Hirdetés
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Új hozzászólás Aktív témák
-
laco2
csendes tag
üdv lenovo k3 note sajna nem kap nugat-frissítést aki ellenkezőjét állítja altat félre tájékoztat!!!
-
laco2
csendes tag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!
-
-
laco2
csendes tag
köszi kivettem a pipákat
-
laco2
csendes tag
sziasztok most raktam fel a Cyber S327 NAQ -ot és érdekelne hívás fogadáskor a vakú villogást ki lehet kapcsolni valahol?
-
laco2
csendes tag
Itt egy összehasonlítás ha még valaki nem látta [link]
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3930 üzenetére
a rom-ba van de nem vészes most elkezdem tanulmányozni amit eddig nem tudtam beállítások stb
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3928 üzenetére
rendben ugyan van még egy-két idegen szó de ég és föld van vagy 10GB szabad az sd-kártyán azt olvastam annak a menetét mikor újra indult akkor a super su kért valami lenovohoz valamit de olyan gyorsan elment mindegy egyenlőre nem engedélyeztem neki
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3926 üzenetére
most megpróbálom kikapcsolni hogy berakjam az sd kártyát mintha hiányolná addig is ezer hála köszönet a türelmedért remélem jó lesz utána is
-
laco2
csendes tag
ez most tényleg fura elindult és minden olyan mint volt csak magyar nyelvet be tudtam állítani minden maradt igy elsőre igo viber minden rajta van ?
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3922 üzenetére
na azt elfelejtettem elolvasni rebbot ra nyomtam most már valami app optimized fut 93-bol 85 kész eddig
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3920 üzenetére
most ráböktem valami folyamat elindult remélem jó lesz kb mi az az idő ameddig tart mert ilyenkor lezárodik
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3918 üzenetére
instalon belül ahol rábökök a rom-ra ott van oldalt 1 kis négyzet amit lehet bekel pipálni vagy nem
ez van mellé írva zip file signature verification
majd a két lehetöség flash_zip vagy clear zip queue
ja és tudomásom szerint nincs rootolva a telefonoké igazad van aki hülye ne piszkáljon és se akartam rom-ot cserélgetni csak csak a négy sor kinai menü
amivel factori reset után elindult földhöz vágott csak mikor eladja a light vagy bármelyik b....k közölni[ Szerkesztve ]
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3914 üzenetére
az a baj arról nem tálálok képet vagy videót hogy hogy instalon belül is van két választás meg pipa vagy nem pipa mindegy marad a várakozás
keresgélek addig
[ Szerkesztve ]
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3911 üzenetére
most másolom a belsőre utána mit csináljak?
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3909 üzenetére
ezt akkor mikor linkelted letöltöttem K3_NOTE_MM_6.0_1621_ROW_v23_CUOCO92_V3 akkor öt kellene felmásolni az sd kártyára vagy a belső tárhelyre?és utána a twrp vel megkeresni? sajna én miskolcon lakok
most dugtam össze de úgy látom az sd kártyát nem is látja csak a belsöt[ Szerkesztve ]
-
laco2
csendes tag
és a power gombot hiába nyomom semmi nem kapcsol ki
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3906 üzenetére
azt a két dolgot be pipáltam utána vissza back rá mentem a reboot-ra majd system valami super su lököt fel
ott nyomtam egy do not valamire újra indult azóta csak lenovo kép van? -
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3904 üzenetére
rámentem az advenced wipe mappára azon belül van - dalvik cache-system-cache-built in card megint built in card és végén external sd card
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3902 üzenetére
a wipe részben advanced wipe és format data lehetőség van meg alatta egy csuszka swipe to factory reset?
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3900 üzenetére
szia igen gyári kinai végtére is olyan fontos nincs rajta és akkor most melyiket csináljam a két változat közül?
és még mentésem sincs azt se tudom hogy kellene megcsinálni -
laco2
csendes tag
sziasztok felraktam ezt a twrp-t[link] fel is ment elméletileg volt zöld pipa is 3 gombos indítással bejön a twrp és innentől nem tudom mit kellene tenni? sima indításnál csak lenovo kép van
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3840 üzenetére
köszönöm a türelmed össze szedem a dolgokat hozzá meg egy adag bátorságot
"Teló kikapcs (USB kábel még ne legyen rádugva),a majd a flash-toolban klikk
a downloadra, és ekkor dugd rá a telót. Ha lefutott, megjelenik egy nagy zöld pipa gomb."ennél a műveletnél
az akkut ki kell venni?[ Szerkesztve ]
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3838 üzenetére
köszönöm a leírást esetleg olyan nincs amit komplett a gépről tudok felrakni?mert telefonról nekem még utána is magas
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3836 üzenetére
köszi de én nem tudom használni a Recovery-t mert kinai
-
laco2
csendes tag
kérem valaki segítsen!!! milyen rom használatát javasoljátok mivel a telefon kinai menüs ezért gondolom csak
olyat tudok használni amit pc-ről tudok használni?(három fizikai gomb megnyomása után csak 4 sor kínai résszel jelentkezik be[ Szerkesztve ]
-
laco2
csendes tag
sziasztok van egy lenovo k50-t3s telefonom android 6.0 de alapból csak kinai menüvel jelentkezik be és akkor lehet még az angolt választani szeretném ha magyar lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával