- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #7046 üzenetére
Pazar leírás. Respect.
-
álarc
aktív tag
válasz
Blizzardking #7046 üzenetére
Melyiket raktad fel?
Nekem is ezek a tapasztalataim, leszámítva, hogy telefonálni nem lehetett vele -
xyvz2
tag
válasz
Blizzardking #7042 üzenetére
Akartam segíteni de nem tudom előbányászni az előzmények között, az ebay-en hogy hol és milyent vettem....az enyém perfekt
sorry
-
csajkics
csendes tag
válasz
Blizzardking #7009 üzenetére
Üdv!
Kérnék segítséget a tapadztaltabbaktól.
EU CM12.1-em van. Szeretnék frissíteni CM13-ra, minden simán megy TWRP-n keresztül, annyi kikötéssel, hogy legyalulja és újra rakja a rendszeremet. Régebben ha TWRP-n keresztül frissítettem, s kihagytam a wipe data-t, telepítéskor meghagyta nekem a beállításokat, mind asztal háttere, zenék+egyèbfinomságok melyekhez hozzászoktam, s nem nagyon szeretnèm elveszíteni, vagy órákat vacakolni vele míg rájövök hol s mit kell beállítanom a külsőlaunchernél, hogy olyan legyen mint rég.
Kérdésem: van e olyan külső progi, mely képes MINDEN beállítást lementeni, majd pedig visszállítani.
A Titanium csak részletes visszállítást végez.
Előre kösz: Viktor2
-
xyvz2
tag
válasz
Blizzardking #7035 üzenetére
Hát nekem hibátlanul felfekszik....amilyen "kedves" ez a fórum akkor beírok én is hogy jó kemény gyerek legyek....nem a 200 ft-osat kellett volna megvenni... az enyém hibátlan buborék mentes, mondjuk nem a műanyag utángyártott hanem Ű.V.E.G 9HD-s
de odaadnám a tempered glassom a térerődobálásért cserébe... deháááát miket beszélek jaaaaaa ez 1 csúcs teló... ennek nincs is semmi baja.....csak a fránya tempered glasoknak....
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #7029 üzenetére
Jól mondod. Az enyémen sem. Jobb alsó sarokban maradt egy centis kör ami nem fekszik fel. Három különböző üveggel próbáltam. Érdekes hogy a szélén kb 1mm okés, utána van a karika, a többi pöpec. Ez van.
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #7026 üzenetére
Nem próbáltam.
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #7022 üzenetére
Én ebből vettem már három komplett készletet. A feleségemnek pedig jön egy arany színű is. Ugyanattól a gyártótól van az is. Bátran ajánlom, innen rendeltem, és 2 hét alatt megjött.
[link] -
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7022 üzenetére
Köszönöm!!
-
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #7016 üzenetére
Újra nem indul, csak kikapcsol..
Viberes üziket megkaptam eddig mind, nem tűnt fel hogy esetleg nem kaptam volna meg valamit is...
Hívásra eddig nem panaszkodtak, igaz nem is kérdeztem őket hogy milyen a hangom..
Holnapra letesztelem... -
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #7009 üzenetére
Nekem ez van fent 2 napja...eddig minden működik..
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6996 üzenetére
Belinkeled majd a rom zipjét ha ugy látod érdemes nekünk "átlagusereknek" is feltenniük?!
-
VibezII
csendes tag
válasz
Blizzardking #6942 üzenetére
Héé Mindenki ! Jelentem a telefonom megjavult!!! A teljes Sztori egy vizesésnél voltam fotózni a telo a zsebemben volt viszont mikor ugrottam át a patakot kicsúszott a zsebemből... Egyik kezemből fényképező másikban állvány... nagyon eldobni semmit sem tudtam . a Telefon 70-80 cm mély iszonyat koszos gyors folyású patakba esett alig találtam meg! Kb 20-25 mp ig volt vizben! Kivettem egyből kikapcsoltam ! Majd kiráztam a vizet... Hazaértem! Rizs.... Aztán kötött pulóverbe tekerve Radiátor ezer fokra állitva! Ez kb 3 óra... Aztán hajszáritó Közép melegen fél óra utána 5 óra pihi... És bekapcsoltam...
Egy szerviz menü jött be!
Elkeseredés mivel csak factory resettel lehetett kilépni onnan...
Aztán egy nap pihi! Aztán ma szétszedtem csak a hátlapot le... Akksihoz nem nyúltam ... Belül semmi nyoma viznek annyi hogy mindkét kamera párás volt. igy két darabban Radiátor ismét 1 órára aztán felraktam töltőre és láss csodát Bekapcsolt Egy szűz 5.02 es Androiddal természetesen lekaszállva semmim sem maradt meg... De nem is érdekel de ÉLETEM telefonjának semmi baja nekem ennél több nem kell ! Azt hiszem óriási szerencsém volt.Blizzardking Köszönöm szépen a segitőkészséged!!!!
Üdv -
VibezII
csendes tag
válasz
Szétkaptam a telefont hogy még jobban kiszáritsam! De az akkut fedi egy fekete fólia ha azt megbontom és leszedem a Jóisten nem teszi mégegyszer úgy vissza tehát ha leszedem akkor már esélytelen hogy bármiféle garanciás megoldással próbálkozzak jol gondolom?
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #6950 üzenetére
egyetértek, jó a mentésed, aki szeretnéa VIPRT és a SELINUX Changert, annak jóljöhet...
egy kérdés,
a gyári launchert meglehet valahogy oldani, hogy elfeküdjön, vagy az csakis állva megy, semmi okosság ?a mágneses kábel?
hááát, az érdekes, mert ha fordítva dugod rá a csatira akkor is tölt, csak elveszti az adatkábeles funkcióját, a data lába hiányzik, engem is érdekelne a kiosztása és a megoldása, de szétszedni ezért nemfogom
-
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #6945 üzenetére
Ezekkel én nem szoktam szórakozni, hagyok mindig mindent úgy ahogy van....így is ezzel a dragon kernellel 52 ezres az antutu alapon..
De majd ha kipróbálod a kcalt cm-en és működik akkor én is váltok majd...már ha cm-en megy a lenovo saját kamerája... -
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #6916 üzenetére
Szia,
Nemnagyon voltam netközelben, csak ugy futtában, most vettelek észre, bocsi.
Megróbálom leszedni.
Valami kis ROM tartalom leírást mellékelnél hozzá?
talán a hónap második felében már több idő, lesz.
Az a baj, hogy ez a céges és a magántelóm is és erre jön minden mail a melohoz, tehát nemnagyon engedhetem meg magamnak,hogy nélkülözzem a telot, de előbb-utóbb megkukkolom, hogy mit csomagoltál össze, KÖSZI,SZERK:
Most olvasom, hogy írtál azt is hozzá.
Thx.
Mondjuk nelkem kell pl. a Google Hangouts és néhány más progi, ami szerinted felesleges
A VIPERt hogyan foglaltad bele?
Már az általad használt fix beállításokkal, vagy még utólag formálható?@ Riccio:
Én arra próbáltam utalni a töltőáramos polémiában, hogy a mágneses kábellel bizonyosan nem lesz kevesebb a töltőáramod,
Csatolok egy képet, ezt most lőttem, nem isz igazi gyári Vibe töltővell, hanem egy Samnsung Galaxy TAB P1000 fali töltőjével töltöm a mágneses kábellel a telót,ami persze a gyári speckok szerint szintén max. 2A-es töltőáramot képes prdukálni.
Nos, megjavult már azóta a kütyü, vagy továbbra is panaszod van reá? -
falijja
őstag
válasz
Kcal
Ez egy sima apk, de ehhez fel kell rakni még a Dragon kernelt is, ami támogatja.
Bootloadert nyitottam, Rootoltam, Twrp-t feltettem Leírásod alapján, és aztán csak simán feltelepítettem recoveryből a kernlet.
Azt nem tudom, hogy cm alatt megy e a dragon kernel,de a kernel támogatja gyári 5.0.2 őn a kcal-t meg a kernel auditourt is.. -
VibezII
csendes tag
válasz
Nincsen hozzá Szerszámom itthon de igen jót mondasz mennék én is tovább... Egyébként Fórumtag vagyok száz éve de nem tudom a jelszavam és nem engedett belépni a régi cimemmel ezért kellett regisztálnom...! De amugy oriási észrevétel
-
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #6932 üzenetére
Sikerült felrakni a kernelt, tökéletesen megy minden állítás a kernel auditurba is...
Na most ezzel a fényerővel és színekkel, nagyon durva lett, nem értem az ips-be miért nem tesznek ehhez hasonló beállításokat...
Na mindegy megoldva.. -
Pifi59
csendes tag
válasz
Wothac es Blizzar,ket olyan nev,akiktol sok tanacsot es segitseget kaptam mar.Ezeket meltanyolom,es persze nem teszek rangsort,mert mindketten jo ertelemben vett fanatikusok es hozzaertok vagytok.Kar hogy a telefonom nem vesz errol neha tudomast...Az en bajom leginkabb abbol adodik,hogy a "Balarajbi" fele rom hasznalata soran allando gyari visszaallitasra van szukseg 4-5 hetente,mert egy ido utan nem tudok felkapcsolodni a szolgaltatoi halozatra.Ilyenkor f.reset es megint jo par hetig.Maga a rom egyebkent jo,de azt olvasom,hogy masoknak is lett hasonlo problemaja.Ezert probalnam ki a CM-et...
-
falijja
őstag
válasz
Igen kijelzőt lehet állítani a kcal, milyen színes kontrasztos legyen...a kernel autitor-al meg kb mindent már ha a kernel támogatja...
De nekem elég lesz a kcal...sa sikerül feltennem...ahhoz is kell gondolom bootloader twrp is..
-
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #6925 üzenetére
Én is így vagyok vele, csak azért kérdeztem, hogy van e rá megoldás..de azzal a kcal al vagy fényévekkel jobb lesz a teló meg egy cm rommal...köszi a segítséget, ha elakadtam majd zaklatlak még....
-
Pifi59
csendes tag
válasz
Blizzardking #6925 üzenetére
Sziasztok!
Tennénk fel a CM-et,de nincs gyári rom,amit frissítgetni lehetne!Honnan szerezhetnénk be?CN-es telefonom van.
Elöre is köszi a választ! -
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #6918 üzenetére
Vagy találtam ezt, na ezzel lenne igazán ütős, mert ez a kcal-t is támogatja ami a z2 -esemen is volt, ott csodákra volt képes...kérdés gari vesztés nélkül hogy tudom feltenni...?
-
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #6918 üzenetére
Nem veszik el a gari, ha feltolom a leírás alapján a cm13-at...?
-
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #6916 üzenetére
Nem tudom cm -nél milyen kernel van, de ha menne a kernel auditur progiban a kijelző része, akkor azonnal pakolnám fel, de így hogy nem biztos,nem dobom el a garit..
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #6871 üzenetére
úgy gondoltam, hogy "SAJÁT ROM" , csak az idézőjel lemaradt.
Arra gondoltam, hogy nyilván van róla mentésed amit ha meghalódik a telefonod, akkor visszatöltesz és akkor ujra működik, és nyilván a te szádízedre van cizellálva.
És ha ez ígyvan, akkor nyilván másik készüléken is tudna működni, max. más ízlés szerint van elkészítve.
De működhet.erre próbáltamvolt utalni...
Ha ez nemvanígy akkor sorry...
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #6859 üzenetére
Hali, Ki lehetne próbálni azt a SAJÁT ROM-ot egy rootolt kinyitott bootloaderes uj TWRP-s telefonon?
VAGY nem érett meg a megosztásra még ?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Blizzardking #6856 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Sikerült.
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6853 üzenetére
Ha jobb a 12-es mint a januári megírod itt?! Előre is köszi!
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #6853 üzenetére
Figyelek mindent ami 6+ coll. Méret a lényeg
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #6834 üzenetére
Engem az idegesít a samunál hogy a 100 ft-os telefonjukból kispórolják az értesítő ledet pl. Egy A 7 - ről beszélünk...
Vagy ace 3 vs ace 4... Ace 3 :kozelségérzekelő + értesítő led Ace 4: semmi...
-
rdt89
addikt
válasz
Én még ennél szebb Samsung kinézet leírást életemben nem olvastam.
Egyébként egyet értek veled, mert lehet, hogy nem kaptunk sok frissítést, de legalább ami van az stabil, plusz leírásaidnak és kisérletezési vénádnak köszönhetően aki elégedetlen a gyári rom-al tud cserélni. Igaz még nincs sok de ez most, hogy befejezték a támogatását meg fog változni. Én megnéztem volna egy Vibe Z3 Pro-t, mit hozott volna ki belőle Lenovo, az X3 meg tényleg egy brutál készülék, wolfson DAC, meg 3 mikrofon, de a kamerája a magas pixelek ellenére is gyengébb, mint a Z2 Pro-é, éjszaka meg még inkább megmutatkozik a különbség. Mellőzve a sznobizmust az X3 a 2k hiánya miatt nem lehet nálam méltó utód. Sokan mondják, hogy HD és FHD között se látni a különbséget ekkora méretben, de ez hülyeség, mert nekem 1 éves Z2 Pro pályafutás után rálesve FHD kijelzőkre kirajzolódik egyből a különbség. Nem utolsó sorban a 700nit-es fényerő, mely a retinát kiégeti is egyedi eddig.
summersam:
Ha szereted a prémium készülékházat és a vele járó szálcsiszolt fémburkolatot és a gyönyörű kijelzőn lévő tartalomfogyasztást és a semmire se hasonlító kinézetet egyértelmű a Z2 Pro létjogosultsága.Ha szereted, hogy minden 2.ik ember ugyan olyan kinézetű, fémet nélkülöző, műanyaggal beborított, ramot felzabáló Touch Wiz-el megerőszakolt, túl szaturált kijelzővel megáldott, de van egy Pened hozzá cserébe akkor a Note 4 a te készüléked. Viszont azt megjegyezném, hogy kamera fronton a Samsung iszonyat erős ezzel nem lehet vitatkozni.
Az egész szöveget telóról írtam és nem okozott gondot az ékezet kiírása sem, ezt még a 6" előnyére írnám.
-
dime27
őstag
válasz
Ne is cseréld le Mester!!!! És még sokáig segítsd a totyikot, főleg a CM-es segítségeddel!
-
Kapanyél
őstag
válasz
Blizzardking #6824 üzenetére
Note4 üzemideje az akku kapacitás ellenére jobb.
A kijelzője is durvább a kontraszt miatt.
Továbbá van hozzá ezer ROM és kernel. És bár Samsung, ebben az összehasonlításban a pár hónapon belüli értékvesztési versenyben is nyer. -
rdt89
addikt
válasz
Egyedül kijelzőben gyengébb az X3.
Ezért is van még meg mindig nekem a Z2 Pro, mivel kijelzőben nem találtam hasonlót, így nem tudok megválni tőle.
summersam (#6820):
A Samsungnak jobb a szervize és a támogatottsága a Z2 Pro-t meg öröm használni, és minden téren lenyűgöző, valamint nem is tucat termék és nem sok mindenki villantja elő az utcán, mint egy Note-t. -
xyvz2
tag
válasz
Az a ratyi router 1 AC-s Asus ha tudod mi az te xxxxta 80 ropi. 2: szerinted a sima térerő dobálásokhoz mi köze a router-nak....akkor... minden 2. embernél.....szoftferfrissítéshez miért nem írtál semmit... érdekes....a szervízhez hogy mindenki szidja semmi...a supporting....semmi...ja hogy angol szótár kell hozzá...de hogy leírtam hogy 2 készüléken uaz a hiba 1 év különbséggel az baxxxxa a csőröd...
-
Dinger0
csendes tag
válasz
Blizzardking #6816 üzenetére
Én is sajnálom! Szerettem nagyon! Mate 8 lett helyette! Majd kiderül mit mutat! Remélem beválik!
-
Kapanyél
őstag
válasz
Blizzardking #6789 üzenetére
A képstabilizátor az hardveres, alapból működik a kamerával együtt, bármilyen szoftver alatt. (Próbáld ki, hogy rázoomolsz valamire és nem fog remegni!)
(#6788) berek21
Csak két led van, a középső pici a képstabi.A középső pici valamilyen szenzor, szerintem fényérzékelő, esetleg infra LED. A stabilizátor a lencserendszerbe van integrálva, az kívülről nem látszik.
Képkészítéskor sem világít mindkét LED?
-
Land
veterán
válasz
Blizzardking #6758 üzenetére
De az fehér csengettyű piros alapon, nem piros csengettyű!
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #6756 üzenetére
hehehe,
no, nekem semmilyen csengettyűm nincsegyébként stimmel...
Te angolos, egyelekmeg ... -
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #6754 üzenetére
temostan melyik ROM lelkivilágáról beszélsz, amikor ilyeneket állítasz ?,
Lolli 5.0.2:
BEÁLLÍTÁSOK:
Csengóhangok és hangerő ?
Bekapcsolás hangjelzése?
Csuszka kikapcs ? -
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6740 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a Lambo Countach-al!
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6730 üzenetére
Jah még annyit, hogy nem sűrűn de azért elég sokszor használtam a gyári Lolli rendszeren a képernyőmentést a legördülő sávban itt ilyen nincsen vagy nem lehetne vhogy belepakolni?!
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6730 üzenetére
Igen-igen ezzel a rommal főleg igaz erre a telefonra hogy aki nem akar trendi lenni hanem egy időtálló készüléket akar magának az NEHOGY LECSERÉJE EZT A TELEFONT!!!
Lehet tudni vmit hogy a 6.0-ás változata hol tart mikor lesz kb ilyen stabil mint ez?!
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6724 üzenetére
Minden müxik lakom be a rendszert! Sikerült találnom hozzá egy 7-es verzió számú lenovo launchert is így majdnem olyan mint a gyári! Köszönöm mindenkinek a sok segítséget!
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6721 üzenetére
Kitöröltem pedig...a másik probléma h fagy a twrp...most mentettem teljes rendszert hogy ujra felflasheltem végzett vele és rányomtam a reboot system gombra h átmásoljam ahogy ajánlottad de semmi kifagy ugymarad és csak hosszú powergomb nyomással tudok ebből a helyzetből kilépni!
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6716 üzenetére
Vmi nem smaffol...felfrissítek lollira bootloader nyitás megvolt és szeretném ismételten ráflashelni a twrp-t ez is ok DE!Második rendszerujraindítás után telefon kikapcs szeretnék ujra belépni a 3om gombkombóval twrp-be de ismét az eredeti gyári reco fogad!!!Ez mi????
TWRP flashelés sikerrel járt ujraindult a teló utána kikapcsoltam elsőre be tudtam lépni twrp-be de második alkalommal megint a gyári reco jött elő...
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6716 üzenetére
Ebben a bekezdésedben :
"Ez a bekezdés fakultatív, ezért nem is írtam bele a címszavas listába. Ilyenkor én még le szoktam wipeolni advanced wipe-pal az SDkártya tartalmát, hogy az előző romból ne maradjanak ott beállítások esetleg a launcherre vagy bármi másra vonatkozóan."
mire gondoltál ill. melyik rublikákat kell bepipálni?!
Esetleg ha lesz időd irhatnál egy esszét magáról a twrp-ről is gondolok itt főleg a restore azaz rendszervisszaállítás opcióra.Tegnap nézegettem de nem tudom, hogy a twrp-vel elmentett rendszert hogyan kell a twrp-ben visszatallózni vagy vissza kell másolni mappástúl a telefon gyökérkönyvtárába?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6711 üzenetére
Nem volt engedélyezve az adb kapcsolat?
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6711 üzenetére
Sajnos késő
Elkezdtem mindnet előről legalább mostmár tudom hogy hogyan kell feltenni az unbrick romot!
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #6689 üzenetére
Esetleg tudna vki mondani olyan launchert ami a legjobban hasonlítana az eredeti gyári lenovos felülethez?! Az nem tölthető le vhonnan véletlenül?!
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #6689 üzenetére
Nekem se engedte, de a mostani linkből már igen, és azt kell mondjam ez aztán makró.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6621 üzenetére
Ha nem gond, bátorkodtam berakni az összefoglalóba! Köszönjük szépen!
-
dime27
őstag
válasz
Estefele megpróbálkoznék vele! Simkártyákat kivegyem a telefonból a művelet megkezdêse előtt?!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6653 üzenetére
-
berek21
őstag
válasz
Bátraké a szerencse. Gratula.
-
kelly416
veterán
válasz
Gratula.
De a képet elérhetővé tennéd? Kíváncsi vagyok.
-
válasz
Ezt jó volt olvasni.
Viszont a megosztott képedhez nincs jogosultság.
-
crixtm
tag
válasz
Hová küldhetem a sört?
Köszi köszi köszi -
berek21
őstag
válasz
Szép munka. Napi használatra, átlagos felhasználásra, mennyire ajánlod?
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #6615 üzenetére
Hát jóval később, de figyelmeztet is rá mikor bekapcsolod, hogy bizonyos szolgáltatások korlátozódnak, valamint ahogy kikapcsolod a kijelzőt, minden adatforgalmat lekapcsol egyből. Ennyi hátránya van, cserébe plusz 1 óra kijelzőidő.
(#6616) Sabber:
Hát én még ilyennel nem találkoztam, max az NFC-vel lehet ezt megoldani szerintem, egyébként a sima takarékos is kibír 7-8 napot 2-3 óra kijelző idővel. -
Kapanyél
őstag
válasz
Blizzardking #6592 üzenetére
A Z2-t is én választottam, nem erőltették rám.
Nagyon szép a kijelzője, az LCD-s mezőnyből a legjobb. Ugyanakkor a fekete szintje elmarad az OLED-étől nagyon, ezért számomra sokkal jobb az új.
A kijelző mérete hiányzik, az nagyobb a Z2-nél, sőt, az edge kialakítás miatt az S6-é keskenyebbnek is hat.
A Z2 hangja is sokkal jobb volt, ez is tény.
Szintén a Z2 mellett szól a beszélgetések rögzítésének lehetősége, ami a samunál csak root után lehetséges, de legalább abban is benne van, csak a régiónk van letiltva jogi szabályozás miatt.
Viszont amin meglepődtem, hogy az akkuideje az S6-nak jobb tud lenni, de minden körülmények közt legalább annyira jó.
Alapvetően a szoftveres szarok miatt utáltam meg a Z2-t, bár a középső fizikai gomb is nagyon hiányzott S4 után. Remélem, kikupálódik a CM pár hónapon belül, akkor rátolom majd.
A kamerája sokkal gyorsabb a samunak és élesebbnek is tűnik.
Az ujjlenyomat olvasója nagyszerű, simán hozza az i6S sebességét és megbízhatóságát. Applock-ra használom.
Illetve ami nekem fontos, hogy az autó Qi-padje tölti is.
Egyébként 140-ért vettem, Telekomtól (céges flotta), az nagyon jó ár, de tudom, hogy amúgy 190 körül lenne.Az S6 Edge és az E6 Edge Plus között nagyon nagy a különbség mind méretben, mind kijelzőben! Aki csak az előbbit látta, annak mondom, hogy nézze meg egymás mellé téve is a két készüléket, mert a Plus kijelzőjének sokkal kisebb a kávája és jobban lefolyik az oldalára. A sima S6 Edge olyan, mintha nem is igazán "edge" volna.
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #6566 üzenetére
Ne haragudj, hogy így letámadtalak! Nem lenne kedved leírni, a telepítés módját? Küldök sört
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6592 üzenetére
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #6579 üzenetére
Hali,
Köszi a kimerítő választ.
Ha kihúzom a töltőt, ugyebár -290 mA-t mutat tehát ennyit "eszik" a teló alapjáraton.1., Ha bedugom a hálózati 800mA-os töltőt, akkor +230mA körüli érték jelenik meg, na ezt kevesellem. Szerintem 800mA különbségnek kellene jelentkezni. (800-290=510 körüli értéket várok)
2., Ha rádugom az USB töltést, akkor -90 körüli érték jelenik meg, ezt is kevesellem, mert az USB2 szabvány szerint (és ezt a windowsban az eszközkezelőben is látom) 500mA-t kell leadnia. Ennek ellenére csak 200mA a különbség. (500-290 = +210 körüli értéket várok). Persze ki kéne multiméterrel mérni mennyit ad le az USB, de az miért változott volna, ugyanezzel a kábellel két hónapja még 5%/óra sebességgel töltötte a bekapcsolt telót USBről. Az saccra pont +200 mA flownak felel meg egy 4000-es akksinál. (Akkor még nem lestem az mA flow értéket csak a %/óra értéket.)
3., Azt meg már - mint korábban írtam - végképp nem vágom, hogy a telefon kikapcsolt állapotában sem tölti USBről, Lassan, de merül. BMW-vel természetesen nem tudom mérni.
Én még mindig a töltésvezérlő elektronikára gyanakszom, hogy rosszul vezérel, nem "fogadja" a rendelkésre álló áramerősséget.
Más: xda-n olvastam hogy ROW Kitkat 4.4.2 alatt már nyitható a bootloader, viszont itt az összefoglalóban ez nem szerepel. Ha meg tudjátok ezt erősíteni, lehet kinyitom, megrootolom, és Titanium Backuppal elmentem az appokat, és factory resetálom a telót. Hátha változik a töltés.
Üdv,
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #6555 üzenetére
Hali,
Köszi az infót, átraktam reverse mA flow-ra. A mérések kikapcsolt kijelzőnél BatteryMonitorWidget Activity-jának előtérben helyezkedésével történtek:
Lehúzva: -290 mA körüli értékek
USBről: -90 körüli értékek
Hálózati (0.8 A-es töltőfejjel) : +230 mA körüli értékek
Mintha egy kicsit kevés áramot venne fel, 800 mA-s töltőfejjel is csak 500-600 mA. USB-ről meg csak 200mA? A fene érti ezt.
Mindegy, kösz az eddigi helpet és rám fordított időt!
Üdv,
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #6539 üzenetére
Cyanogen? Akarom.
Tudsz segíteni privátban? Egy link is jó
Majdnem lecseréltem a telót. De mégsemHa lesz cyanogen boldog leszek
-
Kapanyél
őstag
válasz
Blizzardking #6555 üzenetére
Csak előre látható üzemidőt saccol az android, a többit pontosan tudja, mivel lehet mérni. Ha 1 óra üzemidő 10%-os veszteséget okozott, akkor az bizony 10 órás kijelző idő lehet. Ebbe kizárólag az akku kapacitás-kapocsfeszültség görbéje szól bele, mert az nem lineáris.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #6519 üzenetére
Hali
Köszi a választ, figyelem most a Battery Monitor Widgetet USB-s töltés esetén, "mA flow"-hoz pozitív értékeket ír, eléggé változóan (+70 és +600 mA között ugrándozik). Most raktam fel két napja az appot, mikor szóltál, bár előtte is fent volt egy évekkel ezelőtti régebbi verzió . Ha jól tudom kell egy kis idő míg pontos értékeket ír. Viszont annak ellenére, hogy "Töltés"-t ír, és pozitív "mA flow" értékeket, a % és a Capacity érték is csökken.
Sőt, mint korábban is írtam, a telefon kikapcsolt állapotában is csökken a %. Azaz az az eset nem állhat fenn, hogy többet eszik a teló mint amennyit a kis teljesítményű töltőfej tölteni tud.
Halózati (gyári 2A-es) töltőről 10% / órával tölti, azaz számolásaim szerint 400 mA a felvett árama.
Üdv,
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6543 üzenetére
Neeeem!
Ugyan somatom-al nagyon jóban vagyok, viszont az automatizálás az én életemből kimaradt, csak gondoltam a Robottal egyszerűbb lenne a dolgod.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6541 üzenetére
Olvass bele a topikjába, szerintem tetszeni fog!
A program fejlesztője is jelen van a topikban.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6539 üzenetére
Erobot nem játszik?
-
csajkics
csendes tag
válasz
Blizzardking #6533 üzenetére
Üdv!
Én innen szedtem le és teszteltem a modemeket:
http://lenovo-forums.ru/topic/10223-lenovo-vibe-z2-pro-k920-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82-row-%D0%B8-cn-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-twrp/
Válasz kérdés, honnan szedted le a január 04-ei CM 12?
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #6533 üzenetére
Szorítok, és sok sikert.
-
kelly416
veterán
válasz
Blizzardking #6511 üzenetére
Az a baj, hogy már fagyasztottam 2án (ha vissza olvasol, látod, direkt úgy válaszoltam), és egyúttal le is állítottam, ehhez képest tegnap ilyenkor újra futott.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #6507 üzenetére
Hali!
Fent van a Battery Monitor Widget.
Szerintem nem az a hiba, mert kikapcsolt állapotban sem megy fel a százalék , ha USBről töltöm.Azt a filet ahova az android írja a battery adatokat, lehet root nelkül törölni, nem tudod ?
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #6446 üzenetére
Nem azon a gyári beállítással volt levéve...
Viszont lentebb veszi gyárilag mint a lenovo...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #6444 üzenetére
Nem PS...
Fényerő minimum, minden kikapcsolva, képernyő kikapcsolási idő kikapcsolva...
Még egy kis rep. mód-al lehetett volna rajta javítani szerintem...
-
kiszu
senior tag
válasz
Blizzardking #6397 üzenetére
Mivel garis, ezért nem szedem szét. azért köszi. Ezt a kikapcsolast megpróbálom
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6380 üzenetére
Jól emlékszel! 4.4 en vagyok!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6373 üzenetére
Bocsánat, nem a z2 pro-n, hanem az elődjén próbáltam mindhárom verziót.
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #6365 üzenetére
nevárjátok a messiást, másfeléjár
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6365 üzenetére
Én is így gondolom! Mondjuk én az 5.0 és 5.1 es CM-et sem szerettem, mindíg az lett a vége, hogy visszatértem CM11-re.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #6349 üzenetére
Köszi, nem szerencsére nem az, legalább is tudtommal. :
Majd igyekszem valamiféle útinaplót vezetni, szerintem Twitteren. Ha van rá igény akkor előtte majd berakom ide a linket. Érdemes megnézni a másik nyertes pályaművet, nekem a könnyem kifolyt rajta. Ez pedig a tavalyi egyik nyertes beszámolója.
-
kelly416
veterán
válasz
Blizzardking #6308 üzenetére
Köszönöm, felhomályosodtam. Ki is próbálom ma, ha számottevőnek érzem az eredményt, majd egy on-ban referálok.
-
Demonlaci2
tag
válasz
Blizzardking #6283 üzenetére
Nekem az első Z2 Prom volt a Telemaxnál az Edigital jóvoltából. Rootolt romra engedtem rá az OTA frissítést, behalt, nem indult csak a Lenovo logoig jutott. Nem tudták megjavítani, jóváírták az árát. Szerintem a QFILE qpst módszerrel simán vissza lehetett volna hozni. Ennyit a szervizről. Míg szervizben volt vettem egy második Z2 Pro-t, szintén az Edigitalban. El akartam adni, de komoly vevő nem jelentkezett. Azóta kísérleti nyúlnak használom, amit lehetett elkövettem vele, Cyanogen, Flyme, bootloader nyitás ,TWRP recovery root hegyek stb. Lollipop KitKat, minden verzió oda-vissza, soha nem indult újra magától meg ilyesmi. Ha beüt a krach, elő a QFILE és visszajön az élők sorába.
Röviden ennyi.
Egyébként Samsung Galaxy S5 a "fő" telefonom. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6078 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #6061 üzenetére
Razzor two kollégának is sima Z2 je van , ha jól emlékszem így a .bat root nem hinném, hogy menni fog neki.
-
thomasvold
őstag
válasz
Blizzardking #6061 üzenetére
Igen, az lesz az, köszi
Luissimo: Mindegy milyen telefon, soha nem volt megengedett a működés közbeni sim csere.
-
Pifi59
csendes tag
válasz
Blizzardking #6020 üzenetére
Sikerült kipróbálnom egy ismerősöm mikro sim kártyával,ugyanúgy nem ismeri fel az egyesben.
Viszonylag gyakran cserélgetem a telefonjaimban a sim kártyát,lehet,hogy a készüléken belül kopott el valami? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5914 üzenetére
Kicsi esélyt látok rá, hogy a TMX emberei fastboot parancsokkal ellenőrzik a telefon szoftverét!
Hozzáteszem, én egyféleképpen küldeném gariba a telefont. Kellően letéglázva!!
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5911 üzenetére
Ahha, az elkerülte a figyelmemet.
Azt nem lehet teljesen eltüntetni? -
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5909 üzenetére
Elvesztettem a fonalat. Miért ugrott már a gari?
De persze ha semmi sem jön be akkor ez is játszik, esetleg egy külső töltővel való akksi töltés még jót tenne... -
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5882 üzenetére
Senkiről nem hallottam akinek elsőre sikerült volna
Mondjuk nem is most kezdtem a telefon flashelést.
Az az érzés amikor egy q*va AMD proci miatt töltöttem fel FF 00-s "mentést" 7110-esre, az felejthetetlen...
Meg még a Dejan Kaljevic neve is mond valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Windows 10
- Napelem
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest