- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Köszi!
TestamentDNR: Azért jöhet privátban. Így senki nem tudja meg, és én sem élek vissza vele.
Csak amiatt kérdeztem, mert én is nézegetem a 11-es telókat. Gyűjtöm a bátorságot hogy lecseréljem a droidos vonalat. Csak félek kicsit, mert droidot használok a megjelenése óta. Ha a kezembe veszem a feleségem XR telóját, olyan idegen a rendszer nekem.
De a lényeg, hogy több ilyen telóval üzletelő fórumtárs is hirdet. És ha egy olyan emberkétől veszek, jó lenne elkerülni az olyan "csapdát" mint amibe Te is beleestél. -
niof
veterán
Persze, rá tudják, de ez is csak jogi csűrés-csavarás. Feltételezik a nem rendeltetésszerű használatot. Akkor haverom Samuját miért küldte fel a szerviz bevizsgálásra, hogy megállapítsák, hogy mi történt? Nekik is érdekük volt. Kapott róla jegyzőkönyvet is a cserekészülék mellé, csak mondom. Akkoriban az sem számított olcsó készüléknek, és pont az volt a lényege, hogy IP68, és ez mellett ütésálló is volt. Ez indokolta a vizsgálatot, nem történhetett volna meg a beázás. Ennyiből az Apple is mondhatná azt, hogy OK, beázott, elviszik 2-3 hétre, hogy kivizsgálják mi történt. Felhasználói hiba, szerkezeti hiba, konstrukciós hiba, sérülésből eredő hiba, stb... De ez költség és macera, szegény eppöl, erre nincs kapacitása. Meg még a végén kiderül, hogy igazából nem felel meg a szabványnak, csak marketingfogásnak jó volt.
Szeretem a készülékeiket, de ilyen szempontból tetü egy banda, az ziher! -
-
-
Krisz79
őstag
Akkor 1 év garanciás készüléket megvehetem az árukereső legolcsóbb "eladójától" is?
Van tapasztalat,hol érdemes megvásárolni?
Akcióba a MM -ba legutóbb 230e volt az ára.
(Különben a 11 esetében a 3 év garanciát nem fogja elérni,hiszen a legtöbb értékesitőnél, már most 250 alatt van az ára.) -
drill***
csendes tag
Most vasárnap mikor a sérült telefont visszavittük erre rákérdeztem. Azt mondták, hogy a fődarab csere minden esetben egy vadiúj (doboz nélküli) telefont jelent. Amit én kaptam az is az, csak sajnos szállítás közben megsérült. Tényleg teljesen karcmentes, tehát vadonatúj volt, ezzel nem volt baj, csak azzal, hogy (gondolom) valaminek nekiütötték szállítás közben.
Egyébként úgy vittük vissza az Istyleba, hogy még be sem üzemeltük. -
drill***
csendes tag
Igen, ezt én is észre vettem, hogy sablon levelet használnak. Először tényleg fődarab csere történt, az 3 nap volt. (Látszott is rajta, hogy egy teljesen új telefon, amit kaptam, csak hát a sérülés rajta...) De most azt írták, hogy a telefont továbbították az Apple európai javító központjába, ahol a javítás 8-10 munkanapot vesz majd igénybe.
Szóval sajnos ezennel tuti, hogy javítva lesz. -
Szabi®
addikt
Sztem veheti a 3-ast,az már nem lassú,és elég sok mindent tud,ezekben az órákban elsődlegesen nem az ekg a fontos,az csak egy marketing szöveg volt.Olcsóbb meg már nem lesz,csak kivezetik,aztán csak drágábbak jönnek a helyére,aminél megint várni kell a "jóárasításra".
Persze értelemszerűen mindig az újabb a jobb,de ugyan ezt fogjuk írni 1 év múlva a 6-osra is -
Gsx-rr
veterán
-
-
Drp81
aktív tag
A XS-eknek nincs hivatalos ára. Az a hivatalos, ami az Apple honlapján szerepel, és ott nem szerepelnek, mert kifutó modellek, a Pro-k töltik be a helyüket. Ergo, az iStyle pofátlanul annyiért adja, amennyiért akarja... És szintén ergo, helytálló az összehasonlítás Vagyis, 290-300k-ért megkapod. Vagy Te inkább megvennéd plusz 70k-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest