Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
Egy 3 éves töltő mitől lenne kuka, vagy te 1-2 évente kidobálod otthon az összes töltő adaptered és veszel újat?
Ez volt a kérdés. Ez tényleg másról szól. Sorry.
Attól függ, milyen sűrűn cserélsz telo márkát. Ha sűrűn akkor dobálhatjuk a töltőket.
5W-al eszembe nem jutna tölteni 3-4-5.000 mah akkukat. 2,5 éves P30 89% jelenleg állandó gyorstöltéssel. De hogy látom, az Apple közöségben is megvan az ami droidon: 5w vs gyorstöltés ellentét.
De hagyjuk.
Legjobb tudomásom szerint jelenleg is a legelterjedtebb a pc-ken az usb-a, a 11 pro töltő adapterén nem az van.
Mellé beszéd. Te se a kérdésre válaszoltál. Én se ezt kérdeztem. De ez csak szálka keresés... nyilván nálam vannak a gerendák.
Gyári kábel minősége: [link] [link] [link] [link]
Úgy hirtelen nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Tapasztalatról meg csak ennyit: kb 8-9 éve van iPadunk, 2 éve egy I11, meg most 1 hónapja még egy nekem. -
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Feltettem egy kérdést amire nem jött válasz, helyette elkezdtél másról beszélni, nem ezekről szólt a diskurzus. Felesleges, de akkor menjünk bele...
"Tudtommal a töltéshez mindkettő kell. Vagy nem?"
Mivel a töltő adapter és a kábel nem képeznek egy egységet, nem kell egy kalap alá venni a kettőt.
"Pc-n (vagy bármilyen más eszközön lévő) lévő usb csati szerinted miben különbözik az adapteren lévőtől?"
Legjobb tudomásom szerint jelenleg is a legelterjedtebb a pc-ken az usb-a, a 11 pro töltő adapterén nem az van.
"Ezek szerint te még nem láttál tönkrement USB csatit?"
Ha már így rákérdeztél nem, de nem is állítom, hogy nem tud elromlani. De mi az ami nem tud akár rövid időn belül tönkremenni, mindenből van selejtes meg silány minőségű is. Ha pc-kel foglalkoznék biztos találkoztam volna sokkal, de attól még nem feltételezném egy 3 éves töltő adapterről, hogy valószínűleg kuka. Ha meg valaki használ akár egy 6-7 éves adaptert nem azt mondom neki, hogy csak azért működik mert nem használja...
" Ha valaki tud vigyázni a cuccaira, akkor ő igen."
Ha 1 év alatt tönkremegy valakinél a gyári kábel az mindent csinál vele, csak nem rendeltetésszerűen használja. Nekem pl. teljesen alap, hogy nem a kábelt fogva rángatom ki a telefon/adapterből, ha viszem valahova akkor rendesen tekerem össze stb. Igen, az 5S kábele is még használatban van (tudom, azt se használom biztos), rongyos, pár helyen már kellett neki a szigetelőszalag, de működik, céges autóba teljesen jó még.
Elhiszem, hogy neked más a tapasztalatod (olyan régi Apple felhasználó vagy...), de fogadd el te is ha másnak meg más tapasztalatai vannak (igen, ilyenkor meg jöhet az apple fan meg hasonló dolgok). -
trebrona
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A 11Pro töltője 18Watt Type-C. Valószínűleg jobban bírja, mint a normál USB-A. Plusz a töltőből nem szokás sűrűn kirángatni a kábelt. Semmi baja nem lesz a töltőnek 1-2 év alatt.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
Töltőről és kábelről beszélek. Mit nem értesz? Tudtommal a töltéshez mindkettő kell. Vagy nem? (szövegértés: itt pont van, Enter, új bekezdés, vagyis nyilván másról beszélek)
Ezek szerint te még nem láttál tönkrement USB csatit?
Pc-n (vagy bármilyen más eszközön lévő) lévő usb csati szerinted miben különbözik az adapteren lévőtől? Max hogy adat nem megy át a töltő csatin. És azért hoztam a pc-t mert azokkal sokat találkozom és nagyon igénybe vannak véve. (szövegértés: itt pont van, Enter, új bekezdés, vagyis nyilván másról beszélek)
A lányom meg szeretne megint tini lenni, de már nem lehet. Ha valaki tud vigyázni a cuccaira, akkor ő igen. Tőle még én is sokkal hanyagabb vagyok, de én pasi vok. (sorry ha nem érthető) -
Cranberries
aktív tag
Valaki használ [ilyen] tokot vagy ismeri? Ha igen mik a vélemények róla?
-
esbii22
őstag
Tőlem konkrétan 2 km a
határakarom mondani a kerítés. A határ az 7km ( Berzence ). Na de itt be is fejeztem az offolást.Ma amúgy voltam bent függetleníteni a telefont. Kiváncsi leszek a héten megoldják-e elvileg 4 munkanapot mondtak. Na meg azt hogy gyakran próbálgassam másik SIM-mel.
-
pcnet
addikt
+1 somogyi jelen. Marcali city.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Somogyban is, sokszor az udvaron sincs normális térerő…mindegy milyen telefon mindegy hogy új SIM kártya régi SIM kártya mindegyikkel egy kalap s***. A mobilnetről nem is beszélve. Jóformán csak 2G van. Vicc. Pont most járt le a hűségem, megyek is át másik szolgáltatóhoz. (nem csak ez miatt de ez volt az utolsó csepp a pohárban.)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nyilván nem, minek tölteném az eszközeimet a töltőkkel…
Most hogy jön ide a kábel? Főleg, hogy a tini lányod mennyire tudja megbecsülni a dolgait?
Vagy akár a pc-s usb?
Nem értelek általában, állítasz valamit, és ha rákérdeznek teljesen másról kezdesz el beszélni folyamatosan. -
lmno
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Most kábel vagy töltő? A kábel szétmegy pár év alatt, de a töltő adapternek mi baja lenne? Ahhoz nagyon vandálnak kell lenni, hogy szétmenjen az is. A 6S-hez kapott adapterem is köszöni jól van.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
Nyilván nem is használtad azért.

Én a munkahelyemen elég tré állapotú töltőket látok.
A lányom gyári iPhone kábele 1 évet se bírt ki. És semmi látszott rajta.
Attól függ ki mennyire vigyáz rá. Én PC-s javításban jártasan nagyon sok szarrá ment usb csatit láttam. A töltőkön meg úgy rémlik, mintha az lenne.
Sőt a telo felöli vége jó ha kibírja a gari időt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Egy 3 éves töltő mitől lenne kuka, vagy te 1-2 évente kidobálod otthon az összes töltő adaptered és veszel újat?

Van olyan 5w-os töltőm amit még az 5s mellé kaptam, köszöni semmi baja. -
Tibee86
nagyúr
válasz
duckload
üzenetére
Én előbb választanám a 11 pro-t szemben a 12-vel. Ram ugyanannyi, 11 pro-ban nagyobb akkumulátor van, + 1 kamera, rozsdamentes acélház aluval szemben, valamivel kompaktabb méretű, dobozban ott van még a 18w-os töltő.
12-ben kicsit nagyobb a kijelző, szögletes dízájn, ezek meg egyértelműen egyéni preferenciák. -
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes 2022 ben még iPhone 11 pro-t venni? Vagy költsek még rá és használtan 200 körül 12?
Androidról válltanék. Mivel már 4 éves előző telefonom, Mac-en dolgozok és nemrég kaptam ajándékba AirPods pro-t.
-
juve600
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
COMMSWLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot
-
esbii22
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Gsmarena szerint támogatja.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A sima iphone 11 tudja a wifi 6-ot? Van, ahol azt olvasom hogy igen, van ahol csak a 11 pro max tudja. Valaki tud biztosat? Köszönöm!
-
pcnet
addikt
Telekomnál csak előfizetéseseknek, vagy Dominosoknak is van eSIM?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Húha, az nem jó. Egyik barátom most akar Yettel-es e-simet...Továbbítom is neki, mert ráadásul ő is Máltán használná.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Telekomnál vásárolt iPhone 11,amit most gariban cseréltek az függő vagy független lehet ?
:R -
Frontiner
aktív tag
Hali!
Nektek nem csinál olyat az iMessage, hogy törlitek az ott elküldött vagy fogadott képet, aztán random idő múlva ismét megjelenik, mintha nem is lett volna törölve. 16.1 van fent. Ezt csak iOS 16 óta csinálja, 15.x... sose volt ilyen problémám.
Az a baj hogy elég sok képet kapok és fogadok így látványosan dagad az üzenetek mérete... -
esbii22
őstag
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ugyanez a felallas, nekem is kvázi gond nelkul megy.
-
rellif
senior tag
válasz
juve600
üzenetére
Nálam nem igazán működik úgy ahogy kellene az eSIM/Fizikai SIM(Yettel/Telekom)
Ha mind a két kártya aktív,akkor gyakorlatilag a mobilnet használhatatlan olyan szinten lassú.
Viszont bármelyiket kikapcsolom és csak egy aktív,akkor minden rendben működik.
Akku időt amúgy jelentősen nem befolyásolja. -
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Fizikai adatmegosztó SIM + esim komboval használja valaki a telót? Vagy egyáltalán lehet úgy használni? Aksi időt mennyire befolyásolja? Stb
-
tboldi
nagyúr
válasz
Saskakas18
üzenetére
Hmm… Nálam úgy működik, ahogy leírtam, és meg is számoltam, pontosan 100 jelenik meg. 🤔
-
trebrona
nagyúr
A jobb felső saroknak gondolom sokan örülnek.
-
esbii22
őstag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Érdekes nekem a legalsó szeptember 11.e dátum és van pár hivasom

összeszámoltam kb 80 hívásom van.
-
O.CS
aktív tag
A véleménytekere volnék kiváncsi

Ti fizetnétek 20.000Ft +1 év garanciáért?
Van az egy év Apple garancia és ha bolban veszem meg az adott dolgot (óra) és nem magánszemélytől, akkor ugye még van +1 év.Nem tudom eldönteni, mert az a 20-as +1 új szíj
-
tboldi
nagyúr
válasz
Saskakas18
üzenetére
Nem törli, legalábbis 1000-ig, de csak az utolsó 100-at mutatja mindig. Ha törölsz néhányat, ugyanannyi megjelenik újra a lista alján.
-
esbii22
őstag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Nem törli, csak az utolsó 100-at jeleníti meg.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
Arra létezik bármilyen beállítás, hogy a híváslistát ne törölje 1-2 hét után?
-
O.CS
aktív tag
Ma én is vettem egy olyen telefont 128-as kivetelben 195-ért.
Remélem vagy 3 évig jó lesz
-
7Heads Drago
veterán
Meg még a végén kiderül, hogy igazából nem felel meg a szabványnak, csak marketingfogásnak jó volt.
Mint ahogy az összes többi gyártó is ezt csinálja. A kamera is úgy fejlődik hogy helyben topog sokak szerint? Pedig lenne mit gyúrni rajta. Nem akarok senkit megbántani, de annak idején a Huawei kicsit alájuk rúgott (droidon), most nincs aki rugdossa őket és nem is fejlesztenek semmit se. Az Apple meg ezt a vonalat követi. Meg hát amúgyse volt híres a sok változtatásról. Bezzeg régen nem féltek hozzányúlni a dolgokhoz. -
niof
veterán
Persze, rá tudják, de ez is csak jogi csűrés-csavarás. Feltételezik a nem rendeltetésszerű használatot. Akkor haverom Samuját miért küldte fel a szerviz bevizsgálásra, hogy megállapítsák, hogy mi történt? Nekik is érdekük volt. Kapott róla jegyzőkönyvet is a cserekészülék mellé, csak mondom. Akkoriban az sem számított olcsó készüléknek, és pont az volt a lényege, hogy IP68, és ez mellett ütésálló is volt. Ez indokolta a vizsgálatot, nem történhetett volna meg a beázás. Ennyiből az Apple is mondhatná azt, hogy OK, beázott, elviszik 2-3 hétre, hogy kivizsgálják mi történt. Felhasználói hiba, szerkezeti hiba, konstrukciós hiba, sérülésből eredő hiba, stb... De ez költség és macera, szegény eppöl, erre nincs kapacitása. Meg még a végén kiderül, hogy igazából nem felel meg a szabványnak, csak marketingfogásnak jó volt.
Szeretem a készülékeiket, de ilyen szempontból tetü egy banda, az ziher! -
rellif
senior tag
Nem csak a (közvetlen)víz tesz kárt a készülékben,hanem a magas páratartalom is. (szauna,fürdőszoba)
Nyilván a hideg-meleg esetén is lecsapódik a pára a készülék belsejében és oxidációt is okozhat.
A SIM tálcát kivéve pedig van beázás indikátor.
-
Mr.Grincs
veterán
Még az amit elhiszek az a GOPRo kamerák, meg a gyári vízálló tok, amit lehet víz alatt is használni....Régen a Sony telefonok ebben jók voltak. Van egy haverom, aki Sony párti volt sok évig. Megvette a legújabb vízálló sony telefont, hazament és belerakta a mosogatóba este és reggel kivette. Átmentek a teszten. De volt olyan, hogy este bevágta a medencébe nem szomjasan, mondván, hogy hát ez vízálló.... majd reggel kivette, úgy hogy nem ázott be.
-
Mr.Grincs
veterán
Az első ilyen úgymond IP67-es iPhone-om a 7-es volt. Aztán volt egy Samsung Galaxy S9-esem, iPhone 11, majd most a 13. Egyiket sem mertem kipróbálni víz alatt, vagy mosogatni, ha koszos lett. Meg ha esik az eső akkor elő sem veszem... Oké, hogy így adják el, hogy vízálló eddig meg addig, de én nem hiszek ebben. Persze van akinek semmi baja sem lett a telefonjának, attól, hogy tócsába ejtette vagy tóba vagy kádba, tengerbe. De sokkal több az olyan sztori, hogy zakó lett pedig csak pár másodpercig volt benne.
-
niof
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ja, csak ez sima átb@szás, a fogyasztók megtévesztése, továbbra is ezt mondom, és jogi csűrés-csavarással mosakodás.
Egy haveromnak volt egy Samsung vízálló strapatelefonja. Elment egy koncertre, elkapta őket egy durva vihar. Annyira eláztak, hogy a teló a zsebében beázott, és beszart. Elsétált vele egy Samsung szervizbe, és mondta, hogy mi történt. Mondták neki, hogy nem ázhatott volna be. Elküldték bevizsgálni, kiderült, hogy a hangszóró alatti szigetelőgyűrűt rosszul szerelték be, odacsípték. Szó nélkül cserélték a készüléket. Később azzal szórakoztunk, hogy egy korsó sörbe raktuk, és úgy hívogattuk, semmi baja nem lett.
Szóval, ha valami megkapja az IP68 minősítést, akkor az nem ázhat be, legalábbis az alatt az időtartam alatt, amit a gyártó garantál.. Egyszóval, ez csak a szokásos jogi szarrágás. -
O.CS
aktív tag
A véleményeteket szeretném kérni.Most tervezek vagy egy 11-et vagy egy 12-őt venni.A 12 külsőre jobban bejön.Mivel nincs tapasztalatom ezért kérdezném, hogy akku időben melyik jobb a 11 vagy a 12?
-
O.CS
aktív tag
Azért nagy spermák ezek, mert lefedikm agukat és mégis úgy kommunikálják, hogy vízálló!Amúgy én az X-met anno rendszeresen mosogattam víz alatt
--- Az iPhone 11 por-, csepp- és vízálló. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülék az IEC 60529-es szabvány szerint IP68-as besorolású (legfeljebb 2 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe). A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone‑t nedves állapotban tilos tölteni. A készülék tisztításával és szárításával kapcsolatos tudnivalókat a használati útmutatóban találod. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes. -
niof
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Mondjuk ez erősen ellentmondásos. Mert akkor miért tolta az Apple azt, hogy x-szer tovább bírja víz alatt, y mélységben? Simán lehetne azt mondani, hogy be sem szabadott volna neki áznia pár másodperc alatt. Mondjuk azt nem tudom, hogy a készülék dokumentációjában szerepel e a vízállósság, de ha nem, akkor megint csak oda térhetünk vissza, hogy ez miért volt kiemelve az event-en, ha mégsem az, vagy nem teljesíti azokat, amivel beharangozták. Ez szerintem simán kimeríti a fogyasztók megtévesztését.
-
Mr.Grincs
veterán
Ha beázik a készülék úgy, hogy soha nem volt szétszedve, akkor sem fogják megjavítani, vagy gariban cserélni. Volt, hogy az ismerősöm 1 hetes XS telefonja beleesett a gyerek fürdetése közben az ingéből a kádba. Bevitte, hogy beesett a kádba, de azonnal kikapta és szeretné a garis cserét hamár vízálló. És mondták neki, hogy nem...Hogy miért? Ez a policy. Kapsz egy papírt, hogy itt meg ott beázott és ezt garanciális keretek között nem javítják, de ennyi meg annyi az ára ha szeretnéd. Én nem találkoztam még olyan emberrel, akinek beázott iphone-t cseréltek volna gariban.
-
O.CS
aktív tag
Ha használtan veszek egy Iphone 11-et és cserélni kell az akksit, akkor már ugrik a vízállóság, ugye?
-
O.CS
aktív tag
Gondolkodom egy Iphone vásárláson, csak nem tudom, hogy megéri-e a 12 a 11 helyett.
Ahogy nézem egy 100-as a különbség.Azt látom mint laikus, hogy a kijelző az más a 12-nél és ott van 5G. Szerintetek megéri a +100.000Ft-ot vagy maradjak a 11-nél? -
niof
veterán
válasz
VerBert2526
üzenetére
Amúgy én úgy látom, hogy ezek a képek mindenütt homályosak...
Vedd le azt az üveget, próbáld ki anélkül is! -
kutga
félisten
válasz
VerBert2526
üzenetére
Fólia nélkül kellene kipróbálni.
-
g4mer
senior tag
válasz
VerBert2526
üzenetére
három dolgosz tehetsz:
- újraindítod a telefont
- leszeded az üveget
- mivel még garanciális, irány a szervíz -
VerBert2526
csendes újonc
Sziasztok!
A szelfi kamera ilyen képeket produkál...
A képek felső harmadát-negyedét érdemes nézni, teljesen el van mosódva. Ez mitől lehet? Normál fotó beállításon van, nem portré módon, de ha videóra, lassításra, bármi másra megyek, akkor is ilyen a szelfi kamera képe. Kicsit aggódom, mert leejtve, ütve, öntve nem volt a telefon, szerencsére úgy tudok vigyázni a kütyüjeimre, mint a hímes tojásra. Nem vagyok egy nagy szelfis, visszakerestem és utoljára májusban készítettem szelfit a telefonnal
Akkor még nem látszódott ilyen probléma, vagy csak nem vettem észre...?! Külsőleg nem látok semmi problémát akárhogy forgatom fénynél is a telefont.Márciusban vettem zsír újonnan MM-ből a készüléket, azonnal ment rá a GSM Shopban az üvegfólia és a tok. Augusztusban cseréltettem rajta üvegfóliát, mert az előzőt bénán rakták fel, levegősödött és már untam nézni. Ennyi a rövid története.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
niof
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Pont ilyet vettem rá 3 éve, mikor megvettem a telót. A második, csak mondom, még bontatlan. Szóval ja, a Spigen, mondható, hogy elég f@sza minőség.
-
g4mer
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem volt spigen is, meg "noname " minőségi.
Most ilyen 1000 ft-os emagos van, és kb jobb mint a spigenes volt
Ehhez is adtak keretet.Mondjuk belegondolva 2k-ért kicsit sok, ahhoz képest hogy gyorstöltőt árultak pár hónapja 3k-ért...
-
7Heads Drago
veterán
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Köszi az infót
De még mindig azt mondom fuss egy kört a Care Centernél is. -
7Heads Drago
veterán
válasz
esbii22
üzenetére
Istyle:
4-5 hét Amúgy semmit nem tudnak mert rossz helyre mentem... A Corvin plázában voltam és a BP. Kecskeméti útra kellett volna menni. De ezt elvettetem mert túl sok időt adtak a javításra. Az ár viszont náluk a legjobb.
Almárium: 4-5 napos javítási időt mondtak. Itt nem írtam le a problémát részletesen. +12.000 2 órán belül kész a kütyü. Ezt sokaltam és próbáltam rövidebb határidőt találni.
Icentre: Itt mondta először a kolléga hogy a felső hangszóró egyben van a panellal és csak egyben cserélik. (itt jobban sikerült a problémát körül írnom) És mivel nem a halk beszéd a probléma garantáltan nem elég neki az ultrahangos tisztitás. Az csak a kosz egy részét távolítja el.
Icare: Itt egy hölggyel beszéltem közvetlen az Icentre után és megerősítette ez előző úr állítását. (ő volt egyedül aki visszahívott) Illetve ami fontos hogy ő azt mondta hogy ha 14:00-ig beviszem valszeg cserélik az akkut még aznap. Aztán amikor a hangszóró is a porondon volt, már minimum 1 napról beszélt.
A többit is hívtam csak azok nem vették fel és vissza se hívtak.
P30 volt előtte. A telo meg van még csak mivel e-simre váltottam nem tudnám visszarakni a mobilnetes simet a teloba. Be kellene mennem a Telekomba újat kérni vagy net nélkül kellene lenni a javítási idő alatt. Ezért próbáltam gyorsabb javítást keresni. Egy kedves fórum társ felhívta a figyelmemet egy Youtubes videóra. Ahol a szervízes nem cseréli a hangszórót csak kitakarítja és minden szépen megy is utána. (magyar szervizes) A gyári szervízeknek nyilván az az érdekük hogy fogyjon az alkatrész és azt is cseréljék amit nem is akar a felhasználó. Nekem ez nagyon ismerős, mert a pc-k javításánál sok hasonlóval találkoztam.
Nekem felesleges az új kijelző. Az új is pont olyan gyorsan törik, mint a régi. Pont ezért nem akartam új telot se. Ilyen a munkám sajnos. Ha nem sikerül a javíttatás eladom és maradok droidon. -
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
De még mindig nem írtad melyik két szerviz volt az amelyik ezt mondta. Ahogy azt sem melyikeknél próbálkoztál. Talán lesz másnak is ilyen gondja a későbbiekben, hátha majd megoldást talál ő is ezen hozzászólások által.
-
rellif
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Külön is cserélhető a hangszóró.
Eredeti "gyári" alkatrészt viszont csak pár helyen tudnak biztosítani.
Amúgy az Iphone 11 kifejezetten könnyen szerelhető készülék. -
atala
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Vigyed el valami megbízható nem hivatalos szervizbe. Ki fogják neked cserélni a hangszórót, de lehet, hogy egy tisztítás is megoldja.
Lehet külön is cserélni. -
7Heads Drago
veterán
válasz
esbii22
üzenetére
Nem cserélik a hangszórót magában kérlek nekem. A felső hangszórót kellene cserélni és az szerintük egyben van a kijelzővel. Azzal együtt meg 100 felett van + az akku. És ezt 2 szervizben is megerősítették. Annyit meg nem ér a telefon. (néztem róla videót és ez kamu állítás, nem egyszerű de javítható a felső hangszóró csere nélkül is)
Ha nem találok külsös értelmes szervizt akkor inkább eladom. Ha minden igaz van aki ért hozzá és nem fog rá hibát dobni a telo. -
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Melyik szervizeket kerested fel ?
Care Centerbe cseréltettem a napokban akksit, futár vitte el csütörtökön és ma délelőtt meg is kaptam.
Ahogy néztem ott 27.000 Ft a hangszóró csere. Azt nem tudom hogy melyiket cserélik, együtt az alsót felsőt vagy csak az alsót. Bár mivel sztereó együtt kellene nem ?
Érdeklődj náluk szerintem. -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Arról nem is beszélve hogy több szervizben azt írják hogy megvárható a szerviz. De a sokból egyetlen egy helyen mondták azt hogy ha 14:00-ig beviszem akkor még valszeg aznap visszaadják. Már ami egyáltalán felvette a telot. Ettől azért többet vártam volna az Apple szerviztől.
-
7Heads Drago
veterán
Korábban írtam hogy rossz a telom hangszórója. Erre páran azt írták itt vagy a nagy iPhone topikban hogy ultrahangos tisztitás. (Mellesleg az ultrahangos tisztitás csak akkor jó a szerviz szerint ha halk a másik fél. Nekem meg ugye nehezen érthető a beszéd. Szóval semmit se érne.)
Ma mondom felviszem és kicseréltettem. De nem lehet. Csak kijelzővel együtt cserélik a hangszórót. Akkut is csak akkor ha karc mentes a telo. És a kijelzőn vannak hajszál karcok. Ütődés nincs rajta csak karc, de az már nekik nem jó. A hangszóró kijelzővel együtt több mint egy 100-as. Nem ér annyit a telo. Nevetséges az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De hagyjuk.
Pc-n (vagy bármilyen más eszközön lévő) lévő usb csati szerinted miben különbözik az adapteren lévőtől? Max hogy adat nem megy át a töltő csatin. És azért hoztam a pc-t mert azokkal sokat találkozom és nagyon igénybe vannak véve. (szövegértés: itt pont van, Enter, új bekezdés, vagyis nyilván másról beszélek)
Amúgy szintén Somogy, horvát határnál, beltérben alig van 4g.
Merrefelé?

ami késik nem múlik...bár továbbra sem értem miért nem kaptuk meg alapból.
A képek felső harmadát-negyedét érdemes nézni, teljesen el van mosódva. Ez mitől lehet? Normál fotó beállításon van, nem portré módon, de ha videóra, lassításra, bármi másra megyek, akkor is ilyen a szelfi kamera képe. Kicsit aggódom, mert leejtve, ütve, öntve nem volt a telefon, szerencsére úgy tudok vigyázni a kütyüjeimre, mint a hímes tojásra. Nem vagyok egy nagy szelfis, visszakerestem és utoljára májusban készítettem szelfit a telefonnal