- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8235 üzenetére
Bocs, összecsúszott 2 hsz.
A GPS javítás egyaránt jó CM-re és RR-re, a powersave dolgokat berek21-nek akartam írni, neki van fent RR.
Nem lehet feltenni wipe nélkül. -
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8233 üzenetére
2 napig teszteltem, az enyém nagyon állat lett. 2-3 mp a fix. Volt mégegy hibája, amit szerencsére nem írtam be a fórumba, hogy ledobálja a BT fülhallgatómat, mert azt én okoztam taskerrel
Így most azt mondom ez eddig a legjobb rom, bár pont azokat a lehetőségeket amikben több a CM13-nál nem nagyon használom, viszont üzemidőben világbajnok. Szerintem a Vibe romhoz képest +2 óra sot. De másfél az tuti. Éjszaka repülőmódban van hogy annyi százalékon áll amin hagytam előző este. Vagy nagy nehezen leesik egyet.
Van a settings/configurations/Miscellaneous alatt egy olyan kapcsoló hogy Doze powersave, azt feltétlenül kapcsold be. Illetve Display/Live display alatt Reduce power consumption kapcsoló, nekem az is be van kapcsolva.Ja mégegy: Settings/Location --> jobbra fent 3 pötty, scanning, és a wifi scanninget nyugodtan ki lehet kapcsolni (mostmár), az is számít, hogy nem tartja életben a wifit ha nem kell.
-
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #8231 üzenetére
Cm alapú romokban a fejlesztői beállításokban bekapcsolható a root.
-
berek21
őstag
válasz
Sir Riccio #8229 üzenetére
RootChecker a play-ről, és mindjárt megtudod.
Más: Ma reggelre az RR rom eldobta mind a két simet. Valszeg user error, de újrahúztam és problem solved. -
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8226 üzenetére
Asszem megvan a megoldás, bár még tesztelni kell.
- Töltsd le a gps conf.zip-et innen
- valahol csomagold ki, és nevezd át gps.conf-ra.
- másold rá valahová a telóra
- root képes fájlkezelővel (én a total commandert használtam) menj bele a root/system/etc mappábam és a biztonság kedvéért az ott lévő gps.conf-ot nevezd át valamire
- a hackelt gps.conf-ot másold be oda mellé a (fenti helyre)
- a jogosultságokat állítsd be olyanra, hogy -rw-r--r--
- rebootelvileg már ettől baró gyorsnak kell lennie.
Ha nem, akkor reboot to recovery
- advanced wipe
- wipe cache
- wipe dalvik/art cache
- reboot (sokáig fog tartani, 4-5 perc is lehet)Ha a play áruházba nem tudsz belépni, akkor beállítások/fiókok alatt töröld ki a google fiókodat és vedd fel újra
(Nekem ezeket végig kellett csinálnom) viszont az eddigi 3-4 perces fix helyett 4 másodperc lett. -
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8226 üzenetére
Neked könnyű mert vissza tudsz tenni egy régebbi buildet, de nekem csak ez van.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8161 üzenetére
Gondolom a felsőben benne van az Xposed framework. Ha eddig nem használtad tökmindegy.
Amúgy én várnék vele, mindegyik buildnek van valami kisebb nyűgje a szeptember végiek óta. Bt eldobás, újraindulások, nem talál gps pozíciót. Először hadd rohanjanak a ruszkik, oszt ha nem hideg a víz majd mi is belemászunk -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8074 üzenetére
Átállítottam az akkumulátorbeállításoknál teljesítményre, azóta jó a WiFi.
Ilyenkor mi van?
Szerk: Most már kiegyensúlyozottra visszaállítva is jó. Valami nagyon beragadt itt. -
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8074 üzenetére
Lehet hogy az eredeti Kitkat rom megérne egy próbát qfil-lel.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8072 üzenetére
Csináltam wipe cache & dalvik cache-t, nem lett jó, aztán feltettem a frantisheq buildet hátha, de azzal is ugyanazt csinálja (az Aldi Wfijével viszont tökéletesen működött amíg ott voltam), itthon ha megy is, akkor is csak pár mbit/s, de általában inkább nem megy, hullámokban néha átjön valami infó rajta, de amúgy halott.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8070 üzenetére
Közben lehet, hogy elkezdett szórakozni a WiFi is. Nem tudom eldönteni, hogy a telefonnal van-e a baj, mert hétfőn nem itthon aludtam és az ottani WiFi-vel sem volt jóban, de most már az itthonival sincs. Időnként le is dobja, ráadásul a kapcsolat sem a legjobb, lassú, sokszor be sem tölt oldalakat stb... legfrissebb CM13. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8034 üzenetére
Nekem automata fényerővel olyan 5,5 - 6 óra szokott kijönni. 3-4 órát nekem csak navigálásban simán elmegy.
4 óra körül a Vibe rom is hozott, és ez (mostmár egyértelműen kijelenthetem) sokkal jobb akkuhasználat terén.- Automatikus kép elforgatás ki
- NFC ki
- adaptive fényerő be
- automata fényerő be
- mindenféle tapi ébresztés meg zseb mód baromság ki
- ambient display ki
- battery optimalizálás csak a taskerre van kikapcsolva, meg a google play szervizre, de azt be se lehet kapcsolni
- helymeghatározás alaphelyzetben energia takarékosa lényeg, hogy ha nem muszáj, minden szenzor (gyorsulás, irány stb) és a touch panel is legyen kikapcsolva
Ha van exchange szinkronizálás, azt érdemes push-ról átrakni valahány percre.
Ezeken kívül nem csináltam semmit.ja; a build számot nem véletlenül adtam meg, ebben a sportágban előfordul hogy a frissebb build szarabb. Ketten-hárman feljesztik, örüljünk hogy van, de ha rátalálsz egy stabil buildre, szerintem ne bolygasd....
Ja és csinálják már a Nougatot is -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #8034 üzenetére
Ez nekem igen harmatosnak tűnik.
Valami ott beragadt szerintem. Fényerő automata?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8032 üzenetére
3 óra 30 perc a kijelzőidő, bekapcsolt WiFi, BT, 2SIM. (Malaga, CM13)
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Sir Riccio #8028 üzenetére
TWRP-be se tudsz belépni?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #8026 üzenetére
Nyomtál system formatot mielőtt felment. CM? Nálam a hasonló anomáliák mindíg tiszta telepízésnél oldódtak meg. Ilyenkor cache-t,dalvikot,systemet formáztam (datát nem a ROMmiatt) és utána ment az install+gapps.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8025 üzenetére
Na, most meg akkor FC-zik ha a beállításaiba prôóbálok bemenni.
Próbáltam a cache törlését de eddig semmi.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Sir Riccio #8023 üzenetére
Probáltad az alkalmazások menüben a android bill. tárhelynél a cache és adatok törlését?
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Sir Riccio #8019 üzenetére
Rezegtetést nálam is csinálta, cseszett megjelenni az eszközkezelőben /win7 x64 prof/ , és a Qfil vagy mi a neve progiban se lett aktív a download gomb.
usbdeview progival kitöröltem minden drivert, amiben lenovo , vibe , k920 stb string szerepelt. Utana felinstallálva a /ha jól emlékszem/ qualcomm drivert,már működött.
-
zizol
aktív tag
válasz
Gyári kábellel csináltad? Nekem olyankor csinálja ezt (időnként rezeg) ha nem a gyárit használom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ha egyáltalán nem jelenik meg a diagnosztikai port, akkot driver hiba.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #7819 üzenetére
Itt a megoldás: Mivel úgy néz ki, hogy van egy felső határa az asztalon található mappában tárolt cuccoknak (nem tudom mennyi ez), ezért ha ezt a felső határt eléri/átlépi a benne tárolt appok száma, akkor a launcher kifagyásával reagál a böködésre a cucc.
Eltávolítottam egy apoot (Google Playből) ami ebben a mappában volt, és most újra jó. Hátha később még jól jön valakinek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #7650 üzenetére
Az a bak ezekkel a hibákkal, hogy nem látványosak. Tudom, hogy macera meg probléma, de én csinálnék egy teljes újra húzást. Sdfuse vagy qfil rád van bízva. Aztán mehet a tesztüzem, ha megint elő jönne a hiba, akkor valószínü hardveres gond. Be kell adni a szervízbe. Ha más hibajelenség nem jön elő, akkor talán egy kijelző csere is megoldhatja akár.
-
kk831228
addikt
válasz
Sir Riccio #7647 üzenetére
Találó a zene, mint ha ütemre menne...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #7647 üzenetére
Uhh... nagyon csinos! Nem indult még újra magától a teló? Pomtosan ilyen nem, de másfajta anomáliák nekem is voltak a kijelzővel.
-
dime27
őstag
válasz
Sir Riccio #7294 üzenetére
Ott se stimmel vmi mert kb 2 nap alatt van nálam mobilnettel 6 óra bár lehet a te felhasználási szokásaid mások...
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #7220 üzenetére
nagyonvigyázz mert nem a Motoval jártál Barcelonában, TE HÁLÁTLAN !!
VISELKEGGYYÉÉÉ !
-
kiszu
senior tag
válasz
Sir Riccio #7220 üzenetére
Megnézem.
-
kovlui
tag
válasz
Sir Riccio #7166 üzenetére
Android verziója a frissítés után?
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #7120 üzenetére
Közben én is visszaálltam a gyári Lollira (CM13-ról), elsősorban az akkuidő miatt. Valami nagyon mellémehetett, mert elvileg a MM-nak takarékosabbnak kellene lennie, de esetünkben a gyári lolli szó szerint kétszer annyit bír.
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #6952 üzenetére
Szia,
közeljövőben megyek Pécsre, megkereshetlek a mágneses kábellel kapcsolatban ??
üdv,
Lui
(küldök privátban telefonos elérhetőséget, ) -
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #6948 üzenetére
nekem is kevesebb mint 2000 mA, de ez sokmindentől függ, a töltő és a kábel biztosan nm korlátozza be.
A töltő képes leadni 2A-t, az akku kondiciójának, töltöttségének a figyelembe vételével.
A kábelban sincs limiter.
HA kisebb töltőáramú töltőfejed van, akkor az sosem lesz képest 2 A.t belenyomni.
Nekem a mágneses kábellel az 50%-os akksit kevesebb mint 45 perc alatt töltötte fullra a Samu töltő is)
tudodmit, ha nem jön be neked az a mágneses kábel, akkor jutányos áron átveszem Tőled
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6921 üzenetére
Ja és az utóbbi időben a Skype hívásaim is akadni kezdtek.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #6911 üzenetére
Próbáltad mindkétféleképpen bedugni? Változik valami?
falijja - nem próbálod meg a Cyanogent? Abban talán jobban testre lehet szabni a kijelzőt.
csajkics - én bitztosan kitörölném a p...ba. Ha tartasz tőle hogy nagyon kell valamihez, másold át PC-re és utána töröld ki. Melyik rom?
Luissimo - neked írtam pü-t nemrég, nem mozgat meg a téma..?
-
Luissimo
veterán
válasz
Bocs, de kis diszkrepancia esete foroghat fenn
Gyári töltő + gyári kábel = 2A
Gyári töltő +mágneses kábel = 2A
Autós tültőm + mágneses kábel = 2Anemértem amit mondasz, de nemkell a mágneses kábelra fogni, mert nem azon műlik,
nekem gyorstöltésben röpke idő alatt teletolja energiával a telót ...nemérteni tégedet
-
zizol
aktív tag
válasz
Nekem úgy emléksz 2A van a töltőfejre írva.
-
berek21
őstag
válasz
Sir Riccio #6909 üzenetére
Nekem is olyan van, de az jól működik. Lehet hogy a pici fej adta meg magát. Vedd ki, nézd meg úgy is.
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #6890 üzenetére
Azért qrvakíméletesek, hogy megvárják, míg hazatolod a hátsódat Katalóniából ...
nemisértem ...
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #6882 üzenetére
"időnként nincs kapcsolat, nem tölt be semmit.
"
A HALADÓ VLAN beállításoknál arra próbálj koncentrálódni, hogy amikor nincs letöltésed, akkor is hagyja neked nyitva a VLANt, merthogy attól még te akarhatsz wifin forgalmazni...
Ha nemmegy így, akkor maradjunk a mostani bevált megoldási módszereknél, szerintem ez a piciri szövegluk az nemlehet akadály ...
elvan valami kefélve a WiFi beállításaidnál, szerintem ...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6882 üzenetére
Nem akarom elkiabálni de lehet, hogy egy reinstall megoldotta. Egyelőre tesztelem.
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #6860 üzenetére
hatalmas like az élménybeszámolóért
(sajnos a fácséra írt kommentem eltűnt, amiben arról morfondíroztam, hogy milyen nehezen indult a barátságod ezzel a szuper teloval, mert a kamerájára voltál kihegyezve és eleinte nem is értettem, de a márkahűséged meghozta megérdemelt jutalmát, jó helyre került ez a jutalomút, GRATULA ... )
-
berek21
őstag
válasz
Ez igen! Az irigység mutatóm az eget veri.
Azért az nem semmi amit a telórol írtál. Annyira exkluzív, hogy még ők is csak lesik.
-
rdt89
addikt
válasz
Ez aztán igen! Szép beszámoló, rengeteg izgalmas képpel.
A Z2 Pro-ról nem kérdeztél valamit tőlük esetleg? XD -
winfos
tag
válasz
Sir Riccio #6359 üzenetére
Elvileg így:
"known bugs:
- Camera not working
- flip cover not supported yet
- auto display brightness not working
- display rotation not working
- FM radio not working
..." -
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #6347 üzenetére
Gratulálok a csodás nyereményhez! Tamás a rokonod?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #6347 üzenetére
Gratula a nyereményhez!? (bár a képet nem tudom megnézni a trágya telenor miatt, de majd otthonról!
. )
-
rdt89
addikt
válasz
Sir Riccio #6344 üzenetére
A legszebb telefonjukról készült képpel csak nyerni lehet.
Gratula amúgy. Majd kérdezd már meg őket mik a terveik a Z2-vel a jövőben.
Várjuk majd itt a beszámolót, ha publikus.
-
rdt89
addikt
válasz
Sir Riccio #6242 üzenetére
Ez elég biztató! Vajon mekkora lehet a bug listája?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #6114 üzenetére
Igen, de arra volt stable cm11,12 és 12.1 is van rá.
Én használtam mindet!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #6108 üzenetére
Kicsi esélyt látok rá, szinte 0! Van ez a frantisheq nevű developer aki próbálkozott CM12.1 el Euphoia és AICP ROM-al, de sok a bug. MUI 7 el kapcsolatban meg sokan kérték a MIUI gárdáját, hogy portoljanak ROM-ot a telefonunkra, de a válasz az volt kb. , hogy mivel már nincs gyári támogatás a telefonra ők sem foglalkoznak vel (ha jól értetem) így csak a közösségire támoszkodhatunk, ami valljuk be nincs!
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #4788 üzenetére
Hardreset simán meg fogja oldani. Attól nem lesz súlyosabb egy hiba, hogy heteket vársz a lépések között. Ezt az egészet le lehetne zongorázni egy este. És "ezt a kategóriát" is meg tudja fektetni valami hibásan működő app amit felrak a tulaj, ameddig nem tudod mi a hiba pontos oka, ne törj pálcát a feje felett!
flushman - tudomásul kell venni hogy a rootolás jár námi kockázattal a garanciát illetően. Nem lehet mindent akarni egyszerre, de ha baj van szaladni a szervizbe aki csinálja meg ingyen azonnal most. Ha belekezdesz a trükkösködésbe, és sikerül, örülj, ha nem, fizess emelt fővel.
Még annyit tudnék hozzátenni, hogy szoftveres hiba miatt kár szervizbe vinni, mindenki meg tudja csinálni otthon is. Hardver hiba meg túl ritka ahhoz hogy amiatt ne rootolja az ember. Azzal részben egyetértek, hogy ha nem értesz hozzá akkor ne csináld, ugyanakkor nehéz valamiben jártasságot szerezni ezen elv alapján.
pegazus - nem vagyok benne biztos, hogy amíg a bootloader nincs kinyitva, tudod futtatni a twrp-t. Vagy igen..?
Sajnos nekem ez a fázis kimaradt -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #4788 üzenetére
Mit jelent az, hogy vissza állította az adatkártyát a másikra?
Volt náam pár lenovo már de ennyire érzékeny mint ez még nem. Tőlem már biztosan megkapta volna a hardresetet. Én lekopogom nekem elég stabil a gép, de én minimum hetente egyszer újra indítom. Illetve nem használok olyan app.-okat amik rendszerszinten bolygatják a telefont. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #4572 üzenetére
Erre nem reagált senki, de sajnos továbbra is fennáll, újraindulgat, sőt van, hogy hard offba megy. A kövi héten csinálok egy hard resetet de ha nem oldja meg akkor szerviz. Baromira nem ezt várnám ebben a kategóriában.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #3991 üzenetére
Alapból így is kéne működnie..
-
arnd
senior tag
válasz
Sir Riccio #3913 üzenetére
Detto. Volt visszaállítás is stb. De csak sdfuse 4.4 ről ment fel hiba nélkül.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #3920 üzenetére
Igen!
-
omega68
csendes tag
válasz
Nekem sem volt elég a SU unroot. SDfuse után engedi csak fel a frissitést !
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #3915 üzenetére
Pl root checker a play rol.
-
válasz
Gyári recovery van?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mivel unrootoltál? Ellenőrized utána? Van még valami módosítás amit csináltál?/Pl. rendszer file-ok törlése(gyári appok)
-
stilo18
addikt
válasz
Sir Riccio #3637 üzenetére
Elvileg javítja a bugokat, amik a jelenlegi szoftverben vannak!
WOT-H-A-C legyen igazad, támogassák csak sokáig
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #2994 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #2967 üzenetére
Így van mindent le fog darálni. OTG kábel legyen kéznél.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #2965 üzenetére
Először egy újra indítást próbálj meg, ha az nem segít akkor nyomj egy hardresetet recovery-ből. Androidnál előfordul. Van esetleg olyan appod ami rendszer szinten nyúl bele a dolgokba?
-
darnyi
tag
válasz
Sir Riccio #2793 üzenetére
Intelligens automatán olyan 6-7 cm közelségbe befókuszál, közelebbre már homályos.
-
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #2796 üzenetére
Ez az enyémnél is így volt,és kollégám Z2-jén is. 10cm alatt nincs toppon a fókuszálásban.
-
zizol
aktív tag
válasz
Sir Riccio #2793 üzenetére
Mi szamit kozelnek?
1-2 m? -
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #2662 üzenetére
Ha esetleg vaj van, és az sdfuse sem jön össze, akkor ajánlom arnd fórumtárs #812-es hsz-ét. Azzal tuti életre kel a gép(kipróbáltam). Az összetevők letöltése tivább tart, mint az egész folyamat.
Egyenlőre búcsúzom tőletek. Csütörtökön elment a teló, és jött helyette egy Lg G4. A fórumot azért még követem, mert nincs kizárva, hogy lesz még csillagrombolóm, mert tényleg hibátlan a teló. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #2649 üzenetére
Na most ez elég érdekes! Letöltöttem a ROW-os 4.4-et. Innen az első. Azt írja "QSB method"-al kell feltenni. Vagyis kell ell egy sdfuse mappa, abba egy .qsb file és ezt Factory menübűl SDUpdate menüponttal fel lehet tenni. Nos ebben a rar file-ban nincs qsb file!
Megvan a rom teljes szerkezete benne ,de qsb nincs! Leszedtem a CN verziót is abban csak a qsb file van becsomagolva az egyértelmű, de ugye az nem jó nekünk.
Meg kell várni egy kollégát aki már downgradeelte a telefont. Majd megmondja mit kell pontossan letölteni. Még megnézem need mi van a 3. letöltésen, az is ROW-os.
(#2650) XenHai : Szia. Teljessen smooth a rendszer 4.4 és 5.0 alatt is. Akkuról találsz pár mondatot az összefoglalóban.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #2645 üzenetére
Nem! A rar-t ki kell csomagolni!
Add a linket leszedem megnézem pontossan mi van benne!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #2643 üzenetére
Ööö, nem akarok lámának tűnni, de ezt kellene felmásolnom:
K920_S081_140828_CMCC_qpst.rar ? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #2637 üzenetére
Magyarul, töltsed le needromról pl. a qsb filet.Hozz létre a telefon gyökerében egy sdfuse mappát és abba másold a romot. Gond esetésn factory menüből sd update -al visszatudod hozni a telefont.
-
Demonlaci2
tag
válasz
Sir Riccio #2637 üzenetére
A qsb kitkat rom-ot, bemásolod egy sdfuse nevű mappába és átmásolod a telefonra.
-
Demonlaci2
tag
válasz
Sir Riccio #2634 üzenetére
Valószinüleg igen, érdemes a belső SD-n tartani az sdfuse mappát benne a kitkattal a biztonság kedvéért.
-
stilo18
addikt
válasz
Sir Riccio #2628 üzenetére
Rootolt volt a készülék vagy full gyári a telefon?
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #2630 üzenetére
Nemkell rögtön beszarni 😃
-
Ombre85
tag
válasz
Sir Riccio #2630 üzenetére
Hard offba került
Egyszer velem is eljátszotta már. Olyan ez náluk, mint a bárányhimlő. Egyszer mindegyik átesik rajta...
-
arnd
senior tag
válasz
Sir Riccio #2617 üzenetére
Nekem is...
-
Demonlaci2
tag
válasz
Sir Riccio #2617 üzenetére
Bocsánat, közben én is rájöttem...kitkat-ot tettem vissza utána lolli megint, de elfelejtettem, hogy a nagy után volt kisebb frissítés.
-
stilo18
addikt
válasz
Sir Riccio #2602 üzenetére
Szia.
Tudnál küldeni egy képet róla milyen ha benne van a telefonban? Engem lehet érdekelne ha nem lesz tőle még nagyobb a készülék.. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #2567 üzenetére
Mondjuk azt aki olyan ragasztóval ragasztotta a hátlapra a fóliát ami nyomot hagy különféle kínzásoknak vetném alá. Fél órát takarítottam. Mondjuk úgyse látszik ki a fekete tokból, de akkor is.
-
Land
veterán
válasz
Sir Riccio #2567 üzenetére
Melyik fekete kemény tokot rendelted?
-
Land
veterán
válasz
Sir Riccio #2565 üzenetére
Imak lehet érdekel.
Kilóg a kamera?
-
válasz
Sir Riccio #2306 üzenetére
Rögtön került bele SIM, s ott csak egy nyelvet kért...
Üdv. core2
-
stilo18
addikt
válasz
Sir Riccio #2252 üzenetére
Világbajnok, köszönöm szépen
-
zed juron
aktív tag
válasz
Sir Riccio #2252 üzenetére
-
Demonlaci2
tag
válasz
Sir Riccio #2150 üzenetére
Nekem egy egyszerű, magyar gyártmányú valódi bőr tokban van elhelyezve a készülék.
-
zed juron
aktív tag
válasz
Sir Riccio #2131 üzenetére
Most frissítettem 4.4.2-re, de ugyanez a probléma. Túlmelegszik aztán egyszer csak kifagy
Lehet hogy hibás darabot fogtam ki?
Neked 5.01-s vagy 4.4-es oprendszeres?
-
arnd
senior tag
válasz
Sir Riccio #2098 üzenetére
Nem vettem bántásnak, csak vicces volt a hatalmas kontraszt, hogy mivel hasonlítottad össze.
Lolin már elfogadható a minimum fényerő, de azért a megelőző telefonom sokkal fényesebb volt. Mondjuk az este meg zavaró volt.
Valahol tuti lehet ezt konfigolni... -
stilo18
addikt
válasz
Sir Riccio #2098 üzenetére
Fényerő problémát nem vettem észre..
Vagy az automata módra gondolsz? -
arnd
senior tag
válasz
Sir Riccio #2088 üzenetére
Ez most megalázó volt...
Az a baj, hogy az előtte lévő telefonjaim AF tekintetében sokkal jobbak voltak. Persze egyébb paramétereik meg fasorban sem... Kivéve talán Nokia N8-at, az szerintem ott van minőségileg.Más:
amióta levettem a dpi-t 400-ra meghülyült a SwiftKey. Kiegészit de két szóval előrébb, elugrik a kurzor... -
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #1954 üzenetére
VIPER ?
Szuper !!
hát nem a viber pösze verziója, az biztos.Olyan mint a VodooSound a Samsungokra
kicsit dob az amúgy sem rossz hangzásán és még a füledet is tisztíccsa -
thomasvold
őstag
válasz
Sir Riccio #1918 üzenetére
Végülis annyira nem gond, mert úgyis a telefonon állítom a hangerőt. Nem is headset-nek vettem a Piston3-mast, hanem zenét hallgatni. Azt viszont remélem, hogy gondot nem fog okozni a készülékben ez a fordított bekötés.
-
bajaki
őstag
válasz
Sir Riccio #1912 üzenetére
Nekem is Piston II-esem van. Nálad a hangerőszabályzó gombok jól működnek? Nálam a "hangerő fel" gomb is lefelé állítja a hangerőt. Szóval a fülessel csak halkítani tudok....
-
rdt89
addikt
válasz
Sir Riccio #1888 üzenetére
Gondolom azért, mert ott huzamosabb ideig használja az ember, így kíméli a vakut.
Más:
Feltettem a Lenovo gyári zenelejátszóját és értetlenül néztem ki a fejemből, hogy miért a Google Music Player van fent a készüléken alapból, a gyári, saját fejlesztésű lejátszó helyett, ami eszméletlenül tetszik és minden téren kielégíti az igényeimet, még a Google féle egy nagy... -
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #1806 üzenetére
Az nekem is feltűnt, hogy kivételesen jó a gps vevője.
Ti nem érzutek úgy, hogy túl meleg színre van kalibrálva a kijelző? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #1768 üzenetére
Nem nyert, el se jutottam a recovery-ig (azt hittem vol+ bootnál de lehet hogy nem). Azért köszi!
-
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #1765 üzenetére
Root pofon egyszerű. Leírása itt:
lenovo-forums.ru/topic/12496-получение-root-на-прошивках-с-android-502-вариант-1/
Recovery-hez viszont nyitni kell a botloadert, és nem tudim vissza lehete zárni. -
thomasvold
őstag
válasz
Sir Riccio #1756 üzenetére
Feltettem én is ezt a screen notifications-t de nekem nem kapcsolja be a kijelzőt semmire. Se e-mail-re, se face messenger-re, se skype-ra, se semmire.
-
zermi
aktív tag
válasz
Sir Riccio #1752 üzenetére
Ha jól emlékszem a lolliba már nem tették bele, de itt linkelték a Lenovo lejátszóját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest