- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KohuthUr
csendes tag
válasz
enginev3.0 #50 üzenetére
-
Wapmester
senior tag
válasz
enginev3.0 #193 üzenetére
Megnézném 15 perc 4k videózás után mennyire hatékony.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #120 üzenetére
ezek szerint az 550-nél alsóbb telefon nem lesz?
-
DS39
nagyúr
válasz
Igazából talán az egyik leg átláthatóbb kategorizálás a gyártók közül
lenne, ha nem módosítgatnák állandóan. 1db telefon erejéig még létrehozták a 4xx számozást is.
mindenesetre köszönöm az információt, majd kiderül hogy lesz WP10-zel megjelent, 7xx vagy 8xx. vagy 1xxx teló egyáltalán.UnSkilleD: most már csak konzekvensek lesznek, és akkor 750, ill. 850 lesz.
a jelenlegi felhozatal ilyen szempontból egy vicc, 435, 532, 535, 640, 735. -
UnSkilleD
senior tag
válasz
1xxx széria megszűnt, 740 kicsit később jön, 840 meg majd valamikor jövőre
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
enginev3.0 #50 üzenetére
Azért még a RAM méretét mindig nem közölték. És érdekes apróság, hogy csak a 950 XL-ben van FM-rádió. Elképzelésem sincs, hogy ezt mi indokolja.
(És a Lumia 550 az MS oldalán továbbra sem létező termék, még szerencse, hogy be lett jelentve...)
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #47 üzenetére
kerlek dontsd mar el, hogy akkor most a keszulek ara a baj, vagy az, hogy lebeszelik a vevot az eladok a vasarlasrol, vagy most a surface tabletet hasonlitod egy kinai kacathoz, vagy a xiaomi meg az ms telefoneladasokat hasonlitod ossze, mert egy kicsit sok lesz a csapongas....
a miert is kerdesedre a valasz nagyon egyszeru: egy xiaomi tablet egy kinai, droidos muanyag hulladek, a surface meg egy normalisan osszerakott, normalis anyagbol keszult, produktiv eszkoz. teljesen mas a ket eszkoz felhasznalasi modja, es a celcsoport. majd ha azokat meg tudod csinalni egy kinai hulladekkal, amit egy surface pro 4-el, akkor erdemes lesz osszehasonlitani a ket eszkozt. addig nem.
a teged mi osztonozne kerdesre meg neked kellene tudni a valaszt.
-
jorgoszka
tag
válasz
enginev3.0 #26 üzenetére
kellően ostoba eladók voltak.
-
hroberto
veterán
válasz
enginev3.0 #33 üzenetére
Lehet, hogy én egy kissé ódivatú vagyok de az biztos, hogy semmi olyat nem vennék amire "Xiamiaúúú, Hüvely, stb... van ráírva.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #33 üzenetére
Ja, ha ez alapján megy a választás, akkor meg is érdemlik. Nem tudom, szerintem iszonyat unalom már az Android, istentelenül zavaró, hogy más sincs az ember körül. Jó ideig használtam android telefonokat, de annyira hányingerem van már attól a rendszertől, hogy az elmondhatatlan. iOS szintén, komolyan mondom, már azért sem kéne egyik sem, mert MINDENKINEK vagy ez, vagy az van. Dögunalom.
Tudom, hogy ez egy hülye felfogás, és WP-ből is milliószámra van-lesz, de még mindig unikumnak számít ezek mellett - egyelőre persze. Meg ha már otthon Windows gépem van, a lányomnak Surface masinája lesz, miért is kéne nekem nem WP készülék? Az egész családot átállítom erre az új palettára.
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #33 üzenetére
mondjuk egy surface-t meg egy xiaomit nem igazan lehet osszehasonlitani. es akkor meg finoman fogalmaztam.
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #26 üzenetére
akkor nem teljesen mindegy, ha a "szakerto" eladok lebeszelik rola?
ez a ket telefon meg nem fogja "megmenteni" oket.
-
hroberto
veterán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Ha a nyitóár 200 körül is lesz, szerintem gyorsan le fog süllyedni elfogadható szintre.
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
nem az a lenyeg, hogy windows, vagy android, vagy akarmi mas van rajta. ezek flagship-ek, a flagship-ek ebben az arkategoriaban kaphatoak. ha olcsobban adod, akkor a vasarlonak az elso dolog, ami megfordul a fejeben, az az, hogy biztos azert olcsobb, mert rosszabb.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Számomra pont ennyire érthetetlen, hogy valaki bemegy a boltba és vesz egy ehhez képest - túlzással élve - kőbaltának tűnő iPhone-t közel 100k-ért drágábban... Amúgy páran már itt is jeleztük, hogy vevők leszünk a 950-re, szóval a kérdésed nagyjából költői.
-
moleculez
veterán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Nem magyar fizetésre árazták, egyébkent ugyanazok mint eddig: Akiknek a többi OS nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest