Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Lehet kapott a háttérben egy frissítést vagy csak véletlenül ráleltünk egy bugra ami összekuszálta a romot... A lényeg, hogy most feltettem a CuoCo 1540-et, de amint lejön a legújabb 1031-es MIUI, megy a levesbe. Kérdem a Cuoco rom használóit: Ti tényleg ezekre a tesztképekre azt mondjátok, hogy jó? Borzalmas... Verőfényes napsütés van és a dinamika tartomány max erős közepes, a még világos részeken is hurka szerű digitális zaj van. A sötétebb területekről már nem is beszélek. Tipikus félrefókuszálás/fókusz vesztés is jelen van. A jó isten mentse meg azokat akiknek számít a kamera. A sebességre nincsen panasz, de ugyanakkor bizonyos dolgokban kicsit agresszívnak érzem a romot. Mintha ellenőrizni akarna engem... MIUI alatt meg beállítottam mindent úgy ahogy nekem jó, amit ÉN engedek meg a rendszernek és nem fordítva. Nem győzött meg egyáltalán a Cucu malac rom.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Dominó85 #1197 üzenetére
Vagyuláék a romokba csak a magyar nyelvet teszik bele, ezen felül semmiféle módosítást nem eszközölnek, magyarán, ha gyenge az alaprom, a magyarítás után csak annyi változik, hogy magyarul lesz gyenge:-). Nem tudom, hogy mi történhetett nálad, mert nekem is teljesen újra vissza kellett tennem (factory, illetve gapps), és 3. napja megy hiba nélkül;-).
-
Dominó85
addikt
Megpróbáltam a MIUI Beta4-et utoljára feltenni... most éppen a belső tárhelyet nem látta és root sem volt. LOL Nagyon remélem Vagyuláék arany keze csodát csinál azzal a rommal. Érdekes, hogy először amikor feltettem semmilyen ilyen hiba nem jelentkezett. Így megnézem az itt istenített CuoCo 1540 alapú 5.1.1 romot.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
bobita8906 #1194 üzenetére
-
bobita8906
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan én is K3 Note tulaj leszek, gearbestről rendeltem 150 dodóért. Szeretnék venni rá tokot és fóliát, valakinek nincs felesleges ezekből, szívesen megvenném
?
-
DDKing
csendes tag
válasz
fehermokus #1192 üzenetére
ota van, csak nem a beállítások között hanem egy system updates program végzi ami fent van a telefonon. nemrég frissült is.
-
fehermokus
aktív tag
Kipróbáltam megint egy-két ROM-ot, megosztom veletek a tapasztalataim. Először is az Androium K3N és a Phoenixről. Elég sok a hasonlóság a kettő között, mindkettőn látszik, hogy kisebb képernyős gépre lett fejlesztve az eredetijük, mert 5,5"-on minden elég hatalmas. Minimál designal rendelkeznek, stabilak önmagukban. Az Androium valamivel stabilabb, a futtatott programok szépen futnak. LED-es visszajelzés működik a Light Flow-al mindkettőben. Az iGo nekem a Phoenix alatt fagyott rendszeresen, az Androium alatt fel sem ment. Energiafogyasztásban mindkettő remek, talán az összes között a legjobb. A kamera nagyjából egyforma mindkettő alatt 9,5Mp 16/9 kép esetén a 13Mp csak 4/3 képeken érhető el. Ez utóbbi állítgatást csak a Phoenixen találtam meg. Nekem a kezelőfelületük nem tetszett, nem elég kidolgozottak számomra. Sebességben Antutuval mérve kiválóak.
Most a Lenovo K3-al próbálkozom, ez Cuoco92 legújabb ROM-jából lett kifejlesztve. Néhány stabilitási problémát sikerült kijavítani, egy-két apróság meg belekerült, de önmagában véve vállalható a cucc. Szép a felület, kellően kidolgozott a tempóval sincs gond, bár lassabb, mint az előző kettő. Akadást nem tapasztaltam, a futás stabil. Ami nem tetszik, hogy lekapcsolgatja a háttérben futó programokat, így a facebook és a levelező nekem az első napot leszámítva a háttérben lekapcsolódik. Már körbejártam a beállításokat, hogy ráakadjak valami rossz beállításra, de nem találtam ilyet. Semmi energiatakarékosság, semmi más. A fejlesztői beállításokban van a programokra normál korlátozás, de ennél jobb variáció nincs. Vagy egyetlen sem futhat a háttérben, vagy max 4. Ebből nem találtam jó megoldást a normál variáció meg a nekem kellő appokat kilövi. Az értesítési LED-re rengetek beállítási lehetőség van alapból (a színén kívül). GPS is jól dolgozik, OTA nincs.
Mindegyik ROM alapja VibeUI android 5.1, vagy 5.1.1 -
Turcy086
tag
Nem itt olvastam, de itt is leírták:
2016 első negyedéve -
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #1185 üzenetére
De igen, igyanakkor kovjoe válaszában majdnem minden benne van. Annyit tennék még hozzá, hogy mivel ár/értékben a K3 Note igencsak jó választás, így borítékolható volt a jó közösség. Legyen az hazai vagy éppen külföldi. Sokat elárul az, hogy a needrom.com oldalon már 40+ rom közül lehet választani. Továbbá a Lenovo ki fogja rá adni a 6.0-ás droidot is hamarosan. Ebben azért hiszek, mert 5.0-val jött a teló és már gyárilag is 5.1.1-nél tartunk. Vannak folyamatos frissítések és VibeUI-ból is 2.5 -> 2.8 -> 3.0 jelenleg.
Kicsit OFF: Ne legyen igazam, de a Xiaominál Hugo Barráéknál bekövetkezett az, amitől tartottam. ElSamsungosodtak... Fossák ki magukból a hardveresen alig eltérő modelleket. És ez mire lesz rossz hatással? A MIUI és az androidos főverzió frissítésekre/supportra. Van igazság abban, hogy a Lenovo is ezt csinálja, de hamarosan már csak Motorola telók lesznek. És abból nem lesz 600 féle, hanem csak max 2-3 egy évben suerintem.
-
subidubi76
csendes újonc
A VIBEUI_2.8_1542 rom milyen valaki próbálta már?
Üdv:
-
kovjoe
aktív tag
válasz
subidubi76 #1177 üzenetére
Ahogy olvasom 2,5-ös vibeui-n működnie kellene, nem írják sehol, hogy a legújabb gyári rom kellene hozzá.
-
kovjoe
aktív tag
Szóval vagyulától az alábbi kérdést kaptam: "A port jól működik?Mert a 10.29es gyári romok vissza lettek vonva, google play és play szolgáltatások sorozatos fc-je (amennyiben használod a gapps csomagot) miatt." És valóban a play store nem működik, így marad a már bejáratott beta4 magyarítása.
-
Dominó85
addikt
-
kovjoe
aktív tag
válasz
subidubi76 #1170 üzenetére
Na ebben a videoban benne van, hogy mit kellene vele gépészkedni a csodás hangzás érdekében.
https://www.youtube.com/watch?v=h08GBYRKf3U
Én végignéztem, de nem győzött meg.
-
kovjoe
aktív tag
Miui magyarítás kérés a MIUI Magyarországhoz eljuttatva, jelzek, ha elkészítették. Illetve kicsit olvasgattam, a magyarított rom máshova nem tehető fel, viszont az ő fórumukban elérhető lesz:-).
-
Vitya1976
újonc
Sziasztok!
Nekem ez kínai !!
Valaki bevállalná nekem a k3 note rom frissítését?
Természetesen nem ingyen. -
kovjoe
aktív tag
válasz
subidubi76 #1170 üzenetére
"is justified by a special "ceramic piece vibration speaker", which supposedly pumps out more decibels" Szóval elméletileg ütősebben kellene szólnia.
"The K3 Note features a ceramic piece vibration speaker at the rear, and to take advantage of this, Lenovo sells a special Teana edition of the device in China. This version is priced slightly higher, and the phone you get in the box features a rear panel with a circular ring in the middle. The retail box can be assembled to form a 'music box', and when the phone is placed on top it with the ceramic speaker turned on, it amplifies the audio output."Szóval a fentiek szerint ez a drágábban adott változat, amiben az újdonság a kerámia hangszóró lenne. Aminek a csodája elméletileg abban rejlik, hogyha pofára fekteted a telefont, automatikusan bekapcsol, és elméletileg ekkor kellene valami szuper hangzást hallanod.
-
subidubi76
csendes újonc
Sziasztok!
Nekem van a K3 Note Teana verzió! Amiben nem szól a kerámia hangszóró!
Youtube videókat nézegetve látom, hogy a Character setting menüben kellene lenni alul a Ceramic speekers kapcsolónak. Sajna nincs ott.
Van esetleg valami ötletetek?
Lehet nem ismeri fel a hangszórós hátlapot? Pedig ott vannak rajta a csatlakozók.
Vagy esetleg másik rommal mene?VIBEUI_V2.5_2511_5.444.1_ST_K50-T5 van benne.
Ezt vettem: http://www.minideal.net/lenovo-k3-note-teana-angelic-voice-smartphone-4g-lte-android-5-0-5-5inch-fhd-2gb-16gb-64bit-mtk6752-octa-core-1-7ghz.html
Köszönöm üdv:
Tamás -
kovjoe
aktív tag
válasz
Vitya1976 #1166 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy nexus rom (eredeti, update-tel nem próbáltam), ott imei vissza két lépésben imei1 és imei2, majd gizchina-s keírás alapján flash tool-lal eredeti vibeui fel, erre cwm, vagy twrp fel (szintén flash tool), ezután mehet a factory reset, már nem veszti el az imeiket (én cwm alatt többször is véghez vittem már a rom cserét). Új rom (vibeuiról nexus, vagy miuiról vibeui) feltétele nem fog menni factory reset nélkül, a user build romokon meg az mtk engineering mod nem engedi az imei visszaírást.
-
Vitya1976
újonc
Vettem egy Lenovo k3 note-ot, csináltam rajta egy software frissitést (android 5.1 indiai versio), melynek során az IMEI szám elszállt.
Mostmár vissza lett töltve a gyári VIBEUI 2.8 1535 5 128.1 st k50-t5 ROM, az IMEI szám visszaállításra került és használható a telefon az első factory reset-ig.
Az lenne a kérdés, hogy magyar nyelvet lehet e rá rakni, hogy a telefon ne csináljon factory resetet?
Play áruház nem indul el rajta.
Mit lehet ilyenkor csinálni? ??? -
kovjoe
aktív tag
Miui Beta5 10.31 (needrom-ról) :-), wifi nálam látványosan jobb, abban a sarokban, ahol eddig meg sem mozdult, most hasít a jel. Belerakott a srác néhány kínai appot pluszba, de azt majd kipakolom. Az ikonok lecserélésre kerültek, illetve eltűnt az ota frissítés, ami nekem nem is hiányzik. A telefon nevét viszont kézzel kell beírni, mivel ott feltorlódott egynehány pálcika.
-
kovjoe
aktív tag
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Dominó85 #1156 üzenetére
Mivel a redmi 1/1s-nek köszönhetően vagy egy kis magyar miui portálos múltam szétnéztem a fórumon, és kiderült, hogy vagyuláék vállják, hogy a megadott miui romhoz hozzáteszik a magyart, szóval teszek majd egy próbát. Jelenlek az angol/kínai beta5 verziót tesztelem, beta4-re lett rátéve, factory nélkül, most épp jelzett egy frissítést, megnézzük mi történik.
-
gery2k14
tag
Ha valaki felrakta már a VibeUI 3.0 át nyilatkozhatna hogy van valami kínyja vagy van rajta pár kínai app mert szeretném feltenni
-
Turcy086
tag
Sensation romba benne volt a hotknock unlock funkció, de a mostani általam használtba nem. Hogy tudnám visszacsempészni? Elég csak apk-t telepiteni?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Dominó85 #1154 üzenetére
:-(. Pedig ez a miui, mármint az angol/kínai tényleg kifejezetten jó, már egy hete használom, de nem kívánom lecserélni. Most csak az az egy bajom, hogy az USB-t csak töltésre állítottam, de most nem tudom, hogy lehetne médiatár módba visszatenni :-(.
Most találtam egy jbart nevű programot, majd bele nézek egy kicsit. -
-
Most már lassan eljutunk arra a szintre Needrom-on, hogy minden napra újabb rom dukál.
Vagy néha kettő.. Persze tudom, hogy ezek közül soknak közös az alapja, no de akkor is. Tetszik, hogy van felhasználói tábor a készülék mögött. -
gery2k14
tag
Nekem 2 óra alatt fullra felszívja magát vibeui 2.5ön ._.
-
xoortes1978
tag
Meglesem ezt a Phoenix romot en is.
-
Stocki
csendes tag
válasz
xoortes1978 #1140 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1142 üzenetére
Én a Phoenix romra váltottam. A kamerával nagyon nem vagyok megelégedve. A f*szom MIUI romban megint magasra tették a mércét. De megfogadtam (haha persze
) hogy amíg 5.1.1 alapú MIUI nem jön ki, addig marad ez, mert amúgy csecse és nagyon gyors rom.
gps76
Bizony. Belenyúlnak rendesen. Konkrétan nincsen külön kamera apk, hanem egy media mappában vannak mindenféle fájlok. -
Payskin
tag
(#1136) kovjoe: Köszi az infót, ezek szerint nem olvastam elég figyelmesen a TinyDealt. Mentségemre szóljon, egy szerda esti Back To The Future Maraton után hazaszédelegve rendeltem meg (haver akkor kapta meg az övét, és elhozta megmutatni, nem volt kérdés).
(#1137) Dominó85: Köszi, de megbirkóztam vele a nap folyamán, egyelőre beleraktam a Nexus V2-t. Majd figyelem azért a fórumot, hogy jön-e új ROM, illetve, tart-e valahova a MIUI-fejlesztése.
(#1138) Gila2626: Nem tudom, mennyi esély volna rá, hogy akár itthoni szerviznél, akár TinyDealen keresztül garanciát intézzünk rá. A Nexus 4-emet a melóhelyem vette valami csoda GSM-boltban, heteket kellett rá várni, és a dobozból kivéve gázos volt a kijelzője (ha rájött az 5 perc, random zöld pixelekkel szórta tele a képernyőt). Mai napig így használom. Céges vásárlóként nem vonatkozott ránk a 14 napos elállás, és úgy voltam vele, hogy ettől még használható. A K3 Note-tal is úgy vagyok, hogy 47 ezer forint tanulópénz. Ha összeszarja magát használhatatlanra egy éven belül, így jártam, nyertem egy tapasztalatot. Ha nem, boldogság.
Viszont sürgősen SD-kártyát kéne vegyek, mert emlékeztem, hogy van otthon valahol, csak arra nem, mekkora. Kiderült, hogy még a Nokia E52-ben használtam utoljára. EGY gigás.
-
xoortes1978
tag
Domino85 latom leszedted a 5.10.22 MIUI-t tapasztalatok? Esetleg fel tudod dobni gdrivera, folyamatosan egy orosz oldalra iranyit at amikor needromrol akarom letolteni.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Egyik barátom vett egy ilyen telefont és amikor feltettük rá a sárga hátlapot amin van még egy hanszóró olyan mintha nem szól.
Mi lehet a gond, valahol be kell kapcsolni?
Köszönöm a segítséget.
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #1135 üzenetére
Budapest esetén szívesen felpakolok neked romot.
És persze üdv a klubban. A MIUI romok hátránya jelenleg hogy 5.0.2 alapúak és/vagy nem multi nyelvűek. Illetve gyorsan merül velük a teló. Viszont messze a legszebb fényképeket lehet lőni és a fókusz is pontos. Én lehet visszatérek MIUI-ra hamarosan, mert ez a Phoenix rom se győzött meg az 5.1.1 és a jó üzemidő ellenére sem. Tököm bököm csütörtökön... Miért nem képesek a devek végre beemelni a MIUI kamerás részét a romjaikba?
-
Payskin
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a témát, mindenkinek köszönöm a rengeteg infót, amit összeírtatok eddig (Dominó85 neked külön köszi az összefoglalót és a cikket a blogodon).
TinyDealről van a teló, múlt csütörtök hajnalban rendeltem németországi raktár megjelöléssel, hétfőn délben hozta ki a posta, se VÁM, se ÁFA, tok-vonó 47 ezer. Apró "szépséghiba", hogy a dobozon a Lenovo matrica fel van szakítva, az aksi pedig benne van a telefonban, igaz, le van ragasztva celluxszal az érintkezőknél, és erre külön felhívták a figyelmet a zacskóra ragasztott cetlin. Tok nem volt hozzá, de ez nem akkora tragédia, mert az általatok korábban linkelt IPAKY nagyon tetszik, rendelek hozzá egy olyat.
Nexus v2-t vagy MIUI-t tervezek rátenni (még nem döntöttem el), de életemben nem csináltam még ilyet, úgyhogy előtte majd még egyszer elolvasom a teendőket.
Egyelőre ennyi. Majd jövök sírni, ha "tégláztam".
-
gps76
őstag
-
kovjoe
aktív tag
válasz
szur tdi #1131 üzenetére
A saját tapasztalat az, hogy a családba eddig landolt kínai brandek telefonjait nem kellett ennyit macerálgatni (doogee dg2014, dg700, dg350, laude s800 pulse, redmi 1, illetve 1s), én azért döntöttem a lenovo mellett, mert ismert brand, és a lányom a3500-as tabletjaj hiba nélkül működik több, mint egy éve. Úgy tűnik szoftveresen ez a k3 note egy kicsit félre ment.
-
szur tdi
csendes tag
Pici őszinte segítségre lenne szükségem .
Látom itt mindenki bütykölgeti szoftveresen a lenovoját ,na most én is szeretnék egy ilyen készüléket de se nem értek az itt olvasott dolgok cseréjéhez se nem akarom magam bele ásni , tehát eredeti állapotában ez a készülék felejtős ,hogy mindenki ennyire tuningolja a vagy ez csak hobbi nektek? -
kovjoe
aktív tag
K3-Note-miui7_5.0_BETA5_0930-t találtam, elindítottam a letöltést jelenleg azt jelzi, hogy négy óra. Addig próbálom meglesni, hogy milyen újításokat tartalmaz.
-
Dzsolo
senior tag
Köszönöm az infókat, nekem fehér LED-es érkezett sajnos, a magyar app-al volt a gond, miután töröltem és feltettem a play-röl azonnal sikerült párosítani. Nexus ROM van még mindig a telón, nem olvastam utána Flash Tool-on keresztül történő telepítésnek
vagyis mintha USB csatin nem ismerné fel a gép a telefonom.
-
Dzsolo
senior tag
Nektek működik vele a Xiaomi Mi Band? 4.0 Bluetooth van a telefonba vagy tévedek?
-
Stocki
csendes tag
Helló!
Nexus V2 romhoz valaki linkelné az xposed telepítőt? -
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1123 üzenetére
Igazából nem érdekel az értesítő led. A Lenovo is szánalmas ezen a fronton. Kisebb gyártók hasonló hardveres telójában van gombvilágítás, rgb led, ujjlenyomat olvasó... Szóval nem értem hova spórolt a Lenovo ezekkel. Az meg egyenesen ciki, hogy bugos a red-green ledje, optimalizálatlan a kamera szoftvere, tele van bloatware-vel a gyári OS és tuti van amit kihagytam... Más rommal a kamera fényévekkel jobb, a videózás és fókuszálas is ok, nincsen bloatware vagy kevesebb, de törölhetőek. Szóval a Lenovo cumis kisgyerek android/rom fejlesztés terén...
-
kovjoe
aktív tag
válasz
kerjefliki #1121 üzenetére
Ami, azért teljesen vállalható, nem? Ezt az egyet most jelen állapotomban visszasírom;-).
-
kerjefliki
csendes újonc
Most tesztelgetem en is, hogy milyen korulmenyek kozt tolt a leggyorsabban. Nekem a VibeUi alatt 10%rol kb 3 ora alatt toli fel teljesen, ha mennek dolgok a hatterben, ugy lassabban tolt valamivel. Kikapcsolt allapotban viszont most 11%rol picit tobb mint 2 ora alatt fullon lett.
-
Turcy086
tag
válasz
Dominó85 #1118 üzenetére
XDA-n is írták, hogy megvették és semmi.
Nekem az volt, hogy felraktam, előre sablonok voltak nem fogadott, sms, akkualacsony stb. mindnek külön szín. Bepipáltam a root menü alatt amiket írtak és az összes szín zöld lett, vagyis csak azt tudja a telefon (ill. én így gondolom) -
Turcy086
tag
Mai nap margójára
Úgy döntöttem, romot váltok. Eddig sensation romot használtam május óta, de ahogy tartja a mondás "szép volt, jó volt de köszönöm ennyi"
Végül a Androium 5 K3Nnál tettem le a voksomat. Szokásos install twrp alól, majd rendszer indulás.
-Multilanguage van
-Gyors GPS
-5.1.1 rendszer testreszabható notificatonnal
-alapból rootolt
-Dolby Atmos
-Miravision
-azóta Xposes framework is fent fentMost olvastam a töltést, ez a rom tudja a gyors töltést, Ampere app szerint 1600 mah-rel tölt (1 percig néztem, stabil)
Többit meg majd később írom, ill. ha van kérdésetek, ne kíméljeteku.i. LED persze nem működik, de azt írja a szerző, Light Flow-val megy, amit fel is raktam. Működni működik, de sajna csak a zöld (mert ugye csak zöld van benne?! Bár ezt írták is XDA-n)
-
Dominó85
addikt
Pontosan melyik MIUI-t tetted fel? Csak mert Beat2 alatt panaszkodtak a lassú töltésre. Beta4 alatt nekem 2,5 óra volt, ahogyan írod. Amúgy az nem gyors töltés, csak annak tűnhet, mivel a gyári Lenovo töltő erős, illetve ateló elektronikája is jól átereszti az ampereket.
-
-
kovjoe
aktív tag
Miui alatt nem megy a vibeui alatt működő gyors töltés:-(.
-
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Dominó85 #1102 üzenetére
Ezt nem tudtam köszi, de szért megnyugtat, hogy kiküszöbölhető, mert kezdem belakni a miui-t. A led egy kicsit hiányzik, de nem vészes viszont a mikrofon stabilan működik, ami az elmúlt 8 nap küzdelmei - ház megbontás, na az meg milyen műnyag, végig attól féltem eltörik, azért itt látszik keményen a, hogy hol volt megtakarítás a cuccon - a legfontosabb szemponttá vált;-).
-
Gila2626
csendes tag
Valami jó kijelzővédőt tudtok ajánlani a masinánkra
?
-
Turcy086
tag
Üdv!
Szerintetek mi értelme van annak, hogy a gyári VibeUI oldalról leszedett csomagban olyan a scatter, hogy nem lehet betölteni spflashtool-ba?
Ennyi van csak benne:
preloader 0x0
pgpt 0x0
proinfo 0x80000
nvram 0x380000
protect1 0x880000
protect2 0x1280000
seccfg 0x1c80000
lk 0x1cc0000
sgpt 0xFFFF0004
És a többi... nem másolom be a teljest
Ok, hogy ugyanaz mint a gyári MTK 6752, amit le lehet szedni, de nem értem miért nem teljes a csomag? -
kovjoe
aktív tag
válasz
gulupeti #1095 üzenetére
Az a rom, amelyet feltéve, mint redmi note 2 azonosítja a készülék, én kicsit fenntartásokkal kezelem.A miui.com-on, ahogy néztem a képeket, 25 nyelv van benne, de magyart még csak véletlenül sem láttam.
Domino85 által sokáig használt miui: video felvétel megy elmenti, de a gyári galériában, illetve gyári lejátszóval csak csíkok futnak. Bsplayer-rel lejátszva hiba nélkül lemegy
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest