozódást stb...Előre is köszönöm a válaszokat!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Monsterr
csendes tag
Hali,
Néha bele-bele olvasok ebbe a fórumba és azért kiegészíteném a saját tapasztalataimmal, hátha valakinek egyszer még jól jöhet, bár ahogy nézem, ezek a telefonok nem fognak sokáig mozogni használtként, ha pont meghal mindegyik, még mielőtt eladnák
A lényeg, hogy szerintem a mérete nagyon jó, de azért jár némi kompromisszummal. Amik igazán széppé teszik, pl élek, sarkok, tok nélkül tönkre teszik a nadrágokat (tudom, vegyen az ember tokot, de nekem ez olyan mint az üléshuzat a kocsiba, inkább ne...). Volt hozzá gyári ablakos tokom, ami csak jól összekarcolta a hátlapot a teló és a tok közé szorult porszemekkel... Ja és azzal a tokkal csak még gyilkosabb volt zsebre tenni.
Ezen felül a kijelző ha csak hajszálnyit is megreped, használhatatlan lesz a telefon (Nekem már 3x 3 féle képpen tört el a kijelző, szóval elég megalapozott az állításom). Ez azért elég bosszantó, főleg amikor az ember látja a ripityára tört Mate8 akat meg samukat simán üzemelni. Igen, itt érthető, hogy ne törtük össze, de ha valami gebasz van ahol tényleg segítséget kéne róla hívni (pl baleset) és megsérül a teló, akkor ennek a lehetőségnek lőttek.
Akkor szoftveresen nekem új kora óta nem a legtutibb, eléggé akadozik az alkalmazásváltásoknál. Ezen úgy tudtam segíteni, hogy a háttérben automatikusan elinduló programokat kilőttem. Így most egész használható, de még mindig van olyan gondom, hogy applikációk (gondolom én) annyira fel tudják zabálni a memóriát, hogy a teló kilép belőlük. Azért ez egy webshopnál, 5 perces masszív görgetgetés után elég idegesítő. Jó akkor itt jön a tegyünk rá modot, de ne már. Jó móka, nekem is van régi samum CM moddal, tök jó, de ez a teló garis és 2 évet kihúzni ezekkel a hibákkal nem annyira kellemes.
Egy ideje most pedig az van, hogy ha hívnak és felveszem, néha felkapcsolja a vakut... Ki tudom kapcsolni hívás közben, nincs gond, de azért vicces, főleg este.
Azért kezdtem a rosszakkal, mert szinte csak jót ír róla mindenkiNa de, hogy én is írjak valami jót, a kamerája nagyon jó, az éjszakai HDR szinte pazar, el sem hiszem, hogy ezt egy ilyen idős telefon ilyen minőségben tudja.
Az akkuidő tényleg jó, masszív használat mellett is 50% körül van estére (ebben nincs játék, nem is szokott lenni), de azért ez elvárható a négyezres aksitól.
És amiben egyetértek, hogy ez egy tényleg egyedi teló, egy pazar kijelzővel és igen, folytathatták volna ezt a sorozatot más procikkal, több szoftveres javítással, ezzel a kijelzővel, biztos, hogy úgy már komoly szerepet tudna betölteni a mai piacon. Főleg ha még hozzácsapják a Vibe X3 hangrendszerét... mmm..
Biztos jó ok van rá, hogy tesznek az egészre.
Remélem nem rondítottam bele semmibe ezzel az írással, további gondmentes használatot mindenkinek. -
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #8646 üzenetére
EBBŐL most éppen ITT tartunk a 4.-ik pontban....
"1 - Driver telepítése: Innen a Driver mappából, a Qualcommdrv_Luissimo.zip-et kell feltenni, Luissimo ezen hozzászólása alapján.
2 - Meg kell nyitni a számítógépen az eszközkezelőt, kikapcsolt állapotban nyomva tartani a hangerő fel gombot, és úgy csatlakoztatni az USB kábelt. Ha a portok között megjelenik egy Qualcomm QDLoader port, akkor sínen vagyunk. Ilyennek kell lennie ha jó.
3 - Le kell szedni a fenti linkről a Qpst_Qfil mappából magát a flashelő programot, és feltelepíteni a PC-re.
4 - Le kell szedni az unbrick romot innen: K920_ROW_S126_140825_qpst.7z és kicsomagolni.
Ez a ROW-os készülékekre való, akinek CN-es telója van, az nehogy ezt ráflashelje. CN Unbrick rom megkeresése (és kipróbálása) fakultatív."[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #8645 üzenetére
kicsit legyél kreativabb kedves flushman kolléga, a gugli neked is a barátod , mindent össze lehet szedni...
megmutatom:A Google Drive ettől függetlenül nem a barátunk, BEKAPHASSA
, sajnos törölték a linkeket...
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
zizol
aktív tag
válasz
flushman #8637 üzenetére
Ismerve a topcitársak és saját tapasztalatokat, ez valószínűleg haldoklik.
Feltehetően a típust érintő szokásos alaplap (memória?) hiba. Legfeljebb ideiglenesen tudod megmenteni, innen már csak lefelé vezet az út. Egyébként az én két éves élettartamom is kimagasló volt, ez a három év pedig példa nélküli...Üdv, zizol
-
flushman
csendes tag
Sziasztok ma fb közben a teló egyszer csak "megállt" sosem csinált még ilyet nekem sosem fagyott de ma megállt mint a szög...! mivel már 3 éves a teló ezért eleggé kiismertem. Mivel kikapcsolni nem tudtam a lefagyás miatt plusz a kikapcs hangerőgomble - re sem reagált ezért leszedtem a hátlapot és lehúztam az akksi kábelt! Aztán vissza Összeraktam és amint visszakapcsoltam lenovo üdvözlőszöveg bejön szépen hanggal ahog kell majd elmegy és korom fekete a kép! Valakinek van ötlet ? Eléggé mozgássérült vagyok telefon nélkül...
ps.: gépre dugva adatmentés céljából látja a G meghajtót de nem engedi megnyitni....
[ Szerkesztve ]
Lenovo k920 vibe z2 pro / Logitech Z5500 /
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #8633 üzenetére
elkezdtünk beszélgetni és Nekedis ment egy privát
-
berek21
őstag
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #8630 üzenetére
Megosztozunk testvériesen. Vagy fele-fele.
Lancia Delta III eladó!
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #8630 üzenetére
éppen a számból vetted ki
okés
talán annyit ha kérhetnék, hogy legyen két műanyag tok (mondjuk egy kék (szörnyűkék) meg legyen egy fekete.
illetve egy tempered glass üveg.
fólia az nemkell, legyen a kollégáé.kössz,
Lui
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #8625 üzenetére
szia öreg,
engem is érdekeltség érzése tölt el, ha kapok belőle, csak ugy az érdekesség kedvéért...
mi jutna nekem, 1 üveg, 1 folia, egy müanyagtok, miegymás
köszi
-
Womb
senior tag
válasz
Blizzardking #8625 üzenetére
Az enyém olyannyira viharvert, hogy csak rontana az összképen bármilyen védelem.
-
berek21
őstag
-
Blizzardking
őstag
Találtam a fiókban pár cuccot.
- 2 db tempered glass
- 5 db védőfólia crystal clear
- 1 db fekete műanyag tok
- 2 db kék tok (ilyenek)Ha valakit érdekel, ingyen odaadom. Remélem ez nem minősül hirdetésnek.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz
Komorgó #8620 üzenetére
+1 WOT-H-A-C-nak. Sajnos nagyon sokunknak ez volt
Ha fel is tudod erőlküdni rá Qfil-lel a factory romot, semmi nem garantálja hogy rendesen bebootol és használni is tudod. Youtube-on van fent videó, Lenovo Vibe z2 blue screen-ként keress rá. Eléggé tipikus.
Nagyon sajnálom, mert egy top telefon lenne még ma is. Imádtam az enyémet. A kék képernyős villódzós állapotból csak olyan fórumtársnak sikerült visszahozni az életbe, aki vett egy roncs telót és alaplapot cserélt benne."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Komorgó #8618 üzenetére
Alaplap hibás a készülék. Megpróbálták gyári állapotra állítani. (Több-kevesebb sikerrel ezekszerint.) Bár, abból, hogy a custom reco-t sikerult gyárira cserélniük, azt gondolom valamit értett hozzá aki megpiszkálta. De ez a te szempontodból mindegy. Az összefoglalóban megtalálod a leírásokat hogyan tudod feltenni a gyári rendszert Qfil módszerrel. Majd utána valamilyen CM ROM-t, ha van rá igény.
Viszont tudnod kell, hogy a " haldokló, vagy majdnem teljesen halott k920 " tipikus jeleit produkálja a készüléked.
-
Komorgó
csendes tag
Kaptam egy ilyen készüléket, nem startolt, állítólag volt szervizben, de visszaadták.
Állapota: bekapcsolva logo oké, utána teljes képernyős kék villanás, de aztán azonnal kék led üzemmód, képernyő kikapcs. Töltésjelző led semmire dugva nem piroslott, csak kéklett, persze végül le is merült.
Cwm mód szerviz előtt állítólag volt, utána már nem.
Win gépre rádugva mutatott életjelet, de nyilván csak az alapvető eszközök drivereit töltötte le maga a win update. A vége az lett, amikor minden megtalált device kapott drivert, hogy volt a belső memórián egy apró partíció, üres, egy nagy, az kb 31 GB, az is, illetve a létrehozandó, pontosabban formázandó partíciók, szám szerint négy, még csak betűjelükkel szerepeltek.
Kérdés: elszúrhatja egy szerviz ennyire, hogy mintha félbemaradt volna valami, illetve ha minden partíció üres, okozhatja ez az aksija tölthetetlenségét? Tehát a rendszerszoftver töltésért felelős része látható lenne, akár mint fájl vagy fájlcsoport, az én számomra is, ha PC-re csatlakoztatom? -
fenergie84
addikt
A hálózat elhajigálás beszéd közben lehet szoftveres probléma?
Mert csak hívás közben van... -
Blizzardking
őstag
válasz
kk831228 #8614 üzenetére
Hát igen. Az valóban luxus.
Én is majdnem P2-t vettem, de közben kiderült hogy a O+5 üzemideje is nagyon jó. Nem annyira mint a P2-é, de nagyon korrekt. így összességében a sok rom meg pezsgő közélet miatt az nyert. Ahhoz biztosan sokkal tovább lesz közösségi támogatás, lehet hogy még a Rafaellót is megkapja"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8612 üzenetére
Legszìvesebben megtartanàm, de azert, hogy ott legyen a polcon luxus...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8612 üzenetére
Sajnálom
de a P2 elèg jò aksiba... Nem kell mindig idegeskedni mikor merül le...
Most is fogdostam kicsit, mar règen le van rakva, de áà az nagy kijelző, pòtolhatatlan... Persze meg lehet szokni a kisebbet is de nem jò...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Blizzardking
őstag
válasz
kk831228 #8611 üzenetére
Oneplus 5. És azt mondom, szerintem ne add el. Ha nem ment volna tönkre, nem vettem volna újat, és a jelenlegi egyik legtutibb és leggyorsabb teló birtokosaként azt mondom, hétköznapi felhasználásban (= minden - játék) még mindig üt a K920. Akkuidőben már megfogják a takarékosabb procis amoledes gépek, de összességében a Lenovo olyat alkotott, ami igazán nagyszerű, és sokaknak fingjuk sincs róla. Ha tovább tolták volna a Vibe vonalat, K9xx Snapi 835-tel, lehet hogy sok csúcstelefont elpicsáznának
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8608 üzenetére
neked most mi van...??
-
fenergie84
addikt
Kicseréltettem a Simeket újra, de csak ledob a teló a hálózatról beszélegetés közben 4-10 perc múlva.
Az érdekes, hogy a Sim1 foglalat tegnap nem dobott le, ebben van a saját kártyám a net miatt, a másodikban a céges, amiről beszélek és hívnak.Láttam h év végén jön a Mate 10 remélem addig még kihúzza, mert nem akarok előbb telót venni, mert marhára nincs alternatíva...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #8608 üzenetére
Én most akarom eladni ,de nagyon sajnálom...
Legjobb telóm volt...
-
Blizzardking
őstag
válasz
zsozsoooooo #8607 üzenetére
AOKP-ot nem próbáltam, de a RR nekem messze a legjobb volt. Oneplus 5 topikban épp most került szóba, hogy akinek volt Vibe Z2 pro, az visszasírja a kijelzőt meg az egészet. Én is rohadtul sajnálom az enyémet.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8606 üzenetére
Üdv,
ÁÁ nem hinném
Bizonyos töltő+kábel kombinációval eddig is ment a töltés, legalább életben tudtam tartani. De most mindennel megy. Fura.
Felraktam az RR-t (5.8.3), nagyon zsííír!
XDA-n írták hogy nem túl jó a fogyasztása. Hogy inkább az aokp romot érdemes használni, ha valaki a kis fogyasztásra bukik. Hát nem tudom, nekem BMW szerint 10 ma a fogyasztása kikapcsolt képernyőnél.
[ Szerkesztve ]
Zsozso
-
Blizzardking
őstag
válasz
zsozsoooooo #8605 üzenetére
Kontakthibás a csati
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #6519 üzenetére
Tsá,
Hát bakker, én nem tudom mitől, de múlt pénteken észrevettem hogy megint töltődik a telóm bármilyen töltővel és PC USB portról is.
Másfél év után. Minden tölti. Autóban is végre tudom használni. Rom csere se volt, ugyanúgy CM13 volt rajta végig. Ötletem sincs miért volt ez, remélem nem jön elő újra.Boldogság van!
Zsozso
-
ShangAlRahim
csendes tag
Szervuszto/Viszlát?
Nekem mindkét vadi új kártyát dobálta, meg a wifit is, meg a bluetoothot is, meg 5-10 alkalommal újra is indult már naponta. Most szervíz 11 napja. Kíváncsi vagyok, lesz-e még egy alaplap cserém - korrekten, mint legutóbb -, vagy megpróbálják megmagyarázni, hogy én vagyok a hibás, vagy csereutalávány, mert már legutóbb is alig találtak új alaplapot.
LCS
UI: Sajnálnám, ha nem lenne javítható, szvsz nagyon szerethető cucc.Lendkerekes Csatamalac
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fenergie84 #8602 üzenetére
Nem ártana , az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
ZoleeWolf
tag
válasz
fenergie84 #8599 üzenetére
Ez egy érdekes dolog, nekem szintén 2db Telekomos kártya van benne, az első a céges, a második a sajátom. Azt vettem észre, hogy az elsőn időnként le-le esik egy-két rublikát a térerő, míg a másikon stabil fullon van. Gondoltam rossz a teló, de aztán átcseréltem a két kártyát, és lőn a térerő esés is megfordult, tehát a céges kártya valamiért időnként kisebb térerőt produkál, függetlenül melyik slotban van, pedig az a újabb kártya a sajátom az már több éves...
Na ez hogy van akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Építő/felújító topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest