- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
most nézzd meg példul ezt, van aki erre a telefonra esküszik, pedig más szerint meg bűnronda, olyan mintha a farzsebedben maradt volna, amikor leültél és laposra és görbére ülted volna.
a tudásáról nemtudok nyilatkozni semmit, mert nemismerem.
nemakarsz odamenni a topikjába és trollkodni kicsit velükizélések és pofonok jeligére
-
Luissimo
veterán
nehisztizzél kicsihuszár,
vettél egy szar telót, véletlenül kikaptad, ami dobálta a térerőt.
Egyébként nemsokan panaszkodnak erre a bajára, aki meg panaszkodik, annak kicsit megkék ismerkedni a mobilhálózatok lelkivilágával, hogy az állandó handoverek a 2G->GPRS->EDGE->UMTS->3G->4G stb., hagy ne soroljam, de továbbisvanmég, hálózatok között, akkor az olyan helyen, ahol cellák szélein vagy, teljesen normális, hogy váltogatja a teló a térerőt.
(ezt még akkor "tanultam", amikor a Siemens után a Nokiánál dolgoztam és mi szállítottuk a magyar mobilszolgáltatóknak a Core hálózatot (ami nélkül a legjobb teloval sem tudsz telefonálni...)
Ilyenkor át kell kapcsolni stabil 3G-re pl és rendesen müxik,Ez még akkor volt, amikor neked még felfujható gumikacsád volt játéktelefonként.
Ááááá, beszélhetek én neked, mindegy.
Szóval, ha rájöttél, hogy kifogtál egy szar darabot, akkor el kellett volna érned a gariztatással, hogy visszaadják nekedis az árát, kemény 160 khuF-ot.
Aztán vehettél volna helyette mást.Egyáltalán nem a mundérnak az ő becsülete van védve, hanem legyünk tárgyilagosak és tényszerűek.
Van akinek nem jött be, de van akinek az élet sem jön be, a jó oldalra születni kell, és nem mindegy, hogy a szívatáskor a szívószál melyik végén foglal helyet az emberfia.
Nekem is volt már olyan tévém, ami rossz szériás volt és szarakodott.
kicseréltettem, vettem helyette másikat.
Szóval, csak azért mondom, hogy higgadj le, ne hőzöngjél és ne fikázzál főleg.
elég sokan használjuk nagy megelégedésre a telefont és én speciel most sem találtam a piacon olyat amire lecserélném.
és ha egyszer beszarik, neadjisten, ugy, hogy nem javítható, akkor valószínűleg vennék egy ugyanilyet használtan.Az első telóm, aminek sem a sebességébe, sem a tudásába sem az élvezeti értékébe nem tudok belekötni.
A Samsungjaimmal nem voltam így, pedig abból sem a rosszabbak voltak....
RELAX, irogass a saját telód topikjába nyugodtan és több tárgyilagosságot, ha lehetséges.
-
Luissimo
veterán
figyelj kiskolléga,
szerintem számolj utána mégegyszer szerintem valamit elszámoltál.
mit tilos itt leírni, te üldözési mániás?
Azt , hogy beszart a telefon?már miért lenne tilos?
Sőt, hányan leirták már és aztis, hogy visszakapták az üzletektől az árát.Akinek meg még nem dögl9tt meg a teloja, annál két eset lehetséges.
1, vagy megdöglik később
2, vagy nemdöglik meg később.nekem egyenlőre még hibamentesen viselkedik, rootolva, napi 26 órában használva.
Te mikor lettél leugatva itt? Azért, mert panaszkodtál?
Mikor ? -
berek21
őstag
3-9$-között rendeltem a 3 üveget. Én nem vettem észre különbséget köztük minőségileg. Mindhárom selymes tapintású, nem karcolódó, gömbölyített szélü. Viszont egyik sem tapad a jobb alsó sarokban. Ez van. Múlt héten raktam bele egy osztrák adat simet is, de két kártyásan sem dobálja a hálózatot, csak ott ahol kell(marha nagy hegyek között).
Kovács Zoli -
WOT-H-A-C
veterán
Nekem egy 10$-os volt rajta és buborék mentesen felraktam. Nem tudom mi számít neked dágának vagy minőséginek. Aztán pofára ejtettem és ketté tört a fólia. Azóta a gyári van rajta amit adtak hozzá és teljesen elégedett vagyok vele, ezt is sikerült buborékmentesen felrakni.
-
persil
nagyúr
Azért azt halkan megjegyzem, hogy a fórum 90%-ban azért van(minden készüléknél) hogy segítsünk egymásnak, véleményeket osszunk meg. Pusztán azért, hogy beírja "hát nekem remekül működik" senki nem fog ideírni.
Szóval meg kéne fordítani a gondolatmenetedet és azt nézni, hogy pár tíz/száz ember beírogat, hogy ez meg az a gondja, a maradék több ezer/tízezer(ötletem sincs hány ilyen teló kelt el megjelenése óta) pedig boldogan használja gond nélkül, és a fórum közelébe sem jön. Nekem is kb a harmadik hsz-em ez, ebben a topikban, és hibátlan a készülék. Minek írkálnék, ha semmi problémám... ?
Egyet értet itt többekkel abban, hogy eddig toronymagasan a legjobb készülékem ez, pedig volt már "néhány" csúcstelóm az elmúlt években, nincs mire lecserélni, nincs olyan, ami mindenben ténylegesen jobb lenne.
Más kérdés, hogy meg kell váljak tőle, mert nincs egy forintom sem, szóval most pár hónapig használhatok valami tesco-s nyomógombos rettenetet xD
-
-
westz
tag
Valaki vagy azért írogat ide, mert valami gondja van a telefonnal - megjegyezném, ez minden típussal előfordulhat - vagy "buherálni" akarja és ezért van itt (ezzel szintén be lehet téglázni). Szerintem nagyon is sokan vagyunk - köztük én is - akinek semmi gondja nincs vele, tökéletesen működik. Megjegyezném, hogy eddig a legjobb, leggyorsabb legszebb telefonom és még sorolhatnám a legeket. Eddig nem találtam olyat amire szívesen lecserélném.
-
-
detre15
csendes újonc
Magyar Telekom Nyrt. 2015. november 6.
A hiba azért van, mert az Android 5-el megjelent a vendég fiók, amiben ha a hagyományos úton törlöd az app-ot, továbbra is ott marad az alkalmazás. Az alkalmazás kezelőben görgess legalulra a saját fiókodban, itt kattints a Telekom app-ra, majd válaszd az Eltávolítás minden fiókbol opciót.Igy újra telepíthető az app a Play-en keresztül. -
Luissimo
veterán
Nekem a Sony Smart Wireless Headphone-al tud 10-12 métert, utcai kaputol a bringán hagyott telefonnal nyakamban a fülessel teljesen rendben zenél.
Szerintem egyik eddigi telom sem lépett a poros nyomába(volt köztük Samu 😃)Másik blututi fülessel lehethogy gyengébb, de ez ugye a tuloldali készüléktöl is függ😃
-
rdt89
addikt
Lehúzod a felső sávot, és ott van egy ikon aint egy hangszóró van előtte két félkörrel. Arra ha rákoppintasz váltogatja a módot, de a beállítások->csengőhang és hangerő menün belül is állíthatod.
(#4269) mesehabbal:
Senki se mondta, hogy nincs, csak az európai piacon elterjedt változatról beszéltünk. Bár amit linkeltél az éppen nem a dual simes, de én is tudom, hogy van olyan változat.Amit kerestél az ez
-
rdt89
addikt
Én írtam, de nem dobálja, csak 1 egységen mutatja mindig minden lefedettségi részen a térerőt. Bár a mobilnetet a H+/E között szereti váltogatni indokolatlanul, de nyomtam neki egy újraindítást és azóta, hogy lekopogjam nincs ilyen gond. Viszont a kamera makróba nekem jobb lett és a rekesznyitvatartási idő is több lett (továbbra is 1 sec a maximum, de nekem tovább tartja nyitva, mint eddig) és jobb.
-
Luissimo
veterán
Szerintem alapvető gond az, hogy nem pl. A vibernak kellene megjegyezni a szavakat, handm a virtuális billentyuzetnek van egy ilyen tanulo funkcioja ha azt engedélyezed neki.
A magyar karakteres Anysoft keyboardnek biztosan van ilyen tudása, de a beepitettnek is kell hogy legyen (én sosem használom, nemszeretem)A masik, hogy a böngésződnek is meg kell jegyezni a belépési jelszavakat, engedélyed neki...
-
zizol
aktív tag
Igen. Probald ki. Vedd le a tokot, indits egy teszthivast es takard le. Hallani fogod. (Vagyis nem fogsz hallani semmit)
Egyebkent ket mikrofon van, es a masikat (az alsot) a zajszureshez hasznalja.
Sot valahol azt olvastam, hogy valojaban harom mikrofon van rajta, de nekem siman ugy tunik hogy csak a vaku melletit hasznalja telefonalaskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest