-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nugaton működik. Feltétele, hogy olyan app fusson, ami azt támogatja. Pl. Messenger és gyári beállítások.
Az alkalmazásváltóban az alkalmazást a fejlécénél fogva felfelé kell húzni, vagy az alkalmazásváltó gombot hosszan nyomni.rokefeller
Nekem sem akad, T-s. Az is igaz, hogy mindenkinek más a tűréshatára. Van aki 0.01 másodper miatt is panaszkodna, ha látná, másnak 0,5-1 sec is beleférhet. -
KVZacc
csendes tag
Egyszerűbb ha megnézed, minthogy elmagyarázzam. Az elv ugyanaz, de ez csak a fej, amit a töltőkábel microusb fejére lehet rádugni: [Youtube_link]
Keretsztori az, hogy a Padfone 2-m és a Padfone S-m is járt már garanciális szervizben, mert a kölkök töltés közben játszottak velük. A harmadik meg a kanapé hátán a töltőkábelen lógatva töltötte a telefonját, én meg kaptam a szívrohamokat.
Erre lett megoldásként ez kitalálva - és ha már nekik rendeltem, akkor bedobtam a csomagba még hármat asszonynak (aki szintén töltés közben játszik) és magamnak is. Ebben gyengébb a mágnes, mint a videóban szerepelő, emiatt hamarabb kiold szerencsére. -
szami777
addikt
Köszi, kipróbálom délután.
Én inkább valami hálózati gigszerre tippelek.
Konstans be van kapcsolva a mobilnetem, nagyon néha kapcsolom ki, és ha mondjuk aznapra beállítok 5 focimeccsre értesítést (élőben nem jön egyikről se persze), és este mondjuk 20 percre kikapcsolom a netem és vissza, akkor hirtelen egyszerre nekem vág 30-40 értesítést. -
ORCA58
addikt
Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve fent van, a Huawei mentéssel költözött át erre a telefonra. Hogy mit csinálna nélküle nem tudom. Újra indításkor mindenesetre elindítja a beállított appokat. Az ,ár más kérdés, hogy ebből párat később lehet leállít. Van benne másodlagos indítási funkció, és naplózás, ezt még nem derítettem ki, hogy pontosan mit tesz, vagy állít be.
Nálam bizonyos szempontból szinte mindegy, hogy van vagy nincs, mert a tesztelés előtt nem szoktam leállítani, ebből következően újra sem indítottam. Úgy vagyok vele, ha lehet miért ne?
Kárt nem okoz, mivel csak a telefonban amúgy létező funkciót aktivizálja.Nem is értem miért van tiltva az Európai modellekben.Lehet egy kérésem a tesztelők felé? Ha a memória kezelés gondokról írnak, jelezzék a nyomatékosság kedvéért, hogy a 2 GB os készülékről van szó! Ugyanis a 3 GB-os modelleknél ilyen gond nincs. Ott is sok a szabad memória, állítólag 1-1,2GB is, ami azt jelenti 600-700 MB-al többet használ. Így már nem csoda, ha azoknál van multitasking.
-
ORCA58
addikt
Nugatra már nem telepíthető a PM Plus, csak annak marad meg, aki FR nélkül frissítette.
A telefonkezelőbe bele teszi az automatikus indítás menüt is.Matyi222
Nekem a Nugat frissítés nem ment memória hiány miatt. Az Asphalt 8-at kellet leszednem (gyerekek miatt van fent) , mert az új sajna nem az SD--n tartja az adatait és sok helyet foglal, pedig volt még vagy 2GBleixlo80
Ezért sírok olyan hangosan!Ha közben megnézed a szabad memóriát nem lehetetlen, hogy 0,9GB-ot ír, mert nekem megcsinálta!
A Wifi szerintem sem gyengébb. Panelba a beton falakon át semmi lassulás nem tapasztalható.Egy kérdés. A lezáró képernyőre csak akkor teszi ki az értesítést, ha a képernyő felélesztése értesítéskor be van kapcsolva. Ha utána megnyomom bekapcs gombot már nem látni. Ha jól rémlik a 6-osban mindig láthattam, ha akartam, vagy tévedek?
Már megint kilőtte az aCalendart!
Türelmes ember vagyok de
-
Balathruin
veterán
A készülék népszerűsége miatt megérgem, nagyon sok tulaj esetén több az átlag felhasználó akiket nem érint a dolog. Ezért talán nem gond ha nincs az mint hónapok óta XDA-n hogy kispista aki semmit se tud az egészről szétgányolja a telefont. Topikok fele arról szól hogy bootloop/soft brick, dehát én csak ezt meg ezt csináltam.
-
ORCA58
addikt
Mivel gyakorlatilag soha sem kapok Messenger üzit, még csak ki sem tudom próbálni. A Másodlagos indító bejegyzésben nálam látható, hogy többször próbálta indította az android rendszer, de tiltva volt.
Hogy ez mire jó?Lehet leállítom Messengert, és megnézem elindul-e "magától".
Nem valami zökkenőmentes máshol sem a[link] Nugat bevezetés:
-
ORCA58
addikt
A másodlagos indításnál ha ráböksz a Messenger-re ott ki is írja.
Konkrétan azt, hogy az android rendszernek engedélyezi a Mesenger indítását.Diabo6
Igen azt teszi. Korábbi telefonokon ahol nem volt, a jogosultság menüt is bele tette. A G6 on ezeket az app telepítette. Itt viszont benne van a rendszerben csak le van tiltva, ha ne Kínába szánják. -
Matyi222
senior tag
-
Turbado
újonc
Igen, tehát nem a máshol "bypass"-nak hívott eljárás, hanem valami egyszerűbb, amit az ügyfelek is tudnának abszolválni - telefonos vagy emailes segítséggel. (Ezeket a telefonokat cseréljük egy az egyben az ügyfeleknek, de ha az újra kiküldöttek is ilyenek, azzal nem vagyunk beljebb
-
bubus66
nagyúr
Szia nekem az a véleményem hogy ez a FUT szar is tesztelése, (ez keveri itt szart) alatt van mert a P8 Ltenél e-mailban jelentkeztél, és emailban is küldted el az észrevételeket. Akinek el fogadták annak a válasz e-mailban benne volt a link azzal elogadtad, és már küldte is a telefonra a letöltés..
A HuaweiMobile ügyfélszolgálat meg csak a cpoy/paste ismeri. Én már belefáradtam, hogy írogassak nekik.
-
bubus66
nagyúr
Na írtam a Huawei ügyfélszolgálatnak a RollBack-el kapcsolatba azt írták, hogy nincsen.
Vissza írtam nekik gondoltam, hogy nincsen akkor nem kértem volna, majd hivatkozik a szabályzat 3.4 pontjára.
Én meg a Január 25-ére mondom az is benne volta szabályzatba és még a dualosoknak semmit se kaptak..
Erről ennyit (kell figyelni a spanyol vagy a német huawi oldalt) ott hátha fel bukkan egy rollback
-
ANDROID???
addikt
Olvass más márkát, ott is van amire kiadták a 7.0-t aztán visszavonták....
Hónapokra kell számolni.
Azért az alap funkciók működnek normálisan, legalábbis nálam.
Az normális, hogy a böngészőben, ha tartom az ujjamat, hoyg "lassan görgessek" be villan egy négyzetben a háttér (olyan rövid időre, hogy nem látom mi villan be), a kijelző felső harmadánál, olyan 3-4*2-3 cm felületen kb. -
ORCA58
addikt
Erre emlékeztem ρσгτσ hozzászólásában.
"Ez egy idióta fordítás az alap droidban. Több program is okozhatja a "fedvényt". Pl. LUX, kijelző szabályzó, háttérkép kezelő, külsős záróképernyő , automatizáló program, némelyik launcher, de egyik telefonnál a Messenger miatt is sipákolt a chat fejek miatt."A Chat fejet, vagy mást kell kikapcsolni? Nem tudom, pedig már máskor is olvastam valahol róla.
-
winben
aktív tag
Vagy sokan egyszerűen csak bizalmatlanok és jó nekik minden ahogy van. Főleg úgy, hogy be kell vállalni, hogy x időre nincs downgrade.
Ugyan ez volt a win10-nél is, sokaknak nem kellett, mert a korábbit megszokták.Sőt...béta verzió. Én még a frissítések késleltetését is benyomtam például windowson, mert zavart a sok instabil update. Ha nem lenne meg a jelenlévő bluetooth driver bug a mostani p9lite rendszerén lehet én is 2x átgondolnám, hogy frissítsek-e idő előtt.
-
bubus66
nagyúr
Olvas bele az FB hozzászólásokba, volt tapasztalatom(tunk) anno..
Android??? az ép elég.. Különben meg TV minek reklámozná nincs benn az, hogy "De minek"
"És mi történik akkor ha én pl: a P9Lite frissítését rakom fel a P8Lite-ra? "
Lesz belőle egy nagy könyv nehezék.
Diabo6
Én feltettem de kiírta, hogy nem felel meg a verziószám pedig P9 lite VNS-L21 tettem fel
Szerinted ez tudni fog valamit is na ne amikor még senki se tette fel igaz azt se tudjuk mit akart feltenni.
-
bubus66
nagyúr
nem az ami már 2 hónapja fenn van? Én rá érek megvárom amit nálunk adnak ki fáztunk már rá orosz oldalról letöltöttel.
3. Telepítse TWRP .
4. varrni TWRP következetesen a rendszer újraindítása nélkül: nem is tudtam, hogy a gyári bétat twrp-vel kell fel tenni....Különben meg nem nagyon érdekel mert megválok a telefontól.
-
bubus66
nagyúr
Ez alapján meg tudod csinálni. Én teszteltem és működött.
Ha esetleg nem menne a bootloader nyitó kód lekérése keres meg lekérem neked..
-
winben
aktív tag
Ez kb olyan, hogy ahogy a pc-ben win8/10 alatt a 4G annyi, mint Androidon az 1G. Működik, de nyögvenyelős a használata. A 8G ram pc-n annyi, mint androidon a 2G. A legtöbb felhasználónak elég, nagy ritkán kell kompromisszumot vállalni, de a nagy hétköznapokban mindig kellemesen elég lesz.
A 2G+ ram androidon annyi, mint pc-n a 8+. Csak pro usereknek hasznos.
A kérdés csak az, hogy mobilon ki számít pro usernek. -
snakebait
senior tag
Van a beállításokban olyan,hogy értesítési sáv engedélyezése,de ha kiveszem a pipát akkor is ott az óra. Viszont ez nem is arra van,hanem ha lehúzom az értesítési sávot akkor ott kiírja van-e valami beállítva. Csak az a bibi,hogy leszedtem a progit és akkor is ott az óra. Volt újraindítás.wipe casche,kisóra még mindég ott figyel. Mi a lócsöcs teszi ki nem tudok rájönni
Bakker,úgy néz ki megvan. Kitöröltem minden beállított ébresztést,persze nem voltak aktívak,beállítottam egy újat,ébresztett és eltünt a kis óra ikon. Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest