- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Én ezt raktam fel ez a Daniel_HK nevű fejlesztő műve.
Bár én csak alap dolgokra használom és csak 2 játék van fent de elég jól működik természetesen a kinézete teljesen más mint a gyári 6-os ROM-nak.
Viszont alapból kezeli az 5Ghz-es WIFI-t
OMNI_ROM 181006 -
-
Terra86
csendes tag
Én az AOSP K3 Note 7.1.1 beta 3-at használom 3-4 napja, nagyon tetszik, egyenlőre a hibáival együtt fennt hagyom, hátha jön egy javított verzió.
Amit találtam hibát : usb fájlátvitel nem működik, rádió nem működik, kicsit több a fogyasztás, mint megszoktam - Gsam szerint a kernel a legnagyobb fogyasztó.
Viszont nagyon gyorsan reagál, szerintem eddigi legjobb, meg nekem jobban bejön az Aosp felület.
(Végre alapból is nagyítható a felület és az ikonok)
Ha mindent kijavítanak, megtartom
( Feltelepítés után érdemes visszavenni a processzor órajelét és ondemandra állítani, mert rettentően megy és vasalót csinál időnként a telefonból.(Beállítások M.A.D extras) -
lukacsjeno
tag
Szia! Igen, az én tudomásom szerint is, tavasszal jön rá a hivatalos 7-es droid.
Én inkább türelmes leszek addig, mert 2-3 needromost kipróbáltam, de
kudarcba fulladtam mindegyikkel.
Még szerencse, hogy TWRP-m van, és minden nougatpróba előtt csináltam
egy full twrp backupot, és fél óra múlva már vissza is álltam a régi kerékvágásba.BUÉK mindenkinek!
-
Dominó85
addikt
Flashtool alól ha TWRP-t teszel fel akkor is Download only! Azon csak ritka esetben kell változtatni, de azokban az esetekben szól is a progi egy hibával.
TWRP előcsalása tudod hogyan megy. Elindítod a telefont és mind a három gombot egyszerre nyomva tartod, míg rezzen egy szép nagyot a teló. Ezután a neten rengeteg (akár Youtube-os) videó és leírás van TWRP-s romtelepítéshez. Lásd akár az aláírásomban lévő blogon.
-
lukacsjeno
tag
Szia!
Az a baj, hogy lusták az emberek visszaolvasni, jobb azt mondani, hogy nem tudom felrakni. Csak akkor nem tudom miért vannak itt? Ha nem akarsz kockáztatni, akkor inkább add oda olyannak, aki megcsinálja. Többen is írták itt is, hogy vállalják a rom telepítést. Ha nincs hozzá bátorság, akkor szánd rá azt a párezer forintot.
Amúgy még csak vissza sem kell lapozni, mert ezen az oldalon a 3838-as hsz-emben tök egyértelműen leírtam, hogy kell felrakni a twrp-t, és a az alol a rom-ot.
Ja, és a 2GB SD-t felejtsd el a mentésnek, de belső tárolóba tudsz menteni twrp-vel, és utána kábelen át tudod másolni pc-re, ahogy a rom telepítést is meg tudod csinálni a belső tároló alól. -
Toth_Jani
őstag
Szerintem azzal nem, de ha már úgyis ott vagy akkor fel tudsz rakni egy TWRP-t, amiből pedig simán fel fogod tudni rakni a ROM-ot.
Bízz magadban, sokkal egyszerűbb használni mint a Flash Tool-t, hiszen ehhez számitógép és driver programok sem kellenek, de egyik esetben sem szabad kihagyni a működő rendszer mentését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest