Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WolfLenny
aktív tag
Nougat-on ki lehet rakni a huawei sajat időjárását lock screen-re. Ha igen, hogy?
-
tmsk
újonc
Sziasztok!
Másnak is van/volt gondja a GPS-szel? Rendszeresen eldobálja a jelet, Waze-zel, GMaps-szel és IGO-val is, gyakorlatilag használhatatlan.
Restart nem segít, mindenféle GPS-beállítás sem. Tegnap csináltam factory resetet, a helyzet változatlan. '16 év végén vettem a telefont a UPC-nél, emlékeim szerint az elején nem volt ilyen gondja.
Build:EVA-L19C432B386
Köszi az ötletekért!
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefon valamiért nem hajlandó felismerni a gyári fülest. Kipucoltam már a jack aljzatot a fogpiszkálós módszerrel és már nem jött ki belőle több kosz viszont a gyári fülest így sem ismeri fel. Ha egy másik fülest használok azzal nincs ilyen gond. Viszont a gyári fülest meg tudom használni a laptophoz vagy akármi máshoz és ott működik szépen. Csak valamiért a telefon+gyári füles kombó nem hajlandó működni rendesen.
Tapasztalt már valaki hasonlót?Előre is köszi!
Üdv,
Horvi -
zizike22
tag
válasz
vidaila #22489 üzenetére
akkumulátor
Szia en is innen vettem meg bízható gyári és ez van benne es nagyon jó egyszeru a cseréje szoval nem volt gond azert mert lite az nem azt jelenti nem jo bele ugyan az a akku megy bele szoval ne aggodj en ezt ajánlom de nem kell meg fogadni ha nem akarod -
vidaila
senior tag
válasz
Steelheart2 #22488 üzenetére
Valami webshop van ahonnan megbízhatóan lehet rendelni gyári akkut bele?
-
Williams
aktív tag
válasz
Williams #22368 üzenetére
Visszajött szervízből, B393-as szoftverrel. OTA-n megtalálta a 395-ös verziót. Le is tölti, de restart után ez van:
"Software install failed! Failed to check the update files. Please download the package again!"
Próbáltam két Wi-Fi hálózatról is, hátha "rosszul" jön le a file, de a helyzet ugyanaz. Akku fullon. Van rá valami megoldás? -
Zsoltg4s
tag
válasz
vidaila #22484 üzenetére
Itt a fórumon több kollégánál a tapasztalat kb egy hét, postázással együtt.
Nem törölnek semmit, de kérnek biztonsági kódot, hogy be tudják kapcsolni a telefont, hogy kipróbálják. Tehát célszerű neked egy gyári vissza, mert bele tudnak nézni.
Én szombaton cseréltettem a Duna Plázába. Pont ezért, hogy ne kelljen törölni semmit és ne kelljen várakoznom. Nekem ennyit megért.
Kb tíz perc alatt kicserélték.
Vissza adták, bekapcsoltam, minden ok, fizettem.
8000.- forint volt a csere.
Gyári akkut raktak bele, fél év garival.
A gyári garancia ugrott, de az én esetemben nem gond, már csak egy hónap volt hátra. -
vidaila
senior tag
Mennyi idő alatt cserélnek ki garanciában egy akkut úgyértve meddig kell nélkülöznem a telefont míg visszakapom? Törölnek vmit a telefonon?
Sajnos 30-40%-nal már ujraindul ha fotózok és bekapcsolás után 0%-ot ir. Ha meg melóba megyek óránként 10% merül úgy hogy zsebbe van, nem is használom. -
Trevize1987
aktív tag
Gyors kérdés:
A P10-en is van ilyen (mármint jellemző e?) fa**olás mint a P9-en, hogy B386-on ragad meg ilyesmi?
-
dobdan1
csendes tag
válasz
tamás86 #22477 üzenetére
Azért ez érdekes. Alaplap hiba, de android 6 alatt tökéletesen működött. Nem lehet, hogy különböző gyártók által készített gyro szenzor van az alaplapokra forrasztva és attól függ a működés, hogy neked mi jutott. Tömegesen nem lehetnek hibásak az alaplapok, elég gyakori a probléma. A többségnek működik rendesen?
-
tamás86
tag
válasz
Fenyi Leopol #22472 üzenetére
Szia nekem is volt ez a problémám.Nougat frissités után jött elő.Alaplapcsere garanciában a megoldás.
-
dobdan1
csendes tag
Sajnos ez már egy régóta fenn álló probléma. Ha jól tudom android 6 alatt rendben volt. Nem csak a 360 fokos videóknál fordul elő, hanem a vr alkalmazások többsége is ezt a problémát produkálja. Leveleztem ez ügyben a huawei ügyfélszolgálattal, videót is küldtem nekik róla, de csak annyit tudtak mondani, hogy vigyem be a készüléket és megnézik. Gondoltam magamban tehetnek egy szivességet... miért vigyem be? Nem egyedi probléma... több külföldi fórum is foglalkozik a témával, sőt a honor 8 is ezzel a hibával küzd... akkor!!! Vegyenek kézbe egy p9-et és keressék meg a hiba okát, javítsák ki mert tuti szoftveres és adják közre... de akárhány frissítés érkezik a hiba továbbra is fennmarad!
De ha mégis valaki tud megoldást kérem ossza meg velünk! Köszönöm.
-
Fenyi Leopol
tag
válasz
Fenyi Leopol #22474 üzenetére
Bocs, ez a jó link:
https://www.youtube.com/watch?v=eAD9ps8ZLdg -
KrAt
veterán
válasz
Fenyi Leopol #22472 üzenetére
Hozzaer a szemuveg a kijelzohoz?
-
Fenyi Leopol
tag
VR szemüveget próbálok. A 360 fokos videoknál eszeveszettűl pörög csak a film. Kézzel hozzányulva megáll. Mi kehet a problêma?
-
headB
tag
Az Evie Launcher-el szenvedtem tegnap, ilyen hibát dobott állandóan. Még hard reset után elsőként ezt telepítve is folyton ezt a hibát dobta, holott már régóta ezt a launchert használom. Sokadik próbálkozásra, nem is tudom hogyan, de végül rá tudtam venni a telefont, hogy azt tegye amit akarok. Az engedélyekkel vacakoltam sokat, de most működik.
-
xtmod
senior tag
ff: alert. sorry, we do not have any firmwares for this model at the moment.
ez meg mi a szent sz...? még nem találkoztam ezzel.
-
törölt tag
válasz
Cunaja #22457 üzenetére
Kedves Cunaja!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Természetesen, 3 gombos módszerre gondoltam, elgépelés történt.
2 kérdésem van még:
1. A gyári recovery az az, amelyik a blogodban szerepel a "Gyári állapot visszaállítása" c. részben?
2. Az oeminfo csere után kell-e a B130 a B182 előtt, vagy esetleg mehet egyből a B182? -
NGA
addikt
Nekem a Vodas az még mindig L09C02B354. Van azóta ujabb?
-
realist
őstag
válasz
ferrari0819 #22459 üzenetére
Szia!
A kisebbnél nem gond, hogy kimaradt a mostani és a telepítendő között több verzió?
-
realist
őstag
Adott egy P9 dual sim a "szokásos" beragadt B386 -al (EVA-L19C432B386)
Ezt frissíteném FF-el EVA-L19C432B392 -re, hogy onnan már haladjak tovább OTA-val.
Kérdés, hogy elég az OTA-MF (292MB) vagy a FullOTA-MF (2 gb) kell nekem?
AMi még lényeges, hogy nagyon nem szeretnék hardreset-et, azaz nem akarom újra "belakni" a telefont.
-
törölt tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem van, hogy ha C432-ről visszaállok Telekomos rom-ra (C150), HELYES-E a következő sorrend:
(Jelenleg C432B398 fut a telefonon)
1. Rollback
2. C150B130 telepítése 3 gombos módszerrel
3. BL nyitása
4. TWRP felrakása
5. C150 oeminfo felrakása TWRP-vel
6. C150B130 újbóli telepítése
7. C150B182 (ezt találtam a neten) telepítése 2 gombos módszerrel
8. OTA frissítés Android 7.0-ra.Előre is köszönöm a választ!
-
busman
veterán
Beakadt valami,újra kellett csak indítani..
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
ferrari0819 #22445 üzenetére
Nekem is megjött a b395
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ferrari0819 #22445 üzenetére
Egy simes verzióra még semmi.
-
sebijani1982
senior tag
Napi érdekesség:
Huawei saját alkalmazásbolt
Örülünk? -
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítségre lenne szükségem. Ez a "médiaszerver" ez mi? Időnként fut, lezabálja pikk-pakk az akkut, ki és bekapcsolás után minimális a fogyasztás. Tud valaki erről valamit? Mi használhatja, vagy indítja el?
Köszönöm előre is a segítségetek! -
toldy
őstag
Sziasztok!
Az egészség alkalmazás ment felhőbe, ha újra telepítem vissza tudom nyerni az adatokat, vagy valahogy menthető, mióta frissült azóta a gps elégé megzakkant.
Köszönöm
-
Septum15
aktív tag
Korábban észre vettem már azt amit még mások is itt, hogy ha bluettothon rá vagyok csatlakozva egy hangszóróra, akkor a net szinte használhatatlan sebességre lassul. Ezzel még nehezen, de együtt tudok élni.
Mostanában viszont ha megy bármilyen letöltés a háttérben (Google Play, Spotify, Google Drive, ezeket próbáltam de szerintem minden mással ez lenne) akkor a telefon szinte használhatatlanul lassú, és laggol és kifagynak az appok.
Tapasztal valaki hasonló dolgokat?
Cunaja V7-en vagyok. Egy hónapja lett újra rakva a telefon, szóval nem a sok szemét miatt kéne ennek ilyennek lennie. -
Dell XPS
veterán
Szia Mester!
Ma visszamentem B398 -ra, majd újratelepítettem V7 -t. Telepítés közben alábbira lettem figyelmes a sorok között: "ellenőrzés kihagyása: nem található MD5 fájl"
Milyen problémára utal a megjegyzés? Végig ment, de nem volt az igazi. Végül egy V7 -es mentést raktam vissza.
Köszi!
más: Gondoltam leírom hátha valakit érint. Telekomos rom esetébe B367 -nél, ha FF -el lefrissítjük B369 -re akkor azonnal felajánlja a legutolsó legfrissebb lehetőséget, B377 -t. Egyik update sem NRVD90M jelzésű!
-
Cunaja
Topikgazda
-
NGA
addikt
Egy kérdés. Kicserélték a telefonom, és a filekezelő széfje nem megy. Állandóan azt írja ki, hogy frissítsem az alkalmazást. Mit lehet tenni?
-
cdfrank
csendes tag
válasz
ferrari0819 #22359 üzenetére
Köszi a tippet én is megcsináltam és 394 van már rajta OTA-n keresztül...Kíváncsi vagyok, hogy megoldódik-e a túlzott merülés főleg autóban navigálás+bluetooth telefonálás és töltés mellett is merül...
-
KrAt
veterán
Ahogy nezem, L19C432-re kijott a 395, majd a FF a 398-at is approvednek mondja..
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok ezt a wipe chase törlést hogy kell csinálni?miért jobb mint a gyári mindent törlö gomb.köszönöm elöre is!!!!
-
yanpec
senior tag
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Egy kis infóra lenne szüksègem. A páromnak akarok rendelni egy Huawei P9 32GB L19 kèszülèket. Osztrák oldalról rendelnèm nagyon kedvező áron 245€. Vajon lehet benne magyar nyelv, android 6.0 van rajta?
-
tkonya
aktív tag
válasz
Zsoltg4s #22407 üzenetére
Ismételt belakás...
Erre használom a biztonsági mentést, visszarak mindent, pár dolgot kell újra beállítani.( csengőhang, téma, pár dolog). Egy app van, amit sajna újra kell telepíteni, igo, újra kell térképet letölteni, a többi app rendben van. Nincs igo-d, akkor még ennyi gebasz sincs.Sd-re mentek, onnan megy a visszaállítás, és nincs xarakodás. Mint érdekességet írtam csak le😃
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
Zsoltg4s #22412 üzenetére
Amúgy a P9 azon telefonok közé tartozik amiket egyszerű szétszedni. Megnézel egy-két guide-ot és elég kevés szerszám kell hozzá. Nincs ragasztó a kijelző szétszedésénél, az akksi alatt van csak a közkedvelt húzós ragasztócsík és kábé ennyi. Minimális feszegetés után kész is. Itt még a gyári akksi sem drága: [link] Mindenféle szaktudás nélkül persze nem akarlak erre terelni, de ha a készség megvan rá akkor tényleg egyszerű. Gari, meg úgyis halott ezek szerint. Csak érdekességképpen: [link]
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
bluemirage #22409 üzenetére
A számláról annyit, hogy ha kérsz, a legtöbb ilyen boltban, a kezdeti meglepetés után egy teljesen más összeget mondanak a kért telefonra. Nem egy helyen próbáltam. Túlmisztifikálni ugyan nem kell, csak nem szimpi hogy ha neked 100 Ft adótartozásod van már személyesen Tállaival beszélgetsz, ezek meg (mint a 30 milkás mercikkel flangáló kopaszok) vígan elvannak. A garanciális problémákról meg ugye már beszéltünk.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Muerte68 #22410 üzenetére
Ezt a döntést hoztam én is.
Amint lesz időm, beviszem a 6. kerületbe, ott találtam egy Huawei szervízt. Ott tuti gyári akkut raknak bele, itt a Puremobilenél már abban sem bízom. Plusz a várakozás és a postaköltség. Csomagként kéne feladnom.
Így már nem is sok a 9000 ft. egy gyári akksiért fél év garival, fél óra alatt kész, megvárható, nincs reset. -
busman
veterán
Oreo frissítésről valami hír?
-
válasz
Trevize1987 #22408 üzenetére
A számlát nem kell túlmisztifikálni...
Attól, hogy Áfa-s számlát adnak... mert a többség igenis is ad (nem ez a lényeg), attól még lehet a készülék olyan un. szürkeimportos', amit a márkaszerviz értelmezhet úgy, hogy neked abból hátrányod legyen... és ez a jelenség nemcsak a mobiloknál van. -
Trevize1987
aktív tag
válasz
Zsoltg4s #22399 üzenetére
Sajnos zug-gsm problem. Ahányszor csak ránézek az árukeresőn ezekre az áfacsaló, külföldről behozott, stb cégekre, mindig kiráz a hideg. Kérjél egyszer ezektől áfás számlát, elcsuklik a hangjuk
Szóval jó, hogy az embereknek lehet olcsóbban telefonjuk, de ahogy baj van vele, beüt a krach.
Remélem sikerül megoldanod!
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Zsoltg4s #22404 üzenetére
Felhívtam a Puremobile-t, ahol nem találják Imei alapján a készüléket, amit ők adtak el. De mivel a számla megvan, javíttatják garanciába, küldjem be és ők majd tovább küldik a megfelelő szervízbe. Ha Lengyelország, az sem gond, plusz két nap.
Előre láthatólag 3-4 hét...Hát nem tudom, ér-e annyit ez a szarakodás, hogy reset, posta oda-vissza, 3-4 hét várakozás, majd ismét belakás... (kb két hete volt teljes törlés és belakás)
Vagy 9.000 -ért gyári akkut rakassak bele negyed óra alatt, ami megvárható és így nem kell gyári visszaállítás.
Tudom, így megszűnik a gari, de úgy is már csak két hónap van... -
Numi
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam elmesélem Nektek tegnap hogy jártam.
A P9em akksija egy ideje kínlódik. Nem nagy kaland.. bevittem a debreceni Huawei szerviz központba hogy az akksi cserét és ha már szervizben jár a szoftver frissítést csinálják már meg.
A telefonom szó szerint makulátlan, nagyon vigyáztam rá. Tok, üveg fólia stb. tényleg hibátlan.
Kértem csere készüléket is. Minden frankó, minden jó amíg a hölgy elém nem rak 2 papírt az egyiken átadom a makulátlan P9 telefonomat a másikon átveszek egy viseltes P8 Lite csere telefont.
A jegyzőkönyv szerint az én telefonom alul, felül, oldalt, elől, hátul, mindenhol karcos, míg a csere telefon normál állapotban van. :-)
Mondom ez így nem jó.
Erre az a válasz jön, hogy mindenkivel ezt íratják alá.. fasza.
Úgyhogy körbe lefotóztam, lefotóztattam a telefont.. kíváncsi leszek hogy kapom vissza.
Remélem nem lesz gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest