- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz VerBert2526 #5641 üzenetére
Szerintem idén őszig fogják gyártani. Én 128 gigásat vennék az apple-től.
Töltőfej nincs a dobozban. Laptopról is lehet tölteni, de szerintem az usb nem ad le annyi áramot ami a gyorstöltéshez kell, meg a PD szabványt se támogatja.
Let the Zone take me if I am.
-
g4mer
senior tag
Szia! Én már nem vennék 11et újonnan, hogy őszinte legyek. 2.5 éves telefon, igaz, hogy a 7hez képest hatalmas előrelépés, de gondolom te hosszú évekre tervezel vele.
A helyedben vadásznék egy újszerű 12-re itt hardveraprón, vagy spórolj még egy kicsit és újonnan, ahogy nézem már 270ért van emagon.Sic Parvis Magna
-
dj79
senior tag
12 mini is van már 235 ezresért pl emagnál, hamarabb repülnék rá arra.
-
kutga
nagyúr
-
dj79
senior tag
válasz VerBert2526 #5647 üzenetére
3 évre akár még az iphone SE 2020 is jó lehet
-
Bzs77
tag
Szia. Én ugyan így gondolkodom ahogy te is. Szerintem csak meg kéne fontolni az aksi cserét. Nekem egy 6 éves se- m van, 3 hónapja , cseréltettem benne aksit, teljesen jó lett. A te telefonod is még évekig működne vele tökéletesen.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
g4mer
senior tag
válasz VerBert2526 #5647 üzenetére
Teljesen érthető, én is így voltam/vagyok vele, én annó 200ért vettem újonnan itt a hardveraprón, ezért is írtam ezt az opciót. Facebook marketplacen még jobbakat is kilehet fogni néha, mint itt, olcsóbban.
De van még 2 hónapod ezen mérlegelni
Sic Parvis Magna
-
Vinous_89
tag
Én decemberben vettem egy 11-es készüléket újonnan, egy három éves Huawei P20 készüléket váltott. Nekem megérte, a 12 nem tud annyival többet, hogy a „felárat” megérje, a mini a mérete miatt nem jöhetett szóba. Felhasználói szokásaimnak teljesen megfelel, az ios is remek rendszer (sokkal átláthatóbb és tisztább mint az EMUI), kamerában is jobb, mint a P20 (igaz a kezdetben, 8-as Andoiodon kiváló képeket készített, a folyamatos frissítésekkel romlott a minőség, már-már olajfestményes képeket alkotott). Vettem mellé egy 20W gyári töltött, kétnaponta töltöm, 20-90% közötti töltöttséggel használom.
-
lmno
őstag
Most 200 ezer a MM-ban.
-
Šolaire
veterán
válasz VerBert2526 #5825 üzenetére
Szia én is most lakom be. SE-ről most költöztem át ami nagyon kényelmes szinte semmi dolgom nincs mintha a régi telefont használnám tovább. Nekem rögtön szoftverfrissítéssel indított ami elsőre beragadt szerintem mert a fogaskerék nem forgott szóval visszaállítottam és másodjára szépen lement a frissítés átköltözés, most még az appolat telepíti.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz VerBert2526 #5827 üzenetére
Nekem kamera terén nagy előrelépés, na meg az üzemidő pazar az SE-hez képest.
“Praise The Sun” \[T]/
-
kutga
nagyúr
válasz VerBert2526 #5832 üzenetére
A 11-en lightning csatlakozó van, tehát lightning-jack csatlakozót kell venned (mondjuk az apple félét).
MOD
kisbogyo
Videóra nézd meg a VLC-t, én annak idején azzal láttam az smb megosztásokat.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz VerBert2526 #5836 üzenetére
Van ott is.
Fülhallgatókkal kapcsolatban sajnos nincs. Droidhoz Galaxy Buds2 van, de nem szeretem.
Esetleg a fülhallgató topikban érdeklődj, mi most a jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
válasz VerBert2526 #5836 üzenetére
SE 2020-al simán tudom használni a Haylou W1-emet, illetve ritkábban egy Sennheiser HD4.40 BT-t is szoktam vele használni, mindkettő töltöttségét jól jelzi ki, átviteli minőségen nem ront. Szerintem általánosságban elmondható hogy BT párosítás után minden fülessel működik.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
addikt
Huawei freelace
Jól működik és megjelenik az akkumulátorok között isiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Coempi
tag
Én egy Sony WI-SP510-et használok. Nem TWS, de agybadugós sportfülhallgató. Teljesen jól működik, ezt is jelzi az akksik között.
-
g4mer
senior tag
válasz VerBert2526 #6514 üzenetére
három dolgosz tehetsz:
- újraindítod a telefont
- leszeded az üveget
- mivel még garanciális, irány a szervízSic Parvis Magna
-
kutga
nagyúr
-
niof
addikt
válasz VerBert2526 #6514 üzenetére
Amúgy én úgy látom, hogy ezek a képek mindenütt homályosak...
Vedd le azt az üveget, próbáld ki anélkül is!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest