- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9561 üzenetére
Háááát,nagyon fura ez a 7.0,vagyis inkább az Emui 5. Elsőre nagyon nem jön be. A 4-ben sokminden jobb volt nekem( pl.az értesítési sáv nem áttetsző,az ikonok ha témát váltok nem változnak),habár sokkal gyorsabb ez. Kíváncsi leszek akksira meg memória kezelésre.
Nem jövök rá egyvalamire; naptár vidget kivan tűzve az értesítésekkel és nem akar áttetsző-sötét lenni. Azelőtt olyan volt. Most itt Emui 5-ben ezt nem lehet sötét-áttetszővé tenni?
-
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9547 üzenetére
Bocs,de totál belekeveredtem. A FF settings-éből nem tudom telepíteni. Hogyan? Mostmár mégegyszer letöltöttem a csomagot,de semmi nem történik,nem jutok előrébb. Letöltöttem F proxy dolgot,de az csak kidobja,hogy hogyan mit állítsak. Ha a romra nyomok FF-ben,akkor a download alatt van egy opció,hogy küldés az OTA-nak. De ha rányomok akkor szintén azt dobja ki,hogy proxyt állítsam be. Totál leblokkoltam.
-
snakebait
senior tag
-
leixlo80
csendes tag
válasz
bubus66 #9533 üzenetére
Ha a FF Proxy segítségével csinálod akkor simán a redszerfrissítő meg fogja találni az általad kijelölt firmware-t, letölti, és telepíti. Ez esetben nem fogja kidobni verzió hiba miatt. Én is próbáltam letölteni simán, és 3 gombbal telepíteni, de nem engedte. Mókolni nem akartam így maradt ez a megoldás, ami egyébként a legegyszerűbb is.
-
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9513 üzenetére
Köszönöm szépen. Még csak annyit,hogy ha 3 gombos módszerrel (vagy ugye szervíz menüből a leírásod alapján) véletlenül nem sikerül,nem akarja telepíteni,akkor csak egyszerűen nem teszi fel és annyi? Gondolok arra,hogy marad minden a régi,nem kell downgredelni vagy valamivel ügyetlenkednem? És tégla sem lesz a mobilom?
-
zolle
tag
válasz
bubus66 #9236 üzenetére
Teljesen komolyan mondom
De szívesen fogadok minden tanácsot. Szerintem én vagyok az egyetlen ember az országban akit rohadtul nem érdekel a fotózás, csak szeretném a gyerekemet a vicces pillanatokban megörökíteni. A P9L rohadt későn exponál, azt is full homályosra.Szóval: hogy kell jó (vagy legalább nem teljesen szar) képet csinálni vele? (5S-sel úgy kellett, hogy bekapcsoltam a kamerát, és exponáltam)
-
giornalista
senior tag
válasz
bubus66 #9236 üzenetére
néztem ezeket a képeket, nem rosszak, de... hogy mondjam. legfeljebb telefonon, esetleg facebook-szinten használhatók bármire. a G3-mal olyan fotókat lőttem, amelyek aztán windows desktopként végezték több ismerősöm számítógépén, szóval más szint.
csodálkozok, hogy ennyire lebutították ezt a kamerát, de persze messze nem használhatatlan.
-
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
válasz
bubus66 #9175 üzenetére
Ennyi infot kaptam en is osszesen, most teszteltem, az 1slot felismeri a sim-et, a 2-esbe viszont hiaba rakom nem mukodik tehat nem aktiv.
Tehat ha jol ertem egy probat tehetek a 21-es rollback-el majd az fw?
(#9174) Mazda6666: Koszonom az infot.
(#9176) ORCA58: Tudom jol, eleg sok egysiku ember el a foldon.
-
castiels
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #8870 üzenetére
Most, hogy beszéltek a Témákról, ránéztem az enyémre, és meglepődve tapasztaltam (Nugat béta), hogy az összes témám eltűnt. Csak kettő van a Modern és Black Level. Gondolom az is a system/themes könyvtárban, de oda nem tudok belenézni.
Egy újabb rejtély! A gyorsítótárat töröltem de tudtommal mást nem. -
Diabo6
senior tag
válasz
bubus66 #8872 üzenetére
Nekem több ilyen 2016***.hwt fájlom is volt. Gondolom minden olyan témát nevezett így, amelyikből be volt állítva valami (pl ikonok, kezdőlap stb) Nekem volt vagy 3-4 ilyen számsoros hwt-m is. Ergo ha ezt megtalálja, akkor már le tudja menteni a kívánt ikonstílust is belőle. Szerintem...
-
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #8759 üzenetére
De ez ráadásul nem is OTA-n jött le neki. Az, hogy "becsapja" FF-fel a Frissítőt, az nem lesz OTA. Nován erről tudunk mesélni. Ahogy ott is van EMUI 5, már B330 is, de még véletlenül sem végléges, még csak nem is korai frissítés HiCare-ből. Na majd azután jön az OTA.
Egyébként megvan a diszkrét bája, ha valaki beírja a mindenki által ismert módszert, mintha feltalálta volna a spanyol viaszt, és még ki is osztja az egész topikot, hogy csak szokatlan a Nougat.
-
Beretvás
veterán
válasz
bubus66 #8669 üzenetére
valaki találkozott már olyannal , hogy nem megy a 4G? bevan kapcsolva de pl kézi hálozatválasztásnál is csak telenor 3G mellett marad a pipa ha átteszem a telenor 4Gre akkor is, közben meg kiirja , hogy regisztrálva a hálozatra, ja és van 4G lefedettség. Vns-L21 a verzio.
-
obg300
csendes tag
válasz
bubus66 #8621 üzenetére
pont az a gondom hogy nyitva van a bootloader + Revolution recovery van fent, vissza szeretnék állni alapra zárt bootloader és root nélküli telefonra, de most sehogy sem tudom lezárni a bootloadert este megpróbálom a rolback +b160 és utána relockot, köszönöm még egyszer a segítséget
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #8597 üzenetére
Csak egy kis észrevétel:
"Kattints az „Install„ gombra és telepítsd UPDATE-SuperSU-v2.76-20160630161323
Majd ha végzett, akkor Reboot/System."
Ez megvolt. Felállt a rendszer, megkerestem a superuser app-ot.
És vissza kellett mennem a twrp-be és feltenni a SuperSU.zip-et.
Utána tudtam csak frissíteni a binárist.
Így elvileg megvagyok, köszi a segítséget! -
G@ß!
őstag
-
G@ß!
őstag
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #8570 üzenetére
Köszi.
Feltettem.
adb reboot recovery --> így már ok!
Összehasonlítottam azzal, amit elküldtél, ugyanaz.
Folytatom tovább...Rollback-nél lesz FR? Gondolom igen... Hisuite biztonsági mentése mennyire van rendben?
Most kezdődik a probléma... az asszonynál van a microsd kártyám...
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #8564 üzenetére
7.0 (B336) van fent.
Hát most ugye az a helyzet, hogy a recovery-ből 6.0-ás androidhoz való van fent a telefonon, ezért fagy ki, amikor indítom recoverybe... Sajnos.
Most két dolgon gondolkodok.
Hagyjam-e a fenébe ezt a 7.0-át, és menjek vissza a gyári 6.0 romra (mert egyébként is sok hibája van a nougatnak). Vagy ezt bütyöljem meg.
Ti melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest