- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Dinger0 #6668 üzenetére
Nincs minimum idő, a törvény már eltörölte, csak annyit írnak, hogy törekedni kell a 30 napon belüli visszaszolgáltatásra.
Viszont a magyar törvények nem ismerik a "levásároltatás" fogalmát, azaz javíthatatlan, akkor vagy adnak egy ugyanolyant, vagy felkínálják ugyan a lehetőséget, de nem vagy köteles semmit elfogadni, vissza kell adják a pénzedet, ha Te azt kéred. Ha nem akarnak pénzt vissza adni, akkor meg mondjad bátran, semmi gond, adják írásba és mész vele a fogyasztóvédelemhez. -
-
Blizzardking
őstag
válasz
Dinger0 #5664 üzenetére
Mindenképpen próbáld kizárni a sim kártyát mielőtt komolyabb lépéseket teszel. Nekem kicserélték a sim karimat ingyen és azonnal jó lett, ugyanezt csinálta.
B4l!nt - nekem a nappalimban csinálta az 56+-t. Azért az több mint 10% a 49-50-hez képest. Ha lesz egy kis időm összerakom azt az irományt végre.
-
rdt89
addikt
válasz
Dinger0 #1037 üzenetére
Van benne 2 olyan kímélő funkció ami a teljesítményen nem látszik, de az időtartamon igen. Akkumulátorkímélő mód bekapcsolva és a képernyő és GPU energiatakarékos mód is be van kapcsolva. Fényerő automatikusra van kapcsolva. Most 42%-on van, de a képernyő időre még csak 2ó47 percet ír a készülék, pedig az már az első nap meg volt. Ma a hangszóróján hallgattam 30 percen keresztül, teljes hangerőn zenét.
(megjegyzés: 2 sim-el használom)
-
Ombre85
tag
2,5 napot simán, ha nem piszkálom, akkor 3-at is. Egy napon belül még sosem töltöttem 2x.
A security:
- A víruskereső lejárt, fizetni kellene a friss adatbázisért, így ezt nem használom.
- Az adathasználatot minden alkalmazásnál korlátoztam egyénileg. Nem árt erre néha ránézni, mert pl. a google fordító telepítése után negyed órát azzal szenvedtem, hogy rájöjjek, miért nem működik, miközben csak a security alapértelmezésben tiltotta az adathasználatátPersze az értesítéseket is kikapcsoltam erre vonatkozóan.
Az adatkeret figyelést használnám, de sajnos a fordulónapom 13-án van és nem találtam meg, hol lehetne átállítani...
- Az adatvédelmi őrt szintén testreszabtam. Használok AirDroidot és kezdetben itt próbáltam meg blokkolni azokra az időkre, amikor épp nem kell, hogy sutyiban ne kommunikáljon a háttérben, de teljesen kifagyasztotta a telefont, újra is kellett indítani. Jobb megoldás erre, ha akkukezelőben jegelve van az alkalmazás és csak akkor olvasztom ki, amikor használni akarom, itt pedig mindig engedélyezem.
- Gyorsítást nem használom, elállít mindent.
- Szülői felügyeletet, privát teret, lopásvédelmet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Magisk
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest