- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Biluxzsolt #7018 üzenetére
1 telefonnak, 1 tabletnek 1 pedig gyönyörködni, teljesen megértelek
-
thomasvold
őstag
válasz
Biluxzsolt #7018 üzenetére
Nem apróztad el
-
Luissimo
veterán
válasz
Biluxzsolt #6885 üzenetére
Szia,
Nekem a céges exchange fiok (Microsoft Outlook) alkalmazásában jött ez elő a legutóbbi jelszó átíráskor.egész sokáig egzisztált, aztán amikor kitöröltem a fiókból a tizensok el nem küldött emailt és ujra inhaláltam, a postafiókot minden lehetséges beállításával, akkor végre nyomaveszett.
Javaslok Neked is egy ilyet ...
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #6883 üzenetére
Ja a lényeg meg lemaradt.
Mit lehet-kellene csinálni?2 percenkén felugrik egy "üzenetküldés sikertelen" felirat is,azt sem tudom mi lehet.Azon gondolkoztam csinálok egy teljes visszaállítást az tuti minden helyrerak.
Szerintetek?
-
Blizzardking
őstag
válasz
Biluxzsolt #6854 üzenetére
Ha belemész oda hogy beállítások, fiókók, és a hotméles fiókod, akkor a sync be van pipálva? Ha kiveszed és visszateszed a pipát, szinkronizál?
A hotmail milyen protokollt használ? Pop3, esetleg exchange?
Ha nem, akkor beállítások --> appok, és először a mail programnál nyomj egy cash ürítést. Ha nem oldja meg, akkor egy beállítások törlését. Ha exchange-et használ, ugyanezt eljátszhatod az exchange beállításoknál. Utána újból be kell állítanod a fiókot, de szerintem megjavul ettől. Ha csak a kesst üríted, a beállítások megmaradnak, ha minden beállítást törölsz, akkor újra kell beállítani. Ha ezt nem akarod, esetleg játszhatsz azzal, hogy a szinkronizálás idejét nem push-ra rakod, hanem pl 15 percre, és megnézed, úgy megy-e.
Összefoglalva a mail kliens, a pop3 vagy exchange kliens valamelyike kiakadt, azt kell újra múködésre bírni.
Nekem a google fiókom csinált ilyet, és a google keretrendszernek kellett egy reset. -
thomasvold
őstag
válasz
Biluxzsolt #6239 üzenetére
Látom levetted hogy mire céloztam...
Pifi59: Én 112 ezerért vettem újonnan az Ipon-tól, úgyhogy elég jó áron. Én is a Mate 7 és e között gondolkodtam, de akkor a Mate 7 újonnan 30 ezerrel drágább volt, mint ez, úgyhogy nem kérdés a választásom. Ha újból kellene választanom, ismét ezt venném.
-
Luissimo
veterán
válasz
Biluxzsolt #6141 üzenetére
jelzi a gmail-t is , a whatsup-ot is, a hangoutsot is, csak azzal az egyetlen színnel, amivel az elmulasztott hívást, sms-t stb-t
-
Luissimo
veterán
válasz
Biluxzsolt #5498 üzenetére
Vélemenyemszerint egy suzukirol elkeresztelt billentyűzet tájidegen egy Lenovo telón 😃
Az anysofton van 3soros magyar és 4 soros magyar és azon nem szükséges hosszannyomni semmit mert a hosszú magánhangzok külön gombokon vannak, elég tág határok között konfigurálható.
Mondjuk valahogy a csupa nagybetűre állítást viszont nemtalálom rajta, hiába nyomok kétszer egymásután shiftet, csak egy betűnyomás erejéig állítja nagybetűre.
A régi verzioban ez gondnélkül működött.
Valakinem ötlete a megoldásra , aki használja ? -
arnd
senior tag
válasz
Biluxzsolt #5498 üzenetére
Kipróbáltam most az Anysoft keyboard-ot.
Jobb mint volt, de a swift key sokkal jobb.
Nem jelzi a másodlagos (hosszan nyomásos) karaktereket, az öő-t nem is találtam meg.
Mondjuk már jobbra/balra nyíl van...Más:
az LG V10-e szóbajöhető alternatíva! Kár a 808 miatt.
-
crixtm
tag
válasz
Biluxzsolt #4740 üzenetére
Nem lehetek itt is olyan alapos mint a melóban
Köszi
Ugrik -
Kapanyél
őstag
válasz
Biluxzsolt #3657 üzenetére
Ha én keresnék most használt K920-at, ráugranék a 95-ös árra és dobnék egy 85-ös ajánlatot. Eleve kevés az ilyen készülék (bár lehet, hogy az egy-két hónappal ezelőtti állapothoz képest bővebb már a kínálat).
A többi "nagyonkínaival" az a baj, hogy azok bár olcsóbbak, ugyanúgy nem tartják az árukat, ráadásul konkrétan eladhatatlanok. Volt rohadtjó hardverrel szerelt Onda tabletem, szarért-húgyért ment csak el - a kollégámnak. -
Demonlaci2
tag
válasz
Biluxzsolt #3657 üzenetére
Igaz.
-
arnd
senior tag
válasz
Biluxzsolt #3440 üzenetére
Nekem nem tesz ilyet.
-
westz
tag
válasz
Biluxzsolt #2559 üzenetére
Igazad van, csak viberrel vízszintes.
Akkor jobb nem azzal fogadni a hívásokat.
A viberhez valami javaslat? -
westz
tag
válasz
Biluxzsolt #2559 üzenetére
Nekem is nyalóka van. Milyen záróképernyőd van?
-
jena2
tag
válasz
Biluxzsolt #2548 üzenetére
Háát már megvettem volna de még nyafog az eladó
-
Luissimo
veterán
válasz
Biluxzsolt #2351 üzenetére
Bármely képernyőn felfelé tolod a képet alul előjön egy menű
Ott Témaközpont, ha megnyitod, akkor ott a jobbfelső sarokban van 3 pont, ami a menű.
rányomsz, ott a Téma erőforrásfájl importálása nevű menűpont, amire rákék nyomnod.Megvan ?
Ez Most Nyalokán van, de asszem más csemegén is ugyanigy megtalálod.
Fuss neki mégegyszer, hátha
-
Luissimo
veterán
válasz
Biluxzsolt #2321 üzenetére
Ez érdekes, nekem a saját alkalmazások között ottvan.
Ha egyszer már letöltötted, utána már le sem tudod rázni, az isten se ment meg töle, örökre a Tiéd -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #2268 üzenetére
Senki nem töltötte le még ezeket a témákat?
Ha igen,megnézné nekem amit kérdeztem? Mobilnetem van és ha azok nincsenek benne,akkor nem lőném el rájuk a megákat.
Köszi. -
Luissimo
veterán
válasz
Biluxzsolt #2211 üzenetére
no, ezaz, itt már kicsit barátibb a zára
holkell regisztrálni IMEIT ?
jaés melyik IMEIT adtad meg ?
Ha a másikkal is beregisztrálsz, akkor mégegy huszonnégyhónapot kapsz ? (max. felfüggesztve
)
-
Luissimo
veterán
válasz
Biluxzsolt #2203 üzenetére
hali,
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Biluxzsolt #2203 üzenetére
Üdv a klubban!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Biluxzsolt #2104 üzenetére
Honnan lesz végülis?
-
stilo18
addikt
válasz
Biluxzsolt #2104 üzenetére
Gombok mennyire lötyögnek, hátlapon mennyire áll el a műanyag betét a fémtől.
-
MAQ12
tag
válasz
Biluxzsolt #2075 üzenetére
A MM-ban létezik az árgarancia. Tehát bármelyik üzletben azon az áron veheted meg, mint amelyikben a legkisebb áron hivatalosan meghirdették. Ha az eladó nem akar erről tudni hívd az osztály vezetőt. Ez személyes tapasztalat...
-
pit450
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #2075 üzenetére
Szia! Te merre felé laksz? Én is Szombathelyen akarom még venni...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Biluxzsolt #2069 üzenetére
Bocsánat, lehet hülyeséget mondtam, most olvasom a garanciális feltételeket és lehet, hogy okostelefonra nem vonatkozik a dolog.
"Lenovo Okostelefonok
Amennyiben telefonja meghibásodott, javítási kérelmét a következő helyeken teheti meg:
a vásárlás helyén adja le telefonját
"Viszont, nem erre emlékszem az eladóval folytatott beszélgetésünkből. Holnap felhívom és megkérdezem neked.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Biluxzsolt #2066 üzenetére
Megmondom őszintén, nem tudom. Ez a bolt hivatalos lenovo partner. Nemtodom mások hogy intézik az ilyen dolgaiakat.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Biluxzsolt #2063 üzenetére
Amikor én beszéltem velük reggel, még volt Győrben. Meg Pécsett is.
Próbáltam megalkudni velük, hogy átutalom az árát+postaköltséget+hálapénzt, csak postázzák el Heves megyébe, de nem sikerült. Aztán e-mailben próbálkoztam a központtal, erre elküldik a kelet magyarországi akciós újságot. Abban 120e Ft 12 ezres utalváánnyal.De a legközelebbi üzlet is elég messze van...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mármint úgyértem, igen alapból jár!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Benne van a garanciális feltételekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest