- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Szia, ez a kép még nekem is feljött a telefonon, előtte a tévén már be volt kapcsolva a Wi-Fi Direct funkció, jelezte is a telefont. A telefonon rányomtam a tévé ikonra, ami eltűnt, maradt az Én ikon, a tévé pedig azt írta, hogy nem kapcsolódott. Most már nem próbálkozom vele, valószínűleg valamilyen kompatibilitási gond van, nem tudom melyik nem szereti a másikat. Akár még wi-fi vagy router gond is lehetne, bár tudomásom szerint a wi-fi direct kapcsolat a router nélkül működik.
A TCL nScreen Pro alkalmazással át tudok küldeni képet, zenét vagy videót a tévére, bár néha ez is döcögősen megy. Gondolom ez már a routeren kapcsolódik. Még annyit hogy nálam Telekom IPTV van, ami nem sima routerrel, hanem HGW-vel (otthoni digitális útválasztó) működik. Talán majd lesz lehetőségem más tévével is kipróbálni.
-
-
-
bubus66
nagyúr
-
OldMike
őstag
Igazából a flipes toknak sincs jelentősége (persze védi a kijelzőt), mert sem lezárni, sem felébreszteni nem lehet vele a képernyőt. Nem tudom hogy a közelségérzékelő hogy működik, de nem kapcsol ki a kijelző, ha becsukom a fedelet.
Tudom hogy leginkább az ujjlenyomattal kellene ébreszteni a telefont, de lezárni már nem lehet azzal, pedig logikus lenne (nem kellene feleslegesen gyötörni a bekapcsoló gombot). -
OldMike
őstag
-
TGa
tag
Jelenleg én még a P7 készülékemet nyúzom és az itteni közzétett képeket összehasonlítva a P7 képekkel ténylegesen jobb a P7, persze csak szubjektív és nem szakmai véleményezés alapján. Ha valaki tényleg ért hozzá akkor szívesen osztok meg jól sikerült P7 képeket.
A cserében a P9 lite és a honor 5x között gondolkodom. A honor fémháza sokat nyom a latban, a P9 lite műanyag háta a festett logóval nagyon gyengére sikerült. A P7 minőségi üveg hátlápja egyedi megjelenést kölcsönzött a készüléknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged