- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Miért is?
Vagy ha a telefonkategóriát nézzük
Nincsenek előttem számadatok, de azt hiszem Xiaomi kicsit több telefont ad el mint egy nokiaMS
Mi ösztönözne most engem arra telefonvásárlás előtt, hogy egy alig hallott, sőt inkább csak azt hallom róla, hogy app hiányban szenved (ezt részben cáfolom), kevésbé ismert, kevésbé ajánlott rendszert vegyek mint egy ugyan olyan árért adott más készüléket? -
enginev3.0
félisten
válasz
#96349952 #29 üzenetére
És az összes MS terméknek is olyan ára van mint droidon a HTC-nek
Mit csinál a vásárlók 90%-a? Ott áll a boltban, hmmm, samsung 200k, ms is, dehát a barátnőmnek samsung van és olyan szép tokot vett rá, akkor legyen samsung
És hozzátenném, hogy ha tablet vásárlás előtt állnék, meglátnám 200 körül a Surface-t amit akarok és tetszik, majd meglátok egy Xiaomit amiről tudom hogy jó csak fele annyi, akkor Xiaomit vennék
Pedig én nem tv-ből tájékozódom, csak szimplán ésszel vásárolok -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Nem rossz, de ki megy be egy boltba hogy 200k+ ért akar venni windows készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest