- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kelly416 #6865 üzenetére
Köszi mindenkinek! Kérdeztem tőlük, hogy lesz-e frissítés de mivel még a készüléket sem nagyon ismerték nem igazán jött egyéb infó. Szerintem amúgy nem lesz itt már M. Gondolom inkább a Moto és az új Vibe termékvonalra koncentrálnak, ami üzleti szempontból nyilván érthető, de azért csak örülnék én is egy 6.0-nak, de ha logikusan meggondolom, így is egy baromi jó telefon ez.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
kelly416 #6662 üzenetére
Köszi a válaszokat. Sajnos most nincs nálam a kis tű, amivel ki lehet cserélni a sim kártyákat, de az az igazság, hogy csak az egyik kártyán volt mobilnet, és az az 1-es slotban van. Cserélgetni éppen emiatt nem nagyon szoktam őket, mert nincs miért, de amikor cseréltem, akkor ki volt kapcsolva. A fura az, hogy eddig úgy ahogy működött a mobilnet (bár sosem volt valami erős a jel, és ugrált a 3g és a 4g között), de most már kikapcsolás után sem mászik fel a gyorsabb hálózatokra. Azt viszont nem tudom, hogy lehet-e olyan hardveres gond, hogy EDGE-en működik a sim slot, de a gyorsabbra nem tud felmenni
-
dime27
őstag
válasz
kelly416 #6647 üzenetére
Én lekopogom semmi bajom a telefonnal sőtt azt mondom hogy ezidáig ez a legjobb és legszebb telefonom eddig mindenki akinek mutattam leesett az álla tőle még az olyannak is akinek note 4-e van!És ezt úgy mondom h Zenfone 2-ről jöttem át a 4Gb-os verzióról amit szinte naponta kellett tölteni alig volt fényereje napban szinte semmit sem láttam a kijelzőidőről nem is beszélve.Ráadásul tele volt baszarintva mindenféle felesleges gyári appal amik még letiltva is zabálták az akkut ill beszélhetek a "csoda"Intel procirol ami ugy energiagazdálkodott h egyszerre mozgatott 4 magot 500 megahertszen nem ugy mint a snapdragon ami 1 magoz mozgat 300mhz-en IDLE!
-
flushman
csendes tag
-
Potrien
senior tag
válasz
kelly416 #6485 üzenetére
Igen.
Nem lennék ennyire szomorú, ha egyébként egy kukába való telefon lett volna.
Az bánt ,hogy kicsit több törődéssel, lelkiismerettel simán fel kerülhetett volna ezálltal a telefon álltal a gyártó a top 5-be.
Igy viszont sok vásárlót, így engem is, örökre elvesztett.
Drága tanulópénz volt ez nekem sajnos
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a méretét fél év alatt sem sikerült megszoknom,ugyhogy nem bánom hogy újból kissebb lett a telefonom.
De szoktam olvasgatni a topicot ,és drukkolok nektek, hogy minden problémátok korrekt megoldásra találjon. -
Potrien
senior tag
válasz
kelly416 #6483 üzenetére
Egyetértek veled.
Nem is szólnák semmit ,ha ez egy lenovo tucattermék lenne, csakhogy a lenovo evvel a készülékkel probált szerencsét a nagyok között, ez volt a csúcs készülékük.(árban is)
Oda viszont jóval több kellett volna supportban ,mind hozzáállásban.
Kb ugyanakkor vettem az S5-ös ömet is arra legalább öt frissítés érkezett, pedig az alap verziója is stabilabb , bugmentesebb volt mint lenovó legutolsó verzioja..
Előtte G2-m volt arra is sorra tolta ki a gyártó a verziókat.(mondjuk az nem volt bugmentes,de legalább bőszen próbálkoztak
Előtte s2 volt arra is legalább egy tucat frissítés érkezett.
Csak a lenovo sza@ta le ennyire a csúcs készülékét, ilyet még nem is láttam egyik gyártónál sem.
G2 nél szoftvert kellett frissiteni új korában--kb 6-8 perc alatt elintézte a szervíz, sűrű bocsánatkérések közepette.
S5 nél házhoz jöttek volna ha valami baja lett volna.
Almáék adnak egy másik telefont,ha elromlik.
Mi a túró tart lenovoéknál 3-5 munkanapig egy sima frissitésen ?
És mi tart itt a kollégát olvasva 4 hétig egy javításon?-Szerencsére én kifogtam az én lenovom , nem volt hibás példány, mint itt sokaknak a fórumon, de ahhoz hogy valami csúcsmodell legyen , ahhoz több kell--kiváló support!
Az pedig nincs a lenovonál sajnos
Ha így halad ezért lesz ez a cég csak tucatgyártó. -
MAQ12
tag
válasz
kelly416 #6408 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a biztatást! Végül is betoltam teljesen... 😂
És lássatok csodát, működik! 😀
Magamtól ennyire sosem erőltettem volna.
Viszont kivenni, na az volt csak a kihívás.
Én a kocsiban gondoltam csak használni, de ezt lehet most át kell gondolnom. Tölteni az ágy melletti BT-os, dokkolós, hangszórós "órával" szoktam, arra meg ezzel nem tudom rátenni.
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!!! -
flushman
csendes tag
válasz
kelly416 #6408 üzenetére
Érdekelne hogy ha ezzel a mágneses cuccal töltitek a telefont nem merül gyorsabban? Mert én is rendeltem. De múltkor pl egy Sony töltővel töltöttem a telefont és észrevehetően kevesebb volt az üzemidő mint a gyári lapos töltővel. Nektek mi a véleményetek? Tapasztalatotok?
-
Luissimo
veterán
válasz
kelly416 #6408 üzenetére
Mi SEM szedjük ki, főleg ha egyszer már megdugtuk, akkor élvezkedjünk csak.
Olyan nehéz volt becserkészni, hogy nem huzogatjukKárlenne, mert van két kábel hozzá, ígyaztán kocsiban is és irodában is tölthető.
az usb aljzat egy kényes pontja a telónak, teljes panelt cserélnek, ha besz@rik,
-
Blizzardking
őstag
válasz
kelly416 #6307 üzenetére
Amik ki vannak pipálva, azokat nem engedi maguktól elindulni, illetve kilövi őket ha nem aktívak a háttérben, képernyő kikapcsoláskor. Ez van a valóságban. A képernyő tetején írja is.
Ami az idézett mondatot illeti: "tényleg csak azt hagyod pipa nélkül ami nem kell hogy fusson a háttérben"
szerintem pont fordítva. Amit kipipálsz, azt fogja kigyakni.
Így, hogy neked sehol nincs pipa, naná, hogy szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest