Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidgold
tag
válasz
Rodi 4.80 #111 üzenetére
Nem hamis? A számtalan webpage to pdf szerkesztő közül egyel sem tudott megoldani tesóm egy bizonyos feladatot (nem írom le hosszú) és nem mi voltunk a bénák. Úgyhogy át kellett küldeni a fájlt hogy a szaros 820on megoldjuk dolgot amit az app magától megcsinált. App storeba erre volt vagy 50app ms storeba 3. Adjak igazat neked? Mondjuk zenét hallgatni tényleg fasza, meg játszani.
-
Nite
őstag
válasz
Rodi 4.80 #111 üzenetére
normalis bongeszo? hat pedig sokkal inkabb az edge mint a safari!
gondolom azt meg te sem tudod, hogy a 950 es az xl dobalja-e a 4g-t vagy produkalja-e barmelyik masik hibat amit leirtal!
hozzateszem, egy befejezetlen rendszerrol beszelunk, de az en osregi 920-asom nem dobalja a 4g-t vele!
(#139) Ágógreen: szinte mindenben egyetertunk, bar nekem az android nem laggol a nexuson viszont a google maps-nal jobbat meg nem talaltam!
-
alexy92
aktív tag
válasz
Rodi 4.80 #111 üzenetére
Stabilabb az ios? Figyelj, nekem egy eve van 735 es meg esze ágában sem volt beakadni, kifagyni. (ja es egy 50ezres telefonról van szo..).
Amugy nagyon állat telefon lett, remelem a 750,850 se lesz kissebb durranás, normalis áron.( tudom szegény vagyok, hogy nem adok ki egy telefonért 2kilot!)
Varom a wp10-et a keszulekemre
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - Windows, Office elképesztő leárazással!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest